עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shikaka33,

שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין.האם ההמלצה הזו טובה או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודה וסופ"ש שבוע שקט לכולם

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by lgmtk,

מקבל בקרוב Z87 DELUXE + INTEL 530 180 + I7 4770K את שאר החלקים יש לי. מחפש המלצות על זיכרונות לא יקרים (נגיד 6 גיגה). כמה שיותר זול. תודה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by idan,

איזה זכרון אתם ממליצים בתקציב של כ 550 שקל בערך... חשבתי על סמסונג אבל חסר במלאי של PCH מה אתם אומרים על KINGSTON לא ה HYPER X הרגיל... 512 MB 3200 המלצות נוספות בתקציב זה יתקבלו בברכה! תודה מראש עידן..

4. אנ מחפש זכרונות DDR 800 למערכת בבניה עד 650 ש"ח ל 2 GB. הזכרונות צריכים להיות מסוגלים להגיע עד DDR 950 מבלי לקצת את חייהם יותר מדי. בנתיים מצאתי את האפשוריות הבאות בטווח המחיר שרציתי: OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinum CL4-4-4-15 - זה REV 2 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 - זה לא גירסת הEB Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra - גירסת ה- 6400UDC G.Skill PC-6400 1GX2 2Gkit model NQ CL5-5-5-15 G.Skill PC6400 1GX2 Kit 800MHZ model PK CL4-4-4-12 G.SKill PC6400 1GX2 model HK CL4-4-3-5 דעתכם - הצעות אחרות?

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by bluemail,

בסיסי יחסית התומך במעבד היוצא בתקופה הקרובה ...(הכוונה ל intel prescott)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by barakush,

לוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL תודה על כל אינפורמציה [glow=red,2,300]בעברית[/glow] כמו כן האם הוא מתאים למערכת עריכה? תודה: מראש BARAKUSH

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by manz11,

אפשר לקבל בבקשה המלצה ללוח אם שיש בו גם APG וגם PCI-E באותו לוח. ושיתאים למעבד D 775 . תודה.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by NDickler,

שלום לכולם, לפני כשבוע שאלתי פה על בחירת לוח אם חדש (לשדרוג של חבר). אחרי מעט מחקר הבנתי מה הדרישות שלי, ועכשיו באתי לפה תקבל המלצות ללוח חדש. הדרישות הם: Socket LGA775 Chipset Intel X48 (בשביל CF) תמיכה בזכרונות DDR3 (ארבעה סלוטים הבנתי שיש בעיות עם זה בכל מני מצבים). יתרונות להרבה יציאות SATA USB ו FIREWIRE יציאת E-SATA ויציאת UDM או משו כזה השיטת העברה החדשה משו עם Peta (שמנו לב שבדרך כלל הדברים העיקריים שאנחנו משדרגים זה דיסקים - או שקונים מחשב חדש ולכן העדפה שהשיטות המתקדמות יהיו כבר בלוח) הלוח לשימושים שונים וצריך להיות איכות. אוברקלוק: אולי קטן לא הולך ליות אובר קלוק מטורף. תקציב ללוח לא מוגבל, אזור ה 2000 נראה הגיוני. אם תוכלו לתת כמה שיותר המלצות וגם מה היתרונו…

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  9. אני מנסה להרכיב לבד מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולמולטימדיה. מחפש לוח אם שתומך במעבד E8400. מעדיף לוח אם של אזוס. חשוב לי מאוד שמערכת השבבים תהיה כזאת שהוכחה כאיכותית ומועילה ושיהיה יחס טוב בין המחיר לתועלת. רצוי שיתמוך בOC בשדרוג עתידי אבל נכון לעכשיו אין לי צורך בכזה. FBS גבוה. תומך dual channel memory. תומך לפחות עד 8 ג'יגה DDR2-800 זכרון ומעלה. תומך RAID על סוגיו. חשוב ביותר שיהיה מרובה חיבורים חדישים פנימיים וחיצוניים ושיתמוך כמה שיותר בשדרוג עתידי (בעיקר של הזכרון והדיסק הקשיח). חשוב לי שיהיו חיבורי SATA2 USB2 ESATA FIREWIRE וכמה שיותר סוגי PCI חדשים. תקציב: 400-700 ש"ח.. שווה לי להשקיע כל כך בלוח אם אני לא גיימר כבד... ? (בהתחשב בעובדה שאני רוצה לקנ…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. הלוח צריך להיות עם כ.רשת, כ. מסך וכ. קול מובנה. כלומר הכי בסיסי שיש. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 שקל ואני לא יודע כמה להשקיע במעבד ולוח אם. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים ולפי מה שראיתי ה i5 או i7 זה הכי טוב אבל רציתי לדעת אם זה תומך בסוג מסויים של כרטיסי מסך בלבד, ואם כן אז כדי לי להשתמש במעבד אחר שיותר מתאים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. אני רוצה לקנות לוח אם טוב שיתאים למעבד של- Core 2 Duo ווינדוס ויסטא 64 BIT. אני הכי מעדיף של Asus ושיתאים למשחקים. התקציב- 1000 בערך, אפשר גם יותר. אני לא ממש מבין בלוחות, לכן אני מעדיף לוח אם טוב שלא חייב להיות כ.מסך מובנה אבל שיהיה עם כ.קול, כמו בלוחות החדשים- P35 או משהו, אז תמליצו לי.ואני רוצה לקנות רק מחנות- Sky PC ולגבי הזכרונות-אני רוצה 4GB. איך הלאה של Corsair ? http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400~15~0.htm ומה הבדל בין אלה שלמעלה לבין אלה ? http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4~15~0.htm ומישהו שמבין מה זה CL 4 ו CL 5 שיסביר לי בבקשה. ועוד משהו: האם כדי לקנות זכרונות במהירות של 1000 מגהרטס או ש- 800 זה בסדר, כי אני רוצה לדעת האם זה שווה בה…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by shainov,

שלום לכולם, אני לפני רכישה של ASUS X48 P5E-DELUXE ומעבד E8400 קודם כל השימושים שלי הם לפי סדר יורד: 1.PHOTOSHOP,DREAMWEVRE,ILLUSTRATOR 2.משחקים 3.מולטי-טאסקינג כמובן (אינטרנט והפעלת תוכנות במקביל) וזהו לפי דעתי אלא אם כן חברי הפורום יחדשו לי משהו,מעבר לזה יש לי מס' שאלות: 1.יתרונות ציפ'סט הX48 לעומת X38?במשחקים/תוכנות.מה הוסיפו ואם שווה לקחת את הP5E בתצורת הX38 אז אני ישמח 2.לגבי המעבד אני די סגור ויולבש עליו TT BT 3.יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W ואני מתכנן OC די מסיבי גם ללוח וגם למעבד אז רציתי להתייעץ האם להוסיף מאווררים ואם כן איזה? יש לציין שהמארז שלי הוא TT VIKING SB4000. אם ישנה אפשרות לסט זכרונות של 2GB אשמח כיוון שכרגע יש לי 2GB GSKILL HZ 800MHZ.

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, עכשיו כשהKaby Lake כבר בשוק אני מתחיל להתעניין על לוחות אם. המטרה העיקרית של המחשב זה גיימינג, עריכת ווידאו ותמונות, ותכנות. עד עכשיו יש לי GTX1080, I7700K. אני מתכנן לקנות 32Gb ראם, ומעדיף שיהיה אפשרות להרחבה בעתיד(לא חייב 8 סלוטים, אני מתכנן להשתמש ב2x16) מוכן להשקיע עד 1500 שקל(אולי יותר אם זה ממש שווה) לא צריך כרטיס רשת אלחוטי מובנה, כנ"ל כרטיס מסך. ATX כמובן (: באופן אישי אני אוהב אסוס אבל זה לא מחייב, כמובן כמה שיותר USB3.1 וUSB3, תמיכה בM2, סאטא6GB ודומה (: תודה רבה

15. Started by ORrrr,

אוקיי אז ככה, יש לי לוח אם ישן ומסריח(מפרט) ש"בזכותו" ביצועי הכרטיס מסך שלי ממש נחותים לעומת מערכות דומות ואני חושב שהגיע הזמן קצת להנות מהכרטיס מסך שלי שקניתי במיטב כספי בכדי לקבל ביצועים כמובן. עכשיו אין לי ממש כסף, אני צריך את לוח האם הכי זול שאפשר למצוא ואני לא מתכוון בכלל, אני מתכוון שמבחינה תכנולוגית וביצועים יהיה לי טוב. עכשיו הלוח הזה הכי זול שראיתי הוא בעל צ'יפסט KT600 של ג'יגה בייט: http://www.pch.co.il/docs/pd-702080145.htm יש דגם הזול ממנו בארבעה שקלים אבל אין לו כרטיס רשת ובשביל 4 שקלים אני חושב שווה להשקיע.. אז מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות נחמדות על הלוחות האלו, ולמרות שMSI לקח את כל הלוחות, הוא עולה 500 שקל ואז כבר עדיף NF7... אין לי כל כוונה או יו…

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  16. רוצה לקנות לוח אם שיתחבר ככל הנראה ל- i5-9600K וזוג כרטיסי מסך ולכן יש צורך גם בתמיכה ב- SLI לשני כרטיסים לפחות. שימוש עיקרי - אוברקלוק כבד למעבד, זיכרונות ולכרטיסי המסך, פחות דגש על המעבד ויותר על הזיכרונות וכרטיסי המסך. תקציב עד 800 ש"ח. הכיוון כרגע הוא זה: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z390-PHANTOM-GAMING-6 אשמח להמלצות נוספות. תודה מראש.

17. מישהו מוכן להמליץ לי על לוח אם של גיגהבייט למעבד הנ"ל?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר.. בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון.. צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש.. המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין.. *מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%.. תודה למגיבים, שחר. [attachment deleted…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by The_Byter,

הלוח המומלץ היום לP4 הוא ...... (תיפוף תופים)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם יש לוח טוב שתומך בשני מעבדי Q6600? עד כמה הוא יותר יקר מלוח רגיל - לדוגמא כמו ה DS3? האם לתלת מימד ורנדורים לוח עם שני מעבדים יהיה כפול מהירות בזמן או השיפור יהיה רק בכ30% לעומת לוח עם מעבד יחיד? אשמח לקבל מידע בנושא או הפנייה למבחני תוצאות אם יש. תודה!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  21. Started by lou_weed,

בינתיים הטוב ביותר שמצאתי הוא ?M2NPV-VM של ASUS , בגלל שיש גם DVI וגם TVOUT. האם קיימים לוחות-אם נוספים (אפילו לא AM2-socket) שכוללים כרטיס מסך on-board עם יציאות TVOUT+DVI? כמו כן הוא מגיע עם חיבור RGB, האם קיים לוח-אם עם חיבור קומפוננט OB? תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 469 צפיות
  22. אהלן לפני כשבועיים פתחתי דיון בנוגע למפרט, מאז היתה ירידת המחירים וגם הסמכנו על המפרט, פרט למעבד והלוח. המחשב לצרכי גרפיקה 2D + 3D: פוטושופ, AUTOCAD ודומיהם ולשאר השימושים הביתיים הרגילים - ללא OC, אשמח לקבל המלצה ללוח + מעבד בתקציב של עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית [אם היא הכרחית] עד 1700 ש"ח. אנא התייחסו ל: 1. עדיפות לסקאי PC, המחשב ירכש מהם כנראה. 2. אשמח לשמוע עוד חוו"דים בנוגע לאינטל/AMD לצרכים והתקציב הנ"ל. 3. אם אינטל - איזה מעבד עדיף: ה-6750, ה-6550 או אולי משהו אחר??? לוח לאינטל: האם GIGABYTE GA-965P-S3 יהיה בסדר? 4. אם AMD - איזה מעבד? לגבי לוח תואם, נראה לי ש-Gigabyte M55S-S3 יעשה את העבודה (והוא גם במחיר סבבה, ~450). המפרט ללא הלוח והמעבד: סה``כ מחיר ליח` כמות…

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by moranhoresh,

אני מתכנן להוציא כ-3000 ש"ח על מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות. המחשב מיועד בעיקר ל-OC, עריכת וידאו ותמונות ועבודה משרדית, אינו מיועד למשחקים. כרגע עומד על הפרק מעבד Q6600. אשמח לשמוע המלצות לגבי רכיבים למעבד זה, שיתנו לו בטווח המחיר הנ"ל את ה-OC הכי טוב. לחילופין, האם כדאי להשקיע מחיר יותר נמוך בלוח אם וזכרונות ולהשקיע יותר במעבד ארבע ליבות יותר מתקדם/מהיר? אינני מתכוון לשדרג את החומרה למשך 3 שנים לפחות. תודה.

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  24. שלום לכולם. מחפש לשדרג את השילוש הקדוש ומבקש המלצות לאיזה דגמים לקנות. מצורפת תמונה עם החומרה הנוכחית. בנוסף הספק כוח שלי הוא ANTEC VP650P V2, ויש לי כונן SSD. כמו שאתם רואים נקודת החולשה שלי היא המעבד, אבל כדי לשדרג את המעבד הבנתי שאני אצטרך גם לשדרג את הלוח ואת הזכרונות (שזה בסדר). אני בוודאות צריך גם קירור שיתאים למעבד החדש, ואני דיי בטוח שאני גם אצטרך גם מארז. תקציב 2000-3000 שקל (בואו נגיד אפשר עד 3500 גג אם זה לא מספיק למה שאני מבקש. 4000 כבר יקר לי... אלא אם כן תגידו לי שזה משהו באמת באמת טוב ויהיה הבדל מהותי). שימו לב בבקשה - אני מחפש רכיבים שיחזיקו לי כמה שיותר זמן ושלא אצטרך להחליף שוב עוד שנה-שנתיים-שלוש (במסגרת התקציב שהגדרתי…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום חברים , המפרט הישן שהולך להיות משודרג : Intel E2220 2 ג'יגה DDR 2 800 MHZ EVGA 8800 GTS 320 MB החלקים החדשים הולכים להיות משודכים לספק הקיים ( CORSAIR 550 WAT ) ול-HD 6850 חדש . המחשב מיועד לשימושים מגוונים עם דגש שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה . המסך הינו 19" עם רזולוציה 1280X1024 או/ו מסך LCD 32" HD READY . התקציב הינו 1000 שקל עם חריגה של 100 שקל מקסימום . אין בעייה לעשות OC ואפילו מעדיף לעשות כמה שאפשר כדי לסחוט כמה שיותר ביצועים . מה שעלה לי בראש הוא מצד אחד מפרט מבוסס אינטל ובו ( יש לי כבר קירור לסוקט 1155 בבית ) : מעבד INTEL I3 2100 - מחיר 490 שקל לוח אם כלשהו ( אין לי כ"כ מושג ) 2X4 GB DDR 3 1333 MHZ - מחיר 200 שקל ומצד שני מפרט מבוסס AMD זול יותר :…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.