עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by saarxee,

הזיכרון הזה טוב? http://www.tms.co.il/product/12438.. יתאים לגיימינג כבד ולא יהווה בעיה? יהיה אמור לתפקד כמו זיכרון של CORSAIR לדוגמה?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by YoyoyoNiii,

קניתי מעבד AMD שכפי ששמעתי הוא אכן יותר חזק ואמין מאינטל קיצר הוא אמר לי שהוא מוכר לי מעבד "AMD 2400T" ובטעות אני בדקתי את המהירות של המחשב שלי עי לחיצה כפתור ימני על המחשב שלי וראיתי שרשום ככה AMD ATHLON 1800+ 1.51 GHZ חברה תגידו לי אם זה ככה אצל מעבדי AMD או שפשוט עבדו אליי.... ו... וואלה אם כן אני הולך לסחוט אותו שיביא לי AMD 3200 או ...... תביעה חחחח בבקשה תעזרו לי...... בתודה יוני

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  3. עדיף את ה-3 ליבות של AMD בסדרת פנום על פני שתי ליבות של אינטל נכון? נ.ב תעשו השוואה ביניהם בבקשה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Lahad,

OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 זה הזכרון שלי כרגע, הוא כאמור צריך להיות 4 גיגה, וכתוב לי במאפיינים במחשב שלי "3.20 GB RAM" למה זה? אני משתמש בXP

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. Started by itzik_M,

תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? [CORSAIR CL 5 [KINGSTON:] CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  6. ASUS GIGABYTE MSI אני יודע שנהוג להשוות בד"כ עפ"י דגם לוח, אך כעת אני מדבר באופן כללי - איזו חברה לדעתכם היא הטובה ביותר מבחינת איכות ואמינות? מדובר בדיון...

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by פבליק,

הורדתי את התוכנה שמראה לי את המעבד שיש לי רשום לי שיש לי מעבד AMD ALTHON XP במהירות מעבד של אחד נקודה אחד גיגה. רציתי לדעת איזה מעבד זה (מבחינת המספר הסידורי). המעבד במחשב השני שלי הוא AMD ALTHON XP 2500 איזה יותר טוב???(המחשב השני כרגע בתיקון וזה מה שרשום על הקבלה שלו אני מתאר לעצמי ש2500 מתייחס למספר סידורי ולא למהירות שעון!) ועד כמה ההבדל בין שניהם משמעותי!?

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by ~Zeus~,

האם קיים מעבד בעל ביצועים טובים יותר (במשחקים וגרפיקה) מFX-57? אם קיים מעבד כזה, אשמח לקבל עליו ביקורות ונתונים!

• 152 תגובות
    • 15.4k צפיות
  9. 1) מה ההבדל בין מעבד E8400 TRAY לדגם BOX-? -ההפרש בינהם 50 ש"ח! 2) מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-EP35-DS3L ? ההפרש בינהם הוא 12 ש"ח!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  10. מדבר על זיכרון ddr4 שמכוון עלך ידי החברה ל 1.35 וולט. האם אוכל לכוון שיעבוד על 1.2 וולט ואיך, בביוס? יהיה הבדל ביציבות משינוי כזה?

11. Started by lipa,

למחשב חדש מבוסס אינטל איזה ערכת שבבים לקנות ? (לקנייה בסוף החודש ) 915 לא מראה שיפור בביצועים לעומת 865 וערכת השבבים החדשה בטח תעלה יותר יקר וגם זכרונות DDR2 יעלו יותר מצד שני האם כדאי לקנות מחשב חדש מבוסס על טכנולוגיה ישנה ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by yuraxp,

www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 מה דעתכם על הזיכרון הזה? לקחתי 333 ולא 400 כי יש לי עכשיו 333 לכן אין טעם.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by rafi_d,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש לשימושים כלליים (לא משחקים) + הקרנת סרטים. הבסיס DUO - 6300. לוח אם מבוסס 945 או 965 . ניסיתי להוזיל עלויות: 1. ע"י חיפוש לוח בעל יציאת TV-out . לא מצאתי. יש חיה כזאת ? (החלופה - כמובן -השלמה ע"י כ. מסך). 2. בדקתי עלויות בחו"ל והופתעתי לראות כרטיסים מבוססי 965 בסביבות ~100$ (בארץ 800+) . דוגמאות: http://www0.shopping.com/xPO-Foxconn-Foxconn-Core-2-Duo-P965-DDR2-PCIe-SATA2-Audio-LAN-ATX-P9657AA-8KS2H http://www0.shopping.com/xPO-Intel-DP965LT http://www0.shopping.com/xPO-Gigabyte_Gigabyte_GA_965P_S3_P965_Express_Core_2_Extreme_Core_2_Duo_1066FSB_LGA775_DDR2_ATX_Motherboard_w_Aud יש טעם להזמין מחו"ל ? מסדרים אותנו כאן ?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  14. Started by Ancient1,

אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by ranranran,

בימים הקרובים אני מתכנן קנות מחשב מבוסס AMD עם המעבד Ryzen 5 2400G. האם הלוח אם הזה GIGABYTE B450M DS3H יתאים (הוא הכי זול מסדרת השבבים B450 שמצאתי) או שכדאי לי להשקיע יותר בלוח אם (למען OC עתידי). בנוסף אילו זכרונות יתאימו והאם כדאי לקנות 2X16 מראש או להסתפק ב-8? השימושים העיקריים במחשב הם עבודה משרדית ומעט משחקים (בעיקר RPG).

16. Started by 3p,

היי, אני יכול להשיג הנחה משמעותית למוצרי אינטל ולכן אני רוצה לקנות לוח-אם שלהם, השאלה האם הם שווים משהו? אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עם מעבד אינטל כמובן) E6600, זיכרון של 1 או 2 GB וכרטיס מסך 1950Pro, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני מתכנן לעשות OC (ברמת הסביר) ראיתי באתר של KSP שיש לוח-אם: ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 660 ?D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E? 1090 ?D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1230? אני לא קונה את הלוח מהחנות אם כי מספק פרטי, אבל אני מחפש דגם בחניות שונות. האם משהו שווה? האם יש לוחות אחרים באתרים אחרים? אני משיג 50% הנחה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by deelad,

שלום. התחדשתי בלוח g1.sniper2 תושבת 1155 ,רציתי לדעת לאיפה לחבר את הארדיסקים השונים ואת הצורב DVD, ואת ה ESATA. ההתקנים שברצוני לחבר: 1 SSD SATA-3 2 הארדיסקים של 1TB SATA-2 1 הארדיסק SATA-2 320GB 1 צורב DVD SATA-2 2 חיבורי ESATA הכניסות שיש לי בלוח אם: 2 SATA-3 של הציפסט. 2 SATA-3 של מרבל. 3 SATA-2 של הציפסט. אני מבין שה SATA-3 של הציפסט עדיף על מרבל, אז מה כדאי לחבר למה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by navk2,

תקשיבו יש שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן... יש לי לוח אם : Intel Cherry Creek D915PCY , סוקט 775 . איזה מעבדים אני יכול להתקין בו ? כי אני יודע שהקנטספילד הוא 775 וניראה לי קצת מוזר לשים מעבד כזה חדש על לוח אם מלפני שנתיים וחצי... וגם יש סיכוי שבעתיד אני אחליף מעבד (כרגע יש לי 3 GHZ עם HT בתוצורת proscott ) למשהו עם 2 ליבות כי אני יודע שבעוד שנה משחקים יהיהיו חייבים את זה, אז אני אוכל להחליף מעבד בלי להחליף לוח אם ? כמה אתם אומרים שיעלה מעבד 2.6 DUEL CORE בעוד כשנה - חצי שנה ? ושווה לי בכלל להחליף כי כרגע אני כיתה ח' ואני יודע שביכתה י' כבר לא ייצא לי לשחק כזה הרבה...

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  19. שלום. אני מעונין לנקות את המחשב שלי במטרה להביא ליותר סדר במחשב למען זרימת האוויר ולמען שימור רכיביו. ברשותי שואב אבק גדול,מטליות לינקוי משטחים,אוויר דחוס ומטלית מיקרופייבר. רציתי לדעת מה לעשות עם כל הציוד. למה כדי לשים לב,את מה כדי לנקות פעמיים,כיצד לנקות את המאווררים,והאם יש צורך בעוד משהו חוץ מפינוי האבק. תודה לכל התורמים לניקיון.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. Started by sos,

1. יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA-9 ורציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים שלו. זה לוח אם של NVIDIA לא? כאילו NFORCE4 ultra...אז אני מוריד מ-ABIT או NVIDIA. קישור להורדת הדרייברים תעזור במיוחד. 2. יש לי memory DDR400 512MB V-DATA רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים אליהם?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. Started by talevi,

אני מעוניין לקנות מNEWEGG מעבד השאלה שלי איפה הם ממוקמים יש לי קצת בעיה עם האינטרנט אני לא מצליח לגלוש באתר שלהם ? ודודה שלי גרה באנגליה האם יהיה אפשר לשלוח אליה והיא תביא לי את זה? ואני רוצה לקנות זכרונות משם מה הכי טוב עד 1500 שקל אם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , עוד מעט אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני מתלבט בעיקר בין שני לוחות אם עיקריים : 1. ABIT nf7 2. Epox 8RDA3I איזה לוח עדיף ? למה ? ואולי בכלל יש לוח יותר טוב משניהם במחיר הזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום!! המעבד שלי הוא GigaByte GA-K8NF-9 לא להתבלבל, לא גרסת הULTRA ואני תוהה, מה המעבד הכי חזק שאני יכול לרכוש עבורו כיום?? (אשמח לקבל לינק לזאפ) תודה, איתן.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by DOR_2911,

מה זה ? יש תמונה? משהו?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by חן מ,

1. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500 GT ומעבד E6750. האם אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך שלי לHD4870 או HD4850 ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? האם יש לE6750 צוואר בקבוק אם איזשהו כרטיס מסך כיום? 3. האם המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt יותר חזק מהE6750? האם המעבד הזה יריץ משחקים במשך השנתיים-שלוש הקרובות? האם יווצר במעבד הזה צוואר בקבוק עם איזהשהו כרטיס מסך כיום?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.