מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לדעת של איזה חברה הזיכרון שלי ומי היבואן, על הציפים רשום NANYA ועל החלק הירוק רשום שזה מיוצר בארה"ב יותא מזה כלום. של מי הזיכרון? ומי היבואן?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי 128 זכרון פנימי RDRAM וזה תופס שני סלוטים של זיכרון על הלוח זאת אומרת פעמיים 64. ויש לי עוד שתי מקומות עם סתם חלקים ירוקים שאין עליהם שבב ולא נראה לי שיש להם תפקיד. האם אני יכול לשים במקומות האלה עוד שתי כרטיסי זכרונות של 64 כדי שיהיה לי 256 זיכרון פנימי RDRAM???????? HELP!!!!
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחרי שהמחשב שלי כולו כבר היה סגור כבר הזמנתי הכל פתאום מתקשרים אלי מנועה מחשבים אומרים שיש עיקוב רציני במכס ( הבני ז*נות שובתים) ולכן הוא הציע לי את השני הלוחות הבאים : 1) MSI K8N Neo PLATINUM ב770 ש"ח 2) EPOX 8KDA3+ ב870 ש"ח עכשיו אני לא יודע מה לבחור אני ידוע ש EPOX יותר טוב לOC אבל הMSI יותר טוב לעבודה בלי OC והוא יותר מסודר ובעל יותר פי'צרים וכאלה. בקשר לזה לשאלה עם אני יעשה OC או לא עוד לא החלטתי מתי כנראה שאני יעשה בעתיד (לכן אני רוצה שתהיה האפשרות הזאת פתוחה ) גם ככה יש לי מעבד 3200 CH אז אני לא יוכל לעבור את ה2400 ולכן אני שואל האם עם OC שכזה אני יצליח להסתדר עם הלוח MSI ( שהוא יותר זול ויותר מסודר ) ואכן בררתי קצת וקראתי כל מיני מאמרים על ה M…
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט ביני לבין עצמי מה קורה למערך או מנגנון הטורבו כאשר מעלים את המכפלה באופן ידני במעבדי ה Sandy Bridge. האם בעצם העלאת המכפלה משמעה העלאת אותה נקודה מקסימלית שמנגנון הטורבו שואף אליה? או שמא בכלל בשינוי המכפלה יש ביטול אוטומאטי של מנגנון הטורבו? מבלבל
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, ראיתי את שני הזכרונות האלו http://www.tms.co.il/product/10392 http://www.tms.co.il/product/10059 ההבדל הוא 1333 לעומת 1600. במקרה של קנית מחשב חדש ותמיכה של הלוח בשני הזכרונות. מה השיקול לקחת זכרון של 1333 (אני רואה שהמחיר הוא אותו דבר אז אני מניח שיש חסרון ל 1600) ?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, המעבד הנוכחי שלי הוא i5 3330 (סוקט 1155) אני שוקל לשדרג אותו ל- i7 3770s או i7 3770 לכבוד יציאת Watch_Dogs האם זה יתן לי בוסט משמעותי בביצועים? או שלא שווה את זה? שאר המפרט 8GB ram כרטיס מסך נוכחי radeon 6870 התכנון היה לשדרג ל- 7970 + לקנות SSD השאלה אם לדחות את רכישת ה- SSD בשביל המעבד. האם זה יתן לי בוסט במשחק יותר מאשר ה-SSD? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי חברים עד עכשיו היה לי ga-h97-hd3 ובאחריות ממאו בעיה בלוח אמרו שיחליפו לי ב msi h97-gaming 3 להסכים לא להסכים חדרוש אחד אחר?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אני הרבה זמן לא התעסקתי במפרטים אבל במעבדה שאני עובד בה צריכים לקנות מחשב עוצמתי יחסית לצוכרי מחקר. השימוש: MATLAB בשילוב עם LABVIEW לצורך data acquisition מכל מיני מקורות ועיבודו בזמן-אמת (חיבור USB לצורך העניין). כמו כן, במקביל, נדרשים ביצועים טובים בהקלטה והצגה בו-זמנית של סרטים באיכות 1080P. בסה"כ מדובר בצורך דיי מגוון שצריך לפעול בזמן אמת ואני קצת מתקשה לאתר את השלשה האולטימטיבית למשימה הזאת. חשבתי לכיוון של XEON או 6800K לפחות, עם 32GB RAM. בנוגע לכרטיס מסך, אז נצטרך PCIE לחיבור של משהו שתומך בCUDA. זה גם שאלה פתוחה. מגבלת התקציב היא באיזור האלפי שקלים, כלומר רצוי שלא נגיע ל-8K. עזרתכם תתקבל בברכה!
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יצרניות לוחות האם חושפות לנו את דגם ה-Threadripper 1920 עם 12 הליבות ש-AMD עצמה טרם סיפרה לנו עליו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה זמן לא הייתי מעודכן במה קורה עם מעבדי AMD ורציתי לשאול כמה שאלות 1. סוקט AM2+ ו סוקט AM3 מה ההבדל והאם מעבד AM2+ יעבוד על AM3 ולהפך ? 2. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בפתיחת ליבות ל550BE עדיפות ללוח GB 3. בקר הזיכרון במעבדי AMD משולב, ולפי מה שהבנתי מעבדי פנום 2 מכילים בקר גם לDDR2 וגם ל3 וסוג הזיכרון תלוי בלוח , האם זה נכון ? 4. יש phenon II x2 550 שהוא לא BE או שכולם BE ? 5. מה בערך אחוזי הפתיחה של ה550 ? האם יש מקרים שהליבות הכבויות היו תקולות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני מוסיף זיכרון DDR2 800MHZ לזיכרון DDR2 667, האם הם יעבדו יחד? בהנחה שהם יעבדו אז באיזה תדר מהירות הם יעבדו? ה800MHZ יישר קו ויפעל על תדר של 667? אם הזיכרונות לא מאותו יצרן זה בסדר? אם אני שם זיכרון DDR3 על לוח שתומך בDDR2 זה לא יעבוד או שיעבוד במהירות DDR2 (אני בונה על שדרוג עתידי) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה בזמן שאני מדליק מחשב יוצאת לי הודאה Cpu fan eror! Press f1 to resume אני לוחץ על f1 והוא ממשיך כרגיל... בדקתי את המאוורר הוא עובד והטמפרטורה במעבד 45 מעלות איך אני נפטר מההודעה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כשאני מאמץ את המעבד I7 אני רואה שכל 8 הנימים עולים ומגיעים לשימוש של 100%, אך ה turbo boost monitor מראה שהתדר בכלל לא קופץ, מדוע זה כך? הרי עכשיו המעבד צריך להבין שהוא במאמץ ולתת את כל הביצועים שיכול? (גם מיד לאחר הדלקה והמחשב לא הספיק להתחמם), האם יש דרך להקפיץ את התדר ב Turbo Boost, ללא אוברקלוקינג? מתאים שיכתבו בנושא, לא? וחפשתי אך לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבוע מחשב עם זיכונות של G.Skill דגם 667Mhz CL5 גודל 2GB. כרגע אין להם (SkyPC) במלאי והציעו לי לקחת זיכרונות של Super Talnet דגם 667Mhz CL5 גודל 2GB. עם צלעות קירור באותו המחיר. לשניהם יש אחריות לכל החיים. האם ה- Super Talnet האלו בסדר? או להתעקש על ה- G.skill שיגיעו בתחילת שבוע הבא. תודה
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חבר שאל אותי היום מי הכי טוב לOC מבין הלוחות הבאים : ASUS P5B , DFI INFINITY FOR LGA 775\G , GIGABYTE GA-965P-DS4 , מקריאה מרובה פה בפורום , אני רואה שהDS4 , מה גם שINTEGRAL (האיש מאחורי מדור המפרטים המומלצים) המליץ עליו במפרט ל12,000 שקל למשחקים , אז בכלל אני כבר כמעט בטוח עליו , אבל , כן יש עוד "אבל" אחד , יש את העניין שהלוח ASUS P5B DELUXE (לא משתתף בבחירה , אז אל תתנו בבקשה הערות כמו "קח את הDELUXE וגמרנו , כי הוא פשוט יקר מדיי לפי מה שחבר שלי אומר , הוא רוצה לוח זול ואוברקלוקר טוב כמו הלוחות שציינתי למעלה) הוא סגנו של מלך האוברקלוק ASUS P5W DH DELUXE , והP5B הוא גרסא זולה של הP5B DELUXE אז בכלל אמור להיות טוב , ויש עוד ענייו אחד שגורם לי לפקפק בDS4 והוא העובדה שהצ'יפ…
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב דיי יקר והלוח אם שברחתי היה הDS4 של ג'יגה בייט, המחשב עשה לי המון בעיות מוזרות [כיבוי והדלקה עצמית, לא עובר BOOT סתם ככה וכו' וכו'] מחר מגיע היום הגדול וסוף סוף הוצאתי מהחנות אישור להחליף את הלוח, האופציות שלי הן: ASUS P5B Deluxe DFi Infinity 975X/G ששניהם בתקציב שלי, אני נמשך יותר לDFI למרות שזה מסדרת הINFINITY, בגלל שהצ'יפ שלו הוא 975X ולא 965P, כי יש מצב שהזכרונות שלי לא עובדים כלכך טוב עם ה965P. מלבד זה שהDFI זול יותר וככה ישארו לי איזה 200 שקל זיכוי שאני אוכל לקנות בהם משהו [ויש לי מה לקנות... ] בעיקרון אני ממש לא סגור על ההחלטה שלי כי אני לא מכיר ת'לוח בכלל, והוא נחשב למין אנדרדוג כזה משום מה[כי הוא אינפיניטי], אבל האסוס בנוי דיי דומה …
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
למה אנשים נותנים לרוב זכרונות 667MHz למעבד קונרו E6300 ? מהירות השעון של המעבד וזכרון DDR2 533Mhz הם 266MHz (ולכן FSB כפול 4 = 1066MHz), כלומר המעבד וזכרון 533MHz בדיוק תואמים אחד לשני, ואכן המליצו לי לקנות זכרון 533MHz בשביל קונרו. אבל בכל זאת בחלק גדול (נראה לי רוב) המפרטים שמים זכרונות 667MHz, גם לאנשים שלא מתכנים לעשות OC. למה בעצם? זה נותן איזשהו יתרון?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם מהירות 266 mhz היא בעצם 533 mhz? ואם יש לי שתי סלוטים של 512 266 שעובדים בדואל צ'אנל אז המהירות יוצאת 1066? והאם בביוס זה אמור להיות מוגדר על 533 mhz?
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
במידה וזה פשוט, איך עושים את זה? מאיפה יוצא הכבל מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB... המפרט שלי בצד ימין... ועוד שאלה.. האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
G.Skill DDR PC3200 1024MB DUAL CHANNEL הם יתנו לי ביצועים יותר טובים למשל משני 512 a-data?
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המממ (אני בן 15 D: גם אני גאון לא קטן במחשבים) אבל לפני כמה זמן ביקשתי מאבא שלי שישלח לשידרוג את המחשב שלי... ובגלל שאני בפנימייה... לא יכולתי לדעת מה שמו לי במחשב מה שאני יודע שהוסיפו לי 128 RAM (קצת נמוך...) אבל אני חסכתי כסף בשביל שעכשיו אני יקנה מאיפה שאני רוצה ולא מהטכנאי היקרן הזה עוד משהו כמו 512 או אפילו 1G אבל קודם אני רוצה לדעת איזה RAM אני צריך לקנות אבל אני לא יודע... כי אין לי שום מושג איזה RAM אני צריך לקנות כי אין לי שום נתונים עליו... אז רצתי לשאול איך אני יכול לדעת מה המאפיינים של הRAM שלי..... ( Mhz, ו C מה שזה לא יהיה!) אז בקשה תגידו לי איך! אני יודע שיש לי INTEL P4 1.6 או 1.8 Ghz מעבד לוח אם ... לא יודע.. חדש בעיקרון דיסק קשיח רק מה שידוע לי ש…
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-