עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לחברי הפורום . אני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה ולא לפורום הרשתות ואינטרנט , אם טעיתי אז תעבירו . אז ככה , יש לי את הלוח אם הנ''ל , ויש לו שתי יציאות LAN ומה שרציתי לשאול זה : מה ההבדל בין שתי היציאות האלו ? , ואם יש הבדל אז לאיזו מבין היציאות האלו יותר טוב לחבר את הראוטר שלי ? תודה לכל העוזרים .

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by LIOR42,

האם שינוים בביוס יכולים לגרום לתקלות במחשב לדוגמא העלמת כרטיס קול

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by roeesnir,

טוב, אני יודע שהנושא הזה נידוש כבר כ"כ הרבה. האם XP PRO 32bit יודעת לנצל יותר מ-2 ג'יגה זיכרון? והתשובה כמובן לא. אבל קראתי כמה מאמרים ואני לא בטוח, אז אנסח את השאלה אחרת: האם מערכת ההפעלה בכלל לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה או שהתוכנות לא יודעות לנצל מעל 2 ג'יגה. זאת אומרת - שאם יש לי 2 תוכנות שפועלות במקביל, כל תוכנה לא יודעת לנצל מעל 2 ג'יגה, אבל בסך הכל מנוצל במקביל, ע"י כמה תוכנות יותר מ2 ג'גה. מקווה שלא סיבכתי. תודה.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  4. כאמור, בדקו ודירגו. לידיעתכם .... https://www.tomshardware.com/reviews/cpu-hierarchy,4312.html

5. Started by Gal1992y,

עברתי לVISTA ULTIMATE ואני רוצה לשדרג את הזכרון, כרגע ישלי את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm mushkin 1gb*2 5-5-5-18 800mhz אני רוצה להוסיף סטיק אחד של 2GB כדי שביחד ייצא 4GB [אם אפשר לינקים לזכרונות טובים עד 250 שקל] השאלה מה מתאים לזכרון שלי.. בנוסף להתחשב בזה שיש לי gb- ga ds3l p43

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by ***LANPARTY***,

צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  7. דור המעבדים השולחניים המיועד להגיע אל השוק בשנה הבאה נקרא על שמו של עוד אמן רנסאנס מפורסם - וכולל כמה וכמה מאפיינים שאמורים לגרום לכולם להתרגשלכתבה

8. Chaintech 7VJL APOGEE VIA KT333 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1287098246.htm לי הוא נראה ממש יפה וגם נראה לי עם פיצ'רים לא רעים כלל עוד תמונה http://www.chaintech.com.tw/eng/products/socka/images/7vjl_b1.gif ואל תגידו לי אפילו ש Gigabyte יותר טוב או EPOX תגידו מה נראה לכם עקרונית ? אני לא צריך הרבה O/C , שימוש רגיל לא יותר

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. Started by of1978,

מחפש המלצה ללוח מעבד וזכרונות למטרת תוכנת אוטוקאד-דו מימד( מה חשוב יותר מעבד או כרטיס מסך?) וכמובן גלישה ואופיס... חשוב לי בלוח אם לפחות 3 כניסות usb מאחורה ו 2 מקדימה לפחות usb3 אחד מקדימה ואחד מאחורה hdmi

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by Psychedelic,

שלום יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 128 ועוד אחד של 256 ביחד יש לי 512 קינגסטון CAS 3 רציתי לדעת מה עדיף 1 GB של קינגסטון זאת אומרת להביא עוד סטיק של 512 . או שעדיף לי רק 512 בCAS 2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by roeiw,

מה ההבדל בין AMD 2500+ Mobile ל 2500+ הרגיל??

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי. התקנתי קירור Freezer7 pro rev2 על לוחם אם Asus M2N-E, זאת הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור נפרד, וארצה לשאול מספר שאלות נוביות: 1. גוף הקירור שעליו נמצאת משחה טרמית קטן יותר מהCPU עצמו, כלומר, הקצוות של הCPU בולטים מבחוץ. זה בסדר? 2. עד כמה תהיה לי אפשרות לעשות OC למעבד 5600+ ADM עם הקירור הנל? האם חוץ מהטמפרטורה (שלא אמורה לעבור 65-70 מעלות (כרגע על 28) אני צריך לבדוק עוד משהו כדי להיות בטוח שהOC תקין? תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by Palsar,

והאם כדאי לקנות DDR3 בשביל העתיד? כי אני קונה מחשב ואין לי בעיה להוציא עוד קצת כסף על זכרונות (אני קונה מחול וזה יחסית מחיר בסדר שם)? ואני מתכנן OC רציני. כל זה בא עם QX6800 ו8800GTX שהזמנתי כבר..?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by djelectric,

תמונות חדשות שדלפו מראות את לוח המיני ITX החדש של אסוס - כך מתמודדים עם חוסר מקום לכתבה: http://hwzone.co.il/maximus-vii-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94/

15. מה הוא עדיף ובמה ההבדל בהם??? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  16. זה הסיפור: הורדתי מהאתר של אינטל עדכון ביוס ללוח אם שלה,אחרי ההתקנה המחשב עושה ציפצופים ושום דבר לא עובד. אחרי שבוע של נסיונות כושלים הצלחתי בזכות עדכון שפתאום הופיע 5 ימים אחרי העדכון הקודם ונחשו מה זו הגירסה הישנה! אוקי המחשב עלה והיום התקנתי עדכון חדש (בפחד!)גירסה p08 וברשימת העידכונים הופיע -"תוקנה בעיה עם מעבדי 2ghz" עבר לי בראש-"% זה שלי!!!" וזה גם התיקון היחיד שיש בגרסה החדשה. אני לא רוצה לחשוב על אלפי האנשים שהתקינו את זה ולא יצליחו לתקן כי זה לקח לי שבוע של עבודה קשה אז תקשיבו לי ואל תקנו לוח אינטל זה דכאון בלי oc! אני שמח שלי המחשב עובד לפחות! ראו הוזהרתם

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by ori444,

מדובר בזיכרון 3200 DDR 256 PC ה TWINMOS מעט יותר יקר ( כ- 30 ש"ח) האם הוא גם שווה יותר ?

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. יש לי לוח אם שלצערי פין אחד התעקם ופין אחד נשבר בתושבת של המעבד בלוח עצמו וזה נותן לי מסכים כחולים .. הגיע הזמן לקנות לוח אם חדש אבל אני מתלבט בין שתי דגמים שהמחיר שלהם כמעט אותו דבר (הבדל של 8 שקל) .. תעזרו לי בבקשה להחליט איזה מהם לקחת ... הדגמים הם: Gigabyte GA-EP41-UD3L Intel® G41 + ICH7 Chipset LGA 775 Model 950020 ו - Gigabyte GA-P43-ES3G Intel P43 + ICH10 Socket 775. כבר בדקתי ושניהם תומכים בחומרה שיש לי אבל אני צריך את הטוב ביותר מביניהם לאוברקלוק ... אני מתכוון לעשות OC ל - 3.7 (כבר הצלחתי פשוט נהרסו לי הפינים בתושבת של המעבד בלוח אם כמו שכבר הזכרתי למעלה) החומרה שלי: Intel Core 2 Duo E5200 Big Typhoon HIS HD 4870 512MB OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by omerg,

אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  20. היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, רוצה לשדרג מחשב משרדי שהלך לו הלוח או המעבד. צריך לוח+מעבד+זיכרון עד 800 ש"ח אין כרטיס מסך אז צריך להיות אונבורד. השימושים הם כמעט אך ורק משרדיים - אופיס ומיילים. אולי לפעמים איזה סרט פה ושם. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by lowdez,

אז ככה, 2 שאלות על הנושא הזה: 1. יש לוח מסוג abit nf7-sl v2.0 עם מעבד amd athlon xp 2500 ואני רוצה לדעת אם הלוח תומך בECC-Registered או לא, מישהו יודע ? 2. ונגיד והלוח לא תומך בפיצ'ר הזה של הזכרונות, אם אני אשים לו זיכרון של ECC-Registered, אז הוא יעבוד אבל ללא הECC-Registered ? או שלא יעבוד בכלל ? רק לצורך ההמחשה, ECC-Registered אומר שהרג'יסטר של הזיכרון "מחזיק" במידע למשך מחזור שעון אחד לפני שהוא עובר ללוח אם. זה נועד בעיקר לשרתים (אבל יש את זה גם בשוק הבייתי) בשביל אמינות ונגישות במהירות גבוהה. (יחסית כן ? הזיכרון שאני מדבר עליו הוא ddr 400 pc3200)

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  23. http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  24. היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ונתקלתי בבעיה מציקה. יש שני סוגים של לוחות אם שמראים ביצועים מעולים ואני לא יודע מה לבחור: ASUS P5Q PRO http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=21341 או Gigabyte GA-EP45-DS3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2783&products_id=21681 רציתי לדעת איזה לוח יתן ביצועים טובים יותר, שיעמוד ב OC וב CF טוב. מעבד: E8400. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by tamos,

אני מחפש מעבד חדש סוף סוף אני חשבתי על הQ6600... או שפשוט עדיף לחכות לפנרין כדי שתיהיה ירדית מחירים? או שזה בכלל לא ישפיע? מה עדיף לעשות? ואני לא מתכנן OC

• 14 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים