עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by INFERNO,

המוצר אינו נמצא באתר הרשמי של החברה אבל נמצא בכמה חנויות ... למישהו יש מידע עליו ? מצאתי את זה ... תודה !

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. יש לי את הלוח וגם את המעבד של intel dual-core 930 3.0MHz האם אני צריך לעדכן את הביוס כדי שהוא יעבוד ?? או שהביוס שמותקן עכשיו על הלוח מספיק בשביל המעבד ?? דרך אגב באמת מותקן ביוס על הלוח שלי אפילו שהוא חדש ?? אני לא צריך להתקין בעצמי ??

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש הבדל של ביצועים במשחקים, בן NFORCE3 ל-NFORCE4 או שההבדל היחידי הוא הפיצ'רים... ? ועוד שאלה, יש 1. nforce 4-X 2. nforce 4 Ultra 3. nforce 4 שלושתם צ'יפסטים שונים ?

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by nirbo,

שלום לכולם! אני מחפש לוח DUAL למעבדי P4 רגילים (לא Xeon). מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כאלו לוחות? כי אני לא מצאתי... ואם כן, סביב אילו סכומים הלוחות הללו נעים? אודה לפרטי חנויות אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה. בתודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Psychedelic,

שלום יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 128 ועוד אחד של 256 ביחד יש לי 512 קינגסטון CAS 3 רציתי לדעת מה עדיף 1 GB של קינגסטון זאת אומרת להביא עוד סטיק של 512 . או שעדיף לי רק 512 בCAS 2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

אך אני יודע אם יש לי PAT ?

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, יש לי מפרט, אך אני רוצה להתייעץ בנוגע ללוח אם בלבד. אני מתלבט בין 2 אילו (של gigabyte): Gigabyte GA-K8NXP-9 - 1042nis Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 839nis הבנתי שבשני אין כרטיס רשת אלחוטי, אין DPS (Dual Power Supply, ואין מאוורר על ה-Chipset - יענו Passive Cooling. אין לי צורך ברשת אלחותי, אני לא יודע למה צריך DPS, ושמעתי שהחוסר באיוורור ל-nforce4 מסתכם בחום די גבוהה (ואולי לאי יציבות מער' ללא משחה מיוחדת?) מה אתם חושבים שכדאי? ז"א, מבחינת עלות ויציבות, 200 ש"ח הפרש, והדבר היחיד שמבדיל *מבחינתי* זה קירור... יש לציין שזה ישב בתוך מארז: ?Thermaltake Sviking VA4000BW * יש גם דגם זהה בתוספת SLI: Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI - 985nis ואם יש הצעות אחרות המש…

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני בדיוק עומד לפי קניית מחשב חדש ואני כבר מבולבל, INTEL OR AMD אלה הם המעבדים התקצביים שמתאימים לי, ורציתי את עצתכם מה לקנות. אני לא מעור בביצועיו\נתוניו של האינטל.. ואני גם לא יודע איך לוח להתאים לו וגם לא איזה זכרון אם הייתי לוקח את הAMD אז הלוח היה Gigabyte k8nf9ultra ו2x512 DDR 400. אני צריך הצעה בבקשה ללוח טוב לאינטל ולזכרון(רק לוחות של גיגה בייט כי אני משיג אותם בזול) בנוסף עם המעכרת יעבוד GEFORCE 7600GT. המערכת מיועדת בעיקר לעבודה בווינדוס(תוכנות עריכת מוסיקה וקצת עריכה גרפית, אימיול וכאלה) ולמשחקים אבל לא מטורפים. אודה לכם אם תסבירו לי גם על הצ'יפסטים החדשים לאינטל תודה רבה קובי.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by spotnic,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין ה-LATITUDE וה-DOTHAN ? תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים ורציתי לדעת מהם הזכרונות הטובים ביותר ל-OC... תודה לעונים!

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  12. ממליץ לעדכן, יש תמיכה במעבדי אינטל מסדרת E החדשים בטכנולוגיית 45 ננומטר. לפני העדכון, כיילו את הBIOS להגדרות ברירת המחדל, הורידו את התוכנה @BIOS מאתר GIGABYTE , התקינו את התוכנה. סגרו אל כל היישומים הפתוחים ברקע במחשב (זה כולל אנטיוירוס, תוכנות מסרים, חלונות אינטרנט וכו') פתחו את התוכנה @BIOS . לפני העדכון, שמרו את קובץ הBIOS הנוכחי שלכם (Save Currect Bios) - למקרה שתרצו לחזור אחורה. כדי להתחיל את העדכון, בחרו ב Update BIOS From File. נווטו אל קובץ הBIOS שהורדתם (הורדה למטה) ולחצו OK. אל תגעו בכלום במשך העדכון ותקוו שהכל יעבור בהצלחה. כנראה שתוכנת הRECOVERY המובנת תציל את הלוח במקרה שהעדכון נכשל. (אבל לא לסמוך עליה יותר מדי) הורדות: - קובץ הBIOS (גרסת F8) של GA-P35-DS3L…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  13. אוקי שאלה קצת הזויה, אבל אפרט קצת: כמו בכל תחום בעולם, גם בתחום המחשבים ההולך ומתפתח יש מצבים של סטטוס טכנולוגי שלא מתקדם בהרבה.. למשל מעבדי ה ATHLON 64 שרדו זמן דיי רב בכהונתם ונתנו מענה ביצועים דיי גבוה למשך תקופה של איזה שנתיים לעומת הפנטיום D שמת דיי מהר ולא היה שווה כלל את הכסף.. תהיתי מתי לדעתכם הטכנולוגיה תגיע לשיא רגעי ויהיה משתלם לקנות מחשב חדש.. אני יודע כאמור שבקרוב יוצאים הפירמה החדשה של אינטל הקוואדים המשופרים והכפולי ליבות עיטירי הקאש... וכמובן המעבדים של AMD... האם לדעתכם במועד יציאתם יהיה משתלם לבצע רכישה של מחשב על מנת להחזיק אותו זמן רב ? או שהטכנולוגיה בריצה ולא יהיה מצב של קיפאון כמו בתקופת ה ATHLON 64

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by IpDo,

אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור מה עדיף. אני רוצה מעבד ולוח אם ב 600-700 כל אחד. ההעדפה שלי היא AMD (רק בגלל שכל המחשבים שיש בבית שלי הם AMD) אבל אני מניח שזה לפי השימוש בתכלס. המחשב מיועד בעיקר לעבודה שותפת תחת עומס ז"א גלישה, הורדות, ניגון מוזיקה / סרטים, וממש בקטנה משחקים. בעיקר שיעמוד בעומס של המון דברים שעובדים במקביל ז"א הרבה מאוד טאבים ב FireFox, eMule, uTorrent, ובקיצור הרבה חלונות ביחד, זה השימוש העיקרי של המחשב. בנוסף המחשב צפוי ל Uptime מקסימלי (ז"א כמעט ולא יהיה סגור) אז אם אחד פרוססורים ידוע בחימום יתר זה לא יעבוד ביננו אני חשבתי על Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore בתור מעבד של AMD עם Cache של 1024X2 אני גם צריך לוח אם תואם את המעבד ככה שאם אפש…

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  15. שלום. יש לי שאלה. האם החלפת מעבד Q9300 ב-Q9450 על אותו לוח-אם בעל צ'יפסט X48, מצריך פרימוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה VISTA UNLIMITED X32BIT) ואיפוס הביוס? תודה ***ה-Q9450 מוצא לי חינם בלי קירור שלו - מבן משפחה. הוא רוצה את ה-Q9300 שלי - תאמינו לי לא יודעת למה.. אבל אם המעבד תקין נחמד. אבל אני חושבת שלא כדאי לי, זה לא ישנה כלום - המהירויות ביניהם זניחות מאוד.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מדוע שני המודולים הללו לא יכולים לעבוד על אותו לוח אם (לא ביחד, אחד עובד והשני לא...) מה ההבדל ביניהם, מלבד הנפח והמהירות?...

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by nec_000,

קצת היסטוריה לצעירים שלא הכירו את העבר, שנות ה- 80 וה- 90 שהובילו למהפכת המעבד התקציבי של ימנו, מעבד שלא נולד אילולי Cyrix דאז: **ברשותי היתה בשעתו מערכת מבוססת מעבד זה - בתקופה שבין 486 לפנטיום MMX

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by Xylene,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 מבחינת זכרון עדיף לי 2 סטיקים או 3? בעיקרון יש הבדל מבחינת הלוח אם שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by gal505,

כותרת^ הן מבחינת גיימינג והן מבחינת רווח עתידי, שכאמור תושבת 1150 יצאה לא מזמן ואיתה מעבדים חדשנים. מה אתם חושבים??

20. Started by edi,

לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by Ben-Dor,

למישהו יש בעיות מתחים או בעיות O/c עם הלוח הזה?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  22. ובכן אני מקווה שהשם איכשהוא יהלום את החוויה שאני כותב כאן . אז ככה , במקום עבודתי , קנו 5 שרתים ! בסכום של אלפי דולרים ! , ואני במקרה לגמרי קניתי מחשב , רגיל לגמרי , בכמה מאות דולרים משהוא סטנדרטי וטיפוסי - Gigabyte 7vrxp עם זכרונות של DDR 333 256Mbyte וכמובן מעבד Athon XP 1800 . בעוד אנחנו מרכיבים את המחשב הראשון להתקנת Microsoft windows 2000 advance server , המחשב לא הגיב ולא הצליח לעלות . בעודי פותח את המחשב , אני מגלה שם לוח ע נ ק י - מכיל שני מעבדים של פנטיום 2Ghz בומבסטיים עם קירור מוזר (אנכי ) . שני זיכרונות של 512Mbyte מותקנים ..... וכמובן אני חוזר שוב - לוח גדול , אני חושב גדול פי- 2 מהלוח של gigabyte 7Vrxp . (אין מקום להשוואה בביצועים פשוט להבין מה הוא מכיל !) …

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by nicirnTAL,

אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההלאה! (Boot Priority)

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש שיהיה משותף ברשת עם הפנטיום 4 שיש לי כרגע (בעצם למי איכפת). ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור למעבד, המקורי שמגיע איתו מספיק? או שאני יקנה משהו טוב בניפרד? אין לי הרבה כסף לזה, המקורי מקרר בסדר?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  25. יש לי לוח אם ASUS P5GD1 Intel 915P ומעבד 3.2 הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 60 מעלות (ללא OC) זה נורמלי ? נ.ב חשוב להוסיף שאין לי שום בעייה במחשב , הכל עובד מצוין !!!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.