עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: Asus P8P67 I5 2500K Elixir 2x2GB 1333MHz תמיד בהפעלה שאני מפעיל את המחשב ישנו ציפצוף אחד קצר. הביוס הוא של American Megatrends (AMI), לפי מה שרשום ב- Beep Codes שלהם: http://www.ami.com/support/doc/AMIBIOS8_Checkpoint_and_Beep_Code_List_PUB.pdf או כאן http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# ביפ אחד קצר = DRAM refresh failure (The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed) מה עושים ? המחשב ב-7.5 יהיה אצלי שנה ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי במארז של SP כניסות קדמיות למיקרופון ולאוזניות שלשני הכניסות יש חוטים כמו של רמקולים רגילים. הלוח הוא gigabyte 8PE667U2, ורציתי לדעת לאן לחבר את החוטים של הכניסות האלה כדי שיפעלו? תודה!

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by captaincaveman,

http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140736&Category_Code=Unbuffered_OCZ http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140601&Category_Code=DDR-PDP איזה מהם עדיף? או שיש המלצה על זכרון אחר (מ-MONARCH בבקשה) DFI LP NF4U VENICE 3000

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by matizami,

המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. MSI / ASUS / GIGABYTE ? מה לדעתכם הכי עדיף מבחינת אמינות / תמיכה / עדכונים לאורך זמן? מדובר בעיקר על A320 וגם B350. וגם - הבנתי שיש הבדלים ביניהם בכל הנוגע לכרטיסי הקול, איפה הכרטיס קול הטוב ביותר? ובנוסף שאלה על זיכרון - האם כדאי 12GB ראם במקום 8GB במחשב חדש? זה משתלם?

6. Started by Qtec,

מה עדיף? (יש לי מודול ישן של 64 מגה שלא מזדהה כשאני מעביר לCAS2)

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  7. מישהו יודע האם התושבת לגוף הקירור של מעבדי AMD בסוקט 939 זהה לתושבת של מעבדי AMD בסוקט AM2?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למשל 333 ו266MHZ

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by thedarkman,

DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E Asus P6T WS Professional איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוחות אם תומכים בCF ובSLI מלא? איזה לוח אם הכי טוב לOC? בקיצור איזה לוח אם עדיף מכל הבחינות? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  10. חשבתי על Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset והכרטיס מסך שאני לוקח זה זה: CLUB3D - Geforce 6800 (GT) 256MB DDR III - DVI/TvOut - RETAIL שהיה מתאים ללוח.... זיכרון גיגה... והארד דיסק 200GD S-ATA מה אתם אומרים בבקשה?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  11. המלצה ללוח אם למעבד AMD 945 הוא AMD 955 חשוב שהלוח יתמוך DDR2 ללא כרטיס מסך מובנה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  12. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

יותר משנה עברה מאז שהגיעו אל השוק מעבדי האקסטרים הנוכחיים. כעת נחשפים סוף סוף מעבדי האקסטרים הבאים, ויש להם להציע המון...ליבות לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-broadwell-e-נחשפים-סוף-סוף-עם-10-ליבות-פיזיו/

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שלום ברשותי לוח האם הבא: Intel Maryville D850MV וכרגע יש עליו סטיק יחיד של 256MB RDRAM של Samsung. ברצוני לדעת אם יהיה אפשר להוסיף סטיק של זיכרון DDR - 256 מ"ב והאם הם יפעלו כ-512 כמו שצריך או שתהיינה בעיות? האם בכלל הלוח אם תומך בDDR?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by kola,

שלום לכולם, יש ברשותי מין רמקול שאפשר לחבר אותו ישירות על הלוח אם אין ברשותי בשימוש במקביל רמקולים, לכן אני מעוניין לחבר את הרמקול הפנימי הזה... אני מעוניין לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם מדגם asus m2n צירפתי גם תמונה של הרמקול... (אפשר לשמוע דרכו מוזיקה וכד' בעוצמה יחסית חזקה) http://www.2send.us/uploads/66a444f757.jpg תודה מראש

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אינטל הולכת להחזיר את הG4560 תחת השם Pentium Gold G4560 וזה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי אותם עושים. במקום להוציא את הפנטיומים החדשים בתדרים קרובים לI3 הקודמים (והפעם לשם שינוי לא תהיה קניבליזציה כי ה I3 יהיו מרובעי ליבה) ולסוקט החדש הם מוצאים את אותו מעבד, ללוחות אם הישנים וללא תמיכה בלוחות אם החדשים (מיקומי פינים שונים). כאילו שזה לא מספיק מבלבל עם 1151 ו1151-V2 אז גם יוצאים מעבדים חדשים- ישנים לסוקט הישן והמת https://www.techpowerup.com/237577/intel-to-rebrand-pentium-kaby-lake-processors-as-pentium-gold

16. Started by mk26,

שלום לכולם האם ניתן לשלב כרטיס זיכרון DDR2 400Mhz 512 עם כרטיס זיכרון DDR3 1066Mhz 1G? למחשב שלי? המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8G ABIT IS7-V2 INTEL 848 כרטיס מסך 128MB GF4 כרטיס זיכרון 2 סטיקים 256+512 DDR2 אה ועוד משהו האם כדי גם לצרף למחשב שלי או אם אפשר בכלל דיסק קשיח 320GB (כרגע אצלי במחשב רק 80GB) [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 20:02:06 שאלה נוספת, מה ההבדל בין כרטיס ז. DDR2 ל-DD3?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by amni,

לאחרונה היו לי תקלות במחשב שקשה לי לזהות את מקורן. החלפתי כמעט הכל חוץ מלוח אם וכרטיסי זכרון. הלוח הוא ASROCK 4COREDUAL_VSTA והזכרונות הם מחברה לא מפורסמת . במשך כשנתיים המחשב עבד ללא בעיות מיוחדות. ועכשיו לשאלה. במסגרת הבדיקות שערכתי הרצתי MEMTEST גירסה 2.01 מתקליטור HIREN וכן MEMTEST גירסא 4.10 מתלליטור BOOT שיצרתי מקובץ באתר MEMTEST.ORG (או שם דומה). מה שקורה בכל ההרצות הוא שאין הודעות שגיאה על ידי התוכנה אלא במקום הודעת שגיאה המחשב פשוט ניתקע וצריך לעשות לו RESTART ברוטלי (על ידי מתג RESTART או על ידי לחיצה ארוכה על מתג POWER ). האם זו התנהגות תקינה של התוכנה ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בדף המוצר של DS4 ו-DQ6 באתר של GIGABYTE כתוב בשורת הפירוט על חריצי ההרחבה (בסוגריים): Expansion Slots 2 x PCI Express X16 slot(run @ x16, x4) 3 x PCI Express X1 slot 2 x PCI slots לא רשום במפורש על מערך CF או SLI שאפשר לבנות, זה אפשרי? עם חריץ אחד שעובד ב-X16 והשני ב-X4 זה אפשרי? ומה בנוגע ללוחות האלו?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by yogev_23,

לאחרונה יצא לי לעבוד\לסדר שני מחשבים מדור הCore2Duo, עם ערכות שבבים P35 וP43. היו לי גם 6 סטיקים של זכרונות DRR2 1066 כביכול, של החברות kingston, corsiar, g.skill. מתוך כל ששת הזכרונות, רק אחד הצליח לעבור memtest86+ 4.20 בלי להוציא אף שגיאה במהירות 1066 (זה היה סטיק של corsiar, אחד מתוך dual kit. הסטיק השני לא הצליח לעמוד במשימה). הזכרונות כן הריצו בדיקה חלקה כשסורסו למהירות 800 בתזמונים 5-5-5-18 (בטח היה אפשר למתוח עוד ל15, לא בדקתי). לדעתי הממצאים מוכיחים שאף יצרנית לא באמת עשתה פס יצור מיוחד לPC8500 אלא פשוט כולם בחרו PC6400 שנראו להם 'מובחרים' מספיק כדי לעמוד באוברקלוק הכפוי (מה גם שהוולטים 2.1-2.3 שצויינו עליהם די מאששים את זה). מילא אם זה היה עובד, אבל רובם לא מספקי…

20. Started by bennyma,

מה עדיף. ההפרש במחיר בערך 500 ש"ח. עד כמה ההפרש שבין 2.8 ל-3 מורגש או משמעותי? נ.ב. - נא לא להכנס לדיוני AMD שכן יש לי כבר בורד ל-INTEL ואני מחליף מעבד. שאלה נוספת, אם אני מחליף 630 ב-920, למעט בישומים מרובי נימים או התומכים בכפולי ליבה, לכאורה, ה-630 שהוא 3 לעומת ה-920 שהוא 2.8? האם יהיה הבדל בביצועים?

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by Night_Fox,

אני צריך לוח אם שיש לו גם PCI-E וגם AGP ושיהיה גם IDE אם אפשרי מחיר עד 350 אולי 375 אה שחכתי למעבד AMD אם לא אז אינטל

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  22. היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  23. לא לשימושי OC.. אבל אני מעדיף זיכרונות איכותיים. אהה.. ושגם ייתאימו לAbit Kv8-max3 . תודה! ;D

24. שלום לכולם ברשותי לוח-אם מדגם: gigabyte z370m ds3h . יש לי זיכרונות של: Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 2X8 האים ניתן לשלב זיכרון מדגם: Crucial 8GB DDR4-2400 UDIMM CT8G4DFD824A Series: Crucial Form Factor: UDIMM Total Capacity: 8GB Specs: DDR4 PC4-19200 • CL=17 • Dual Ranked • x8 based • Unbuffered • NON-ECC • DDR4-2400 • 1.2V • 1024Meg x 64 • Kit Qty: 1 Speed: 2400 MT/S DIMM Type: Unbuffered Component Configuration: x8 based

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. זהו דף המוצר ב EBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330199425443&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014 הבן אדם טוען שזה Athlon64. גם כאשר אני מחפש מידע על קוד המעבד ב GOOGLE אני מקבל תוצאות הקשורות ל A64. אבל זהו אינו A64. מה הקטע?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.