עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום זה המפרט שלי הסופי זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ₪ 690 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ₪ 605 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ₪ 381 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ₪ 422 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ₪ 1985 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪ 1329 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 5412 הבעיה היא כשאני עושה חישוב של 12 תשלומים אז אני מגיע ל-6000 שח חשבתי על להוריד את המעבד ל-6320 במחיר של 980-1000 שח ובכך בחישוב 12 תשלומים מגיע ל-5500 שח השאלה שלי היא כמה המעבד הקטן יותר יגביל את כרטיס המסך מבחינת ביצועים א…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by TipX-Bomb,

אהלן... יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן.. (לכל המבולבלים - אני קונה [אולי] גם R9800P..) לפני שאני (אולי) קונה את אחד מהלוחות אם האלה: 1. יש הבדל בביצועים בין ה 8RDA+ לבין ה 8RDA3+? (אני יודע שבשני יש lan כפול ו S-A...)? 2. יש הבדל בביצועים בין ה NF7 לבין ה NF7-SL? 3. מה יותר כדאי לקחת: NF7-SL או 8RDA3+? למה? 4. מה זה seriller? (בלוח NF7-S) 5. ראיתי שבכרטיס קול של לוחות ה-Abit יש גם יציאת סאונד כתומה ושחורה, משהו שאין באיפוקס. זה חשוב? בישביל מה זה? 6. בלוחות של איפוקס הקירור לצי'פסט מספיק? 7. בישביל מה יש duel lan? זה עוזר? תודה לכל העוזרים! :-*

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by stingeR-,

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  4. ב3DMARK הAMD כמובן טוב יותר שמדובר בCPU בגלל שהAMD מצוייד בפי 4 זיכרון מטמון אבל מה קורה בבדיקות של PCMARK שעוסק בעיבוד נתונים, פתיחה וקיווץ דיקודר וכל השיט הזה? PCMARK 2002 - CPU SCORE: celeron 2400 at stock: 5458 celeron 2400 at 3200: 7057 barton 2500+ at stock: 5649 barton 2500+ at 3200+: 6716 רק דבר אחד יש לי להגיד כרגע.. huh?!

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by dudik,

שלום לכולם 1. זכרון: האם עדיפות משמעותית ל- kingstone המפורט או OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision (הבדל של כ 200 שח במחיר) במפרט שמימין ? מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  6. לא מובן לי..

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אממ זה המעבד שיש לי עכשיו: כרגע רצות לי התוכנות: Mozilla Firefox, Skype, explorer (2 תיקיות), icq (pro), windows media player, mIRC ו Photoshop אוקיי אז ככה הפוטושופ בקושי זז לי, זאת אומרת אפשר לעבוד איתו אבל הוא די איטי מה שאני רוצה לדעת זה האם AMD 3800 DUAL CORE יריץ את כל התוכנות האלה יותר טוב ואף תוכנה לא תהיה איטית אבל לא רק עם פוטושופ אלא גם עם משחקים כבדים שבזמן שאני ישחק בהם ירוצו ברקע עוד תוכנות כמו חלק מהתוכנות שציינתי וגם ברור שאני לא רוצה שזה יהיה המקסימום.. מקווה שהייתי ברור ותודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by galmic,

היי, יש לי לפטופ Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 שהגיע עם 8Gנ זיכרון (יש עוד סלוט 1 פנוי). אני מעוניין לשדרג (להוסיף לכל הפחות עוד 8 או בפיתרון שאני מעדיף להוסיף עוד 16 לסה"כ של 24) בדקתי ב CRUCIAL ורשום שם שאפשר להוסיף עד 32 מקסימום. https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/ideapad-gaming-3-15imh05 לעומת זאת שירות הלקוחות של לנובו אומר שהיצרן רשם ב spec מקסימום 16 (התמונה מהאתר הרשמי) ושלחו אותי לדבר עם המעבדות שמטפלות בלנובו (עדיין באחריות) ושם אמרו לי גם מקסימום 32. אז יש לי כמה שאלות: 1. למי להאמין? 2. במידה ואפשרי מעל 16, האם הפיתרון של 24 גיגה הוא טוב? (ההבדל בין קניית סטיק של …

9. Started by m53242,

שלום לכם יש לי מעבד שלא תומך חלונות 11. המעבד שיש לי עכשיו - I7-6700 אני רוצה ליקנות מעבד חדש שיתאים לי ללוח אם שלי. בבדיקה באתר זאפ מצאתי מעבד. ואני לא יודע זה מתאים לי. האם המעבד I7-8700K חדש מתאים ללוח אם שלי asus - MAXIMUS VIII HERO - Intel® Z170 ? הנה פרטים : מעבד https://www.shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=COREI7-8700K&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=19&aff=Zap&lang=he לוח אם שלי : https://www.asus.com/il/Motherboards-Components/Motherboards/All-series/MAXIMUS-VIII-HERO/techspec/ זה בשביל מעבד חדש יתמוך בעתיד לעבור לחלונות 11 בתודה מראש!

10. זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לרעש חשמלי שמגיע מלוחות, בד"כ נראה כי המקור הוא מאחור באיזור חיבורי ה-USB, אולי מהקבלים שם. אבל בד"כ זה קורה כשמזיזים את העכבר/גלגלת.. עכשיו יש לי כאן P35-DS3 בהרצת Memtest, ופעם בכמה זמן הוא עושה רעשים כאלה שחוזרים על עצמם. זה בטוח לא רעש של משהו מכני כמו מאוורר או כונן קשיח (שאינו מחובר בכלל). הלוח באוברקלוק ל-FSB 400 עם Q6600. HDD S.M.A.R.T. Capability__ [Disabled] Limit CPUID Max. to 3______ [Disabled] CPU Enhanced Halt (C1E)____ [Disabled] CPU EIST Function__________ [Disabled] Virtualization Technology__ [Disabled] Smart FAN Control Method__ [Disable] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [102] C.I.A. 2__________________________ [Disabled…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שמועות ברשת טוענות כי קו מוצרי ה-14 ננומטר של ענקית השבבים עשוי לכלול רק שני דגמים עם תושבת LGA עבור מחשבים נייחים. הערכות שגויות או שינוי בתפיסה? אולי זה קצת משניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%a8%d7%a7-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%95/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tinkerball,

שמעתי שיש כרטיס קול OB שהוא ממש איכותי משהו כמו האודיג'י. רציתי לדעת איך הוא נקרא ואיך אני יודע אם יש אותו בלוח אם שאני הולך לקנות.

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by baruch28,

היי מעבד 4800 AMD Athlon 64 X2 לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוואות אותו?

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by nadav275,

שלום חבר שלי צרב ביוס לא יציב ללוח שלו. עכשיו הלוח בכלל לא עושה פוסט וכמובן- הביא את הלוח אליי שאני אתקן לי יש לוח dfi infinity צריך הסבר מפורט איך לצרוב לו את הביוס הרגיל של NF7 דרך הלוח שלי נדב

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום קניתי מחשב ועכשיו הוא אצלי ומשום מה Foxpc התבלבלו לי בזיכרונות,רציתי לקנות G.skill 4GB CL5 והם הביאו לי G.skill 4GB CL 4-4-4-12. בקיצור רציתי לדעת מה יותר טוב והאם הרווחתי פה או הפסדתי... כפי שידוע לי שלי עולה יותר הרבה ב-50 ש"ח ושלי נירא לי עם צלעות קירור לא? אני זוכר שהסימן של ה-4 אומר שזה צלעות קירור. אז איזה זיכרון יותר טוב והם הרווחתי או הפסדתי פה, מקסימום אני אלך אליהם. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי הלוח אם Ipe5-E , כשאני מדליק את המחשב ונפתח לי המסך של שולחן העבודה ישר נפתח לי חלון לבד עם החום של ה-Cpu ועוד 2 דברים וגם מהירות המאוררים וכל זה, התקנתי מהדיסק של הלוח אם ואז זה ניהיה לי . בקיצור איזה תוכנה יותר מדוייקת של הלוח אם או Everest ? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by narlat1,

שלום קניתי עכשיו מחשב חדש ב6600 שקל... ותהיתי אם בעתיד אני ירצה לשדרג את הזכרונות מה יהיה הכי כדאי לעשות..??. הזכרונות הם של TWINMOS DDR 1024 MB X2?DUAL?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by skiski,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד E6400 . עכשיו אני רוצה לדעת קודם כל אם יש הבדלים כה גדולים בין E6400 ל E6300 ששווים תהוספת כסף. דבר שני אם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם שיתאים וינצל את E6400 כמו שצריך אני יודה לכם. אני בעיקרון חשבתי על לוח ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אבל אני לא מבין בזה ממש .. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה טוב . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by mazinya,

אני מנסה להחליט בין 2 המעבדים מי נותן ביצועים טובים וגם יהיה חסכוני יותר בהנחה ששניהם עולים אותו מחיר? אני יודע שהאינטל רץ ב 2.6 גיגה הרץ וה AMD רץ ב 3.00 האם זה אומר שה AMD יתן ביצועים טובים יותר?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by הדוד משה,

שמתי לב לדבר מה: פעם היו הרבה יצרניות צ'יפסטים. כל מיני חברות כמו SIS, VIA, צירוס לוגיק ואפילו נווידיה יצרו צ'יפסטים למעבדי אינטל ואמ"ד. היום אינטל עושה צ'יפסטים לאינטל, אמ"ד לאמ"ד. אז מה הסיפור? למה השוק הזה נעשה כל-כך סגור ואחיד? אני מניח שיש לא מעט יתרונות לשוק ריכוזי כשזה מגיע לתאימות דרייברים, אבל בכל זאת שוק ריכוזי זה דבר לא בריא, כמו שאינטל יכולה ללמדנו. בנוסף אני יכול לראות איך זה כדאי לאמ"ד ואינטל לעשות כדבר הזה, אבל איך רשויות ההגבלים העסקיים השונות יכלו לאשר להם דבר שכזה? אז מה הסיפור האמיתי מאחורי היעלמות שוק הצ'יפסטים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by King Of Action,

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  21. במיוחד הלוח: MSI P6NGM-L NVIDIA GeForce7050 LGA775

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by shimi5231,

המעבד שלי מתחמם מגיע ל 70 מעלות ונכבה P4 זה הלוח: http://www.epinions.com/review/pr-Mi...t_174638730884 המעבד INTEL P4 2.4G עכשיו יש לי 2 שאלות.. אחרי שבדקתי שהמאוורר של המעבד מסתובב מספיק מהר (2500 RPM) ואחרי שבדקתי שאין אבק על הצלעות קירור ועל המחשב בכלל והמאוורר של המארז עובד כמו שצריך אפשר להסיק שהמעבד עשה את שלו וצריך להחליף אותו או שיש עוד משהו?? אם אפשר להבין שהמעבד באמת נהרס איזה מעבד אחר במחיר זול אפשר לשים במקומו? חשבתי על: Pentium Dual Core Intel Celeron E3400 Tray Intel Core 2 Duo E7500 Tray זה פחות או יותר הרעיונות.. אין לי מושג אם זה יתאים ומה קורה פה אבל חבר'ה אני בלי מחשב וזה קשה תעשו מאמץ לעזור לי! מודה לכם מקרב לב : !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מאז החלו שתי הפלטפורמות הללו להימכר בחודש (פלוס) האחרונים, החלו נתוני המכירות להצטבר , ולהלן הממצאים: Threadripper 1950x מחזיק נתח שוק של 52% Intel I9 7900x מחזיק נתח שוק של 48% מעל עשור שלא זכור מצב בו AMD בסגמט פרימיום עליון מחזיקה נתח שוק הגדול מ- 50%. בכל אופן נוכל לשים לב כי מדובר בחלק מזערי מסך העוגה הכללית של שוק המעבדים: המעבדים הללו מהווים בקושי 0.1% מסך המעבדים הנמכרים בעולם (שזה אלפית לערך). קרי שרק 1 מתוך 1000 מעבדים סדר גודל נמכר כיום מדגמים אלו. בהחלט נישה פצפונת באופן יחסי.

24. כותרת. אם אפשר של חברה מוכרת כמו MSI ASUS או GIGABYTE

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by TaLTooL17,

מישהו יודע האם הלוח יגיע לארץ , ומתי זה יקרה? אם כן מה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.