מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מספר פעמים באתר שאנשים ממליצים על זכרונות muskin האם muskin זה סוג הזכרונות או החברה שמייצרת אותם (סליחה על הבורות) וחוץ מזה על איזה זכרונות DDR אתם ממליצים - איזו מהירות - והאם כדאי לקנות עכשיו או להמתין עם זה קצת.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-
שלום לחברים. הייתי רוצה לקבל מידע מאוד בסיסי: מה זה סוקט (SOCKET) ומה ההבד לבין 478 ל- 775 ןמה אומרי םהמספרים הללו? ומה ההבדל בין צ'יפסט 865 ו- 875 ומה זה בכלל צ'יפסט? ועוד דבר קטן: כשהלכתי לחפש מחשב וביקשתי לוח של אסוס ומעבד של אינטל נאמר לי שעדיף לוח של אינטל בתוענה כי הכ יטוב המקור כלומר אינטל עם אינטל יעבוד טוב יותר מאשר אינטל ואסוס? תודה מראש לכל העונים נ.ב. עשיתי חיפוש בפורום לגבי האאלות ולא מצאתי תשובה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום! לאחר שקניית המחשב החדש נדחה בחודש וחצי בעקבות קניית מסך חדש. החלטתי לקנות מחשב חדש והפעם מבוסס AMD. לאחר שבחירת רוב החלקים הסתיימה. אני רק צריך לחפש לוח חדש ונחמד. הדרישות: 1.שיהיה לוח יציב 2.פשוט,נוח לעבודה 3.טוב מאוד באוברקלוקינג תזכרו שהסעיף ה3 מאוד חשוב נ.ב: ישודך ללוח אטלון 2400 והתקציב ללוח יכול להגיע גם ל1000 אם הלוח שווה את זה. תודה רבה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, נשרף לי לוח האם ואני מתלבט בין כמה אפשרויות. להחליף רק לוח ולהישאר עם ה Core 2 Duo E6600 להחליף גם את לוח האם וגם את המעבד ל AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מה דעתכם? אגב למה במפרטים המומלצים תמיד ממליצים על קירור כגון ARCTIC-COOLING FREEZER הקירור הסטנדרטי לא מספיק?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה עדיף EPOX 8K35A2 או GIGABYTE 7VRXP REV2 ל GIGABYTE יש DUAL BIOS ו- כרטיס רשת מובנה!
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש הבדל של ביצועים במשחקים, בן NFORCE3 ל-NFORCE4 או שההבדל היחידי הוא הפיצ'רים... ? ועוד שאלה, יש 1. nforce 4-X 2. nforce 4 Ultra 3. nforce 4 שלושתם צ'יפסטים שונים ?
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום , קניתי לאחרונה מחשב חדש אבל שמתי לב למשהו מוזר כאשר מדליקים את המחשב אין את הביפ של הביוס מלוח האם , למרות הכל המערכת מתפקדת מצויין ואין בעיות או הודעות שגיאה כלשהן. האם אין את הביפ של הביוס בלוח האם ASUS P5Q PRO ? תודה
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=755 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4141 מי עדיף?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני על סף רכישת מחשב חדש ויש לי כמה שאלות ; אני רוצה לרכוש מעבד של אינטל מארה"ב , לאיזה מעבדים ישנה אחריות בין לאומית אם בכלל ? , האחריות נתנת לכמה זמן ? , איך ממשים אחריות בין לאומית למעבד של אינטל ? , באיזה פעולות כרוך מימוש האחריות בדיוק ? ובנוסף נתקלתי בפוסט הזה (http://hwzone.co.il/community/threads/219243-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-AMD-%D7%95-Intel ) הינה ציטוט שהייתי רוצה להתייחס אליו " ברור בן דוד שלי הוא בעל חברת מחשבים והוא IPI ביצענו מלא משלוחים כאלה למסכנים שניכוו מהיבוא האפור של KSP ו IVORY אנחנו גובים על זה בסביבות 150 - 200 ש"ח למשלוח כך שמבחינתנו המ…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
למי שמחפש זכרונות בזיל הזול והוא לא אוברקלוקר באופיו ראיתי זכרונות אצל הדובים DIGMA 512MB PC3200 DDR 400 CL2.5 רק ב - 265 ש"ח בלבד, פשוט מחיר מצוין למי שמחפש זכרונות זולים. רציתי לקחת TWINMOS אבל הם עלו פי 2 בסוף הלכתי על הזולים האלה במילא הם נותנים 3 שנים אחריות. למי שמחפש לעשות אוברקלוק למערכת כמובן שזה לא בשבילו..
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש ברשותי P3 733 שרוף, אשר נקנה בעתיד מחשבים לפני שנתיים... רציתי לדעת אם יש לי בכלל למה ללכת לחברה לבקש אחר או שאני ייקבל את אותו מעבד? כי אם את אותו אחד אז אני יזניח את המחשב הזה שוב מי כבר דפק P3 וניצל אחריות ואיזה מעבד הוא קיבל?
-
הזמנתי מחשב מורכב מנעה עם הזכרונות האלו דגם: F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המחיר שלהם היה 700ש"ח וירד ל 600ש"ח האם הזכרונות האלו טובים? (אני לא עושה OC) כי העניין של המחיר נראה לי חשוד..
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הלוח הוא INTEL Black Canyon (925X) - GigaLan - DDR2 - mATX מבחינת כל התוספות שעליו, הוא מתאים בדיוק למה שאני צריך, המחיר גם מתאים. אבל האם הלוח הזה מתאים לOC של עוד 25 מגה הרץ לFSB? (במקום שיהיה 200, על 225) תודה
-
- 16 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה מייצג המכפלה של המעבד... אני יודע שהמכפלה כפול הבאס תיתן לי את המהירות של המעבד, אבל מה מספר המכפלה בעצם אומר?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חברה שלום מדובר בשני סוגי של לוח אם: NF-7 ו NF7-SL מה ההבדל בינהם חוץ מה יציאות SATA ראיתי באתר שיש הבדל בצ'יפסט בלוחות אלו. באחד MCP-SPP ובשני MCP-T-SPP מה זה ?? תודה
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי כרגע במחשב CORSAIR XMS3 2X4GB 1600MHZ שזה יותא 8GB RAM בשני סטיקים. הלוח אם שלי זה H87-D3H עכשיו אני קניתי לאחר שבע חודשים עוד שני סטיקים בידיוק אותו הדבר מחנות אחרת עדיין CORSAIR XMS3 1600MHZ 2X4GB RAM בדקתי ובקבלה שלי רשום אותו הדבר כמו שרשום ב-KSP שקניתי מחדש את אותו דגם. יש אותו מספר דגם אותו סוג אותו מהירות הכל אותו הדבר. השאלה שלי היא : אם קניתי לפני 7 חודשים את הראם שלי שהיה לי 8 GB RAM ועכשיו לאחר שבעה חודשים אני רוצה לשים עוד 8GB RAM בשני סטיקים הנותרים על הלוח אם כלומר שיהיו לי 4 סטיקים זה בסדר? יש לי WINDOWS 7 64BIT ואין לי בעיה מבחינת זה. מבינת מה יכולה להיווצר בעיה? כמובן שהראם יורכב כשהמחשב כבוי. תהיינה בעיה כלשהי בהדלקת המחשב מתי שאני שם א…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שהתחלתי להגיד על המפרט כמובן אמרתי את המעבד אמרתי למוכרת שהחנות היא שלה שאני רוצה Core i5 TRAY עכשיו לפי מה שאני יודע ההבדל בין BOX לבין TRAY זה שהBOX מגיע עם קירור מקורי של אינטל המוכרת ישר צעקה עלי ובאמת צעקה "למה TRAY זה לא מהפס ייצור של אינטל וזה הרבה פחות איכותי ולא טוב" זה סתם בולשיט מה שהיא אמרה או שהיא צודקת?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אינטל הוציאה מעבדים חדשים שמתבררים שהם נותנים אותה תוצאה כמו שנה שעברה ב- אובר קלוק פשוט בהלם כמה צוחקים מאיתנו . http://www.pcper.com/reviews/Processors/Intel-Core-i7-4790K-Devils-Canyon-Review-and-Overclocking/Overclocking-Experience גם היחצן של אינטל מתקשה להסביר את העלבון הזה את מי זה מעניין כמה חום יש בתוך המעבד , תוצאות חלשות . הוא מציין שעם 4770 הוא הגיע עם אותו לוח ל-4.8 On this same motherboard, on this same day, I was able to take a Core i7-4770K ES processor and hit 4.8 GHz stable with a voltage of just 1.25v אינטל מרוויחה מליארדים וצוחקת עלינו
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
I just got today my new computer, but according to my CPU-Z its say i got 1200MHZ.. somtimes its change . dont know its wired somtimes the multiplayer is X6 somtimes X10. its supposed to be 12.5.. How can i change it..? soory about the english - i did mistake with the vista installation.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ובכן, החלטתי להחליף לוח אם, ואשמח להמלצתכם. שימושי המחשב הם סטנדרטיים לחלוטין (אופיס, סרטים ו-אינטרנט) ויש ברשותי כרטיס מסך ושני סיכרונות של 512K על DDR2 אני זקוק ליציאת רשת, וכמה USB, וכן לפחות 2 SATA. ארצה לחבר למחשב כרטיס טלויזיה (WINFAST) אם זה רלוונטי. המעבד - ATHLON 3200+ X2 עם סוקט AM2. יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אלטרנטיבות לקניית רכיבים קלים בחול. באיביי מצאתי אפילו זכרון (OCZ) בחצי מחיר מאותו מוצר בארץ (יהיה מגניב לקנות 4 ג'יגה במקום 2, לא?) מישהו מכיר או קנה או עדיין קונה מוצרים מחול ויוכל להמצליץ לי על כמה חנויות טובות? ועזרה אולי עם המשלוח גם? גם קצת כואב לי הגב, אז עזרה גם עם זה. וזהו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל האם ההבדל ביניהם הוא גדול,האם הq8300 שווה השקעה של 300 שקל יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי מקום שקשור לשאלה שלי אז אני מצטער אם זה לא המקום לשאול אותה... בכל מקרה רציתי לדעת איזה דרישות יש למערכת 64 bit מבחינת לוח אם ומעבד? למעשה הייתי שמח אם משהוא היה נותן לי הסבר ממש מפורט על מזה מערכת של 64 bit או שפשוט יתן לי קישור למאמר... תודה רבה !!!!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. האם כדי שהפונקציה הזו תעבוד חייב ששתי הסטיקים יהיו זהים לחלוטין? (יצרן, גודל, מהירות) 2. בלוח אם שלי קימיים 4 סלוטים שמחולקים ל2 צ'אנלים A ו-B במידה ויש לי 2 סטיקים לאיזה סלוטים אני אמור להכניס אותם כדי שהפונקציה תעבוד? שתיהם באותו צ'אנל? או אחד בA ואחד בB? תודה...
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-