מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות קיט של 2X2.. יש שני סטים שאני חושב לקנות : G.Skill - http://tms.co.il/product/3634 או A-Data - http://tms.co.il/product/5362 אני אוסיף את הקיט הזה ל 2X1 של OCZ Platinum Revision 2 כך שאני רוצה שהם יתאימו בוולטג'.. התיזמונים פחות קריטי (4-4-4-15 לעומת הזכרונותה אלה 5-5-5-15)
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
או שמשהו שה - CPUZ מתרגם לא נכון מעבד: Intel C2D E6750 2.66GHZ לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H זכרון: Kingston 2x1GB DDR2 800MHZ למה הוא מציג לי שזה עובד רק על ? 2GHZ בשני הליבות זה אותו הדבר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול המובנה אבל אין לי מושג מה הדגם של הלוח אם ואין לי מושג מאיפה להביא את הדרייבר.. התקנו פעם ויסטה ובמקביל לXP ומאז הכרטיס קול הפסיק לעבוד בגלל הויסטה .. (אני חושב שצריך להתקין את הדרייר של הכרטיס קול מחדש כדי שהוא יעבוד ואין לי מושג מה הלוח אם .. (בדקתי בEVERST את הדגם כתוב Epox 8RDA3 / 8RDAE מישהו יודע מה הדגם כאילו חברה משהו כדי להוריד לו דרייברים? עריכה : איך אני יודע איזה דגם NFORCE או משהו אחר כאילו כדי לדעת איזה דרייבר להוריד? לא משנה זה באלגן חח אפשר לינעול אנחנו ניתן תמחשב לחבר של שאבא שלי יסדר את זה כבר ..
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
קניתי עכשיו לוח אם של ASUS: M2A-VM, אשר מגיע עם כרטיס TV OUT נלווה. התקנתי הכל וזה סבבה. השאלה היא אם יש לוח אם עם כרטיס קול מובנה שכולל 6 יציאות (5.1) אודיו, ושגם כרטיס המסך (raedon xpress 1250 ) יוכל להתיישב עליו. במידה ויש כזה לוח (ואני מאמין שלא פה הבעיה), האם אצטרך לפרמט את ההארד דיסק או שייתכן והוא פשוט יועבר כמות שהוא? תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, רציתי להזמין לוח של גיגה בייט וזכרונות מסוג OCZ. מישהו מאייבורי אמר לחבר שלי שהזכרונות האלו עושים בעיות עם הלוחות אם של גיגה בייט, כי אם אני לא אעדכן ביוס ללוח אם יהיו תקלות כל שהן.. נשמע לי מופרך? או שבאמת יש תקלה בנושא?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה השאלה הכי נדושה בפורום זה? ללא ספק זו השאלה "למה קניתי DDR2-800 אבל כתוב לי שזה עובד ב-400MHZ???" וכל זה נובע מכך ש-CPU-Z מציגה את התדר האמיתי של הזכרון. אי-אפשר לצפות מהמשתמש המתחיל שיהיה בקי בדקויות האלה. באמת לא ברור למה מפתחי CPU-Z לא יכולים להוסיף איזשהו שדה נוסף שיציג, ליד התדר של הזכרון, את התדר הכפול שלו, רק כדי למנוע את השאלות המיותרות האלה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, האם קיים לוח אם כזה שיש לו תמיכה כזאת? אם לא, האם צריך להתקין כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (יחסית), אני רוצה להוסיף לו עוד 1G זיכרון, כרגע יש לי 2 זכרונות של 512MB 400 DDR, הלוח שיש לי הוא ASUS - P4P 800 SE: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=31&l4=0&model=179&modelmenu=2 ישנם צבעים שונים לסלוטים של הזכרון כך שאני לא יודע האם צריך סוג מסוים של זכרון... כרגע 2 הזכרונות שלי יושבים על הסלוטים החומים, 2 הסלוטים הכחולים פנויים, האם אני יכול להוסיף זכרונות? אם כן איזה? האם אני צריך להוציא את הישנים? תנו המלצה על זכרונות ומחיר? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש Q6600 הרצתי את התוכנה - התוצאה ב1M הייתה 21 שניות זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- לפני כחודש נרשמתי לראשונה לפורום זה. התלבטתי איזה רכיבי מחשב לקנות . יחד עם תשובתכם לשאלותי קראתי הרבה תגובות לגבי שאלות של אחרים בפורום זה ולאחר שגם מחיר המעבד Q6700 ירד ההתלבטות תמה .גם אם הרכיבים שקניתי אינם בדיוק על פי מה שהמלצתם ,הדבר נובע מעצם העובדה שאין ברשותי תקציב פתוח והייתי מוגבלת בסכום מסוים. להלן הרכיבים שקניתי: מארז של EZCOOL וספק של אותו מותג 500 וואט REAL לוח גיגה בייט GAP35DS3L מעבד - Q6700 זיכרון - 2x 2048 של CEON כרטיס מסך - 8600 GT של 512 מגה זיכרון MSI הר-דיסק 500 גיגה של סיגייט sata 2 ו 32 mb צורב DVDx 20 של LG אני מקווה שעשיתי קניה טובה. שבת שלום לכולכם והרבה תודה…
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף 4גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 1066, בהנחה שאני לא יבצע OC עתידי בכלל. המחיר כמעט אותו מחיר. מעבד מבוסס Q9300. תודה.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי מחשב פנטיום 2 ואני זוכר שיש לוחות שמתאימים גם לפנטיום 2 וגם ל3 אז אני רוצה לבדוק אם שלי מתאים לP3 או שאפשר לזרוק אותו.... לא רשום את הדגם על הלוח אם, כל מה שאני יודע זה שזה פנטיום 2, צ'יפסט של VIA, שלושה חריצי זיכרונות SDRAM (מן הסתם) בתדר 133, וכרטיס קול מובנה של קריאייטיב. הדבר שנראה לי שהכי יעזור בזיהוי הוא שהמעבד לא מונח על הלוח עצמו אלא עומד ניצב על הלוח אם (90 מעלות). הלוח עצמו הוא קטן יותר מלוח ATX סטנדרטי (אולי מיקרו) לא מצאתי את הדגמים הישנים באתר של VIA אז אשמח אם תוכלו לעזור לי..... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח. עדיף מהחנות TMS.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שאלה נוספת רציתי לשאול 3) לגבי לוחות אם... הייתי רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב היום מבין השניים א. GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 ב. ASUS P5N-D - nForce® 750i --LGA775 / Core2 / Cel--4xDDR2 800/Dual והייתי רוצה מה יותר טוב לי לקחת וגם עם אפשר להסביר אשמח
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לאינטרנט, סרטים ואופיס. חייב שיהיו מובנים גם TVOUT (ואין לי פלאזמה או LCD אלא TV רגילה ופשוטה) ולכן הDVI לא מספיק; לפחות 5.1 יציאות שמע (ולא 3 רגילות שהיציאה של הרמקולים "יודעת" לחלק את זה!) חייב שיהיה מקום להכניס 6 כבלים לפחות; לא צריך OC; שיהיה מסוגל לשאת זיכרון עד 1066 (אלא אם זה בעיה, ואז זה זניח יחסית). מעבד חזק אבל לא למות. גג 450 ש"ח. ושכל החלקים כולל זיכרון 1G לא יעברו את ה-900 ש"ח. אנא, עשו טובה, אחים יקרים- חייב תשובה עוד הלילה-בוקר כי רוצה אותו לסופ"ש. אה, ואני באיזור ת"א, אז המלצות על חנויות בהתאם, בבקשה. ים תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לאבורקלוק, ושיתן ביצועים טובים כמובן. חובה שיתמוך SLI ויתמוך בזכרונות DDR2 1066. עדיף מבית אביט או אסוס (פשוט יש לי נסיון טוב עם שניהם). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר הרבה עיונים בפורומים פה הזמנתי לי מפרט עם הזכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP קירור מעבד של CM Cooler Master Hyper TX2 ומעבד Q6600 - החנות תבצע OC. על לוח ג'יגהבייט X48 DS5 אני רשמתי את המפרט המלא שלי בפורום מפרטים, ואמרו לי שם שזכרונות מושקין לא טובים משהיו פעם, הקירור למעבד לא טוב כמו AC 7 PRO, והמעבד כדאי לשנות. אז לשנות? אני כבר שילמתי היום, להתקשר מחר ולהחליף את הקירור והמעבד והזכרון? לקחת Q9300? רציתי האמת את ה-Q9450 אבל החנות טוענת שאין אצל היבואן ויהיה בעוד כ-30 יום +- בנוגע לזכרונות, בחרתי בהם בעצמי עי קראתי שזאת חברה טובה, והקירור קראתי לגביו הוא גם טוב, המעבד אולי אני באמת החליף ל-Q9300 אשמח להכוונה לפני שאני אבצע שינ…
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי את המעבד QX9770 Extreme אמור להגיע עוד שבוע לבנתיים אני מחפש גוף קירור טוב ושקט לא יותר מ17DB ולא כבד יותר מ600 גרם אשמח אם משהו ימליץ , תקציב כרגע ללא הגבלה ( לא מעוניין בקירור מים)
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שניהם בערך אותו מחיר, ובבדיקות ביצועים פעם אחד לוקח ופעם השני. איך אפשר לדעת את מי מהם כדאי לקנות? שימושים: פוטושופ HD אינטרנט מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 שבגדול מספיק לצרכי אם כי מעט איטי, צוואר הבקבוק הוא המעבד (מפרט מלא בסוף ההודעה) הלוח שלי תומך רק במעבדי Coppermine שהגיעו עד למהירות 1GHZ ובעלי יכולות OC מוגבלות מאוד, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שקיימים מתאמים שמאפשרים הרכבת מעבד Tualatin האגדי (מגיע עד ל1.4GHZ, בעל יכולות OC גבוהות יחסית, 512K זכרון מטמון) על לוחות שתומכים בCoppermine בלבד (לדוגמא, המוצר הזה, http://www.tomshardware.com/reviews/processors-boards,520.html ) הבעיה היא אין לי מושג איפה ניתן להשיגם בארץ אשמח אם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מתאם כזה... כמו כן הבנתי שאפשר ע"י עיקום\ חיבור פינים מסויימים ניתן לבצע את הרכבה כזאת, מישהו יודע איפה יש תרשים מדוייק של איזה פינים צריך לעקם\…
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-