מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יקרים! טכננתי מפרט למחשב למטרת גיימינג , שימוש בתוכנות גרפיות כגון: SOLIDWORKS,LIGHROOM וPHOTOSHOP. אשמח לעצות איך להוריד במחיר קצת איפה מומלץ לחסוך.. בנוסף דעות ספציפיות על הלוח אם הזה תודה לעוזרים ויום טוב המפרט: Motherboard: asus prime z390-p Cpu: intel core i7 9700 Gpu: rtx 3060ti Cpu cooler: noctua u14s Power supply: antec hcg 650w gold 80 Ram: 2×8 giga vengance Ssd: 1t 970 evo samsung Case: crosair cardibe 275r Screen: gigabyte g34wqc
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום כולם מחר אני הולך לקאספי לקנות לאח שלי לוח למעבד a64 3200 clowhamer קיצר אין תאיפוקס המפורסם ורבים המליצו בחום על הלוח של גיגביט kn8s ואמרו שהוא המחילף של האיפוקס אז מה אתם חושבים עליו הוא עולה 480 שקל איך הוא? יש הערות\באגים\חסרונות משהו לא טוב? לא להתביש ועוד שאלה בקשר למעבד שיש לי ולאח שלי הוא atlon64 +3200 פטיש בנאים(cw) קיצר למשל אני מחר קונה משחק מחשב ורשום בדרישות מערכת 3 גיגה הרץ אבל למעבד הזה יש 2.2 גיגה הרץ אז המעבד הזה יריץ אותו חלק? או שאני אפילו לא יכול להעפיל איתו מכיון שאמרו לי שיש לamd 9 צינורות לעומת 6 באינטל אז אומרים ש 2.2 של amd משתווה ל 3.4 של אינטל האם זה נכון? תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Intel 1.8A 512Kb 400Mhz Mushkin 256 PC2100 SUMA GF4 TI4200 SE מערכת הפעלה: 98SE אני רוצה להוסיף 256 , האם הדבר יורגש בביצועי משחקים? בכמה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
השאלה בנושא. המעבד הוא Q6600. אם אפשר גם הסבר למה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הלוח הזה בשביל פרוייקט HTPC. הלוח הזה נבנה ע"י ASUS במיוחד עבור HP ולכן כל מידע שיש הוא מועט ביותר (HP לא רוצה שימכרו אותו לפרטיים) ונמצא רק באתר של HP. אני צריך לדעת מה הפינים של חיבורי ה-F_Panel1 (חיבורי Power, Reset, HDisk, Power LED). אנא עזרתכם, תודה...
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם זו גירסת הBE? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=523&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7773 ואם לא אז איך אני יכול להבדיל?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם עיינתי במדריך למשתמש של לוח DFI Lanparty UT CFX3200-DR (עמוד 28) ורשום שם שברגע שמשתמשים ב4 סטיקים של זכרון התדר יורד ל333 ואם הבנתי נכון הם אומרים שזו מגבלה של המעבד... רציתי לשאול: א. האם זה כולל את כל מעבדי AMD 939 כולל Opteron? ב. האם ניתן להכריח את המעבד לעבוד ב400 במקרה זה ( או יותר) על ידי אוברקלוק ועד כמה זה מסוכן? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי כרגע לום אם: GA-MA78LMT-S2 (rev. 3.4) מעבד: AMD Athlon II x3 450 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך GTX 650 Ti ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W המלצות לשדרוג? (רק מעבד/מעבד+לוח אם) 700-800 שקל סה"כ...
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב לכם. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם N53SV. הוא כבר בן 3-4. שנים. המפרט שלו: Intel® Core™ i7 2630QM Processor DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core) NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM האמת שלא נגעתי בו הרבה זמן כי השתמשתי במחשב נייח ועכשיו התחלתי ללמוד והוא חזר לשימוש. הבעיה הוא,שמשום מה הוא נהיה ממש איטי. עשיתי לו פורמט וגם התקנתי ווינדוס 10 וזה עזר קצת אך הוא עדיין איטי ונתקע בגלישה או בפתחית קבצים כגון מצגות בפאוור פוינס וREADERS. כאמור יש לו 4 ג'יגה זיכרון וחשבתי אולי להוסיף לו עוד 4 ג'יגה. השאלה שלי היא כזאת,האם זיכרון יעזור למחשב לעבוד יותר מהר א…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
nForce 2 400 - אותו nForce הפעם בגירסת Single Channel (ערוץ זיכרון יחיד) הזולה יותר. תמיד ידענו שהאתלון לא יכול לנצל את רוחב הפס שהאנפורס 2 מציע משני הערוצים שלו כיוון שה FSB עצמו מוגבל ל 400Mhz או 3.2Gb/s ~ שיכול להיות מסופק על ידי מודל PC3200 יחיד... והנה זה מוכח בהשוואה של amdmb בו בוחנים את ה ASUS A7N8X כנגד ה NV-400-64 של Soltek שמשתמש בציפסט החדש. הציפסט החדש שווה ואף עולה בביצועיו ברוב הבנצמארקים על ה A7N8X. וזה לא הכל - כמו שנאמר הציפסט הזה ישמש ללוחות זולים יותר על מנת להתמודד מול VIA. ואכן הלוח של סולטק צפוי לעלות סכום זעום של 70 דולר - לא רע בשביל מלך ביצועים - אם אתה לא זקוק ל RAID, SATA ולשאר הפינוקים. כמו כן לדעתי הציפסט הזה יתברר כאוברקלוקר מעולה - אין …
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי 4 סלוטים על הלוח, 2 סגולי 2 כתומים, לוח של גיגהבייט, זה לא חשוב השאלה שלי, אם אני ישים זיכרונות בכל הסלוטים: 2 זהים בכל זוג, האם יעבדו על ערוצים כפולים? אגב היום אני קונה עוד 512
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
על מנת שאול להתחיל בבניית בלוק הקירור שלי אני צריך תרשים של הסוקט כולל חורי העיגון. צריך את זה כמה שיותר מדוייק. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. תודה!
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח DUAL למעבדי P4 רגילים (לא Xeon). מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כאלו לוחות? כי אני לא מצאתי... ואם כן, סביב אילו סכומים הלוחות הללו נעים? אודה לפרטי חנויות אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה. בתודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מפרט מוכן והעברתי אותו לבדיקה ואחרי הבדיקה אמרו לי שאני צריך לשנות כמה דברים: במקום דיסק קשיח Samsung EcoGreen 1.5TB=1500GB Sata HD154UI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1328 דיסק קשיח WD 1TB 64MB Sata3 Black WD1002FAEX http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1840 *שימו לב שהדיסק הקשיח שהציעו לי הוא רק טרה אחת ואם אני ישנה את הדיסק הקשיח אני אצתרך לשנות את לוח האם. מלוח Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 ללוח Gigabyte GA-P55A-UD3R P55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1592 השינוי יקפיץ את המחיר בכ 300 ש"ח ואני לא יודע מה זה יעשה. האם כדאי להחליף ואם כן או לא אז למה?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שמעו אני יודע מה זה SLI ו- CrossFire אבל רק בכרטיסי מסך... ( זה טכנולוגיות של NV ו ATI לריבוי כרטיסי מסך.. בלה בלהה בלה) אבל מה זה בזיכרונות של OCZ י? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7743 מה זה? מה הקטע?
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בחדשות שפרסם למשקיעים שלו, TSMC, אחד המפעלים החשובים בעולם המוליכים למחצה מודיע כי הוא מתחיל בהנדסה ונסיונות הייצור הראשונים בתהליך שיא חדשני של 7 ננומטרים בלבד חשיבותו של מפעל TSMC לא מוטלת בספק. המפעל הטאיוואני הוא המשמעותי ביותר לחברות ענק ברחבי העולם שלא מחזיקות במפעלים משל עצמן (כמו אינטל וסמסונג). המפעל אחראי באופן כמעט אקסקלוסיבי על יצור של שבבים כמו הליבות הגרפיות שתמצאו בכרטיסי המסך של AMD ו-NVIDIA. הוא אחראי על יצור של מעבדי אפל רבים לשוק הנייד, כמו גם של קוואלקום ומדיה טק. כיום עוסק המפעל בין היתר גם ביצור הליבות הגרפיות לדור הבא של כרטיסי המסך שיושקו בהמשך השנה, בתהליך 14 ו-16 ננומטר, ובמעבדי ARM לדור הבא של מכשירים חכמים, שייוצרו בתהליך של 10…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בס"ד שלום האם זה משנה לאיזה כיוון אני מרכיב את גוף הקירור על המעבד, (אפשר לשני הכיוונים וזה יושב אותו הדבר), אשמח לקבל תשובה. תודה מראש שחר. MSN shaharmix@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז עם usb3 בפאנל קידמי יש לי לוח אם ga-z68a-d3h-b3 אין לו חיבור על הלוח לusb קידמי יש לו שני יציאות אחוריות האם ישנה דרך/מחבר לחבר את הusb הקידמי ליציאה אחורית?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני ניצב מול דילמה כזאת לקנות I5 עם לוח חדש וזיכרונות חדשים שכל הסיפור זה איזה 1500 שקל + - או פשוט לקנות PHENOM X4 955 באיזה 900 שקל שכבר יש לי לוח שתומך במעבד וגם קניתי זיכרונות מעולים לפני חודשיםם 2X2GB Kingston HyperX וחבל לי עליהם שהם כמעט ולא היו בשימוש ואני נוטה לכיוון ה955 גם כי זה משתלם וגם כי ראיתי המון ביקורות והשוואות בין שתי המעבדים וברוב ה955 מנצח במבחני המשחקים שזה השימוש העיקרי שלי במחשב. וגם מה שהכי מרתיעה אותי בI5 זה הלוחות שהתושבת שלהם לא טובה ועושים בעיות בOC ואני לא מסוגל לחיות בלי OC כי אפילו אם לא צריך אני עושה סתם בשביל הכיף. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי (או לקשר אותי למדריך שיסביר) כיצד לבחור זיכרון RAM כך שיתאים למעבד ולשאר רכיבי המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה של סטיק 512 סטיק 1G אני מחפש משהו לא בשמיים אבל טוב+ לפי המחיר אני אקבע כבר אם אני אשלים ל1G או אקנה 2 של 1G ד.א,אפשר לשים אחד של 512 ואחד של 1G?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איך מבטלים בביוס את האפשרות שהוא לא יחפש RAID.. כי הוא כל פעם מופיע לי עם ה - Detecting הזה שהוא מחפש ואז לא מוצא אותו ורק אז מפעיל. אין לי RAID במחשב (של אחי יותר נכון) ויש שם הארד דיסק יחיד. האפשרות היחידה שמצאתי בביוס היא ש Scsi / Promise כלומר שהסקאזי יפעל לפני ה - RAID , זה לא בדיוק עזר.. למישהו יש פתרון !?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1. AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket | מחיר: 401 ש"ח. 2. Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray | מחיר: 782 ש"ח. אני בונה מפרט לגיימינג ורציתי לדעת איזה מבין המעבדים עדיף מבחינת המחיר ביחס לביצועים. הבנתי שמעבד בעל ארבע ליבות הוא מספיק בהחלט לגיימינינג, אז האם עדיף לחסוך 380 ש"ח (קריטי עבורי) וללכת על המעבד של AMD או שהפער בביצועים ביניהם הוא משמעותי וזה יהיה ביזבוז לקנות אותו? בנוסף, רציתי לדעת מדוע בבניית מפרט עם מעבד AMD לא ניתן להוסיף קירור למעבד? מעבדי AMD כבר כוללים קירור מובנה? הינה לינק למפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/cfguxznh
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-