מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי רשום מימין. הזכרון שלי הוא מדגם VS1GB667D2 של Crosair. מכיוון שאני לא צריך את ה667mhz כי אני רץ על הbus המקורי של המערכת (266mhz), האם עדיף שאוריד את מהירות הזכרון לטובת תזמונים טובים יותר? אם כן, כמה אוכל להוריד? עד 533mhz ולהרוויח תזמונים של CL4 או שאפשר יותר מכך? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה ב-2 סטיקים. במהירות 333mhz. התזמונים הרגילים שלהם היו 2.5-3-3-7. ועכשיו הצלחתי לתזמן אותם ל- 2.0-2-2-6 ! מה יצא לי מזה בדיוק? איך אני יכול לבדוק שהכל יציב? האם כדאי להוריד את ה-6? איך אדע אם הם מתחממים יותר מדי?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ומשהו לא בסדר..... http://img265.imageshack.us/my.php?image=wtfuy5.jpg אבל במפרט רשום 667 MHZ.... האם אני עומד להקטל או שעבדו עלי?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב שלי בסטוק ללא OC ולא נגעתי בשום מתחים.. פשוט ראיתי כמה אשכולות שאומרים שעדיף לא להגיע ל 1.75 V ואצלי הוא על 1.8. והטמפ כ35 במנוחה ו40 במאמץ.. האם זה בסדר..? תודה! ועוד משו .. איך זה הגיוני שיש לזכרונות שלי (ג'נרי) תזמונים של 2-2-2-5? הזכרון: SDRAM PC3200
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מה זה עוזר אם אני משנה אותו מ GEFORCE3TI200 ל GEFORCE 4 TI 4600 ואיך אני עושה את זה כמובן
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
טוב המפרט בחתימה... הנה התזמונים לפני הורדתם...: (לא להתייחס לעיגול האדום בתמונה!) והנה אחרי הורדת התזמונים : יווו איזה בעסה אני מדליק את המחשב ... ואחרי שעה +- המחשב נתקע והמסך נכבה ללא שום הודעה!! ו95 אחוז שזה מההורדת תיזמונים! אז החזרתי את התזמונים לסטוק .. 3.4.4.8 ובנתיים אין שום בעיה... למה זה קורה? שאני מפעיל ממטסט אני נותן לו לרוץ שעה ככה והוא לא מראה לי שום שגיאה מה הולך פה??!!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוור של הציפסט. המאורר התחבר אל הלוח אם אל חיבור עם שתי רגליים. החיבור הוא חיבור יותר קטן מחיבור של מאוור של לוח אם או מעבד. חבר הצליח להשיג לי מאוור באותו גודל אבל עם חיבור יותר גדול שלא מתחבר לחיבור הישן. על הלוח אם יש לי עוד יצאת חשמל למאוור של הלוח אם שלא נמצאת בשימוש. חיברתי את המאוור לשם והברגתי אותו חזרה לצ'יפסט של הלוח אם. לצערי אין לי הוריית סל"ד של המאוור. מה יכולה להיות הבעייה? לוחם של GIGABYTE דגם GA-8SG800. למאוור של המעבד יש שלושה חוטים שמתחברים אל לוח אם בשלוש רגליים. למה יש שלושה חוטים ולא שתיים רק ל + ,-? תודה מראש L.A
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולכם, נפלה בידי הזדמנות לשדרג את הלוח אם והמעבד של המפרט הכתוב מטה בלוח אם ASUS P5N-D, כולל מעבד Intel E8400 וגוף קירור ThermalRight U120 במחיר של 350 ש"ח כולל מע"מ. האם החלפת הרכיבים יהווה שדרוג מהותי עבור המחשב בהתחשב בעובדה שאני גם מעוניין לשדרג את כרטיס המסך בהמשך? הרעיון לשדרוג והחלפת המעבד נולדה כאשר בדקתי את דרישות המשחק היחידי שאמור לרוץ על המחשב הנ"ל והוא The Sims 3 וגיליתי שהדרישות המומלצות שלו גבוהות מאשר קיימות כבר במחשב. המפרט המלא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 2.0GB כפול-ערוץ DDR2 @ 334MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. 945P-S3 - Socket 775 ATI Radeon HD 4800 Series HEC-400TR-TF 313GB SAMSUNG SAMSUNG HD322HJ ATA Device - SATA 625GB Western Digita…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לי חדש הנושא אבל ככל הנראה ברחבי האינטרנט לא, לא יצא לי להתקל בזה פה בפורום מאז שנרשמתי ולכן מצאתי לנכון להאיר את המצב קצת למי שהנושא חדש לו. מסתבר שיש יבואן איסטרוניקס שהחליט לשים ברקוד משלו על המעבד ולמנוע מאיתנו קירור נאות, מה גם הם טוענים שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות. לא הבנתי למה לא לרשום את המספר הסידורי שאינטל הטביעה במעבד וללכת בצורה שכזאת ולמנוע קירור נאות למעבד. בכל אופן זה מה שקרה לי , מקרה פרטי. קניתי את המעבד עם מדבקה עליו, נורא מעצבן, קניתי אותו במחיר של BOX וקיבלתי מעבד לחוד ומאוורר למעבד לחוד. שום בוקס ושום נעליים, קופסא מקורית של אינטל לא ראיתי בעיניים (למרות שאני לא מפקפק בכך שהמעבד מקורי! מאיפה שאני קניתי בכל אופן..) בשיטוט באינטרנט …
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הזיכרון (RAM) הזה: http://tms.co.il/product/4607 של Transcend טוב? כי התזמון שלו הוא CL5 =/
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי kingsote 512 ddram +A-DATA 512 ddram. שאר המערכת היא AMD 64BIT 2800+ EPOX 8KDA+. הצ'יפסט מעודכן. קורה לי מלאא פעמים כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא מגיע לשלב הטענת הווינדוס ומיד אחריו יש מסך כחול לשניה וחצי ואז המערכת מופעלת מחדש מס' פעמים כמו עכשיו. כדי לעבוד כמו בנאדם אני צריך לכבות, לכות מעט זמן ולהדליק שוב. ממה יכולה להיווצר הבעיה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מ-RSM זיכרונות ELIXIR 1333MHz קיט של 4GB (שזה אומר 2X2GB). ועכשיו בדקתי את המהירות שלהם וזה מה שרשום: איפה שסימנתי (באדום) רשום PC3- 10700 (667MHz) האם זה בסדר ? כי אני יודע שהסימון של 1333 זה 10600 ..
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14670 איך הוא? האם יש משהו טוב יותר למשחקים במחיר של 750 ש"ח DDR2 667MHZ.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם MSI MS-7125 CHIPSET NFORCE4 מעבד AMD ATHLON 64 3200 וזיכרון 256X2 DDR 400 CL 2.5 של חברת CEON היושבים על סלוטים 1 ו2. החלטתי להרחיב את הזיכרון ל 1 גיגה, ולכן קניתי כרטיסי זיכרון שלמיטב ידיעתי היו אמורים לעבוד בהתאמה עם הקודמים. מסוג : 2X GAIL PC 3200 DDR 400 CL 2.5 חיברתי אותם לסלוטים 3 ו 4 כמובן. המצב הוא שכרגע המחשב עובד ומזהה 1024 מגה, אך "נופל" או נתקע כל מספר דקות לערך. הרצתי את התוכנה MEMCHECK אך ללא תוצאות, מבחינתה הכל תקין. (מפגרת). מה אתם ממליצים לעשות, האם כדי להחזיר את הזכרונות ולקחת אחרים מסוג שונה אולי ? כל קונפיגורציה שונה תתקבל בברכה. יש לציין שלוח האם תומך בזכרון DDR עד מהירות 400 HZ. מצורפת תמונה של תוכנה לבדיקת לוח האם שהרצתי על ה…
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום קניתי 2 סטיקים של זיכרון DDR 1GB ורציתי להוסיף אחד מהם למחשב שלי שיש בו כבר 2 סטיקים של 500MB כל אחד. כשהוספתי סטיק אחד מהחדשים, המחשב לא עולה, המסך אפילו לא מציג כלום. ניסיתי להחליף סלוטים ולא עבד.. הדבר המוזר הוא כשאני מוסיף את שני הסטיקים החדשים בנוסף ל- 2 הישנים של ה-500MB, הכל עובד מצויין. יש למישהו מושג למה זה קורה? הסטיק השני מיועד למחשב אחר כך שאני מעוניין להפעיל את המחשב הזה עם סטיק חדש אחד. עדכון: עידכנתי את ה-BIOS ועכשיו אמנם המחשב עולה, אבל אני לא מצליח בשום סידור שהוא של הסטיקים לעלות עם יותר מג'יגה וחצי. בקומבינציות מסויימות הוא מזהה רק 1 ג'יגה וגם חצי ג'יגה, בכל האופציות שלושת הסטיקים בפנים (2 של חצי ג'יגה ואחד חדש של ג'יגה). איך אני גורם למחשב לזהות א…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הוא לא אמור לעבוד ב Dual-Channel? ובמהירות 200Mhz ? יש לי לוח אם של Asrock 775i65G וזיכרון של Kingston 512MB 400MHz DDR Non-ECC CL3 (3-3-3) DIMM
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי G.SKILL 4400 LE, לוח K8N NEO2 ומעבד 3200+ הבעיה המוזרה שלי היא כזאת: עד 275 הזיכרון עובד בסדר גמור בכל המכפלות(כמו שהוא אמור) מעל זה (אפילו במגה הרץ אחד) הוא פועל רק על מכפלות אי זוגיות (9,7,5) אבל לא פועל על הזוגיות(6,8,10) ניסיתי כבר את כל שילובי המתח והתיזמונים האפשריים מישהו נתקל אי פעם בסיטואציה כזאת? *לא פועל כלומר נותן שגיאות בממטסט
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון 256 של a-data ו400 מגה הרץ עכשיו אני לא יודע עם הלוח שלי מתאים ואיך זה ילך עם הזיכרון 256 שיש לי עשיו שהוא 133 מגה הרץ ומה שאני רוצה לקנות זה 400 ואני לא יודע עם הלוח שלי מתאים הוא של אינטל דגם D845EBG2 ואני לא יודע איך להגדיר את הזיכרון אז גם זה יעזור לי תודה פיניש
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, רניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון TWINMOS 667 משום מה גיליתי שזה עובד רק על 533. מה אני צריך לשנות בביוס כדי שזה יעבוד על 667? לוח P5B תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי 1024 DDRII 667 ורשם Frequency 333MHZ יש תמונה למטה זה אמור להיות 667? או זה לא קשור או שעבדו עלי? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון של קרוסאייר במהירות 1066 אבל בתוכנה ZCPU AND EVEST הוא מראה לי 400 ? איפה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-