עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshel7,

שלום לכולם אני מחליף את לוח האם +המעבד מ-AMD ל-INTEL אנימחפש מעבד עד-600 ש"ח כפול ליבה כמובן שיהיה חזק במישחקים וכמו כן מחפש גם לוח-אם שמתאים למעבד INTEL ההעדפה ל-GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by koby100,

לפני כחודש הושק המעבד AMD Athlon 4850e. נכון לרגע זה הוא עדיין לא נמכר, ואפילו לא מופיע באתר של AMD. האם ידוע מתי הוא צפוי להגיע לחנויות? ??? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. שלום,אני בונה מפרט בשבועיים האחרונים וזה השילוב הסופי(אני מקווה) מעבד Q9450 לוח אם ASUS P5KR כ.מסך BFG 9800GTX זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 מארז CoolerMaster CM690 צורב לא רלוונטי כרגע דגם קשיח 320AAKS WD ספק: Corsair VX 450 1. לפי מה שאני מבין GSKILL הם שוים ברמה לחברות הגדולות יותר,אך מתומחרים יותר טוב. אני מתכנן OC קטן ל3.2 עם המעבד,כך שהבאס אמור להיות 400 לא לגמרי הבנתי את היחס בין הזכרון לOC עצמו,איך זה עובד,מה עדיך לOC כזה CL4 או CL5,והאם בכלל הקיט הזה כדאי. 2.ראיתי את המארז והתלהבתי,הוא מגיע עם 3 מאווררים של 120,למשהו יש חוות דעת עליהם? דחיפת אוויר טובה? רעש? אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאווררים של 140 על הגג של המארז ועוד 120 על הצד…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by Load,

דיפדפתי באשכולות ולא מצאתי תשובה לשאלה מה ההבדל בין המעבדים האלה ? לפי הנתונים הם ממש זהים אבל עדיין ההבדל במחיר הוא 400 - 500 ש"ח תודה.

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  5. ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. תראו אני בטוח שקניתי זכרונות של 2X1024 של OCZ 1066MHZ מה יש לי בכל זאת? 1. 2. 3. 4. 5. מה הבדל בין 1 ל-5? משהו יכול להגיד לי את המפרט שיש לי ממה שהוא מבין מהתמונות אני לא כל כך מבין תודה!

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום, אני משדרג את המעבד והכרטיס מסך. המפרט הנוכחי: gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק מחפש מעבד Athlon 64 Dual Core שמתאים ל- socket 939 לא מוצא כזה - מוכן להשקיע כ-200-250 ש"ח בזה כמו כן מחפש כרטיס מסך ב-400-450 ש"ח למשחקים שמתאים לספק שיש לי (420W) וללוח (לדוגמא כרטיס עם DDR3 מתאים ללוח שלי?) תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  8. Started by Orillion,

שלום אני קונה בקרוב מחשב עם 4GB של זיכרון פנימי (אני גיימר כבד, וגם רוצה מחשב שאני לא אצטרך לשדרג\להחליף בזמן הקרוב). קראתי לאחרונה שווינדוס XP בגירסת ה-32 ביט שלה לוקחת 2GB לעצמה ומשאירה 2GB לאפליקציות. אפשר עם שינוי מסויים של הקובץ boot.ini לגרום לה להגדיר 3GB לאפליקציות ו-1GB לעצמה - אבל שוב, מניסיוני ווינדוס לא צריכה כל כך הרבה RAM כדי לפעול כראוי, ולכן זה סוג של ביזבוז. לעומת זאת הבנתי שלגירסת ה-64BIT של ווינדוס XP אין את ההגבלה הזאת. אז השאלות שלי למומחים פה הן: 1. האם כל מה שציינתי נכון 2. אם כן, האם כדאי לי להריץ את גירסת ה-64BIT על המחשב החדש? 3. קראתי קצת והבנתי שלגירסת ה-64BIT יש כל מיני בעיות תאימות, וצריך "להתעסק" איתה די הרבה. האם למישהו פה יש ניס…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם זה דיי דחוף, ארצה לדעת אילו זכרונות יהיו הכי טובים לאוברקלוק מבין ה2 מTMS, בנפח 4GB כמובן: A-DATA Vitesta 800+ 4GB CL4 http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD2800EU-Duo Working Voltage:1.9V - 2.1V או GEIL BLACK DRAGON 800 4GB CL5 http://www.geilusa.com/products/show/id/115 Working Voltage:1.9V - 2.4V האם ה Working Voltage ישנה באוברקלוק? בנוסף לכך לפי מה שהבנתי לוח הP5N-D תומך רק עד 800 בסטנדרט, זה אומר שאם אני אקנה 1066 אז זה יפעל לי על 800? זה דיי דחוף לי, בתודה, אור כהן[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 19:59:55 חברה זה דחוף להיום!!! טוב חברה בחרתי בA-DATA מפני התזמונים הנמוכים שלהם, גוף הקירור , ותמיכתם בSLI. http://www.pcstat…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. היי לכולם לחבר שלי יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400 בסוקט 939.לאחר בירורים שהוא עשה הוא החליט ללכת על המעבד של אינטל Q9300 .הוא ביקש ממני לברר לו בכמה אחוזים המעבד הנ"ל יותר חזק ממה שיש לו כעת. נכנסתי לאתר של טומס הארדבר כדי לעשות את ההשוואה בין השניים אבל משום מה לא ראיתי את ה-Q9300 ברשימה. מישהו יכול להפנות אותי לאתר שיש לו את ההשוואה בין שני המעבדים הנ"ל? בתודה מראש שי. נ.ב-אם בכל זאת עדיין ה-Q9300 לא הגיע לאתרי מבחן בחו"ל,רציתי לדעת איזה מעבד הכי "קרוב" אליו על מנת שאוכל לעשות את ההשוואה בינו לבין ה-AMD 4400. העניין הוא שחבר שלי משתמש בתוכנות כבדות שנשענות ישירות על המעבד,ולכן הוא רוצה מעבד אחר שייתן לפחותחמישים אחוז יותר ביצועים מהמעבד הנוכחי שיש לו.כמה שיותר י…

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  11. מדובר במחשב ישן (7 שנים בערך) המשמש להצגת סרטים בלבד. הוא מחובר למגבר ב-S-Video מהכרטיס מסך ומהיציאה הדיגיטאלית של הכרטיס קול. מעבד : AMD Athalon 1400 Mhz לוח אם: Asus A7m 266 כרטיס מסך: Nvidia 5800 כרטיס קול: Creative Audigy זכרון פנימי: 1GB DDR הבעיה הייתה שהיה לוקח המון נסיונות להדליק אותו: כל פעם הוא היה מגיע לווינדוז (ולפעמים גם זה לא) ואחרי כמה שניות נתקע. ככה שבממוצע היה צריך משהו כמו 7 נסינות בממוצע עד שהוא היה מגיע לוינדוז בלי להיתקע. כל פעם שהייתי מפרמט הכל היה עובד אחלה לחודשיים ואז לאט לאט המצב היה חוזר לקדמותו בהדרגה. עכשיו אני חושב שגם הסי די התקלקל כי אני לא מצליח להתקין וינדוז מחדש. החלפתי לו כבר את כל החלקים מלבד הלוח אם, המעבד והכרטיס מסך כי אין…

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by moshel7,

שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. אני קונה עכשיו מחשב, ואני רוצה שיהיה לו 4GB של זיכרון (2*2GB). אני מתלבט בין חברת OCZ לחברת Corsair... לפי מה שהבנתי לזכרון של חברת Corsair יש קרור יותר טוב על הזיכרון... תודה רבה... עריכה: אני קונה זכרונות במהירות 800Mhz, וההפרש בין המחירירם לא גבוה... בקשר למהירות 1066Mhz, זה נכון שהיא עושה בעיות???

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  14. Started by waisor,

שלום ויום טוב.. ברשותי כרגע לוח אם של חברת אסוס סוג A8N-SLI עם שני סטיקים של 512MB כל אחד של חברת OCZ DDR מדגם gold adition. והשאלה שלי היא כזו, אתמול קניתי ב"נועה" .1GB OCZ DDR Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2 האם אני יכול לחבר אותם ושיהיה לי בעצם 3GB זיכרון ושיעבוד לי בתאימות?? הודה לכם על תשובתכם המהירה. אור.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by shlompis,

שלום לכולם, באתרים שונים למכירת מחשבים אותם המעבדים מגיעים בתצורה שונה של מכירה : Box - OEM - Tray. מה ההבדלים ? מתי בוחרים סוג מסויים ולא אחר ? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. ההבדלים היחידים שראיתי ביניהם הם 6 מול 4 תושבי SATA לאחד יש s/pdif out ולשני אין שני אלה כמובן לטובת ה ds3 אלה ההבדלים היחידים? על מה ולמה הבדל של 100 שקל? עריכה: וה ds3r לא עדיף על ה ds3 בהרבה? (הבדל של שקלים בודדים) יש לו עוד שני SATA, גשר דרומי מתקדם יותר..

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by דני זוקו,

מחפש לוח אם מומלץ ואיכותי עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  18. אני מתלבט ביניהם. המחשב מיועד למשחקים,סרטים, גם פוטושופ וקיובייס ודברים בסגנון, לא מתכוון לשדרג ב-3 שנים הקרובות. אם אני לוקח את הE8400 אני יכול לקנות אותו מחנות שעושה OC, אם את הQ9450 אז בחנות שאני קונה בה אין אפשרות לOC, אבל אני חושב שאני אעשה לו מתישהו OC לסביבות 3.0GHZ, אם אני קח אותו. מה יהיה עדיף ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  19. יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?

20. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב ומה ההבדלים ביניהם לוח אםוGAP31DS3LוGigabyte והשני של אסוס p5k p35 איזה מהם כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by babu,

עוד מעט ירדו המחירים וה9450 יהיה זמין מאוד בקיצור מי מהם יהיה יותר טוב למשחקים כבדים בעיקר וגם למי מהם פוטנציאל OC גבוה יותר ? שאלה קטנה גם מה ההבדל באמת בין Q66 ל Q67 ? אם אפשר גם לפרט קצת תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  22. היי הלוח הוא P-35 DSL3R של GB שתומך בדואל צ'אנל עם FSB של 1333HZ הזכרונות הם 2X2GB DDR2 800HZ של transcend, כמו שהבנתי מקריאה באתר , את הדואל צ'אנל קובע הלוח והזכרונות אמורים להיות דומים בפרמטרים מה שקיים אצלי. (וזאת למרות שבאתר החברה, מוצגים זכרונות דומים שמוגדרים כדואל צ'אנל ) לפי הCPU-Z הזכרונות מוגדרים כDUALL אממה..המהירות של כל סטיק היא 400HZ בלבד! מה פספסתי פה אנשים? האם בגלל שדואל של 800HZ זה 1600 וFSB של הלוח 1333 כל ההשקעה בDDR2-800 בטלה בשישים? איך עובד הדבר הזה? השתגעתי כבר מלחפש תשובות, ה'טכנאי' שאיתו אני עובד גם לא מבין את העניין.הוא מלכתחילה המליץ לי על DDR2-667HZ כי כפולות שלהם הם בול מה שהלוח תומך, אבל בעקבות המלצות חד משמעיות בפורום 'מפרטים' החלט…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס

• 10 תגובות
    • 624 צפיות
  24. שלום לכולם.! כותרת.! במאמץ הוא מגיע ל 51 טמפ' תודה..!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת אזה לוח עדיף מבין השלושה גם ביצועים וגם לוח מפנק. 1. INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID 2. INTEL BUFFALO CREEK G33BUC VGA+L1G+FW 1333Mhz 3. INTEL FROSTBURG G33FBL VGA+L1G+FW 1333Mhz תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 399 צפיות

דיונים חדשים בפורומים