עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אומרים שלאחרונה יש הרבה זיכרונות kingston מזוייפים בשוק. קודם כל האם זה נכון ואם כן - אז איך אפשר להבדיל בין זיכרון מזוייף ומקורי? לפנות ליבואן ולבקש רשימת חנויות שהוא עובד איתם?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by בני סלע,

היתי רוצה לדעת האם קיים לוח אם שתומך גם ב- AGP וגם ב- PCI-E גם ב DDR וגם ב DDRII ? לא משנה לאיזה מעבד. והאים בכלל כדאי לקנות לוח כזה? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by deelad,

שלום. יש לחבר שלי זכרון 512 במהירות של 333 ואני רוצה לדעת עם הוא יקנה 512 נוסף במהירות 400 זה יעבוד בדואל צ"אנל? נ.ב- הלוח תומך בדואל צ"אנל. תודה.

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  4. היום אני בדיוק בא להזמין את הABIT IS7 ופתאום אני רואה את שבחודש הבא הצ'יפסטים 865 ו875 יתמכו רשמית במעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא! השאלה שלי זה מתי (בערך) אוכל להזמין מישראל לוח שתומך במעבדי הפרסקוט (ולקבל אחד כזה) בהנחה שבראשון לספטמבר כבר יהיו לוחות כאלו מחוץ לארץ? ושאלה נוספת, מהם ההבדלים בין הצ'יפסטים 865 ו875 חוץ מהPAT שכנראה עדיין אפשרי ב865 והמחיר המופקע? (קיימים בכלל?) עריכה: הכותרת שונתה.

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by eliXir,

My friend has Intel p4 1600mhz with D845HV MOBO with Gforce 2 400MX, and has something like 40 fps with drops in games. I got AMD 2500+ which is 1800 mhz and abit nf7, tried with Gforce2 100mx (which is lower card then him) and had 100 fps stable and games. The mobo is the problem? because he just format and installed a new windows so its not the overloaded problem. If it is the mobo, any chance he can make a better performance for his card / mobo ? THANKS IN ADVANCE!

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  6. מה אומרים המספרים האלה : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory או למשל עוד דוגמא : DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory ומע עדיף משניהם?? בתודה בנצי

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by coolmeen,

אני רוצה לקנות מחשב חדש,אני רוצה מעבד amd בביצועים של intel 4 2.8 ht , 800 fsb ,איזה מעבד מתאים לביצועים של intel

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Dunes,

אני מתלבט האם לקנות את ה EPOX 8RDA או הABIT NF7 אני פשוט רוצה לוח אם טוב שיאפשר לי אוברקלוק קטן ל 1800 שלי בטווח מחיר של עד 450 שקל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע כל הצעה תתקבל בשמחה תודה !!!

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  9. העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  10. מה היו ממוצע הטמפרטורות שלכם היום? במאמץ ובidle,תודה ושיענו לי בבקשה רק מי שהיה אצלו חם מאוד ואין לו מיזוג בחדר

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by SEangel,

יש איזה תוכנה שמנטרת איזה סוג זיכרון יש? (עדיפות לתוכנות "קלות" שאפשר להעביר דרך מייל)

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by maxos,

כשהוציאו את האפשרות לצרף למעבדי INTEL זכרונות DDR בעצם יצרו בעיה חדשה, מה יותר מהיר, AND DDR 333 או INTEL DDR 333.? חיפשתי חיפשתי אבל לא מצאתי מאמר על הנושא או איזה השוואה.. אולי אני פשוט לא מחפש טוב.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא השוואה כזו?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  13. Started by benor,

הרצתי את התוכנה SANDRA ויש בה בנצ'מרק שאני לא מבין מה הוא אומר....

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by avi2014,

G.Skill DDR PC3200 1024MB DUAL CHANNEL הם יתנו לי ביצועים יותר טובים למשל משני 512 a-data?

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by Snufkin,

לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by mayfree,

אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by koby058,

לחץ כאן

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by SuB,

שלום לכם! לפני כשבוע קרתה תקלה במחשבי. הספק החדש שוב פעם נשרף, ןלאחר בדיקה עם ספק אחר המחשב עדין לא פעל. לאחר מספר בדיקות שביצעתי לא הצלחתי לגלות את הרכיב הבעייתי והחלטתי לתת לזיגזג, שגם ככה היו אמורים להחליף את הספק השרוף (בפעם השניה ) למצוא את הבעיה. לאחר מכן קיבלתי מהם טלפון שהלוח הלך וכעת עלי לקנות אחד חדש אז כמו בכל נושא, אני מתייעץ איתכם באיזה לוח Socket 478 לבחור. אני מחפש לוח תקציבי (500 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה עשרות) כי אני יודע שהלוח החדש לא יוכל לשמש אותי במעבדי עתידיים של אינטל, שכן הסוקט שלהם שונה. בהצעתכם התחשבו ביכולות ה-OC של הלוח. ד.א - הלוח הקודם שלי היה Gigabyte 8PE667 Ultra II - בהחלט לוח חביב למרות הצ'יפסט הישן יחסית. הנה האפשרויות שהעלתי שעומדות בת…

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by sh_idan,

חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by elad the master,

a-data vitesta 256m ddr500

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by mystic-d,

מישהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת לגבי המעבדים הבאים: intel Q8200 intel Q9400 שמעתי שהם מאד מתחממים ורציתי לדעת האם זה נכון ... האם שווה לקחת את אחד מהמעבדים הללו או את הE8500 אם אני רוצה שזה "יחזיק" לי לכמה שנים הבאות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום אין דרישות מיוחדות הלוח למעט אולי תמיכה ב USB3 שיהיה נחמד אבל לא קריטי הלוח יעבוד עם זיכרונות 3X1GB של GSKILL במהירות של 1333 במתח של 1.5 וולט לא ממש סגור על תקציב ואני אשלם על מה שיהיה טוב ויתאים לי יש נטייה לכיוון גיגה בייט אז איך הלוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R למשל?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by itsik1231995,

בעקבות הבעיה הזות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455895.0 ועוד בעיות שצצות במחשב שלי אני צריך לוח אם חדש כי כנראה הבעיה היא במגאים של הלוח אם לכבל (הלוח אם זה P6NGM-FU MSI) תושבת המעבד שלי היא 775 (המעבד זה Q6600) אני צריך לוח אם שהיתמוך ב 7.1 ערוצים רצוי אחד שהדרייבר שלו זה של רייאלטק ושיש לו 6 חיבורי מיני PL צריך שיהיה לפחות חריץ אחד של PLIE2 16X בשביל הכרטיס מסך HD4850 רצוי שיהיה עוד חריץ לכרטיס מסך בשביל שידרוג עתידי למרות שלא כדאי בגלל שלכרטיס הנוכחי יש רק 512MB וזה יגביל ובטח יהיה יותר משתלם איזה כרטיס יחיד חזק מאשר עוד HD4850 ... במחשב יש רק שני כוננים כך שלא צריך הרבה SATA אבל כדאי שיהיה בשביל העתיד ...(שיהיה משהוא כמו 6+-) ושזה לא יפרע לכר…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by rsx,

היה לי מעבד intel pantium d 925 שבמדד החוויה של windows 7 הוא קיבל ציון 4.6 והחלפתי את המעבד לפני כמה זמן לintel e7500 ולכל הדעות הוא מעבד בוא נגיד קצת יותר טוב לא בהרבה למרות שאני חשוב שהוא בהרבה יתר טוב. והיום עשיתי שוב את מדד החוויה בwindows 7 ומשום מה הוא קיבל 3.8. למישהו יש מושג למה ? מה שכן שמתי לב שהמעבד הראשון עבד תמיד בתדר של 3.0ghz והמעבד e7500 התדר המקורי שלו עובד על 2.93ghz אבל במצב מנוחה הוא עובד על 2.1ghz יש לזה משמעות ? ואם כן איך אני גורם לזה שהוא יעבוד תמיד בתדר המקורי שלו.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.