מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הלוח של גיגהבייט ga-m61pme-s2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 יש לי עליו מעבד חלש.. sempron le-1200 הלוח תומך דואל קור? כי אני רואה שרשום באתר 64 X2 בקטגורית המעבדים הנתמכים. איך אני בודק את המעבדים השונים אם הם יכולים להתאים לו?(חוץ מבדיקת הסוקטam2) ומהו המעבד החזק ביותר שאוכל לשים עליו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, בעקבות תקלה במחשב נאלצתי להחליף לוח אם. באותה הזדמנות שידרגתי את הזיכרון ל 8GB 1333 (במקום 2GB שהיו לי לפני). המעבד הישן שלי הוא E630, האם כדאי לי לקנות מעבד חדש ? ואיזה ? האם לדעתכם אני אראה שיפור משמעותי בתוכנות פוטושופ \ לייטרום בעקבות החלפת מעבד. תודה מראש על התשובות, אלון.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הלך לי הלוח לפני חודש והחלפתי אותו. הדגם ASROCK P4VM800. הלוח + הרכבה 500 ש"ח. היה לי לוח ASUS P4P800SE, אני לא מרגיש הבדל בביצועים. משתלם? טוב? תגיבו ותגידו לי מה יותר טוב... תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
החלתי לבד למארז CM690 ויש לי את הכניסות של הסאונד מעל איפה שה CDROM במארז.. אז יש שם eSATA הסתדרתי עם זה FireWire לא הסתדרתי USB הסתדרתי AC'97 לא הסתדרתי MIC גם לא. אני פשוט לא מוצא לאן לחבר את זה בלוח M שלי, הלוח אם: GIgabyte S seriers לא זוכר איזה, חושב ש 945. דרך אגב, היציאות האלו זה בצורה כמו של שמחברים את ה USB ללוח אם, יכול להיות שזה צריך להיות שם? עוד שאלה, יכול להיות שהיה לי איזשהו חלק כזה שמתחבר ללוח אם ב PCI E קטן? תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום כולם, החלפתי את המעבד שלי אתמול מ amd 64 939 3000mhz בעל ליבה יחידה למעבד amd 64 939 3800 בעל ליבה כפולה . אך אין שום הבדל בבדיקה ב 3dmark06 ובשלב שזה עושה את ה CPU TEST אני מקבל 0 FPS ... אז מה קורה פה ? יכול להיות שצריך לעדכן משהו או לעלות מתחים ? תדה רבה, דור
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ה6600 היה על 3.2, ה9550 ללא OC. מה שמוזר לי הוא שכל ההבדל בביצועים הוא 1500 נקודות ב3DM06. הוא נותן לי 15960 עם כרטיס GTX295. האם זה נורמאלי למעבד כזה? האמת ציפיתי ליותר...
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות ? לאחר שניקיתי את הצד החיצוני שלו ומרחתי משחה טרמית חדשה בטעות חלק מהצד הפינמי שלו (שפונה לתושבת) נמרח בקצת משחה. הלך המעבד ? אני אשמח אם תענו לי בהקדם. תודה מראש !!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1x ASUS P4T-533-C INTEL P4 2.26GHZ 0.13 128MB X2 PC800 1x Tsunami Virgo bLUE for P4 350W אה והמעבד תומך ב-533 סך הכל:3,614ש"ח את כל שאר החלקי יש לי כבר זה כדאי? והלוח אם הזה טוב? והאם הוא מהיר? המארז מספיק בשביל הלוח אם? והאם הוא טוב? והוא בא עם ספק של 350W?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שקפים רשמיים שהפיצה חברת AMD לרגל ההכרזה על משפחת ה-Ryzen Pro חושפים את הפרטים של צמד דגמים חדשים ומוזלים, שיהיו הראשונים ללא תמיכה בטכנולוגיית ה-SMT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דור חדש של Surface Pro ודור חדש של Surface Laptop יגיעו במקביל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי השקת הדגמים המוזלים ב-CES 2023 והפחתת המחיר לדגמים הבכירים - מגיעה הטבה נוספת עם המשחק Star Wars Jedi: Survivor שיושק בעוד חודש וחצילכתבה
-
- 0 תגובות
- 293 צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף הם עידכנו את הטבלה יש את הקור 2 והאטלונים שלא היו בקודם תהנו http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=430&model2=464&chart=174
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
כמה גבוה אפשר לטפס עם ערכת השבבים B760? בדקנו את אחד מלוחות האם היוקרתיים אשר מבוססים על ערכת השבבים הצנועה מבית אינטל - ROG STRIX B760-F GAMING WIFIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד הטיוריון של AMD יהיה מעבד ה 64 ביט היחיד לניידם עד לחצי הראשון של 2006, רק אז לאינטל יהיה מעבד לניידים שיתמוך ב AMD64. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050415A2005.html הערה: אותו סיפור כמו עם המעבד לשרתים, רק ל AMD יש מעבד AMD64 ו/או כפול ליבות שראוי להיכנס לשרתים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכירו את Ryzen Threadripper - סדרת העל החדשה שתעניק לנו כוח עיבוד דמיוני כמעט בתור אלטרנטיבה לדגמי ה-Core X מאינטל לכתבה
-
- 48 תגובות
- 6.6k צפיות
- 4 followers
-
-
יצרנית השבבים מספקת לנו הצצה לפרויקט המפלצתי הבא שלה לצרכנים פרטיים - מעבד 28 ליבות הפועל בתדר מירבי מדהים לכתבה
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
- 5 followers
-
-
הוא אמר לי שהזכרונות ראם שלי שקניתי בבאג לפני מספר חודשים הם לא באמת של קינגסטון (Kingstone) ושרק רשום עליהם שהם של קינגסטון (על המדבקה) ועל הזכרונות עצמם, כל כרטיס הוא של חברה אחרת לגמרי. בנוסף, הוא אמר שכך כל הזכרונות של קינגסטון. שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות ושמים עליהם מדבקה של קינגסטון. האם זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
לא רק G-Sync ו-Optimus - למפתחת השבבים הירוקה יש עוד כמה פרוייקטים מסקרנים שיוכלו לשדרג את הביצועים המתקבלים מכרטיסי מסך בתצוגת Max-Q לכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את הכתבה שהייתה פה לפני כמה חודשים על החומרים החדשים שאינטל עומדת להשתמש בהם במעבדים החדשים שלה כתבות ממקורות אחרים יתקבלו גם (וגם הסבר על איך אני עושה חיפוש בארכיון חדשות) תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה קטנה ומקצועית : אני הולך להחליף את המחשב שלי ולא יודעה איזה מעבד לקחת ומה יותר טוב לצרכים שלי ביקר לבניית אתרים ומשחקים . AMD או INTEL תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את המעבד e8400. עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC? והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro". תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המעבד שלי במאמץ על 67 מעלות,זה בסדר,זה מוריד ביצועים או עושה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-