עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by most,

איזה לוח אם יותר טוב,ASUS P5L-MX 945G או ה-S3 945 של GB ?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  2. טוב, אין הרבה מה להרחיב מעבר לשאלה שבנושא לא לגמרי מובן לי מה ההבדל בין צ'יפסטים שונים (כלומר כאלה שבאים על לוחות אם). ביצועים? אמינות? אם זה בביצועים, אז מה זאת אומרת? אם לקחתי מעבד חזק, הרבה זכרון, אז מה התפקיד של הצ'יפסט פה (בהנחה שכל הרכיבים נתמכים ע"י הלוח ואין "צוואר בקבוק")? איפה החסרון אם אני לוקח לוח שתומך בכל מה שאני רוצה, אבל עם צ'יפסט ברמה נמוכה? (כלומר במה מתבטאת הרמה הנמוכה)? לצורך העניין, מדובר על ההבדל בין צ'יפסטים P35 ו-G33 של אינטל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום,בעקבות תקלות מעצבנות בלוח האם שלי שלא הצליחו לפתור לי (ומאחר שהאחריות היתה בFOXPC שנסגרו) אני מעוניין בלוח חדש על הלוח להיות: בעל 4 חריצים לDDR2 תושבת 775 לפחות 4 SATA (עדיף 6) כרטיס קול מובנה 5.1 ומעלה (אני מניח שזה בכל לוח) כמה שיותר כניסות USB אחוריות (מינימום 4,עדיף 6 אבל אם אין ברירה אז 4) סה"כ אלו הדרישות אין לי צורך בלוח שמצטיין בOC או תכונות דומות.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by meir3420,

יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו אודה לו מאוד תודה שימו לב לתמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by iveco,

המעבד דיי מקביל בביצועים שלו ל 3770 , יש לו 4 ליבות ו 8 ליבות V יש לי הצעה עליו ב 50 שקל הוא טוב בתור תחנת עבודה וקצת משחקים מדי פעם ? למרות שהוא תומך עד PCIE2 . שווה לקחת או עדיף לקחת 3770 ? משום מה כולם רוצים 50 שקל

6. Started by -= Star =-,

אם כבר קונים מעבד עם 800MHZ אז לא עדיף גם לקחת RDRAM שינצל את הבאס של המעבד???

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  7. טוב, זה סופי. הPDP שרציתי לקנות לא עובדים עם הלוח הזה. (ז"א כן, אבל רק הדגמים הזולים שלא עובדים בDUAL) (הנה לינק למפרט) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 אני מרים ידים. אני זקוק בבקשה לעזרה מאחד שמבין וימליץ על זיכרון. אני קונה מNEWEGG כך שאת החיפוש צריך לעשות שם עם הקריטריונים הבאים: Type [184pin DDR DIMM] Capacity [1 GB (2x 512 MB)] Speed [PC3200 (DDR400 200MHz)] Max price: [222] Keywords:[dual channel] ליתר ביטחון, אני אלך על אחת מהחברות שרשומות באתר של MSI. Buffalo Crucial Corsair Kingston Mushkin OCZ Technology Princeton Technology Super Talent הלכתי לאתרים של החברות האלה והשתמשתי ב Memory Configurator בכולם. כמעט באף אחד מהם אין …

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אני רוצה לקנות זכרונות לאוברקלוק ל-i5 750 שיהיו טובים לאוברקלוק ולא יגבילו אותי, ואני רואה הבדל גדול במחירים- דומינטור עולה למעלה מאלף שקל ל4 ג'יגה, לעומת זכרונות של ג'י סקיל שנראים טוב במחיר של 700. האם שווה להשקיע על זה כסף, או על משהו אחר כמו לוח אם, מעבד, כרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  9. מתבלט בין שני דורות שונים: 1) [h=1]מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2) מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray ולפיכך להתאים למעבד שאבחר לוח וקירור מתאים. התקציב למעבד עד 2000 ש"ח. התקציב ללוח -עד 700-800. לקירור-200. תודה.[/h]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AsD[eyal],

מה שיש לי במפרט ניראה לי משהו כמו 300 שקל לא?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by lmlm,

אני בדילמה. נשאר לי רק לבחור לוח אם ואני מתלבט בשתי לוחות אם: DFI Infinity 975X for LGA775 ו Asus P5B הרגיל. מי ייתן לי יותר חופש בOC?, מי יתן לי עבודה שוטפת עם המחשב (מחשקים,תוכנות,ישומים וכדומה) יותר? נ.ב שניים באים עם תמיכה בקונרו מלתילה כן? תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by H.I.V,

בדקתי בכל התוכנות (אידה , איסי טיון 4 , סנדרה וכו') ואף אחת מהם לא מראה לי את הטמפ' של הלוח אם? ואני רוצה לדעת מה המעלות חבר שלי אמר לי שמשהו לא מחובר בלוח אם, זה נכון? מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by Pop3Sail,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם חדש כי שלי די מיושן... p4b533 של asus.... אתם יכולים להמליץ לי על לוחות טובים? עדיף שיהיה בksp.co.il אבל לא חייב... ואל תגידו לי סתם שם ושאני ילך לחפש.. בבקשה תגידו גם איפה אפשר לקנות אותו מחיר עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  14. עד כמה שהבנתי הפסיקו לגמרי לפתח מעבדים חדשים לסוקט 939, וכל מעבד חדיש שיצא היום יצא אך ורק ל AM2. סבבה, השאלה שלי היא, איזה מעבדים אחרונים עוד יוצרו ל 939 (דואל קורים), והאם לבעל מערכת מבוססת 939 כמוני, לא עדיף לקנות עכשיו (לפני שיעלמו), מעבד 939 חזק, ולדלג על שדרוג ל AM2 שבעצם לא יתן לי הרבה, ולפי התחזיות הסוקט הזה לא אמור להשאר בשוק תקופה ארוכה במיוחד. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by rangex,

האם הוא יעשה צוואר בקבוק עם X1950Pro? תודה, ועוד שאלה הלוח M2N-TVM הוא לוח סביר כי קיבלתי אותו אני לא חייב להחליף במקרה של שידרוג קטן? Sempron 3200, X1950pro,M2N-TVM וספק ג'נרי זהו שילוב טוב שיריץ לי משחקים כבדים?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  16. צריך עזרה בדחיפות: אני קונה את המעבד הזה: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ואני רוצה להתאים לו לוח אם מובנה.עכשיו המליצו לי לפני חודש על הלוח הזה:Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 אבל עכשיו אומרים לי שאין לו DVI.<אני פשוט קונה מסך LCD ואמרו לי ש DVI משפר את התמונה>. יש לכם לוח אם יותר טוב שמתאים למעבד הזה עם DVI? בסביבות ה-500 ש"ח פחות או יותר. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  17. שלום אני לפני קניית מחשב חדש עם מעבד E8400 ומעוניין לקנות לוח אם עם צ'יפסט 45. רציתי לדעת האם ישנם הבדלים משמעותיים בין לוח האם P5Q של ASUS לבין לוח האם GA-EP45-DS3 של Gigabyte אציין רק שאני לא מתכנן - לא overclock ולא Cross-fire כ. מסך יהיה HD4850. תודה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by NTT,

היי, אני מתכנן מחשב חדש ואני מחכה ליציאת מעבדי הPenryn, אז ראיתי את המחירים האלה של הקוואד קורים הלאה: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=16193&catid=2 קודם כל המחשב הזה הולך להיות אצלי 3-5 שנים,למטרות משחקים,גרפיקה ושימוש ביתי גם(אממ אני עושה הרבה דברים במחשב אז אני ממש לא יכול להגיד שזה מחשב שמוקדש רק למשחקים), אז אני שם עין על שלושת המעבדים האלו: Q9550,Q9450,E8500, אז שמתי לב שהדואל קור הכי חזק עולה כמו הקוואד קור הכי חלש,אך השאלה אם הוא יתן ביצועים כמו של קואד קור Q9450(שצריך להוסיף רק עוד 100$ בשביל עוד 2 ליבות אבל כל אחת רצה ב2.66GHZ) ושיש הבדל של 200$ בשביל עוד 200MHZ בין הQ9550 לQ9450,ה200MHZ האלה,באמת יהיו הבדלים בביצועים בין שני המעבדים האלו? וב…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  19. מצאתי בעלי אקספרס זכרון כזה DDR4 תדר 2666 הכל תואם לזכרון שלי במספר המודל רק על זה שבעלי אקספרס כתוב 24N ואצלי 26N יש לזה משמעות ? כי אני מוסיף אותו לאחד קיים בלוח

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  20. 700 שקל במזומן לPQI טורבו 1 ג'יגה 667 זה יקר? יש חנות אחת בבאר שבע שמוכרת אותו ואני לא רוצה להזמין באינטרנט איך המחיר מוגזם? אל תביאו לי חברות אחרות למה אני צריך רק תחברה הזאת כי יש לי כבר 1 ג'יגה שלהם ואני צריך עוד אחד שיהיה לי דואל

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by ko619,

היי רציתי לדעת מבחינת הפרשים בביצועים, הן במשחקים והן לשימושים כלליים, מה ההבדל באחוזים מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הללו? איזה מהם כעיקרון יותר חזק ואיזה יותר משתלם במחירו? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  22. אולי עוד 256 זיכרון שאני יכול להשיג ב-300 ש"ח ועוד משהו נחמד ב-150??? או שאולי עוד 384 זיכרון ואז יהיה לי 640 מגה של DDR 2700 נחמדים...

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. אני מרכיב מחשב אני לא יודע איזה לוח אם לקחת המחשב יעבוד בתוכנות מוזיקה בעיקר איזה לוח הכי ידוע היום ל P4 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by avner22,

איזה מעבד יותר טוב בלי שום קשר למחיר.. ואם אפשר לדעת למה... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX או AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  25. כמה אמור להיות multiplier של ה-CPU וה-FSB ? זכרונות ddr 333 , מעבד xp1700+, ולוח 8rda+ .

• 6 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.