עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך מעבד ולוח אם עד 3000 שקל תביאו הצעות

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  2. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=501 איזה זכרונות יותר עדיפים מבחינת ביצועים ומבחינת OC ? (אל תתיחסו למחיר)

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by midnight-web,

איזה שינויים וחומרה משמעותית חדשה תצא בעוד שנה שנה וחצי? (מעבדים \ כרטיסי מסך \ זכרונות וטכנולוגיות חדשות) אני משדרג את המחשב שלי כל 4 שנים ותמיד קופץ על דור מסויים (הפעם ה-core 2 duo ו8800gt), לכן רציתי לדעת האם משתלם לי לחכות שנה שנה וחצי ולראות האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש עם core 2 duo & 800gt או בעוד שנה ככה, כשייצאו מעבדים חדשים וכרטיסי מסך, אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה עכשיו מחשב חדש ובעוד שנה פתאום יוצא איזה מעבד וכרטיס מסך חדש חזקים בהרבה ממה שקניתי עכשיו... יחסית בידיוק כמו שהתכוונתי לקנות AMD 3200 ואז יצא ה-Core 2 Duo ומזל שלא קניתי

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. המפרט שלי בצד יש לי 2*256 MB + 512MB ועכשיו אני רוצה להוסיף עודה 1GB סטיק אחד. ברגע שאני מחבר הכל המחשב עולה עד הרגע שהווינדוס אמור להיטען ואז שניה אח"כ הוא עושה RESET למה לא עובד??

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by BIGWOLF,

לאחרונה, (ובעצם כבר הרבה שנים) חשבתי על אותם אנשים אשר בוחרים את המעבד שלהם לאחר בדיקת בנצ'מרקים שונים. לפי עניות דעתי בנצ'מרקים הם חשובים מאוד, אבל... לקנות מעבד / לבחור מעבד ע"פ מבחני בנצ'מרקים זה טעות ! - וכאן אני צריך את דעתכם המקצועית... דוגמה: בעקבות אחד הדיונים בפורום הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315728.0 ), מעבר לחוסר הכבוד לפתוח אותו, אחרי שהבן אדם קיבל מעל ומעבר ליועץ מקצועי - שלא היה מקבל בשום מקום ובשום חנות מחשבים, חשבתי עוד פעם על המעבדים... כמה אנשים שעובדים עם פוטושופ, וכל תוכנה אחרת אשר ע"פ הבנצ'מרקים מקבלים את מבחני הביצועים הטובים ביותר, באמת יעבדו עם קבצים גדולים בהם באמת אפשר להרגיש את תועלת המעבד ? רוב האנשים עובדים עם קבצים די…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  6. אם כן, מה שמה?! ואם אפשר לינק להורדה אני אשמח... תודה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  7. Started by d1v,

מה ההבדל בין הזכרונות הבאים ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 המוכר אמר שהם אותו דבר..לא יודע מה לקנות..

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by mikitimsit,

האם אני יכול להשים עליו מעבד Athlon 64 X2 4200+ Socket 939וAMD נכנסתי לאתר של הלוח אבל אני לא מצליח להבין מי שיכול לעזור לי שיגיב תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. Started by fastidious,

אהלן forum-dwellers, אני רוצה זכרון טוב אבל לא יקר ולא ל-OC, בערך עד 300 ש"ח (2x1G). שמעתי על Golden-משהו של OCZ, שאמור להיות טוב בקירור הפאסיבי שלו (עטוף נחושת או משהו). מכירים? ושאלה ספציפית - אם הכיוון שלי הוא 2 ג'יגה (בשני סטיקים) של DDR2 800MHz, שווה להשקיע את הכסף ב-CL4? (והאם יש CL4 של חברה טובה בכלל בסביבות מחיר של 300 ש"ח ל-2x1G?) (והאם מורגש ההבדל בין CL כלשהו עם סדרת תזמונים שונים כמו CL4-5-4-11, CL4-4-4-15....?) תודה על כל תגובה רצינית.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הצעת מחיר - skypc.co.il 1398 Intel Core 2 Quad Q6600 Box 526 ThermalTake BigWater 735 532 GIGABYTE GA-P35-DS3L 2,496 ₪ סכום כולל מע``מ (כולל משלוח של 50 שקל) מה דעתכם, יתאים לOC? יש לי יותר כסף.. אני פשוט שוקל אם להשקיע אותו בלוח שיותר יתאים לOC או שזה יספק אותי (לא מתוכנן משהו קיצוני מדי, רק שיהיה משהו נחמד ושקט...)

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  11. Started by Blabber,

אז ככה, יש לי לוח אם Asus P5LD2 Deluxe, תומך ב 667 mhz DDR2. כרגע יש לי חרא זכרון של סמסונג 533 mhz, ואני מעוניין לקנות זכרון performance עד 300 שקלים בערך ל 2 גיג. ועוד כמה שאלות אם אפשר: 1. האם אפשר להכניס 800 mhz ללוח האם שלי והם פשוט יעבדו בתור 667? 2. למה כתוב לי 267 mhz real clock במהירות הזכרון? 3. הזכרונות כרגע יושבים על ערוץ אחד( 2 סטיקים,אחד בכל סלוט), אם אני אחבר את הזכרונות הבאים לערוץ השני, האם כל זוג יעבוד במהירות שלו, או שהזכרון האיטי יותר יאט לי הכל? תודה מראש על התשובות. נ.ב אל תפנו אותי בבקשה לת'רד עם הFAQ, לא מצאתי תשובות חד משמעיות, אז בבקשה תענו לי בקצרה כאן.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by arkzai,

היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר למעבד, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), חשבתי לקנות את Q6600 האם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. אם תוכלו להמליץ לי גם כרטיס מסך זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by dol222,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q6600 וקירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. אני קונה מארז מאוד מאוד שקט P182 כי השקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי ורציתי לדעת אם הקירור הזה של המעבד יפגע לי בשקט... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by adam99,

שלום! רציתי לדעת האם מעבד 64 ביט יכול להריץ כל תוכנה\משחק שעובדים על מעבד 32 ביט? וגם שמעתי שיש הבדלים בין המעבדים 64 ביט של אינטל לבין המעבדים של AMD מה הם? ומה עדיף, את המעבדים החדשים עם הליבה הכפולה או מעבד 64? ומה ההבדלים ביניהם? תודה!

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by BEN903,

אני רוצה לשלב כרטיס מסך במחיר ... אני יכול להשיג את ה3870 512 GDDR4 ב1000 שקל אבל ה 8800GT 512 טוב יותר וההבדל של ה200 שקל (אולי טיפה יותר) משגע אותי .. אני מתלבט בין E2160 , E2180 למעבד מסדרת הE4X00 וזה רק בגלל הקאט'ש למשחקים .....,מבחינת OC שני הסדרות מצוינות בנוגע לזיכרון אני לא יודע אם לקחת 667 או 800 אני לא רוצה להיתקל בבעיות בOC בגלל מהירות הזיכרון.. לוח אם אני די חושב על GIGABYTE עם צ'יפסט P35 כלשהו ..

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by --Shadow--,

שלום לכולם. אני קונה בקרוב זכרון פנימי נוסף למחשב, כרגע יש לי זכרון של G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 רציתי לקנות אותם זכרונות עם אותם תיזמונים אבל זה יוצא יקר יחסית - בסביבות ה 600 שקל.. ראיתי את הדגם הזה עם תיזמונים טובים Super Talent DDR2 2048MB 800MHZ CL4 4-4-3-8 במחיר של 320 שקל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם הזכרונות האלה הטובים ? והאם יהיה הבדל משמעותי בביצועים מכיוון שאני יודע שהתיזמונים הנמוכים קובעים.. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by Tim_N,

שלום יש ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX260 ואני מעוניין לשדרג את זכרונו (256 מ"ב אינם מספיקים לי) ברצוני לדעת האם באפשרותי לקנות במקום כלשהוא זיכרונות PC2100 DDR SDRAM? אני בספק שכן זכרונות אלה ישנים כבר.. *בכל מקרה, מחשב זה ישמש כמחשב משני לאחר שאקנה מחשב חדש ועדכני, אז אנא אל תציעו לי לקנות מחשב חדש במקום. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  18. מחפש לוח למערך sli ובוא זמנית שייתן ביצועים מעולים בoc.. תקציב כמו שאמרתי 1K

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. מה זה הקירור הזה..? שמעתי שהוא משפיע על המעבד.. שמתעי שהוא מחליש אותו טיפה והוא משקיט אותו גם(אני לא בטוח שזה נכון סתם מישהו אמר לי את זה..?)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. Started by SyMiC,

אני מתלבט בין שתי לוחות אם Gigabyte GA-N650SLI-DS4L vs abit Fatal1ty FP-IN9 SLI אני מתכנן להגיע ל OC של 3.0GHZ ל q6600 וגם בעתיד SLI לשני כרטיסי מסך התקציב עד 600 שקל יש לי גם זיכרון בתדר 533GHZ אז אני מעונין שהוא יתמוך, וגם בעוד קיט של 2 גיגה 800MHZ

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  21. Started by giladbi,

בלינק הזה מתוארת בקצרה מערכת http://www.automatedtrader.net/algo-trading-news-1036.xhtm INTEL XEON איפה אני יכול לקבל הערכת עלות של מחשב כזה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by Albetron,

אני דחיתי את קניית המחשב בשביל כרטיסי מסך מסך חדשים שיוצאים ממש עכשיו, וגם בשביל הדגם הזה של הפנרין שעולה 316$, אז באיזה חודש זה אמור לצאת בדיוק?

• 54 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by shaharb,

בס"ד שלום האם זה משנה לאיזה כיוון אני מרכיב את גוף הקירור על המעבד, (אפשר לשני הכיוונים וזה יושב אותו הדבר), אשמח לקבל תשובה. תודה מראש שחר. MSN shaharmix@gmail.com

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  24. מה אתם אומרים על : Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore Gigabyte MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 1GB TwinMOS CL5 DDR II 800Mhz סה"כ 750 ש"ח

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  25. היי, מישהו יודע מתי מעבדי אינטל החדשים צפויים להגיע ארצה? יש סיכוי שזה עוד יהיה החודש? ואם כבר, מישהו יודע את המחיר הצפוי למעבדי ה - 8200-8400? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.