עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MagnuM_47,

שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "טמיכה טכנית")

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Winstonman,

שלום לכולם, כרגע יש לי מעבד פנטיום D 2.66 ולוח אם של אינטל סוקט 775 וצי'פסט G945 שדרגתי את המחשב הזה אין ספור פעמיים, הוספתי מאוררים והקירור שלו אוכל מארזים איכותים של CM ברמת הקירור. הכרטיס מסך שלי נקנה הוא GF 8800GTS 512 כרטיס איכותי וחזק למה שאני רוצה מהמחשב. הבעיה שהלוח והמעבד מגביל אותי מבחינת ביצועים ולא מנצל לי את מיטב הביצועים, הכרטיס שקיבל תוצאה גבוהה מאוד ב3DMark במעבד I5 מקבל אצלי תוצאה נמוכה מאוד בפנטיום D. אני רוצה המלצה למעבד חדש ולוח אם חדש (העדפה לDDR2) במידה וההבדל הוא משמעותי אשמח גם לקבל המלצה לזיכרון מסוג DDR3. המחיר הוא 700 שקל גג שבגג, אני לא צריך מפלצת אני צריך משהו שיעשה את העבודה. יש העדפה לAMD. תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by RONG23,

שלום אשמח להסבר על ההבדלים בין לוות האם הללו? ביחוד לגימינג והמלצה על לוח לא יקר מידי לoc עתידי וללא cf sli חשבתי על asrock z68 pro תודה

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by Oranili,

זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN http://www.plonter.co.il/graphics/product_images/full/GA-K8NMF-9.jpg מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID http://www.plonter.co.il/graphics/product_images/full/GA-K8N-SLI.jpg

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  5. שלום שימושים : 1. כרטיס מסך 1 חיצוני חזק 5870HD 1.1 כלומר אני סוגר את הכרטיס מסך של הלוח בלוח GA-890GPA-UD3H 2. אין לי עוד כרטיסים להתקין ולא צריך 3או 6 כרטיסי PCI-E 3. מבצע אובר קלוק למעבד 6 ליבות AMD האם הלוח GA-890GPA-UD3H יחזיק מעמד באובר קלוקינג ??? 4. מתקין קולר Thermalright ULTRA 120 האם לוח GA-890GPA-UD3H ניתן להתקין עליו קולר כי יש לו חלקים גבוהים ??? 5. שימוש משחקים השאלה בהיתחשב בשימושים שלי בלבד מה ההבדל בין הלוחות ??? לגבי ??? האם ללוח GA-890FXA-UD7 יש יתרון טכני ??? כלשהו על הלוח GA-890GPA-UD3H הרי זה לא יתכן שלוח שעולה פי 2 אין לו עוד יתרונות טכניים חוץ מ- 6 PCI-E אני חייב לציין שלוח שעולה חצי מחיר מכיל אותם יתרונות כמו לוח שעולה פי 2 ועוד נותן לי כר…

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by see4,

אני הולך לקנות לוח של X48 , ממש מתלבט בין שני אלה שניהם באותו רף מחיר , DFI עולה 940 ~ בפנדה ו Gigabyte עולה 1070 ב KSP , על ה DFI אומרים שטוב מאד אבל יש את הקטע שיש לו רק 4 PWM ואני חושש שזה יכול לפגוע ביציבות עם מעבדי QUADE על ה DS4 לא מצאתי הרבה מידע , מה שכן בהשוואת מפרטים מצאתי של DS4 יש כרטיס קול יותר טוב ו Quad-Triple Phase Power שאני לא יודע מה זה בהשוואה ל DFI אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד נ.ב : בחרתי ב X48 כי אני הולך על CF בעצם אני כבר עם שני 2900PRO(מחליף את ה DFI 975X שיש לי) , וכמובן OC

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. P 4 2.8 C 512 K 800MHZ תחשבו איזה לוח אם אתם חושבים שהכי מתאים למעבד הזה..משהו יותר ממינימלי

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by Impact,

בדקתי ב "Can You Run It" אם אני יכול להריץ איזשהו משחק. גיליתי שדרישות המעבד נמוכות, ומה שהתוצאות מראות, שיש לי 5.04 GHz במעבד. זה יכול להיות? יש לי Pentium D 2.8 GHz. תמונה: *המעבד לא עבר אוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם החלפתי את הזיכרון שהיה לי מיחידה אחת של 512 מ"ב DDR 400 לשתי יחידות של 256 DDR 400 של PQI - אני מאמין שהזיכרון הזה יותר טוב משל ELPIDA (הקודם שהיה לי) השאלה עד כמה ישתפרו הביצועים עכשיו כשהמערכת עובדת ב DUAL DDR ?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by Longstrom,

לפני שבועיים התקלקל לי זכרון 512mb של winbond, והיום קיבלתי החלפה במסגרת האחריות - זכרון 512MB של Nanya (אין יותר winbond בpch מסתבר...). מכיוון שלא שמעתי עליהם אף פעם, תהיתי אם למישהו בפורום יש נסיון איתם. ???

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  11. היי אנשים, כנראה שנדפק לי הלוח אם מסוג abit nf-m2sv, ואני מחפש לקנות אחד זהה כדי להימנע מהתקנה חדשה. חיפשתי בZAP ואנ'לא מוצא. מישהו יודע/מכיר על מקום שכדאי לחפש בו? או כל פיתרון אחר שיכול לעזור. תודה, אייל

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  12. הבנתי שמעבד AMD 1800+ טוב יותר מ-P4 1800 (בטכנולוגיית 0.18 מיקרון) השאלה מה בהשוואה למעבדים החדשים בטכנולוגיית 0.13 ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Kenny,

היי , רציתי לשפר את המחשב , אין לי כל כך הרבה כסף לעשות את זה.. משהו כמו 2500 שקל + כמה שאני יקבל על החלקים הישנים. יש לי כרגע : P3 - 1000mhz mother board Gigabyte Via694x gf2 mx 64mb 256mb sdram הכרטיס מסך כבר החלטתי שזה יהיה ה Radeon9500 pro שזה עולה משהו כמו 1200-1300 שקל. עכשיו נשאר לי מעבד זכרונות וכרטיס מסך... בכמה שנשאר. אני לא צריך מעבד מהטובים ביותר , משהו כמו Amd 2000+ בהחלט יספיק. לוח אם אין לי מושג... זכרונות... 256 נראה לי שיספיק גם.. כתבו הצעות.. תכניסו גם את המחירים של החלקים פחות או יותר. ואני לא יודע אם אני צריך מארז חדש.. תודה , ש.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  14. כל אחד מהם הוא 256 מגה עכשיו רציתי לדעת אם הם לא מאותה חברה יהיה אפשר להשים את שניהם ביחד?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  15. אני מחפש זכרונות שינצלו בצורה טוב את המעבד למחשב המיועד למשחקים. תודה.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by -Tal-,

שלום שלום מה אתם אומרים על מעבד Core 2 Duo E4400 ולוח אם Asus P5B-V DDR2 הם יעבדו טוב ביחד? מתאימים? איך הלוח אם? ועוד שאלה לגבי המעבד, מה המהירות שלו ובאיזה מהירות הוא יעבוד כי ראיתי פה איזה אשכול שמישהו פתח שהוא עובד לו על 1200 במקום על 1800... אז אם אני לוקח את ה E4400, על כמה הוא יעבוד לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  17. תראו איזה מחיר יש למעבד הבא משהו בארץ רוצה לעשות קופה מחיר בחול 965 דולר רק בארץ רוצים לעשות מליונים על הלקוחות 7200 ש"ח יש קונים ?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5971

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by EzE126,

אני מבולבל לגמרי. איך אני יודע איזה chipset אני צריך לE6400 ? אני צריך הצעה ללוח אם חזק לעריכת וידאו שיהיה לו כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים PCI-E ושיתמוך בSATAII 3gb תקציב 700 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  19. בואו להכיר לעומק את אחד המוצרים הכי מיוחדים של תושבת LGA1151 מבית אינטל - עם עיצוב אלגנטי יוצא דופן שמשולב עם מגוון יכולות טכניות נאה לכתבה

20. Started by klingon,

כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

המעבד הזה גרם לי להזיל ריר, כמה שהייתי רוצה לראות את הביצועים שלו עם מערכת ה RDRAM 1066 שלי חבל שהו יעלה משהו כמו 5000 שח ויגיע לארץ כשאינטל יפסיקו לייצר מעבדים, אבל הכל זאת אני מת לשים את היד על המעבד הזה!

22. שלום לכולם לפעמים איך שאני מדליק את המחשב רשום לי באנגלית CPU FAN - LOW ממה שהבנתי המהירות של המאוורר לא מהירה מספיק כדי לקרר את המעבד.. זה קרה לי כבר פעמיים הבעייה התחילה מאז שהחלפתי את הספק כוח מ 300W ל420W ..... עם יש לכם פתרון אני אשמח לשמוע עידן .

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by eitanbts,

רכשתי בימים אלו מחשב חדש >>> תושבת AM2 רוצה לברר מה התיקרה של שידרוג המעבדים שאוכל להחליף? THX

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  24. שלום, לפני חודש בערך ששדרגתי את המחשב מהפנטיום 4 שהיה לי ל-AXP1800 בקשתי מ-K.S.P שיתנו לי את המעבד בגירסת ה-AXP1800, הם אמרו שהם יתנו לי 0.13 וכל המעבדים שלהם זה 0.13 אז אין לי מה לדאוג. עכשיו שאני נכנס לביוס אני לא רואה שום קטע שיש אפשרות לשנות את המכפלה, גם באפשרויות מתקדמות שלוחצים בביוס CTRL + F1, לא מוזכרת שום אפשרות כזאת, אני אפילו לא רואה איפה מופיעה המכפלה, אם היה חלק שמופיעה המכפלה בלי אפשרות לשינוי הייתי יודע שזה 0.18 אבל לא מופיע ממש כלום, מה לעשות? אני לא רוצה להוריד את ההיטסינק מהמעבד ולבדוק, למישהו יש דרך אולי דרך תוכנה? {הביוס הוא בגירסה האחרונה F10, המפרט בצד} תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  25. קראתי מלא מאמרים ומלא רשמו שהציפסט של VIA K8T890 לא תומך בכלל בתכנולוגית ה AM2 X2 DUAL CORE האם זה נכון? מה קורה שם בדיוק ולמה רושמים שהם כן תומכים ? אפילו שזה מה שמכרו לי? מישהו יודע מהסיפור?

• 7 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.