עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mc_elad,

יצא לי קצת להסתקל באתרים של חנויות מחשבים (לדוג' KSP) וראיתי שיש DDR3 בעל נפח של 4 ג'גה(2X2GB) יותר זול מ DDR2 בעל אותו נפח (2X2GB) אם מישהו יודע מה ההסבר לזה השמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם כדי לי לקחת לוח אם שתומך ב PCIe ולקנות כרטיס מסך פחות טוב או לקנות לוח אם שתומך ב AGP ולקנות כרטיס מסך יותר טוב מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by poyzon,

מה זה ?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by StreetRacer,

שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד הישן (AMD 667 אם אני לא טועה) למעבד יותר מהיר. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-71XE. מה המהירות המקסימלית של מעבד AMD שניתן להרכיב על אותו לוח ? תודה

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  5. שלום, האם להזמין היום\מחר מחו"ל 64GB DDR4 איכותי ,מהיר ויעיל או PCIe3 NVMe 500\1TB לscratch disk .יש כבר כנראה מספיק אחסון. ל5600G \5700G או להמתין 1-4 חודשים להוזלות מחיר או לדגם חדש? מעדיף מאמזון אלא אם יש יותר זול. עדיף 2x 32GB DC וכמה שווה להוסיף בשביל זה? כנראה שאשתמש בתוכנות תלת מימד כגון זיבראש ,חלק מהתוכנות של אדובי - פוטושופ ואילוסטרייטור ובעוד תוכנות ישנות של 1-4 ליבות... מתכנן לבנות מערכת ל~4 שנים בקרוב ,בחנות באזור פה אך אוכל להשתמש במערכת בינתיים בזיכרון וSSD שיש לי... ללא כ"מ. מתכנן אולי OC קל+, כל עוד הטמפ' של הרכיב בOC לא תעלה הרבה.. מתלבט בין 12600 (לא K) לבין 5600G \5700G ?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  6. יש לי לוח של Foxconn דגם 661MX Pro: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000099 לוח מאוד ישן אבל בכל זאת, עושה את העבודה שאני צריך. לפני כמה ימים ניסיתי להתקין Vista, ההתקנה רצה סבבה לגמרי והמערכת עלתה כמו שצריך, הבעיה היא שמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת (On-Board), דבר שלא קרה לי אף פעם ב XP, אף פעם לא הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס רשת, הוא תמיד עבד בלי בעיות. בגלל זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט בויסטה שזה דיי מעצבן. ניסיתי להתקין את הדרייברים שיש להם באתר אבל אי אפשר המחשב מעלה שגיאה שאפשר להשתמש בדרייברים רק ב Win 98/2000/Me/XP מה עושים? ניסיתי להתקין Windows 7 אבל גם אותה בעיה, איך יכול להיות ש XP מזהה את הכרטיס קול והרש…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  7. היום הזמנתי מחשב חדש: gigabyte p35s3r ocz platinum 4-5-4-15 enermax librety 500 hd2600xt ddr3 מארז ג'יגהבייט האוררה arctic cooling freezer מחר מגיעים לחנות מעבדים חדשים מסדרה e8000 בחרתי כרגע ב e8200 והוא עולה בדיוק כמו Q6600 אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף לקנות או שאולי כדאי להוסיף קצת ולקנות e8400 במהירות 3GHZ וכמו כן רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל ממולץ? והאם המאורר מספיק טוב לאוברקלוקינג? יש לי אפשרות לקנות זכרונות מארה"ב הזכרונות שבחרתי מספיק טובים או שכדאי לקנות משהו יותר חזק?

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by amit.w1986,

אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by Dunes,

אני מתלבט האם לקנות את ה EPOX 8RDA או הABIT NF7 אני פשוט רוצה לוח אם טוב שיאפשר לי אוברקלוק קטן ל 1800 שלי בטווח מחיר של עד 450 שקל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע כל הצעה תתקבל בשמחה תודה !!!

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by uskatin,

מוכר את כל סוגי הזכרונות! גם לנייחים וגם לניידים

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  11. כל הפרטים הטכניים של ערכות ה-Z390 נחשפו באופן רשמי באתר יצרנית השבבים, שבועיים לפני ההשקה המיועדת לכתבה

12. שלום יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 CL5 X2.[כלומר 2GB זכרונות.2 סלוטים של 1GB.]. לפני 3 חודשים המחשב לא עבד,ובדיקה שעשו לי העלתה שהזכרונות תקולים. קניתי אז זכרון: Samsung DDR2 2048MB 800MHZ .[לא זוכר אם זה CL5- או CL6]. לפני יומיים שוב המחשב לא עובד[מסך שחור]ומתברר ששוב הזכרון תקול.מה עושים?יש משהו במחשב שגורם לזכרונות לההרס? בתודה מראש שי נ.ב-אלו זכרונות מומלץ לי עכשיו לקנות.אני רוצה 2GB.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by mc_elad,

חשבתי לקנות את ה- Asus Rampage Formula אבל אני מתלבט האם יש לוח שהוא יותר זול ונותן ביצועים דומים\יותר טובים???? ***חשוב שהיתמוך ב DDR2 *** וצ'יפסט של ATI***

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by tusik,

nVIDIA התימרו מתישהו בזמנו להוציא לוח שיקרא k7n415 שיקבל את רוב התכונות של הצ'יפסט k7n420p רק שלא יהיה מובנה כ.מסך וכך נחסוך את ההתמודדות המעיקה עם geforce-mx2 וביצועיו הירודים . למישהו יש אולי מושג אם הדבר הזה יצא בקרוב ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  15. אני כיום עובד על מערכת 2000 SERVER ומערכת סלרון 1200 ומזכרון 512 ECC משרת יש לי הצעה לקבל לוח של MSI ושני מעבדים PENTIUM 3 933MHZ והזכרון שלי ב 1400 ש"ח או לקנות לוח מעבד XP 2000+ וזכרון DDR 256 במחיר של 2000 ש"ח כיום אני מריץ את המערכת הכוללת בקר SCSI שמפעיל 2 HD SCSI , בקר DXR2 לסרטי DVD כרטיס הרקולס XP, כרטיס טלוויזיה,כרטיס רשת. יש לי די הרבה עומס במערכת, ביחוד שאני מקודד סרטים מ DIVX ל VCD האם כדי את המערכת עם שני המעבדים או האחד החדש תודה

16. Started by RONG23,

שלום אשמח להסבר על ההבדלים בין לוות האם הללו? ביחוד לגימינג והמלצה על לוח לא יקר מידי לoc עתידי וללא cf sli חשבתי על asrock z68 pro תודה

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by jtannous,

האם המעבד E2160 יתאים על ה P5LD2-VM שלי? כתוב באתר היצרן שבשביל E2160 אני צריך שיהיה לי בלוח אם שלי PCB 2.00 או יותר. איך אני יודע מהו ה PCB שלי ? ומה זה בכלל PCB?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by Greave,

אהלן, התחילו להצטבר אצלי כמה שאלות שאני די רוצה לקבל עליהם תשובה: 1) לפי ההבנה שלי בפיסיקה - HZ זה יחידת מידה של תדירות סיבוב לשניה. רציתי לדעת אם משהו במעבד מסתובב ואם כן מה? 2) האם לכבל Svideo יש את היכולת להעביר אודיו? (פשוט חבר שלי טוען שכן וזה נשמע לי טיפה מופרך) 3) על מארז Supertalent הכסוף שלי יש שריטה קטנה בפאנל הקדמי, האם יש אפשרות לקנות את הצבע בו צבעו את המארז מאיפשהו? 4) במידה ואני מחליף מאווררים במארז - מה עדיף - שיכנס יותר אוויר משיצא, להפך או באופן שווה. זהו אני חושב - אני מודע לעובדה שלא כל השאלות קשורות בדיוק לכאן, אבל בעיקרון שאלה אחת הכי מעניינת אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  19. שלום מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון שימו לב שיש לי זכרון ddr 2 אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 מה אתם מציעים? חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair? Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎ Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  20. שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה לפי דעתכם יותר טוב /יותר מומלץ לשים סטיק אחד של ג'יגה של קינגסטון או...... לשים שתי סטיקים של 512MB של קינגסטון אשמח לקבל תשובות מעניינות!!! תודה........

• 18 תגובות
    • 885 צפיות
  21. טוב אז לאבא שלי נהרס המחשב והוא החליט לקנות חדש...עכשיו הוא אמר לי שהוא מוכן לקחת את המחשב שלי ושאני יקח את החדש... לי יש amd 63 3000+ ואת האמת כיום אני משתמש במחשב בשביל הלימודים (מדעי המחשב) , אינטרנט והמון הורדות...המחשב פתוח 24 שעות ... משחקים אני כבר בקושי משחק וסרטים אני לא רואה הרבה כי יש לי מקרן הבעיה הקלה היא שהמקום שממנו אני קונה את המחשב אין לי אפשריות ממש... לוח אם למשל אני יכול לקנות רק את ה ECS P965T-A שמביקורות עליו הבנתי שהוא בסדר השאלות שרציתי לשאול הם בקשר למעבד והזכרונות יש לי אופציה לE6300 ב1040 שקל או E6400 ב1290 השאלה היא אם בשבילי שווה ללכת על ה6400 ? עוד שאלה היא לגבי הזכרונות... האם כדאי לי לקנות סטיק 1 של ג'יגה או שניים של 512... כי אני שוקל אולי…

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  22. מה ההבדל בין מעבד i3-3240. 3.4ghz למעבד g2030 3.0ghz וכמה זה משמעותי למחשב שישמש לצרכים משרדיים.בלי משחקים תודה

23. Started by icebreak,

לפני כמה ימים INTEL הגיבה לתביעה/טענות שחברת AMD הציגה לפני מספר שבועות שכללו בין היתר האשמות לגבי התנהגות מונופוליסטית ומניעת תחרות, וגם בתחום התוכנה יצירת קומפיילרים שבכוונה לא יעבדו טוב על מחשבי AMD... http://www.nytimes.com/2005/09/02/technology/02chip.html?ex=1283313600&en=f4ed18cb1c83f46b&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss כמובן ש INTEL דוחה מכל וכל את ההאשמות ואומרת שכל הבעיות של AMD, זה בגלל הצעדים שהחברה עצמה נקטה... בכל מקרה, התיק צפוי לקחת מספר שנים כדי להגיע לפתרון..

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by man,

יש ברשותי מעבד P4 2 GHZ , זכרון DDR333 SAMSUNG 512 MB ולוח אם +EPOX 4G4A. לאחרונה הורדתי כמה עדכונים לביוס מהאתר של EPOX מואתרים אחרים. פעלתי לפי כל ההוראות העתקתי לדיסק האתחול, אתחלתי את המחשב , הרצתי את AWDFLASH והתקנתי את הקבצים הדרושים. אבל משום מה אני לא יכול לשנות בביוס את הזיכרון מ266 ל333. מה אני לא עושה נכון? או למישהו יש אתר שממנו אפשר לראות את העדכון לביוס שבאמת יפעל?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  25. חבר שלי מעוניין לקנות זכרונות למחשב החדש שמצויד בE6400 ולוח אם P5N32 DELUXE השאלה היא...המחשב מיועד למשחקים אילו זכרונות כדאי לו לקנות כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר במשחקים...זכורונות בתדר 400 עם תזמונים נמוכים או זכרונות בתדר DDR2 עם תזמונים משוחררים יותר הלוח מסוגל לקלוט עד תדר 800

• 13 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים