עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Itamar32,

שלום, במסגרת רכישת מחשב חדש אני מתכוון לקנות זכרון בתדר 1600M. מבקש לדעת מה עדיף: מבחינת חברות: בין Corsair, Kingson, G.Skill מבחינת גודל הזכרון: האם עדיף 8G או 2*4G שיעבוד Dual Channel (לפי הסבר שקראתי אין הבדל אמיתי בין האופציות), ובנוסף - אם אחת האופציות נותנת תזמון CL9 והשנייה CL10 (וגם זולה בכ-40 ש"ח) - מה עדיף? קירור: האם רלוונטי צלע קירור בזכרונות האלה או שזה גם גימיק שרק מוסיף עלות? מבחינת תאימות - אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H (מעבד i5-3470). האם עשוייה להיות איזושהי בעיית תאימות עם איזשהו זכרון מסוג זה? (אני שואל כי באתרים של חלק מהחברות יש רשימת לוחות אם תואמים ודוקא הלוח אם הזה לא מופיע. לא ברור לי אם זה אומר שהוא לא תואם או שפשוט לא בדקו ולכן …

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  2. שלום ניכנסתי לאתר של אינטל וראיתי מעבד חדש למישתמש הביתי, את הדגם אני לא הכי הכי זוכר.. אבל אני זוכר שהוא תמך ב- 64 ביט. רציתי לדעת האם הוא חזק יותר ? וביכלל שמעתי שאינטל עכשיו עובדת על מעבד 128 ביט כדי לרסק את AMD האם זה נכון? מה אינטל מפתחת? אם אני קונה מחשב ואני אחד שלא אוהב AMD יש מעבד Intel שמשתווה לו או שעובד לצאת בקרוב ?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  3. כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל. מוצגת הודעה הבאה באנגלית. POWER SURGE ON HUB PORT A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message. עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך. האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה .... תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by generalA,

איפה אני יכול למצוא עדכון קושחה ללוח Intel Garibaldi D850GB ומלעבד Intel Pentium 4 1400MHz (14X100 וגם לביוס של אותו לוח. תודה !

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by Psychedelic,

שלום יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 128 ועוד אחד של 256 ביחד יש לי 512 קינגסטון CAS 3 רציתי לדעת מה עדיף 1 GB של קינגסטון זאת אומרת להביא עוד סטיק של 512 . או שעדיף לי רק 512 בCAS 2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by tolan,

מה ההבדל בין abit nf7-s ל abit nf7-sl ?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by idanpc,

מה קורה כאשר אני לא שם את הJAMPER בNORMAL ומוציא אותו בכלל אין לי כוח לכבות את המחשב עכשיו כי אני מוריד דברים מהאיטרטנט ;D ואי אפשר להוריד אותם בתוכנת הורדה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  8. איך יכול להיות שאני כרגע מחזיק שני מעבדי AMD Athlon XP2000 אבל שניהם שונים אחד מהשני בצורה ובכיתוב??? האחד הוא AIRGA והשני הוא AGOIA, מה ההבדל ביניהם???

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by Guyn,

שלום לכם, הזמנתי מפרט מבוסס Quad מ-IQPC היום, כולל לוח אם Gigabyte p35 DS3L. הטכנאי שלהם המליץ לי ללכת דווקא על ה-DS3 עבור מעבדי Quad. מלבד התמיכה ב-Raid (שאינה מהווה שיקול) הוא הסביר לי שה-DS3 עובד עם 6 פאזות לעומת ה-DS3L שמכיל רק 4 פאזות. כך שמעבדים דורשניים כמו ה-Quad יטיבו לעבוד עם ה-DS3 שמספק מתח יציב יותר למעבד. מה דעתכם, ההבדל אמנם קטן (כ-100 ש"ח), אך האם השינוי נחוץ?

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by onlyhuman,

שלום רב לכם. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם N53SV. הוא כבר בן 3-4. שנים. המפרט שלו: Intel® Core™ i7 2630QM Processor DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core) NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM האמת שלא נגעתי בו הרבה זמן כי השתמשתי במחשב נייח ועכשיו התחלתי ללמוד והוא חזר לשימוש. הבעיה הוא,שמשום מה הוא נהיה ממש איטי. עשיתי לו פורמט וגם התקנתי ווינדוס 10 וזה עזר קצת אך הוא עדיין איטי ונתקע בגלישה או בפתחית קבצים כגון מצגות בפאוור פוינס וREADERS. כאמור יש לו 4 ג'יגה זיכרון וחשבתי אולי להוסיף לו עוד 4 ג'יגה. השאלה שלי היא כזאת,האם זיכרון יעזור למחשב לעבוד יותר מהר א…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  11. עדיף 6600gt pcie מאשר AGP? עזרו לי כאן

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  12. המערכת הנ"ל: Core 2 Due 4400+ GIGABYTE GA-P35-DS3 אני בעיקר רואה סרטים, קורא, עורך סרטים ותמונות. לעיתים קצת משחק. האם תהיה לי בעיה עם הזכרון הנ"ל? NCP/PATRIOT 1GB 667MHZ 1GB X 2 ועוד משהו: האם עלי לחשוש מקניית המותג הזה? (אם למישהו יש אגדות אורבניות לחלוק - אשמח לשמוע). תודה!

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by Alex89,

שלום לכם נכבדי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2L עם כ.קול פגום. עריכה: לא משנה מה אני מחבר לכ.קול לא יוצא ממנו קול. אני מניח שהוא נידפק. זה התחיל עם בעיות בכניסות/יציאות שמע קידמיות שלא עבדו טוב ואז עבר לבעיות בכ.קול המובנה. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם שתתפשט לכולו וכולו ידפק בסופו של דבר? האם שווה להחליף לוח אם בגלל דבר כזה? אם כן, איזה לוח אם יתאים במקומו? מפרט המחשב: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Corsair DHX 2x1GB TwinX DDR II 800MHz CL4 WD 160GB Midi Tower ATX 7001 + PSU 450W צורב DVD במידה ואני יקנה שתי כ.קול אחד שיליף את הפאנל הקידמי (כ.קול USB) ואחד שיחליף את הראשי, האם שניהם יוכלו לעבוד במקביל?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  14. יש לי windows 7 ultimate יש לי 4GB של זיכרון ובמאפיינים רושם שניתניים לשימוש 3GB למה זה רושם לי את זה ואך אני פותר את בעיה שבשימוש יהיה 4 ולא 3

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by nirbo,

שלום לכולם! אני מחפש לוח DUAL למעבדי P4 רגילים (לא Xeon). מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כאלו לוחות? כי אני לא מצאתי... ואם כן, סביב אילו סכומים הלוחות הללו נעים? אודה לפרטי חנויות אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה. בתודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by Elad91,

תוספת זיכרון - כדאי? אין אפשרות (מבחינת תקציב) לקנות יותר מ512 מגה. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לעבודה משרדית. מפרט: Intel Pentium 4, 2.4 Ghz ASUS P4S533-X 256mb DDR PC2700 תוספת זיכרון של 256/512 מגה באותה מהירות תשפיע משמעותית על מהירות העבודה של המחשב כך שתהיה שווה את הכסף? או שאין טעם ועדיף לקנות מחשב חדש ב3500 שקל (כשבעוד שנה, שנה וחצי התכנון הוא לקנות מחשב חדש בתקציב של 4200 בערך)?

17. Started by b127,

מצאתי את זה בזאפ http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KR-2GB-6400k&affiliate=zap איך זה? האם זה הכי זול?

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by seren99,

שלום קניתי מארז עם usb3 בפאנל קידמי יש לי לוח אם ga-z68a-d3h-b3 אין לו חיבור על הלוח לusb קידמי יש לו שני יציאות אחוריות האם ישנה דרך/מחבר לחבר את הusb הקידמי ליציאה אחורית?

19. שלום לכולם , ברשותי מחשב P4 3.2 פרסקוט : ( כ.מסך 5200 AGP זיכרון 512 קינגסטון DDR 1 HD 250 + 80 SATA לוח אם MSI קניתי מסך LCD חדש לחדר ברצוני לחבר אותו למחשב, אין יציאות מתאימות במחשב שלי וכבר חשבתי לקנות כ.מסך טוב לא ראיתי טעם לקנות כרטיס AGP כי ההשקעה לא שווה לטווח הארוך. בנוסף גם רציתי לשדרג את הזיכרון ומחירי הDDR יקרים מאוד בהשוואה ל DDR2 לכן החלטתי על השדרוגד הבא : המעבד נשאר כרטיס מסך 8600GT 512 http://www.skypc.co.il/pl_product~28562~8~0.htm לוח אם P35 DS3L ג'יגה בייט http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm זיכרון קינגסטון 1 ג'יגה CL5 800 http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR800D2N51G~15~0.htm למישהו יש הצעות לשיפורים או שהבחירות נכונות בהתאם לתקצי…

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by Fabian,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט אם כדאי לקנות את ה-AMD XP 2200+ או את הפנטיום 4 2 GHZ. אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. ???

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  21. תקציב -עד 2000 שקל צרכים -מישחקים וכו מארז -אפולו (מארז גדול ) ספק -450 וולט איכותי מעבר לזה יש לי 2 ארדיסקים כל אחד של טרה כרטיס מסך 550TI של הנווידה OC-אין צורך בזה לא צריך אופציה לשני כרטיסים גרפים כן צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי תקן N וכרטיס רשת בלוטוט ,רוצה גם 8 גיגה זיכרון ככה שבכללי מעבד ,זיכרון,לוח אם תודה לעוזרים מראש ,ולמי שמעונין אני מוכר 6600 4 ליבות סטפין GO (קצת יותר טוב מהמקורי ) לוח אם בעיתי (עושה בעיות בבוט -אבל פועל אחרי כמה ניסיונות ) ו 5 גיגה של זיכרון DDR2 שמחולקים לשלוש יחידות של אחד גיגה ועוד אחד של 2 גיגה

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by someone,

לא לאוברקלוקינג, אלא יותר למשחקים

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by eran131,

A-Data DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme - זיכרון ראם במחשב GIGabyte GA-MA770-UD3 RETAIL RAM SUPPORT - לוח אם --- סה"כ Slots במחשב -4 --- סה"כ Slots פנויים - 2 (יש לי 2X2GB RAM) --- אני רוצה להוסיף זיכרון RAM למחשב (שיהיה לי 8GB RAM)...קודם כל האם הלוח אם שלי תומך בזה? יש לי מערכת הפעלה של Windwos 7 x64 --- בנוסף, למיטב הבנתי כבר לא מוכרים DDR-2, אז האם כדאי לשדרג ל-DDR3 ? אם כן, איך כדאי לקנות ? 4X2GB RAM ? --- **מומלץ על חנויות/דגמים/לינקים !!! *** תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-FX-60-DUAL-CORE-RETAIL-BOX-NEW-SEALED_W0QQitemZ180013116772QQihZ008QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem למי שבא לו לקנות במחיר ממש זול

25. Started by MW,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון של CRUCIAL האם הם חברה טובה ? אני רוצה לקנות Crucial 512 MB PC2700 333 MHz DDR RAM האם זה שווה 50$? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים