עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lipa,

יש לי שני ג'יגה הוספתי עוד שני ג'יגה וה-Windows מזהה רק 3 ג'יגה הביוס מזהה 4 ג'יגה יכול להיות שה-Windows לא תומך ב-4 ג'יגה זכרון ?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by omerkillyo,

תראו את השגיאה: הנה תמונה: מה לעשות כדי שהמחשב יזהה את דגם המעבד?? לוח האם: Shappire 780V מעבד: AMD Phenom II X4 Quad Core 920 כרטיס מסך: Zotac 260 GTX ספק: Enermax Tomehawk 500W מארז: CoolerMaster Centrion 590 זכרונות: Smasmug 2GB X2 הבאתי את כל המחשב ] מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 22.06.2009 בשעה 15:19:03 מישהו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי לוח אם P5Q DELUXE וזכרונות של OCZ DDR2 800MHZ CL4 השעונים שלי הם 4-4-4-15. כרגע העלתי תמונה כאשר השעונים מוגדרים ידנית בביוס אבל ברגע שאני על AUTO והלוח צריך לזהות את התיזמונים הוא נותן לי 5-5-5-18 עם מתח של 1.08V בעוד הזיכרונות צריכים לעבוד על 2.01. כמו שכבר אמרתי הזיכרונות כרגע מוגדרים ידנית וגם המתח אבל כמו שאפשר לראות ב CPUZ היחס הוא 5:6 מה זה אומר ולמה ? והמתח הוא 2.00 רק בחריץ הראשון ובכל השאר 1.08 וגם השעונים הם 4-4-4-15 רק בחריץ הראשון איפה הבעיה בדיוק ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  4. שלום ! מחשב : קצת ישן מעבד Intel® Core ™ 2 Duo Processor E7300 (3M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB) מערכת הפעלה WIN 64 BIT קניתי זכרונות DDR2 2 - 2*4 שזה 8 GB המחשב מזהה רק 4 ולא את 8 בדקתי בתוכנה CPU-Z ומראה שיש לי 8 איך אני מסדר שהמחשב יזהה ויעבוד אם כל 8 ? תודה לעוזרים ! ! !

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי את לוח האם הבא: Gigabyte GA-Z97-HD3 ולא המערכת(Windows 8 Pro) ולא EverstUltimate לא מזהים את לוח האם. ניסיתי לעדכן צ'יפסט - לא עזר. יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  6. שלום קניתי זכרון חדש של PQI PC4400 והמחשב לא מזהה את השם של היצרן והוא מזהה אותו כ- PC3200. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  7. היי אנשים קניתי עוד כרטיס זיכרון למחשב וחיברתי אותו בנוסף לכרטיס שכבר קיים. הדלקתי את המחשב והוא נתקע על המסך של הביוס.. אוקיי מוזר ניסיתי סלוטים אחרים ואותה בעיה. אמרתי אולי הבעיה היא בסלוטים וניסיתי להעלות רק עם כרטיס אחד בכל סלוט. המחשב עלה ועבד כמו שצריך בכל סלוט. שללתי תקלה בסלוטים. אמרתי אולי הכרטיס תקול, אבל הכרטיס כשהוא לבד גם עבד. איפסתי את הביוס בעזרת סוללת ה CMOS, ואז דרך הביוס עצמו ב reset factory defaults, ואז נהייתה התקדמות, המחשב עבר את ה POST והגיע לעיגול המסתובב הראשוני של המערכת ההפעלה, שם אחרי 3 שניות בערך או שנתקע או שעשה ריסטרט רק כדי לחזור לאותו מצב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מצליח לעבוד עם 2 כרטיסים ורק עם 1? אגב הזכרונות הם…

8. Started by zeveltari,

לפני מס' ימים החל המחשב שלי לעשות בעיות. האיתחול מאפס עד למצב עבודה לקח כמעט חמש דקות. היו הודעות בדבר GDI errors והחלטתי להחליף את כרטיס הוידאו. באותה הזדמנות, החלפתי גם את לוח האם למשהו מתקדם יותר. לאחר הרכבת המחשב מחדש, המאווררים עובדים לשבריר שניה והכל כבה. חשבתי שזה סימן לקצר. הוצאתי את כל החלקים ובניתי את המחשב במפוזר על השולחן. לחיצה, ושוב, פעולה לשבריר שניה והכל כבה. החלטתי להחזיר את לוח האם הקודם, אולם עכשיו, גם הלוח הזה בנוי בתוך המארז, או, על השולחן, עושים את אותה תוצאה של פעולה למשך שבריר שניה והכל כבה. לא נותר לי להניח אלא שספק הכוח פשוט נגמר משום מה וצריך להחליפו. לפני שאני קונה ספק חדש, רציתי לקרוא מה אחרים חושבים על התופעה. אולי יש עוד דבר שטרם ניסיתי. מער…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. שלום לכם יש לי במחשב 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרונות של 2GB כל אחד ושתי סלוטים פנויים ניסיתי לשנות את המיקום של כרטיסי הזיכרון (להחליף לסלוטים השניים) והמחשב לא נידלק. החזרתי את הזיכרונות לסלוטים שהם היו וזה עובד . הלוח שלי הוא ASUS P7P55D EVO מה עושים? ביצעתי עדכון לביוס וזה גם לא עזר יכול להיות ששתי הסלוטים השניים לא תקינים או שצריל להגדיר משהו?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  10. הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה, איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המפרט שלי בצד יש לי 2*256 MB + 512MB ועכשיו אני רוצה להוסיף עודה 1GB סטיק אחד. ברגע שאני מחבר הכל המחשב עולה עד הרגע שהווינדוס אמור להיטען ואז שניה אח"כ הוא עושה RESET למה לא עובד??

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. לפני כמה חודשים, יתכן ובעקבות הפסקת חשמל פתאומית, המחשב שלי החל לא להידלק (דיסקים מסתובבים, אין תצוגה ואין עיבוד), לפעמים לאחר כמה נסיונות הוא עלה ולפעמים כיבה את עצמו והדליק עצמו מחדש ואז עלה. בנוסף, אחת לכמה דקות מהירות הסלד של קירור המעבד זינקה ואחרי כמה שניות של הונמכה חזרה. טמפרטורות תקינות הוחלף קירור סטוק לקירור KATANA הוחלף חומר תרמי הוחלף כרטיס מסך לבדיקה מגעים נוקו זכרונות פנימיים הוסרו חלקית ונעשו נסיונות על הסלוטים השונים התופעות עדיין קיימות. המצב כרגע בשיאו - המחשב לא עולה כלל גם לאחר נסיונות רבים. התופעה במדוייק: 1. לחיצה על כפתור ההפעלה 2. נשמעת התנעת דיסקים 3. נשמע צפצוף שגרתי בודד 4. מאווררים מסתובבים 5. המסך נשאר במצב שינה ואין פעולת כתיבה/קריאה 6. *לפע…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חיפשתי בפורטל שאלה דומה, ולא מצאתי. אז הרשיתי לעצמי לשאול - יש לי זיכרון 1 ג'יגה במהירות 667Mhz קניתי זיכרון נוסף של שני ג'יגה במהירות 800Mhz ואז התחילו הבעיות..... 1. המחשב לא מזהה את הזיכרון החדש {גם אם הוא לבד בלי הישן} בשני הסלוטים. כשאני שם בסלוט הראשון המחשב נדלק אבל מפסיק להגיב מיד. הוא אפי' לא מגיע לתפריט הביוס. כשאני שם בסלוט השני הוא עושה ציפצוף של בעיית זיכרון. 2. כשאני מחבר את הזיכרון גם הישן לסלוט השני ומפעיל את המחשב זה עושה לי את הציפצוף של בעית זיכרון, הוא פועל רק מהסלוט הראשון. עושה לי רושם שהסלוט השני לא תקין.... מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה שהמחשב לא עולה עם הזיכרון החדש?? אגב, בדקתי, הלוח אם כן תומך במהירות של 800Mhz . תודה............

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  14. הכל התחיל ביום שבת בערב, נדמה לי ששיחקתי באינטרנט ופתאום הופיע לשניה מסך צבעוני מוזר וכל האייקונים על השולחן עבודה נראו מוזר אחרי כמה דקות כל המסך הפך להיות פסים דקים ורוד לבן והעכבר גוש לבן מוזר וכל דבר שלחצתי עשה ציפצופים מוזרים עשיתי ריסט והמשכתי לעבוד במשך 10 דקות בערך, שוב אותו מקרה, עשיתי ריסט ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב ממש ממש על ההתחלה, איפה שאמור להיות המסך הזה שכתוב עליו ASUS MY PIC משהו כזה... קיצר בהתחלה זה היה צבעים כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב זה משהו אחר עכשיו זה לבן לגמרי לא רואים כלום המסך בסדר גמור עובדה שאני כרגע עובד איתו דרך המחשב השני... מה לדעתכם הבעיה ? ניסיתי להחליף זיכרון, הבעיה עדיין נמשכת יש לי לוח של אסוס, מעבד סלרון, כרטיס מסך ג'יפור…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הי, יש לי פה מחשב (1) עם זכרון 1x8GB 2666 , את הכרטיס הזה אני רוצה לשים במחשב אחר (2), כששמתי במחשב 1 1x4GB 2400, הוא השמיע צלילים מהספיקר, ולא עלה בכלל.. ממה שזכור לי, זה אמור פשוט לעבוד על המהירות הנמוכה יותר, שהיא 2400... איך מסדרים אתזה? תודה

16. שלום, קיבלתי זיכרונות חדשים, הוחלפתי אותם בישנים. וקיצר מאז המחשב לא עובד שאני פותח את המחשב הוא עשה צפצף קצר שחוזר על עצמו כל הזמן עזרה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  17. אם זכרוני לא מטעה אותי, הפעם האחרונה ששידרגתי את המחשב הייתה בתחילת 2007, אני כתוב את החלק העיקרי של המפרט שלי כרגע: E6750@3.2Ghz Ocz 2 gig ddr 2 memory לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך GTS 250, קיבלתי אותו לפני שנה בערך אחרי שנשרף לי הכרטיס הקודם. השאלה שלי היא כזאת, האם בכלל כדאי לשדרג עכשיו? אני ממש מרגיש שהמחשב סוחב והוא בסדר, האם יש התקדמות טכנולוגית כלשהי שבכלל לא זכיתי להנות ממנה? אני סטודנט להנדסה והלימודים האלה די מוציאים אותי מכלל פרופורציה, אני מרגיש בור ואני ממש ממש אשמח אם תאירו את עיני קצת. בכל מקרה במידה וכן כדאי לשדרג, אני טס עוד שבועיים לארה"ב אז אני אקנה ב NEWEGG כבר. התקציב הוא כ 350 דולר, רב תודות לעוזרים עריכה: שימושים משחקים בעיקר, עבודה ב Off…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…

19. אהלן המחשב מזהה רק 960 מתוך 1024 מתוך הזיכרון. בתוכנת הניטור siw רואים שהמקסימום של הזיכרון הוא 1024 בתוכנת aida רואים 960 מה יכולה להיות הבעייה? האם צריך לפרמט? תודה

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש, מעבד Q9300 ולוח אם אסוס P5E, משום מה בביוס המעבד מזוהה וגם בוינדוס XP אבל כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מראה שגיאה ואומר לעדכן ביוס בישביל שמעבד יביא תוצאות מלאות, מישהו נתקל בכזה דבר? אני חייב לעשות UPDATE?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by md22,

התקנתי זכרון 256SDRAM 100MHZ והמחשב מזהה רק 128 יש לי לוח אם אסוס P3 מה ניתן לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש, מעבד Q9300 ולוח אם אסוס P5E וזיכרון של OCZ 2*2 גיגה מהירות 1066, ומשום מה הזיכרון מזוהה בוינדוס ככמות 3.25 גיגה, ובביוס כ-4, למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by bbarakt,

המחשב של אחי מזהה רק 3.5GB ראם ויש 4GB ראם. יש לו 64BIT. מערכת הפעלה ויסטא. לוח אם: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=707&l4=0&model=1022&modelmenu=2 עכשיו העלילה: לאח שלי היה 2GB 667 ראם וזה לא הספיק אז קנינו עוד 2GB 800(אני יודע שהכרטיסים יעבדו כמו 667) והמחשב מזהה רק 3.5GB ראם. החברה של הזכרונות - KINGSTONE. שאלתי היא: למה המחשב מזהה רק 3.5GB ראם?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. שלום. שימון לב לתמונות: האם זה תקין? http://img166.imageshack.us/my.php?image=memdm2.jpg ו..: http://img184.imageshack.us/my.php?image=mem2vc2.jpg

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.