עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא נוהג להמהיר את המחשב בשום דרך. קניתי מעבד חדש (amd 4800x2 2500 mhz)התוכנה מראה לי כאילו שאני ממהיר את המעבד. דבר נוסף: במעבד הישן, לא דואל (amd 3200 ) הטמפרטורה היתה הרבה יותר גבוהה. כ 45-50c ופה היא נמוכה בצורה מוגזמת. זה צריך להיות כך?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  2. היי, ^^^ מSKYPC או FOXPC או חנות בראשון לציון. תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  3. אהלן, בקרוב אני אקנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל (מרובע ליבה). שאר המפרט יהיה משהו כמו 2X1GB DDR2 800mhz כרטיס מסך לא חזק מדי, מתאים לעריכת וידאו אבל לא לצורכי "גיימר". אני מחפש את לוח אם שיתאים גם לשדרוגים עתידיים במסגרת תקציב של 650 ש"ח. הרבה תודה!

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  4. אני בפרוצס בניית מפרט לחבר ואני רוצה לבזבז לו כמה שאפשר פחות כסף ובגלל שהוא גר באשקלון הוא לא רוצה להסתבך הם חלקים לא איכותיים שיצטרך להחליף עז אני רוצה את הזיכרונות הכי זולים והכי אמינים שאפשר למישהו יש המלצות??? אה כן כמעת שכחתי מה ההיתרון של דואל קיט לעומת סטיק אחד והאם אפשר הסתדר הם סטיק אחד בביצוע אוברלוק קטן (Q6600 2.4-3.0) (המחשב יוזמן מSKYPC)

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by Shavoigen,

שלום אני החלטתי לקנות מחשב חדש. אני לא הכי מבין בלוחות 3 SLI/SLI X ורציתי לדעת איזה לוח יביא לי את התפוקה הכי טובה ל SLI של 8800GT/S אולי אפילו 9600GT לגבי המעבד אני לא החלטתי ואני שם לב שאף אחד גם כן לא בטוח מה כדאי אני בחור שלא ממש אוהב להתפשר אבל אני רואה שלא כדאי לקנות 9800GX2 כי שתי 8800 כבר נותנים ביצועים יותר טובים אני מעדיף שהלוח יתמוך בחומרה הכי חדשה תודה

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by elad122,

למחשב גימריים משחקים כבדים. התקציב 4K. האם המעבד הזה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 או מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 ותנמקו גם למה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. מעבד Q9650 עולה כ5 אלף. DDR 3 בכמות של 4 ג'יגה עולה כ3 אלף סה"כ כ8000 שקל (לא כולל לוח אם מתאים לDD3 וכו') ולעומת זאתי, Q9300 עולה 1500 (וגם פחות) וזכרון DDR2 (אפילו עם תזמונים טובים ומהירות של 1000 או 800) בכמות של 4 ג'יגה עולה בין 500-900 שקל סה"כ 3000 שקל (בהגזמה) השאלה אם יש לכם כסף, ואתם יודעים שתשימו מסך 24 אינץ (או לפחות 22), האם שווה את תוספת המחיר הביצועים שתקבלו? והאם הביצועים כאלו מורגשים, לדוגמא אם תשקחו משחק כמו CALL OF DUTY ברזולציה של 1900 על 1200 או תקמפלו דברים כבדים במחשב, או תריצו תוכנות המרה של HD וכו' ?? מצטער עם הנושא קצת טחון, אבל מעניינת אותי דעתכם, כי לפחות על הנייר שבודקים מחיר מול מחיר, נראה כאילו מדובר בעולם אחר לחלוטין מבחינת ביצועים (שוב אני …

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני 4 חודשים עם 2GB זכרון 667MHZ. אני רוצה לקנות עוד 2GB ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות 800MHZ למרות שיש לי במחשב 667MHZ והאם אני ארגיש ביצועים יותר טובים אם אני אקנה 800MHZ ולא 667MHZ או שזה כמעט ולא מורגש? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  9. שלום ! הומלץ לי בפורום זה לקחת לוח TOללא DDR3 השאלה שלי הא האם כדאי לקחת לוח משולב כדי שבעתיד אוכל לשים גם זכרונות DDR3 ? והשאלה השנייה שלי היא כזאת: מתי יצאו המעבדים החדשים של אינטל לשוק? ומה יהיה מחירם ההתחלתי של למשל הQ9300 ומתי מחירם ירד? משום שאני בהתלבטות האם לחכות למעבדים המצונים והמשתלמים האלו או לקחת Q6600 ולא לחכות.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  10. לOC למעבדים החדשים 45 תודה

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by iem,

האם הזיכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHZ PC3200 CL3 יעבוד על המחשב שלי במפרט הנתון בקובץ המצורף ?? והאם הוא יוכל לעבוד גם בהרמוניה עם הזיכרון הקיים היום ? (מקסימום הוא יעבוד לבד לא קרה אסון אבל לפחות חשוב לי שיעבוד גם אם לבד...) תודה רבה מראש !! מצ"ב נתוני הלוח והזיכרון הקיימים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  12. קניתי בשעה טובה שילוב קיט של corsair 2*2048 CL5 800MHZ משהו מפלצתי (ברמת העיקרון כי עוד לא קיבלתי אותם) שמעתי על שמועה שווינדוס אקספי 32 ביט רגיל ינצל בשטח רק 3.5 ג'יגה זתומרת תאורטית יש 4 וה BIOS יזהה 4 ג'יגה אבל מבחינת ביצועים זה כאילו יש לי 3500 מגה זיכרון אם זה נכון......עכשיו אני צריך לקנות אקספי חדש 64 ביט?? הרי הוא עובד טוב רק עם תוכנות שהתקמפלו על 64 ביט מה אני עושה?????

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי מ3200+ ל4800 או יותר, האם אני יכול לשים מעבד סוקט AM2 על לוח של 939? או שאני מוגבל ל939? וכמו כן האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  14. יש לי קירור למעבד AMD אני לא מצליח לחבר אותו הקירור נקרא ALPINE 7 לAMD תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 399 צפיות
  15. שלום! יש לי מחשב דל. כמו שכתבתי בכותרת.. ורציתי לשדרג לו את הזיכרון, עכשיו, רציתי לשעת אם אפשר לעשות שילוב של נגיד סטיק של זיכרון של 2GB ועוד סטיק של 512MB? זה אפשרי? ועוד משהו רציתי לדעת, אם אני רוצה לשדרג אותו בלי שהאחריות תפוג, אני צריך לעשות את זה במעבדה שלהם? או שאפשר לבד? תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by מאסטר יהודי,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  17. Started by gofmarat,

המפרט שלי: e6750 AC 7 pro asus p5k w.d. 500 Gb Sata 2 Gigabyte 8600 gts hec 550W win אני רוצה לקנות 4GB של זכרון, אני רוצה לעשות אוברקלוק טוב למערכת. אני רוצה שזכרונות יהיו 2X2GB שיעבדו ב DUAL. איזה דגם של זכרון אמין אתם ממליצים לי, שמעתי דברים טובים על חברת G. SKILL האם זה נכון שהיא חברה טובה, או להיצמד ל CORSAIR ראיתי את הדגם הנל: http://tms.co.il/product/4754 האם הוא יתאים לי לאוברקלוק מקסימלי? תודה מראש, כל התגובות יתקבלו בשמחה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SuperDuper,

האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by motorishta,

צהריים טובים. ברצוני לבדוק את הטמפ' של המעבד בזמן מאמץ, זאת משום שקניתי גוף קירור אינפיניטי, לפני הרכבתו אני רוצה לבדוק את הטמפ' עם הגוף קירור המקורי של אינטל, ואז לבדוק מה שווה באמת האינפיניטי. איזה תוכנה אני צריך בשביל לאמץ את המעבד? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by גרגמל,

שלום, קניתי מחשב חדש והזמנתי 2 סטיקים של 2GB, אולם לאחר קבלת המחשב התברר לי שישנם 4 סטיקים של 1GB. האם זו תצורה טובה יותר? האם עלי לדרוש שיחליפו לי בהתאם להזמנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by galtzur,

שלום לכולם. כנראה שאלו כבר לפני, אבל אני לא מצאתי בסטיקים משהו שענה לי על השאלה , איך מתחילים לבחור לוח אם. כשאני רוצה להתחיל לקרוא על לוחות אם של חברה מסויימת, אני מתקשה לשים אפילו את דריסת הרגל הראשונה (הקליק הראשון ליתר דיוק) אחרי שאני יודע מהם המעבד וכרטיס המסך שאני רוצה. איך להמשיך (נגיד מעבד Q6600 וכרטיס 8800GT) ? נראה לי שגם המעבד הפשוט ביותר יש לו את המינימום הנדרש ללדרישות המעבד והכרטיס האם עיקר ההבדלים הם כמות וסוגי החיבורים ? האם זו הסיבה להדלים ההאסטרונומים במחירים ? איזו השפעה יש ללוח על מהירות העבודה ? מה זה בדיוק chipset ואיך הוא משפיע על ההחלטה ? מקווה שתוכלו לכוון אותי יותר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב (פירסמתי גם בפורום מפרט וכל הדברים האלה...) רציתי לדעת אם כדאי לי בינתיים לקנות ג'יגה דידאר למחשב ראיתי שזה ממש זול פחות מ200 שקל השאלה אם אני ירגיש שינוי כי עכשיו הכל ממש ממש איטי אני פותח ויזואל סטודיו לוקח לו כמעט דקה לעלות (רציתי לדעת אם זה קשור לזיכרון או שהשידרוג לא יעזור כי גם המעבד מאט וכו') ואם כדאי אז רציתי לדעת אם הוא תומך איך אני יכול לדעת? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. אני מעוניין בלוח חדש ואני קורא הרבה מאמרים ועדיין לא מובן אלמנטים שרשומים וגם דרך גוגל לא מוצא כרטיס קול בלוח http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2736 מה זה ALC889A with DTS Connect enables high quality Full Rate Lossless Audio and support מה זה DTS Connect ? מה ההבדל בין כרטיס 889 עם DTS Connect או בלי ? כרטיס קול בלוח http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2129&modelmenu=2 לא רשום בשום מקום על יכולות הכרטיס הקול Realtek® ALC1200 8 -Channel High Definition Audio CODEC איך אפשר לדעת מה שווה הכרטיס ? ויכולותיו ? תודה מראש למסבירים

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  24. מפרט: q6600 9800GTX OCZ 4GB ram HD: 320GB SATA2 אפשר עם חריגה של 300-200 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 18:32:52 בבקשה מישהו יגיבזה דחוף אני מזמיו את המחשב מחר!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים