מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים מאשרים לנו את שמות הדגם ותדרי העבודה של דור המעבדים הבא מבית ענקית השבבים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב חאלאס נמאס לי כבר מה"מהירות" הבילתי נסבלת של המחשב שלי אני רוצה לקנות עוד סטיק של ראם כדי שיהיה לי גיגה ראם, אולי אז יתחילו לזוז פה דברים עכשיו אני צריך את עזרתכם האדיבה... איזה סטיק של 2 * 256 הוא הכי טוב ואיזה הכי גרוע? (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב - הכי גרוע ויצרן בבקשה ) אההה וגם כמובן יש את עניין המזומן... אז איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לינק: http://computers.walla.co.il/?w=/4/698710 זה ישנה את כל עולם הגיימינג לגמרי!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבדים הביתיים המתקדמים מכולם מתקרבים במהירות לזמינות רשמית, ואנחנו מקבלים עוד ועוד פרטים חדשים ועסיסיים בדרך לשם לכתבה
-
- 33 תגובות
- 5.4k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי לוח GigaByte 8irxp ויש עליו חיבור של 10 פינים לחיבור משדר/מקלט אינפרא אדום. יש למישהו שמץ של מושג איפה משיגים דבר כזה? וכמה עולה?
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הכנה לויסטה-זיכרונות: חבר שלי יש לו במחשב 512 זיכרון עם מעבד 3 ג'יגה הרץ של אינטל.. איך הוא בודק אם המעבד 64 ביט? הוא רוצה להתקין ויסטה אבל לפני הוא רוצה להוסיף עוד זיכרון .. יש לו 2X256 של אין לי מושג איזה חברה משהו לא משהו 200 מגה הרץ - או שהם 400 וצריך פשוט לכפול ב2.. ניראה לי של סאמסונג..(ddr)...אחת של גהוא רוצה להוסיף עוד סטיקה גי'יגה.. שיהיה לו 512+1024=1536 , זה יספיק בויסטה? יסחוב טוב? כמו 1024 מגה על אקס פי ביחס?הלוח שלו תומך ניראה לי גם בddr2 אז הוא יכול להוסיף זיכרונות כאלה? למרות שיש לו זכרונות כבר של ddr נכון ?בנוסף? איזה זיכרונות אתם ממליצים לו? משהו לא עד כדי כך יקר סביבות ה-500-600..אבל שיהיה טוב.. אני גם כן יש לי מעבד של amd athlon 64 bit 3200 , אני צריך …
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי הרבה ניסיון בעבודה עם חומרה בסביבת אינטל. מעולם לא התעסקתי עם AMD. בקרוב אני רוכש מחשב חדש וחשבתי לנסות את מה שכולם כאן מדברים עליו. אני רוצה ללמוד קצת ולהבין על עולם ה-AMD. יש לי כמה שאלות: 1. למה בעצם AMD? האם באמת (בהסתכלות כוללת) סביבת הAMD עדיפה על זו של אינטל? אשמח אם תצרפו תוצאות בדיקות של אתרים רציניים. 2. האם הצ'יפסטים של AMD לא נחותים מאילו של אינטל? האם הם תומכים בדואל מוד לזיכרון? מה מהירות הבאס המקובלת והמהירה בלוחות AMD? 3. איזה מעבד של AMD הוא ההמלצה החמה לאנשים שרוצים להשקיע בסביבות ה-4000 שקל במחשב? (בערך 1000 שקל למעבד)? מה נותן לי שהמעבד עובד ב64 סיביות? הרי מערכת ההפעלה לא תומכת בזה... 4. אני מאוד אוהב את ABIT. שמתי לב שכאן בפורום הרוב ממליצים על…
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך בקרוב להכניס לוח אם, P5GC - MX למעבדה של CD LOG בתקווה שיתקנו את הבעיה המוזרה שלו, או שיחליפו אותו. במידה והוא יוחלף, בין אם לאותו דגם או לדגם אחר, ותהיה לי אפשרות ל"שדרג" אותו, איזה לוח מומלץ שהוא microATX, עם HDMI מובנה, וכמובן יציאת דיגיטלית לSOUND? ומצד שני אם לא יהיה את הלוח במלאי, אבל אני לא אוכל להוסיף כסף לשדרוג ואצטרך לקבל microATX אחר, ידוע לכם איזה דגם משתלם ישן שעדיין נמכר כדאי לבקש? תודה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זה משפיע על משהו במערכת? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן, הכנסתי כרטיס ליציאת PCI-E1X אך הוא לא מזהה אותו, האם הוא לא מזהה כי זה כרטיס ישן מידיי? יש צורך להגיד שאת הכרטיס הזה קיבלתי מתנה מ-HWzone לפני 5 שנים בערך. ועוד משהו, לפני שהכנסתי את הכרטיס הנ"ל, הכנסתי כרטיס קול והוא כן עבד לי, רק משום מה הכרטיס הספציפי הזה לא מזוהה במחשב. איפה אני לדעת שאכן הוא זוהה/לא זוהה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשביל להתקין את הSATA אני חייב את הדרייברים על דיסקט, עשיתי דיסק עם הדרייברים וזה לא עובד, בעבר זה עבד עם הפלופי. אין לי כבר את הדיסק של הלוח אם שעליו הייתה פשוט אופציה להכין דיסקט, ואני לא מוצא שום מקום באינטרנט שיש אופציה להכין דיסקט כזה בשביל הלוח שלי. מהיכן תבוא הישועה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בניתי משהו למחשב שמתחבר למחשב עם חיבור כמו שבתמונה (בצד השמאלי-צבע כחול) ועשיו ברשותי הלוח DFI LP P45 DK T2RS PLUS ואין לו בחיבורים מאחורה חיבור שכזה. אך יש חיבור של com על הלוח עצמו. החיבור שעל הלוח הוא בעצם פינים שכאלה. האם אני יכול לחבר ללוח עצמו? האם זה אותו החיבור? החיבור שעל הלוח שנקרא com והחיבור של העכבר שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז לפי מה שאני יודע בשביל שהזיכרון יהיה במהירות שמצויין עליו צריך זכרונות בעלי מהירות דומה בסלוט כפול. כלומר1333 זה בעצם שניים של 667 אבל אם זה אחד אז המהירות היא 667 מה שמעלה את השאלה האם במחשבים ניידים זה גם עובד ככה ובשביל שהזכרון יהיה במהירות של 1333 אני צריך סלוט נוסף? האם אני צריך את אותה חברה? נפח שווה? ההבדל יהיה מורגש? (יש לי כונן SSD אם זה משנה..)
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
אז כך מעבדי I7 יהיה עם 6 ליבות ו12 threads I5 יהיה עם 6 ליבות בלי hyper threading I3 יהיה עם 4 ליבות בלי hyper threading
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם - ראיתי את זה היום - נשמע מבטיח (מודרטור -> אם אני מדביק במקום הלא נכון בבקשה העבר בלי רגשות טינה...( http://images.dailytech.com/nimage/4622_large_stars_list.png מתוך http://www.dailytech.com/Final+AMD+Stars+Models+Unveiled+/article7157.htm כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הגי פורס 4 MX שיש על הלוח משתמש בזיכרון המערכת או בזיכרון יעודי לו??? ועם הוא משתמש בזיכרון המערכת, מה הבדלי הביצועים בינו לבין כרטיס MX אחר?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה יותר כדאי: AMD Barton 2500+ ATI X800Pro ("צוואר בקבוק") או AMD 64Bit ATI Radeon 9800 pro מה אתם הייתם בוחרים?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הכריזו על המעבד E7500 בסדרת ה C2D , שיצא ב 16 לינואר ויעלה 133$ דולר. כמה לדעתכם הוא יעלה פה? לינק : http://www.cpu3d.com/news/6670-1/intel-launch-c2d-e7500/story.html כפי שהבנתי היתרון היחידי הוא המהירות? (2.9GHZ) ? או גם במכפלה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו הנה קישור: http://www.biostar-usa.com/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365 ראיתי שיש לו תכונות טובות אבל השאלה היא גם איך הוא בפועל (אם מישהו ראה אותו)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך בדידיאר? Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Motherboard Size 210 mm x 240 mm Motherboard Chipset SiS651 Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD232 646A8-H Serial Number 61119007h Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Mod…
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הי יש לי לוח של ASUS עם chipset 975 מעבד 6600 2.4 בכונתי להתקין xp 64 ורציתי לקבל כמה טיפים אם יש כאן למישהו למהלך ההתקנה תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
-
מסתובבות ברשת שמועות וגם תמונות של הלוגואים העתידיים של אינטל לסדרות המעבדים שלה לא יודע עד כמה זה אמין אבל זה בהחלט מעניין: כתבה בנושא: http://www.techbulletin.net/technology/intel-to-adopt-new-logos.html
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.
-
הלוח ?ConRoeXFire-eSATA2 s775 מתאים למארזATX 12 X 9.6?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-