עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asaf16,

זה זיכרון רגיל למה הוא כל כך יקר?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by Yehudaa,

אני רוצה לוח אם ל am2 בכמה שיותר זול אבל שהביצועים שלו בסטוק יהיו שווים ללוחות היותר יקרים ומצאתי ב ksp את הלוח הזה במחיר 390 ש"ח http://abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=332 אבל שהלכתי לתמיכה במעבדים לא מצאתי אותו http://abit-usa.com/products/mb/cpu_support.php השאלה שלי האם הלוח הזה תומך בכפולי הליבה ? ואיך הוא בסטוק בהשווואה ללוחות היותר יקרים או אם יש לכם לוח זול וטוב להמליץ לי אשמח . כאשר השאיפה היא לעד 400 ש"ח אם אתם מתקשים למצוא תמליצו לי על לוח עד 500 ש"ח תודה.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by ma4351,

איזה חברה יותר טובה? ראיתי ש gskill הכי זולה ואח"כ ocz ואח"כ corsair למה corsair כאלה יקרים? יש לזה סיבה עקרונית? ודבר שני, מבחינת קירור על הזיכרונות, איך יודעים למה יש קירור ולמי לא והאם הקירור טוב? אני מחפש 4g ..מה שראיתי זה: -400 ש"חgskill ddr2 800mhz cl4 pi - 560 ש"חocz ddr2 800mhz cl4 corsair ddr2 800mhz cl4 dhx - 630 ש"ח חוץ מזה, יש סיבה לקנות 1066mhz אם לא מתוכנן oc

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by yaloner,

שלום, אני מעוניין לבנות מחשב למטרות גיימינג ברמה גבוהה, ללא OC. התקציב לכל המפרט יהיה בסביבות 10K (ללא מסך). כבר בבחירת המעבד נתקלתי בהתלבטות בין AMD ל-Intel. מצד אחד, הרבה גיימרים שאני עוקב אחריהם משתמשים במפרטים מבוססי Intel (אני יודע שזו לא סיבה מדעית, אבל זה גורם לי לחשוב שהם יודעים משהו שאני לא). מצד שני, אני רואה בעיקר המלצות על AMD ונראה שבאופן כללי הם מתקדמים מהר יותר. לאיזה מחנה כדאי להצטרף, בהנחה שאני רוצה לבנות מחשב שיתאים לגיימינג בכמה שנים הקרובות בלי צורך לשדרג? תודה!

5. השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  6. חיפשתי בכל האתרים הרלוונטים (anandtech.com, slashdot.org, intel.com, tomshardware.com, theregister.co.uk) ובשום מקום לא מופיע איזכור ל roadmap של אינטל לגבי תמיכה בטכנולוגיית ה VT שלהם במכלול החומרה (כלומר chipset & bios). למען האמת המצב כרגע הוא די מגוחך, יש להם את כל הפיצ'רים הכי חדשים במעבדים שלהם מסדרת ה 9xx אבל אי אפשר להשתמש בזה מכיוון שאין עדיין חומרה תואמת ואף אחד לא יודע מתי תהיה. ניסיתי אפילו לשאול את אינטל עצמה באמצעות support mail, עושה רושם שגם אנשי התמיכה של החברה לא יודעים לספק את האינפורמציה הזו ללקוחות. יש למישהו אולי מושג מתי התמיכה בלוחות מבוססי פנטיום D עם VT תגיע לשוק? ולישראל? או לחלופין האם לAMD כבר יש מוצר זמין ניתן לרכישה שמאפשר לעשות Virtuali…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. יש לי לוח asus a8n-sli deluxe ושמתי לב שהמאוורר שעל ה-chipset עובד במהירות של 7000-7500 סיבובים לדקה,האם זה הגיוני ? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  8. קיבלתי הצעת מחיר למחשב בחנות שכונתית. המפרט כולל זיכרונות מבית קינגסטון. ידוע לי שישנה בארץ מכה של זיכרונות מזויפים . איך אני בתור לקוח סופי יכול לוודא לפני העברת הכסף שאכן מדובר בזיכרונות אוטנטיים וכיצד לעגן את הנושא טוב טוב בהסכם \טופס הזמנת הרכישה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by NirL,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למולטימדיה (מוזיקה, צפייה בסרטים) ואינטרנט וקצת למשחקים. ההלבטות הכי גדולה שלי קשורה ללוח אם. אני לא רוצה להשקיע בו הרבה (כי אני משקיע בזיכרון, דיסק קשיח גדול וכו'). ראיתי במבחני ביצועים באינטרנט שלוחות אם עם שבב 655 של SIS (למשל Gigabyte GA-8S655FX-L) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_717&products_id=4725 הם מאוד טובים, אפילו יותר מכאלה עם שבב 665PE של אינטל. הפרש המחירים ביניהם הוא בין 150-200 ש"ח. למישהו יש ניסיון עם לוחות אם מהסוג הזה ? האם ידוע על בעיות תאימות או בעיות אמינות בלוחות אם כאלה ?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי חיישן על הלוח אם שאומר לי את המעלה של ה system והמעבד רציתי לדעת מה המינימום מעלות צלזיוס(לא חימום יתר אלא קירור יתר) יכול להחזיק המעבד וגם הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by HitmanX,

מצאתי לוח אם Gigabyte GA-8S648FX SIS 648FX ב-412 ש"ח כדאי לקנות ?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by hagay21,

מישהוא יודע אולי כמה מתח זיכרונות של וינבונד 3200 אמורים לקבל בביוס נתתי לו 5.55 ו דרך התוכנה של הגורו (abit ai7) אני רואה שזה 6.1

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by adamshar,

יש לי לוח DS3 שכרגע נמצא בתיקון ויקח לו זמן לחזור. אני יכול לקבל במקומו P965 Neo F של MSI. אני לא שש לעשות את זה אבל רוצה לשמוע דעתכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  14. יש לי את המעבד Q6600 עם GHZ 3.0 קניתי את המחשב מחברת TMS והם עשו לי OC. הכל היה יפה עד שסתם בדקתי את המחשב וגיליתי שהוא צנח ל 1.6 GHZ ??? פחות מהמינימום??? תמונה: http://i37.tinypic.com/14xzdk1.jpg מישהו יודע מה קרה ????

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by motifi,

אם חות הדעת לא טובות אזי מה האלטרנטיבה הקרובה תודה מראש לעונים המחיר המבוקש פחות מ-900

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by arfarf,

אני רק צריך לדעת לאיפה החיבורים מהפאנל הקדמי הולכים ה reset וההפעלה וכדומה אני ידוע שיש קבוצת פינים שהם הולכים לשם אבל אני צריך לדעת בדיוק לאן כל אחד הולך תודה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  17. איך הלוח GA-EG43M-S2H ? ומה עדיף הלוח הזה או GA-EP43-DS3L בתוספת - nVIDIA GeForce 9400GT 512MB

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שלום לכולם קניתי לפני שבועיים מחשב חדש : amd 3500 asus a8n-sli deluxe geforce 6600gt a-data-2x512MB 400Mhz psu enermax 425w wd 200gb משום מה יש לי הרגשה שהמחשב חא עובד כמו שהוא יכול או צריך לעבוד,האם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק את זה? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  19. רציתי לדעת אם מלבד ההבדל הקטן בתדר הסטוק של שני המעבדים, האם יש עוד הבדלים בין שניהם. הייתי מאוד בכיוון של Q6600 ועכשיו מאחר והוא נעשה לא זמין בשבילי, רציתי לדעת אם Q6700 זו אותה סחורה בעצם?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by shloosh,

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 DDR במהירות 333Mhz . אם אני לא טועה הם לא התאימו אחד לשני ב-dual ddr ועכשיו הם פועלים בצורה רגילה. יש לי לוח EPOX 8RDA+ REV 2.2. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון,שכמובן יפעל בדואל עם אחד מהזיכרונות שיש לי. האחד trancend והשני samsung. איזה חברה כדאי לי לקנות(זול כמה שיותר) ואיזה גודל מירבי אני יכול לשים שיפעל ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי??? ואם אני אקנה 3200(כי זה עולה אותו דבר כמו 2700) אז זה יעבוד כשיש לי 2 סטיקים של 2700??

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  21. אינטל מפגישה כמה ממהירים בעלי שם עולמי בכדי לקחת את הדגם החדש לקצה גבולות הפיזיקה - ולשבור כמה שיאים עבור דגמים מתומנים בדרך לשם לכתבה

22. לוח אם ג'גה בייט מדגם p965-s3 למעבדי intel ו מעבד של intel E6400 כבפול ליבה יעבוד טוב עם זכרונות twinmos twister 2gb במהירות 800MHz?

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by guya2007,

היי... זו הודעה ראשונה שלי בפורום... מקווה שתעזרו לי, מהתכנים שקראתי כאן, יש פה אנשים מאוד מוכשרים ואני בטוח שאני אלמד פה המון. בכול מקרה, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לברר איזה לוח עדיף לי לקנות, לוח שמתאים לאינטל Core 2 Duo האם Abit או Giga Byte אבל חשוב לי שתהיה לו יציאה אופטית, כי אני מחבר בדרך זו למערכת. בתודה גיא..

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by r_nakash,

שלום לכולם, אני חושב על פתיחת חנות למכירה ותיקון של מחשבים. רציתי לדעת אם למישהו יש רשימה של הספקים שיכולים לספק לי חומרה וציוד. אני מעוניין להחזיק בציוד מגוון ככל האפשר ולכן אני צריך כמה שיותר ספקים. תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  25. היי. אני שוקל להחליף לוח , אבל לשמור על אפיק שדרוג בעתיד . חושב על משהו כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6953 המעבד שלי הוא AMD Athlon AM2. יש אפשרות להרכיב אותו על הלוח הזה או שזה מחייב מעבד בתושבת AM2+ ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.