מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי. איזה לוח משני אלה אתם ממליצים שיהיה יותר טוב למעבד רייזן 3600? Gigabyte B450M DS3H Asus PRIME B450M-A תודה לעוזרים😃
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם, אני מחפש לוח אם שיתאים גםלמעבד הישן וגם לחדש שיגיע בעתיד. המעבד הישן הוא e8400 ובעתיד מעבד מסדרת i. כם אפשר מעבד שמתאים גם לזכרונות ddr2 ddr3 אין חשיבות לאובר קלוק, לא סגור על התקציב כי אני לא יודע כמה עולה. משהו בדירוג ביינים הכי חשוב אמין
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לוח אם מתאים למעבד Intel core i5-3570K ולכרטיס מסך GIGABYTE GV-N660OC-2GD GeForce GTX 660 התקציב לא קריטי למרות שאני מחפש לוח אם שנותן תמורה טובה למחיר. ואני לא כל כך יודע מה סדרי גודל של המחיר. אין לי חשיבות כל כך ל OC כיוון שלא נראה לי שאני אעשה OC.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה ללוח אם. מעבד i5 760 זיכרון 1600 דואל צאנל pcie x16 pcie x4 למיטב הבנתי יש לוחות אם שחיבור ל-pcie שני משפיע על הביצועים של ה-pcie הראשי. אני מחפש לוח אם שבו לא תהיה השפעה (לא מדובר על כ.מסך שני). לפחות שני חיבורי pci usb 3 sata 3 אני כרגע לא תחת תקציב מסויים (אבל חושב על כיוון ה-500-800 שח). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI ועם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? אשמח להרבה הצעות וגם נימוקים להצעות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מתכוון בקרוב לרכוש מחשב שמכיל את הרכיבים הבאים: 1.I7 4770 2. R9 290 2. זיכרון פנימי 32 ג'יגה. איזה לוח אם עדיף לקחת? אבל שלא יהיה ממש יקר..רק אם זה לא יגביל אותי ממש בביצועים..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעוד מספר שבועות אני משדרג את המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בדברים הבאים: I5 750 OC HD5850X2 CF תקציב: 1000 ש''ח
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב ובוחר חלקים כרגע, ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרונות (1GB) התומכים ב-PCI EXPRESS ובמעבד AMD64 939 3200/3500. אני רואה שמבחר הלוחות הקיים בחנויות דיי מצומצם. מה כדאי ?? תודה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני קונה פנטיום 4 2.4 GHZ, ורוצה שתתנו לי שמות של דגמים מוצלחים של לוחום אם במחיר סביר(עד 900 שקל). תודה.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לוח אם סביבות ה800 שקל..מיועד לעבודה עם סאונד...ללא כרטיס קול מובנה כולל כרטיס מסך מובנה! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איזה לוח אם אפשר לקנות ב- 400 שקל שיהיה טוב אם המעבד Q6600 2.4GHZ?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מה קורה חברה אני מעוניין לרכוש לוח אם טוב עם יכולות OC טובות קירור טוב ל ציפ סט FSB גבוה שיתמוך במעבדים החדשים ואני לא יודע מה כדאי עם P35 או X38 חשוב SLI וDDR2 עם OC גבוה או DDR3 מה עדיף ? תקציב באזור ה 1000 חשבתי על ה MAXIMUS FORMULA ASUS מה אתם אומרים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לוח טוב שתומך RDRAM 1066 + זיכרונות RDRAM 1066 של 256M . (אין תקציב ל 512 ). אם אפשר לציין גם מחיר . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס די ישן.... האפשרויות oc שלו הן לא רבות לכן... החלטתי שאני קונה לוח חדש.... איזה לוח כדי ל oc משחקים ושיהיה כמה שיותר טוב עם זיכרונות ddr.... וכמובן שיתאים למעבד 2000 mhz שיש לי אכשיו
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הי! לפני 3 שנים קניתי מחשב מפלונטר עם מעבד AMD AM2 3500+ עבד טוב 3 שנים ואז פתאום הפסיק לעבוד ולא נדלק יותר. הלוח והמעבד נשלחו לפלונטר לתיקון(נשארו חודשיים לאחריות) פלונטר קיבלו את הלוח שבור. כנראה עבודה מרושלת של דואר ישראל.(תוגש תלונה בקרוב בתקווה לקבל פיצויים) המעבד נבדק ונשלח חזרה. עכשיו אני מחפש לוח אם עם התושבת הזאת. הדרישות הן פשוטות: 2/3 סלוטים של PCI. שיהיה כמה שפחות יקר. יקנה כנראה בKSP הר חוצבים, ירושלים. שיהיה אמין ויעמוד בקצת עומס של 15 לשוניות פתוחות בAVANT BROWSER =) תודהה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, כמו שמצויין בכותרת, אני מעוניין ב-Z68 מתוך מחשבה על OC. מעבד: I7 2600K עם קירור מים 16GB זכרון, לא יודע איזה (לא חושב שיש מה להשתולל עם זה, kingston 1333 כנראה יעשה את העבודה) 6970 (אחד כרגע, יתווסף נוסף וכנראה שגם כרטיס nvidia כלשהו ל-physix) ssd מסדרת 510 של אינטל דרישות: usb3, sata 6gb, תמיכה ב-CF, אפשרויות OC רבות ויציבות מקסימלית תחת עומס. תקציב: לא ממש מוגבל, אבל מצד שני אני לא מחפש כל מיני לוחות ממותגים של gamer זה או אחר, או עם הדפסה של גולגלות אוכלות חייזרים תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מחפש לוח אם אמין ויציב, הדרישות של המעבד לא רלוונטיות ( כל מעבד מהדור החדש יספק אותי ) המחיר - עד 1000 ש"ח עדיף עם שני כרטיסי רשת ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה ללוח-אם, תקציב בין 350-450 ש"ח. יש אפשרות לבצע את הרכישה באילת בזמן הקרוב ככה שאם בKSP או אייבורי יש משהו משתלם רק תגידו, מלבד זה אין העדפה מאיפה לרכוש (TMS, RSM, STARTPC) או לבצע משלוח אם צריך. קצת הלכתי לאיבוד עם האפשרויות השונות. מבחינת מעבד כמו שמצוין בכותרת ryzen 5 1600 כרטיס מסך מתוכנן gtx 1060 6gb ספק - antec NeoECO II 650 מבחינת זכרון זה גם חלק מההתלבטות שלי, אם לכוון למהירות של 2400MHZ או 3000MHZ, הבנתי שהמעבד אוהב זכרון עם מהירות גבוה ומקריאות שונות על לוחות אם לא לגמרי הבנתי כמה הם מסוגלים לנצל מהירות גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה אני חושב שהכיוון הוא מסדרת B350 בשביל האפשרות שאולי אנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני קונה מערכת מחשב חדשה שתכלול Q9450 ו HD4870 אני מעוניין בלוח אם כמה שיותר טוב למערכת הזאת (כמובן גם OC מכובד) שיהיה אפשרות לRAID וכל הפיצ'רים הטובים האלו. לא משנה לי איזה חברה העיקר חוץ מMSI. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהנושא טחון לגמרי בפורום קצת קשה לגבש איזשהי דעה מוצקה לגבי שילוב לוח אם + זיכרון שלא יגרום לבעיות תאימות אני מחפש לרכוש בתקציב של 2800-2500 שקל לוח-אם וזיכרון 2 גיג'ה 800MHZ CL4, המעבד יהיה ,E6600 לא מתוכנן OC , ואם יהיה אז הוא יהיה בסיסי מאוד, אני לא מחפש פיצ'רים חזקים מדי בלוח אם (wi-fi וכו' )אבל חשוב שיהיה איכותי. בגדול יש לי העדפה היסטורית לASUS אבל אשמח להצעות נוספות... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הכותרת אומרת פחות או יותר הכל. אין צורך ב SLI\CF . אין צורך בכרטיס קול מובנה (יחובר אליו Xfi) לא חובה חיבור ata. הכוננים הקשיחים הם כולם sata חייב להיות מוצלח באובר קלוק אין לי בעיה עם קירור אקטיבי (רעש? לא מפריע) רצוי שיגיע עם כבלים מעוגלים (עוד באים לוחות כאלה?) זכרונות .. אין משהו מסויים.. הולכים לקבל אובר קלוק.. תקציב כולל של 1000-2000 שקל יהיה בסדר גמור.
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי השבוע הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי זה המפרט, לוח אם Intel Lemont DP965LT מעבד E6400 זכרונות 512 *4 של Twinmos עד כמה שזכור לי 667 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS עכשיו לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות בכלל ללוחות אם ,אז ככה מחר אחי קונה מחשב חדש.והוא אמר לי שאין לו בעיה לקבל את מה שיש לי. התקציב שלו פחות או יותר 600 +- ללוח אם פלוס מחיר זהה ל 2G זכרון,עכשיו בגלל שאני מעוניין לעשות אוברק קלוק חשבתי לקנות זכרונות 800 ולהביא לו את הזכרונות שלי ולקנות לוח אם שמתאים לאוברקלוק ולהביא לו את שלי. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח.שיהיה כמה שיותר טוב לאוברקלוק יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב. אותו דבר לגבי הזכרונות. תביאו לי הצעות של לוח וזכרונות שנראה לכם הכי מתאים למפרט שלי לאוב…
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לנ"ל. המחשב משמש 40% לתיכנות, 40% לסרטים ו-20% למשחקים. לגבי משחקים אני לא משחק ברזולוציות גבוהות. בד"כ 1366X768 מספיק לי ורמת פירוט בינונית. יש י כרטיס מסך gtx660 ואפילו נכון להיום זה מספק אותי. יש לי צורך אפשרויות חיבור להרבה דיסקים. גם חיצוניים וגם פנימיים נכון להיום מחוברים אצלי דיסקים ואני אצטרך לפחות אפשרויות חיבור (פנימי וחיצוני) ל-12 דיסקים חשבתי על לוח אם שמבוסס על chipset h97 או chipset z97 (ראיתי לוחות במחירים די דומים עבור כל אחד מסוגי ה-chipset האלה). תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-