מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ואני מחפש לוח שיתמוך לי במערך הcrosfire בכרטיסים מסוג ATI בתקציב עד 650 שקל מי שיוכל לומר לי איזה לוח תומך בדרישות האלה אני יודע לו מאוד הוא יוכל גם לישלוח לי הודעה לאיימל זה עוד יותר טוב narkoyanarko@walla.co.il רצויי שיהיה לוח טוב בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל - אם יש טעות בפורום נא להעביר, לא ידעתי כ"כ היכן ניתן לשים את השאלה. תודה. ולעניינינו - יש לי ולחבר ויכוח - במצב Hibernate (שהבנתי ששונה ב-XP ובויסטה - אשמח גם להסברים), האם יש צריכת חשמל כלשהי? ניסיתי לחפש מידע בנושא, לא כ"כ מצאתי תשובה החלטית, יש כאלו שטוענים שהזיכרון נשמר על הHD והמחשב מכבה את עצמו באופן מוחלט, דעה אחרת אומרת שיש צריכת חשמל כזו או אחרת ושרק החלקים העיקריים והזללניים מתכבים - מסך, HD, מעבד ואילו יש צריכת חשמל כזו או אחרת. ויש כאלו שטוענים שגם במצב מכובה (כיבוי מלא) יש צריכת חשמל של כ-2.3W לערך של המעבד, וזו נפסקת רק אם מנתקים את הספק מהחשמל. אם כן - מהי בעצם צריכת החשמל של מחשב (אילו חלקים בעיקר, מהי הצריכה פחות או יותר) במצב Hiberna…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצות ללוח אם תקציבי ובסיסי בשביל ידידה. לא סגור על מעבד - athlon 4000 x2 או E2160 ודומיו, לכן אם אפשר המלצות בנפרד לסוקט 775 וAM2. הדרישות - שיכיל כרטיס מסך מובנה וגם חריץ PCI-E להרחבה עתידית, חיבורי כוננים גם SATA2 וגם IDE. ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן, הציעו למשרדי לרכוש את המחשב לעיל ב-2400 שקל כולל אחריות ל3 שנים. האם המעבד e-2160 והגיגה זכרון יספיקו לעבודה משרדית עם ויסטה? או שהמפרט לא ממולץ בכלל ועדיף לי להרכיב לבד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין זיכרון בעל CL5 או CL4? איך משפיע על הביצועים? קשור לOC? וכל מה שעוד תוכלו להוסיף לי... 2. אם אני קונה לוח אם שאינו תומך ב RAID אני לא אוכל להוסיף עוד הארד דיסק אחרי זה? 3.תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחשב עם Asus Striker ואמרו לי שיש ההבדלים בין Striker "רגיל" לבין Striker Extreme ,האם נכון הדבר? אם כן מה ההבדלים ועד כמה הם חשובים? תודה מראש Shnig0
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי, אני בטוח שענו על זה כבר בכמה הזדמנויות, אבל קיבלתי תשובות שונות לכן אני אשאל שוב: יש לי לוח אם M863G שתומך בזיכרון DDR 333, ואכן יש לי כרטיס זיכרון DDR יחיד של 512 MB. אני רוצה להרחיב את הזיכרון, וברור לי שרק DDR אפשר יהיה להציב שם (חבל רק שהוא עולה יותר מDDR2...אבל זו הבעיה שלי כבר). שאלתי היא - האם אני יכול לשים כרטיס זיכרון נוסף גדול יותר או מהיר יותר: דהיינו של 1024 MB ושל 400MHZ ? לדעתי זה אפילו אמור לעלות פחות מה-333MHZ שהלוח תומך. השאלה האם הוא לעולם לא יינצל את המהירות הזו. תודה תודה ופסח כשר.
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף?
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הצעה עם מעבד אינטל וזכרון 1 גיגה במהירות 880 ודיסק גדול, ללא מסך ב 2400 ש"ח. האם כדאי? ממתי אינטל עדיף על AMD? בברכה comp13
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזכרונות למחשב, אז פשוט אני יכתוב מה יש לי. יש לי שתי זיכרונות של "PDP SYSTEMS" כל אחד 256 מ"ב "PC3200". אני לא יודע אם זה משנה, אבל כתוב עליהם "M14667" וגם "VOID IF REMOVED". איזה זיכרון אני צריך לקנות כדי שיהיה מתאים? (איזה DDR? איזה מהירות? ואיזה CL? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה התקנתי XP מחדש אבל יש משהו שלא הותקן טוב במנהל התקנים(מצורפת תמונה) אז לכל בעלי אותו לוח או כל אחד אחר שיכול לעזור מה אני צריך להתקין מהדיסק של הדרייברים כדי שזה יסתדר??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
האסוס נמצא במפרטי AMD של 1000 עד 2000 ש"ח ועולה בערך חצי מהשני שנמצא במפרטי אינטל של 3000 ש"ח (ללא כרטיס גרפי) מה ההבדלים בינהם ?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים (או תמיכה טכנית), מתנצל מראש. המפרט שלי בפרופיל אבל מה שרלוונטי לשאלה הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 הכל עובד תקין רק שקיבלתי היום עוד שני זכרונות (משומשים אבל אמורים להיות טובים): A-Data Vitesta DDR500 2x512mb הבעיה שאני לא בטוח במאה אחוז מה הזכרונות האלו, זה בדיוק כמו הסטיק בתמונה הבאה: http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGlkapiWmA/viewproduct/AData_Vitesta_DDR_500_1_GB (רק 512MB כל אחד) כשאני מפעיל את המחשב איתם הוא לא עולה, אפילו לא מציג במסך כלום - אבל גם לא מצפצף בכלל (וכשאני מחבר כמובן רק אחד אז הוא כן מצפצף). יש למישהו רעיון? אולי הם לא מתאימים? תודה מראש, ilPAL
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי 8600gt/512mb ויש לי לוח ציפסט 945g בשלב של ספירת הזכרון של כרטיס המסך המחשב עושה ריסטרט הציפסט אמור להיות בעיה? נ.ב-ביטלתי כרטיס מסך מובנה בביוס
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם מעבד Phenom 9500 יעבוד עם לוח אם Gigabyte GAM55PLUSS3G, במידה ולא, איזה לוח ממולץ למעבד? תודה מראש, עדו
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
THG ממליץ להמתין ל B3 stepping . לדעתי הבדיקות שם קצת חובבניות כיוון שלא נבדק שימוש ב 4 + תוכנות במקביל(זה מה שאני מחפש ) http://www.tomshardware.com/2008/01/14/phenom_vs_athlon_core_scaling_compared/index.html לא ממש מעניין גיימרים אבל טוב לדעת של AMD יש גם יתרונות (תחרות טובה לצרכן) AMD Beats Intel in Quad-Core Server Power Efficiency: Neal Nelson I am certain that these test results are correct, Nelson continued, I am so certain that I have begun to offer my customers a money back guarantee if their real world experiences do not agree with my benchmark data. http://biz.yahoo.com/bw/080114/20080114006249.html?.v=1
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש זכרונות למחשב הנוכחי שלי,אשר גם יתאימו לרכישה עתידית(באפריל). אני מעוניים ב 2GB זכרונות אשר יהיו מיועדים ל OC,ולכן עדיף 800MHZ CL4. לוח אם נוכחי :Motherboard Name Asus P5LD2. הזכרונות זריכים גם להתאים ל לוח-אם עתידי,שאני מניח יהיה מבוסס P35,אשר יתמוך במעבדים החדשים שעומדים לצאת.. בהקשר לתקציב : כמה שפחות,באיזור חולון-ת"א.. אני חדבתי לדוגמא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה רבה מראש !.
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני צריך המלצה ללוח אם עד 650 ש"ח, שמיועד בשבילו מעבד כפול ליבה של אינטל. תודה, יובל!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מהו פרושו של המושג XTC בזיכרונות? זוהי מין התאמה למשהו? מכיוון ואני רוצה לקנות את הזיכרונות הבאים: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 וכתוב: "דגם: XTC PC2-6400EL Platinum" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ובקשר ללוח אם מזה אומר ATX? זה הלוח אם שאני מתכוון לקנות: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני כבר מרגיש שהמעבד שלי מגביל אותי מאד ואני מעוניין לשדרג למעבד חדש יותר, אני לא יודע מה מתאים אז בבקשה תעזרו לי... המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ venice S939 @2200 PQI PC3200 DDR SDRAM 512x2 MSI K8N Neo4 Series (MS-7125) Platinum saphire RX1950XT Compucase + HEC 400 Sony DVD R/RW x16 איזה מעבד מומלץ לי לקנות שיתאים למפרט שלי? אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי ככה שאני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף... המעבד הבא נראה לי טוב אך האם הוא יתאים למחשב שלי הוא שאני יצתרך לשדרג גם זכרונות או משהו כזה? http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 תודה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/intel-wolfdale.html המעבדים יצאו החודש, המחירים הצפויים (+-) בארץ: E8200 2.66GHZ צפוי לעלות 900 +- שקל. E8400 3.00GHZ צפוי לעלות 1000+- שקל. E8500 3.16GHZ צפוי לעלות 1400 +- שקל. לדעתי המחירים ממש סבבה והמעבדים לא מאכזבים כי קודם כל הם זולים יותר קח שE8400 יעלה כמו E6750 ויהיה חזק ממנו ב5-15%, יצרוך פחות חשמל, קריר יותר וטוב יותר לOC.
-
- 51 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
האם עדיף מקל זיכרון אחד של 2GB או שניים של 1GB?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-