מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! אני עומד לשדרג את המשחב שלי והחלטתי לקנות : 1) ATHLON XP-1800 266 MHZ 2) GA07VTXE (AMD) DDR+AUDIO 3)256 DDR 4)RADEON 7500 64MB+TV DUAL המחיר הסופי יוצא לי 1900 שח (התקציב שלי הוא לא יותר מ2000 שח ) רציתי לדעת האם המחשב הוא טוב או שכדאי לשנות משהו ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדואל צ'נאל לבין כרטיס זכרון בודד ???
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
מכיוון שראיתי כבר בפורום כמה מפרטים עם מעבדי Athlon 64 3200+ אני רוצה לשאול אתכם האם זה יהיה נכון לשים במפרטים בעלי תקציב גבוה מעבדי Opteron שמשתווים מבחינת המחיר למעבדים מסדרת Athlon 64 bit. במקרה הספציפי הזה אני מדבר על מעבד ה3200 מול ה Opteron 144 ששווים מבחינת המחיר. אז מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש מאחורה חיבור USB 2 ובינתיים מצאתי שני USB 1.1\1.0 וניסיתי לחבר את הנגן אליהם וזה רשם שהוא מסוגל ליותר..וניסיתי לחבר את הכבל בחיבור אחר אבל לא נראה לי שזה USB 2... סליחה על הבורות, הUSB 2 נראה שונה מהUSB 1.1? רשום בתיאור של הלוח שיש 2 חיבורי USB 2 על הלוח
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף?
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
היי לכולם אמנם כעת היות ואני עובדת על XP 32 אני לא ממש צריכה, אבל התחלתי לחשוב על קניית סט נוסף שיהיה כאשר ארצה לעבור ל- 64 נכנסתי לזאפ ובעוד ואתמול ראיתי שמחירי סטים טובים (תדר 800, מהירות 4) התחיל מ~ 230 ש"ח (+ 10 ש"ח דמי משלוח בסקי) היום אני רואה שבכל החנויות המחיר עלה http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Memory&DB27455=27967&DB27456=28034&DB27457=28048&DB165582=170341&orderby=price הן בסקיי, הן בנועה וגם באייבורי ובגיבור - עזבו לרגע את המוניטין הרע של גיבור ואת הבעייתי של אייבורי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454699 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=484797 זאת כאשר שער הדולר רק ירד מאתמול (ובכלל).. האם זה מרמז על מ…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות OC עם המעבד פנום 2 720 ועם הלוח M3A למשהו כמו 3.1-3.2Ghz? מצד אחד המעבד עם מכפלה פתוחה, מצד שני הלוח ממש ישן ופשוט..מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בנושא אך ליפעמים טכנאי מחשבים אומרים לי שישנם מצבים אשר בהם קורים התנגשויות חומרה...כמו למשל כרטיס קול מתנגש עם כרטיס מסך או עם כרטיס הקול הנמצא על הלוח (זאת סתם דוגמא), ואז עקב כך הביצועים של המחשב הם יירודים ולא תואמים את ביצועי החומרה האמיתיים ?? אם דבר זה יתכן...אז יכולים להיווצר התנגשויות במפרט שאני הולך לקנות הזה?? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 560.28 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB …
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצרנית השבבים מכריזה על סופו הקרב של עידן ותחילתו של עידן חדש לגמרי בעולם המיקרו מעבדים. הכירו את הליך 10 הננומטרים המודרני והארכיטקטורה שתהנה ממנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Core i7 הייחודי שיציין יום הולדת ארבעים ל-8086 האגדי ממשיך לקרום עור וגידים במהירות, לקראת ההכרזה המיועדת לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
-
שלום, בפורום מפרטי מחשב הציעו לי להרכיב במפרט מעבד E7200 מהגרסה החדשה. אבל לדאבוני המעבד אינו נמצא בסקאי ולא בTMS.ממה שהבנתי המעבד עולה כיום 650 ש"ח. היכן ניתן למצוא אותו ? והאם הוא יותר טוב מהE6550 ? בתודה,ניב
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
AMD Athlon64 venice socket 939 לא מצאתי מדריכים פה באתר ובגוגל גם לא ממש מצאתי למעבד הספציפי הזה קניתי את המעבד בסטוק ואת המאוורר הסטנדרטי שהוא אמור לבוא איתו בנפרד ככה שאני לא מקבל חוברות הסברה... יש צורך למרוח משחה טרמית או שיש מדבקה? מישו יכול להסביר לי פחות או יותר איך זה הולך? מדרכיך למעבד זה או דומה אליו יהיה נהדר תודה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לקנות סוללה ללוח אם Asus Cusi-M, באיזור ר"ג/צפון ת"א.. איזו סוללה אני צריך ואיפה אפשר לרכוש כזו?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
נראה כמו שדרוג מושלם ל ATHLON 4850E על לוח אם AM2ֹ+ AMD Phenom II X4 905e 2.5GHz 2+6MB AM3 65ׂW משום מה אני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו..
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני בונה HTPC לסלון ורוצה להשתמש במעבד שצורך בפחות אנרגיה (כדי שיהיה יותר שקט לקרר אותו). ל-AMD מעבדים שמתאימים לי - Athlon II X2 235e Athlon II X2 240e כפי שפורסם בכתבה זו: http://hwzone.co.il/news/132437 הבעיה היא שנראה שאי אפשר להשיג אותם בארץ. ב-zap.co.il אני אין שום דגם בסגנון. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג? תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
למרות שרבים בפורום ממליצים לקנות לוח זה, לא הצלחתי למצוא בארץ חנות שמוכרת אותו. חיפשתי די הרבה בחנויות אינטרנט. האם יש חנות בארץ שמוכרת אותו ? בתודה מראש, ראובן תודה רבה לכל מי שענה. אכן KSP מוכרים אותו. אמנם יקר יחסית ל-70 דולר שבהם הוא נמכר בחו"ל, אבל אני שמח שבכלל ניתן לקנות אותו בארץ. ראובן
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היום כבר טחנתי כמה וכמה חנויות שפירסמו שהן מוכרות E8400 BOX אבל זה לא היה BOX אמיתי אלא לקחו TRAY ושמו ליד זה מאוורר. החזרתי 2 מעבדים שקניתי כיוון שלא היו " BOX " אמיתי. אגב, על המעבדים היתה מדבקה ! מה שלא מצא חן בעיניי בכלל. כעת אני מחפש מעבד E8400 BOX סגור בלבד ע"י אינטל עד מחיר של 850 ש"ח. אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר, חנות. אשמח. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
או שמא הוא אמור להגיע לארץ בקרוב? למישהו יש הערכה גסה לגבי מחירו בארץ הקודש? איך ניתן ליצור קשר עם היבואן של AOpen? נ.ב. כן, יש לי חולשה לגימיקים אקזוטיים...
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אחרי חפירות מרובות הגעתי למסקנה שהלוח הטוב ביותר לצרכיי הוא EP43-DS3R. ראו את הלינק : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2845 וזאת בזכות מספר שילוב ייחודי של מספר מאפיינים כדלהלן : 1.יש לו 4 PCI 2.בנוסף יש לו גם 2 PCI-E . 3.יש לו pci-express גירסא שנייה (X16 ) - הערה : אני לא מעוניין ב-crossfire . 4.raid מובנה שתומך בכל המצבים שהמשתמש הממוצע יצטרך אי פעם . 5.הצפנה מבוססת חומרה (ULTRA TPM ) 6.ביוס כפול חומרתי . 7. 2 יציאות ESATA הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ . אם לא אמצא , אני אצטרך להתפשר על לוח של חברה אחרת בעל מאפיינים דומים . עצות ולינקים יתקבלו בברכה (רק בקשה אחת : תמליצו רק על לוחות אם שמיוצרים על בסיס קבלים במ…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-