עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by altatrifoti,

שלום אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב יותר מיתקדם בטכנולוגייה תודה. זהhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2962 או זהhttp://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2879 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 אוASROCK P67 Extreme 4 B3 P67 CHIPSET

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by huber,

מה דעתכם עליו? כל הערה/הארה תתקבל בברכה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by oneq,

אהלן, האם יש סיכון בקנייה של לוח אם מהמציאון של KSP?

4. Started by gluhoy,

מה קורה עם הצ'יפסט RDRAM של SIS? החדשה האחרונה שראיתי עליו היא מלפני 3 חודשים, האם ביטלו אותו או משהו כזה? (פשוט אני רוצה מערכת מבוססת RDRAM 1066 ולפי מה ששמעתי ה 850E הוא לוח יחסית מיושן מבחינת הפיצ'רים כמו AGP*8, USB2)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות צורב מסוג S-ATA כי בעתיד אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שיתחבר ללוח ... הצורב : ‏LG‎ - ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ Interface:‎ ‎S-ATA‎ ‎ LightScribe:‎ ‎No‎ ------------------- הלוח אם שלי : הצורב יתחבר ללוח אם שלי..? ד"א ההארד דיסק שלי מחובר על SATA.. ואני רוצה להיות בטוח שזה יתאים..

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  6. נגיד ואני רוצה לקנות מעבד כפול-ליבה לסוקט 775, האם אני צריך לוח אם ספציפי שתומך בכפולי ליבה או שכל לוח בסוקט המתאים יתמוך במעבד?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by messi,

רציתי לדעת מה זה OC למעבד?

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by baruch28,

יש את המהירות 1066 מול 800 אבל כל השאר נראה הרבה יותר טוב ב - 945 945 יש 4 מגה ק' E6400 2מגה ק' בקיצור, אשמח אם מישהו יכתוב מה עדיף

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  9. אין צורך בפיצ'רים מיוחדים פרט ליציאה אופטית . הדבר היחידי שחשוב זה המחיר -כמה שיותר נמוך וכמובן אמינות, ועם יש כאלה עם צ'יפ סט של P35 אחלה. תודה. מפרט נוכחי ניתן לראות בצד.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by AvigdOr.GT,

המפרט שלי הוא: p4 2.400B asus ps5s33 - משו כזה לוח מסריח וישן. kingston cl 2.5 512mb leadtek 6600GT בעיקרון אני רוצה לשפר את המעבד שלי, עכשיו אני מוכן להשקיע בסביבות ה600 שקל אז חשבתי לקנות לוח אם שהוא אוברקלוקר דיי טוב ופשוט לעשות אובר קלוק למעבד שלי ל3000, ולקנות לו קירור. אז מה אתם אומרים על התוכנית שלי ועל איזה לוח אם אתם ממליצים לי שהוא בסביבות ה400-600 שקל בעל תושבת 475 אני חושב קוראים לזה. תודה לעוזרים =)

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by SoapSeller,

השאלה בכותרת. אני יודע שאני קצת סותר את עצמי, אבל זה מה יש. לא מתוכנן OC, ואם כן, אז ממש מנימלי.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by Xane,

יש למישהו מושג מתי לוחות ה-Crossfire יוצאים? שמעתי שבאמצע ספטמבר, אבל עכשיו זה אמצע ספטמבר. אגב אם אני קונה לוח תומך Crossfire אני אצטרך לקנות כרטיסי מסך של ATi נכון? כרגע אני מתכנן על לוח תומך SLi אבל ה-Crossfire נשמע מעניין.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by DarkIDevil,

OK אז ככה לפני 4 שנים שהמחשב שלי היה נקרא סוס ועלה לי 4700 שקל, אבא שלי קנה לי אותו במחיר הזה ושאלתי אם זה פנטיום 4 (שהיה סוס חשבתי בזמנו) ולא, הוא אמר לי שזה מעבד חדש שקוראים לו דואל קור אבל היום אני מבין לפי כמה פורומים שזה לא אז לעזאזל איזה מעבד זה בבקשה? הנה תמונה:

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by shlomom,

כרגע ישנם שמועות ש AMD בחרה ללכת עם ASUS בלבד כיצרן של לוחות 4X4 מה שמקומם את שאר היצרנים (מלבד Gigabyte). http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35843 ובמקביל מוצג הלוח הראשון ל 4X4 מתוצרת ASUS כמובן, ה L1N64-SLI WS http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=4963 תכונות עיקריות: - תמיכה ב 2 מעבדים סוקט 1207 (כמובן) - 2 סלוטים של זכרון לכל מעבד - 4 סלוטים ל PCI-EX16 - שני nForce 680a MCP (הצ'יפסט) - לא פחות מ 12 חיבורי SATA וחיבור eSATA - בגלל מורכבות הלוח הוא יהיה בגודל EATX (ראה מסגרת) ולא יתאים למארזים קטנים

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  15. יש לי אותו, עד כמה המעבד הזה טוב\סביר למשחקים? הוא מפעיל HD6870 שלמיטב ידיעתי אין צוואר בקבוק בכלל. מה היתרונות שלו בכללי בלי קשר רק למשחקים? אשמח להבין. תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 2.4, 133/333 MHZ, ואני רוצה לשדרג את הזכרון מחצי ג'יגה ל-2 ג'יגה. הבעיה היא, שרוב הזכרונות המוצעים כיום, הם עובדים בתדר שעון של 400 והשאלה היא : האם הזכרונות של 400 יכולים לתפקד באופן מושלם במחשב שמוגבל ל-333 MHZ RAM ? תודה.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by lt mor,

שלום יש לי במחשב 4 זכרונות DDR של 256 כול אחד. האם אני יכול להוריד 2 ולהוסיף זכרונות של 512 או 1 גיגה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by bd,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה שילוב אני יקח מיועד לקידוד עריכה משחקים וכדומה. הדגשה במשחקים שאני לא גיימר או משהו בכיוון , ואני לוקח לוח עם PCI EXP..ו6600GT ואז בקשר למעבד אני לא יודע מה לבחור, אני לא רוצה שהמעבד יתפחלץ לי בדברים שהוא לא מיועד אליהם. הבנתי ש AMD טוב למשחקים וINTEL לקידודים עריכה ועבודה בתחום הזה זמן קידוד או עריכה לא ישנו לי כל כך אם זה יקח שעה או שעה ועשרים דקות אני רוצה מחשב יציב , אמין, וללא כל חששה שמשהו יקרה לו, לא מתוכנן OC וכאן אני לא יודע מה לקחת AMD 64 3000 )939 או INTEL P 4 3GHZ .. תעזרו לי אני מיוווווואש בגלל זה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by Bruce Leedor,

המשך לשיחה שהייתה פה לפני חודש לגבי מחשב עריכה: האם מעבד ה-Duo Core חובה? במקרה של השיחה הנ"ל דיברו על 1.86GHz 65W 1066MHz 2MB Allendale Core 2 Duo E6300 . לא ניתן לעבוד יפה עם ה-Dual ?.. (2.8Ghz 800MHz, 2x1MB, LGA775, 64-bit, box או אפילו גירסת ה3.4? מבחינת Cache ה3.4 הוא גם 2MB אז איפה בא לידי ביטוי ה-Duo Core? אשמח לקבל תשובות.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by timac,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת כל דבר.. 550 570 אולטרה 520 590 מה ההבדל בין כולם?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by YoraY,

שלום לכולם.. הבנתי שזה המקום לשאול שאלה ברמה כזאת על מנת לקבל עליה את התשובה הטובה ביותר אני עכשיו מתכוון לשדרג את המחשב שלי כי עד עכשיו הוא לא סחב כמו שצריך, אני עוסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מקצועית וצריך לקחת את עצמי כמה צעדים קדימה... אני סגור על מעבד וזיכרונות: kingston ddr2 1gb 800 - 441 * 2 Core 2 Duo E6320 Box Intel - 963 E6600 - 1200 אין לי צורך ביותר מזה.. מה שכן עד עכשיו שקלתי את הלוח אם הזה: asus p5b - 650 רק מה שיש לו המון גירסאות ואין לי מושג מה מהן תהיה טובה בשבילי ואם בכלל זה הלוח אם שאני צריך. הדרישות שלי הן: יש לי 2 HD בחיבור IDE, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לחבר אותם.. יש לי גם צורב DVD LG 4167 שהחיבור שלו IDE שגם אותו אני צריך לחבר יש לי…

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח, מבקש עזרה בהמלצה לשדרוג לוח אם, מעבד וזכרונות שימוש עיקרי (וכמעט יחיד): flight simulator X מפרט קיים: ספק: sonic 600W כ.מסך: MSI HOWK 5570 עם OC קירור מעבד: TUNIQ TOWER 120 - מקווה שניתן לעשות בו שימוש במערכת החזרה. מעבד: Q6900 מומהר ל 3.4G לוח: GA965P-DS3 rev 3.3 זכרון: 1000M G.SKIL תקציב: 3000 שח הכוונה לשדרג בהנחה שניתן יהיה להבחין בשיפור משמעותי בביצועים ב- FSX תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lioryb,

שלום. ראיתי לוחות של GigaByte, ובחלקם הקירור לצ'יפסט הוא בצלעות קירור (Heat Sink) ובחלק יש משהו שנקרא Silent-Pipe. מה ההבדל בין השיטות? האם יש אחת שעדיפה על השנייה?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by n_aviv1,

כותרת ^^

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. רציתי לדעת אם ASUS יוציאו לוחות לשבבים של ATI אני יודע שMSI הוציאו לוח שתומך אבל הוא ממש קטן וצפוף, ונראה כאילו שלא הכניסו בו הרבה מחשבה. לעומת זאת הלוחות של ASUS מקבלים הרבה יותר תשומת לב לפרטים ובמיוחד עם הקונפיגורציות של ALife. רציתי לקבל את דעתכם איזו חברה עדיפה יותר מבחינת לוחות אם. אני יודע שאי אפשר להשוות כל כך וזה תלוי בהמון פרמטרים אבל בכל זאת. שתי תמונות שתוכלו להבין על אילו הבדלים אני מדבר *לא מדובר בלוחות 3200 אלא בציפסט החדש של nvidia 570. זה של MSI http://www.msi.com.tw/program/products/show_photo/spo/pro_spo_view.php?UID=729&KIND=1 ולהשוואה מנגד זה של ASUS http://www.asus.com.tw/prog_content/middle_enlargement.aspx?model=1160 תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.