מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-7VRXP עם מעבד 1800+ , מהו המעבד המקסימלי שאפשר לשים על לוח זה (2600+, 2800+) האם יש ללוח זה מגבלה כלשהי????? תודה, איתן
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי 32 גיגה במהירות 2400 2X16 האם כדאי לשדרג ל זיכרון במהירות 3000 2X16 או להוסיף עוד 32 גיגה של 2400 או פשוט לא לשדרג בכלל
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (ראו פרופיל) ואני מנסה לעשות "ENABLE RAID" בביוס. הבעיה שזה לא מראה אפשרות כזו, רק "DISABLED" או AHCI" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אוקי לחבר שלי יש 2.4B ואבא שלו הציע לו לקחת את המחשב שלו שיש בו 2 מעבדי XEON (לא יודע איזה THOUGH זה נקנה בערך לפני שנה וחצי שנתיים ככה שזה הXEON הראשונים אבל גם לא החדשים) בכל אופן...הוא רוצה לדעת האם שווה לו להחליף את המחשב שלו במחשב הזה (זה ההבדל המהותי היחיד בין שני המחשבים)? האם הוא יקבל ביצועים טובים יותר במשחקים?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים, ה - Q6600 שלי כבר מתעייף והלוח אם איתו כבר בא בימים (Gigabyte P35-DS3L). התקציב שלי הוא באזור ה 2000 ש"ח עם מקום להתגמשות, אבל לא פרועה. בכל אופן חשוב לי מאוד שיהיה התאמה בין החלקים האחרים במחשב Nvidia 560ti , Dual DDR2 4gb RAM. המארז שלי הוא Gigabyte 3DAurora , אם חשוב לציין את הספק אני אבדוק (אם אפשר להגיב אם זה חשוב או לא). לא בטוח אם זה רלוונטי, אבל באופן כללי לא מתוכנן OC. שימושים: משחקים כבדים (BF3, total war shogun 2 דוגמאות..) , סרטים , ושימוש יומיומי שוטף .. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
סקר: יש אנשים שאומרים שאינטל יותר טוב ויש ש AMD יותר טוב. אז מה לדעתכם עדיף לקנות(צבחינת ביצועים לא מחיר)? אני משווה את ה E6300/E6400 וה AMD 4800. מה לדעתכם עדיף?(יותר חזק וביצועים יותר טובים)
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
רכשתי מחשב, כאשר ביקשתי אם לוח האם : NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18D, היה דין ודברים, ובסוף אמרו לי שצ'יפרו אותי, ואני מקבל את הלוח NVIDIA nFource Leadtek K7NCR18G Pro. כאשר אני מסתכל בתוכנה HWInfo, אני רואה שלוח האם הוא K7NCR18D, כאשר אני מסתכל על לוח האם, אני רואה מדבקה K7NCR18G Pro אז מה יש לי ? יש לי D, וסתם הדביקו לי מדבקה של G Pro ?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
AMD או INTEL עשיתי חיפוש וקראתי את כוןל המודעות בכול הפורומים בארץ ועדיין לא הצלחתי להוציא דה אחת מגובשת אז ככה , אני רוצה מעבד חזק למשחקים אני עושה OC ואני רוצה שיהה לי את המעבד המהיר והטוב ביותר שאני יוכר להשג עד 1300 שקל שזה p4 2400 או AMD 2400 ואני עושה OC ואני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר .!!!!!! ולא מיתוך זה שאתם שונאים את INTEL או אוהבים את AMD ! מי פשוט יותר טוב !??!?!?!
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קניתי מעבד INTEL P4 2.60GHZ 800FSB HP וזיכרונות DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 רציתי שהזיכרונות יעבדו על 800MHZ יחד אבל בתוכנה CPUZ זה מראה לי אל כל זיכרון 200MHZ FREQEUNCY ואל המעבד 200MHZ FSP מה אתם אומרים זה אמור ליהות ככה הוא שעבדו אלי ? ועוד משהו קניתי לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR3Y ובמחשב ודרך תוכנות ראיתי שלא מוזכר המילה DELUXE רשום לי רק P4P אפילו בדיסק שקיבלתי זה גם אמור ליהות ככה ?
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הוא יגיע מחר ללוגיק מה אתם אומרים P5B DLX ? מחיר 1270 ש"ח והעידכון ביוס עושה את שלו ? יש הבדל בינו לבין DS4 ? מחר אני לוקח את המחשב והוא מגיע מחר אז מה אתם אומרים ללכת על ה P5B DLX יש הבדל רציני ? תודה מראש לכול העונים ;D
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש,אני רוצה מעבד amd בביצועים של intel 4 2.8 ht , 800 fsb ,איזה מעבד מתאים לביצועים של intel
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
אני מתלבט האם לקנות את ה EPOX 8RDA או הABIT NF7 אני פשוט רוצה לוח אם טוב שיאפשר לי אוברקלוק קטן ל 1800 שלי בטווח מחיר של עד 450 שקל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע כל הצעה תתקבל בשמחה תודה !!!
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לדעתכם למחשב מבוסס פנטיום?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מאיצי ה-Nervana של יצרנית השבבים מתקרבים לשוק ומבטיחים להפוך את מעבדי ה-Xeon למומחים בלמידת מכונה ורשתות נוירונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לכמה אתרים לבדוק זכרונות ואני רואה שהמחירים ממש קפצו לעומת שנה שעברה. אני מניח שזה ייצור מופחת עקב המעבר ל DDR3. יש בזה משהו? בכל מקרה, התקציב שלי הוא 600 שקל אם כי אשמח לשלם כמה שפחות. אשמח אם ההצעה תהיה מחנות IQPC כרגע יש ברשותי 6 גיגה אבל שניים יעברו למחשב אחר כך שבסופו של דבר לאחר הקניה יהיו לי 8. הזכרונות הנוכחיים שלי פשוטים מאוד ואני בכלל לא זוכר את הפרטים שלהם. זוכר שהם 800MHZ אבל לא זוכר תזמונים וכאלה. אני מניח שעקב כך שהם ממש פשוטים אין מה לקנות זכרונות "איכותיים" שכן בכל מקרה הזכרונות החלשים יקבעו את הטון. תקנו אותי אם אני טועה אני עובד המון עם תוכנות תלת מימד כמו מאיה וגם לא מעט עם פוטושופ. (כרגע למשל אני עובד בפוטושופ על קובץ 8K). …
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: p4 2.400B asus ps5s33 - משו כזה לוח מסריח וישן. kingston cl 2.5 512mb leadtek 6600GT בעיקרון אני רוצה לשפר את המעבד שלי, עכשיו אני מוכן להשקיע בסביבות ה600 שקל אז חשבתי לקנות לוח אם שהוא אוברקלוקר דיי טוב ופשוט לעשות אובר קלוק למעבד שלי ל3000, ולקנות לו קירור. אז מה אתם אומרים על התוכנית שלי ועל איזה לוח אם אתם ממליצים לי שהוא בסביבות ה400-600 שקל בעל תושבת 475 אני חושב קוראים לזה. תודה לעוזרים =)
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אם יש בה מתח? כי יש לי הרגשה שהיא נגמרה :\ אני נוגע עם חומר מולך בפינים של ההפעלה ולא קורה כלום... אז אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בטריה ללוח של פנטיום 1?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמנטרת איזה סוג זיכרון יש? (עדיפות לתוכנות "קלות" שאפשר להעביר דרך מייל)
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, לאחר שלוח האם שלי נשרף - לוח ASUS P5QL-E שתומך בPCIEx2 עם DDR2 הוא הוחלף ללוח Asus P5P43TD Pro שיתרונו הוא DDR3 אך הלוח הוא PCIEx1 x16 ונראה לי שרוחב הFSB יותר איטי המעבד שאני משתמש הוא Intel 9300, הזיכרון הוא כרגע Corsair 1666 ddr3 לעומת CORSAIR 800 ddr2 בלוח הקודם. הכרטיס מסך הוא Nvidia 470 הספק הוא Thermaltake 550 האם תהיה איזשהי השפעה מורגשת על הביצועים? שווה לנסות להחליפו שוב? מישהו התנסה בלוחות אלו!? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף לקנות את המחשב החדש ואבא שלי רוצה רק אינטל ביגלל שהוא אומר שהם פחות מתחממים מהAMD והוא לא רוצה להקשיב לי... יש לכם איזה שהיא דרך שאני יוכל להוכיח לו את זה? תודה.. HellBoY
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מתעניינים בכל היתרונות היחסיים של דור המעבדים הנייד החדש מאינטל, אבל רוצים אותם עם עוצמה גדולה יותר? זה אמור לקרות בקרוב - עם דגם מסוג Core i7-11370H שיהיה חלק מגל ההשקהלכתבה
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-