עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוח אם הזה טוב asus p4b533 ? או ש giga byte ultra 2 8pe667 יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. לעיונכם, ניתוח שלי של ביקורות לוחות אם ב-newegg לגבי Asus ו-Gigabyte ממה שרואים, הציון הממוצע שמקבל לוח אם הוא 82%. שני חריגים בולטים הינם ה-P6X58D-E (ציון 97) וה-P6X58D Premium (ציון 91), שניהם של Asus. ה-P6X58D-E הינו חדש, זהו החודש הראשון שהוא נמכר, והציון שלו מבוסס רק על 31 מדרגים, כך שאינו מאושש מספיק. לעומת זאת הציון של ה-P6X58D Premium מבוסס על 353 מדרגים, כך שהינו אמין. לכן, לדעתי, לוח האם שכדאי ללכת עליו הינו ה-Asus P6X58D Premium. עדכון: בקריאה שעשיתי עכשיו, ה-P6X58D-E הינו גירסה חדשה יותר של ה-Premium עם מעט שינויים (הורדת בקר הרשת השני, e-sata וכפתור ה-reset). ז"א שאפשר לדעתי להתעלם מכך שיש מעט דירוגים. אשמח לשמוע הערות וביקורות על השיטה ועל התוצאות.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  3. קראתי את הכתבה הזאת: http://www.sysopt.com/articles/latency/index.html ואם תראו שם, בפיסקא האחרונה, תחת הכותרת "CAS Latecy Specific", כתוב שההבדל בין CAS 3 ל- CAS 2 הוא זניח (חוץ מב- Oב, ששם זה כבר קריטי). וראיתי פה באיזה דיון שאמרו שההבדל הוא גדול בביצועים (בין 2.5 ל- 2.0) ושחשוב שיהיה CAS 2.0. אולי בגלל שהכתבה די ישנה זה משנה משהו. או שאני לא הבנתי משהו. דבר שני בקשר לתזמוני זכרון: מה זה אומר Tx? (כשה- x מסמל מספר). לפי הבנתי לא הסבירו על זה בכתבה שהבאתי (אבל אולי אני טועה ). בקשר לזכרונות- יש לי זכרונות Samsung 256MB PC2700. איך אני בודק אם הזכרונות מיוצרים ע"י סמסונג ולא ע"י איזה חברה עלומת שם? (הצ'יפ מיוצר ע"י ווינבונד כמובן.. לא?!) איך אני בודק אם הצ'יפ שלי…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by club_501,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עכשיו אני מאוד מעוניין לקנות לוח אם טוב ושיחזיק לפחות ארבע שנים. מה שאני צריך על הלוח זה (לוח אם לפנטיום): שיתמוך ב 3.06GHz ומעלה (למרות שאני יקנה מעבד 2.4GHz ,אבל אני מתכנן שידרוג בעתיד) Dual-Channel DDR400 Memory או שאתם מציעים אחרת? 6 PCI ועוד דברים טובים שיתנו לי ביצועים טובים למשך זמן אני לא מתכנן OC

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

מחפש חנות שעדיין מוכרת זכרונות כאלה!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. אח שלי נוסע שבוע הבא לאילת חשבתי לנצל את ההזדמנות ולבקש ממנו לקנות לי את החלקים האלה מ - KSP או אייבורי (אני מעדיף KSP) מה שחסר לי זה החלקים האלה: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray קירור למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-HD3 הבעיה שהלוח-אם מהדגם הזה אזל בחנויות שבדקתי (בחדרה ונתניה) ול - KSP ואייבורי אין בכלל את הלוחות האלה איזה לוח אתם ממליצים כתחליף ללוח-אם הזה באותה מחיר + רמה ? את החלקים האלה יש לי ואני מתכוון להרכיב אותם במחשב החדש זיכרון - Kingston KVR16N11S8/4 DDR3 4GB ספק - SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET כונן קשיח - Western Digital 320GB Sata יש לי מהמחשב הקודם תודה

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. תהיתי האם המעבד I7 עם בקר הזיכרון שלו מאפשר גישה בלתי תלויה של כל מעבד לזיכרון. או שבקצה הקאש, כל מעבד צריך לחכות לתורו, כדי לגשת לזיכרון. עד כמה שהבנתי בעבר, אפילו בלוחות של 4 זיאון לא הייתה אפשרות כזו.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by zniibidl,

המחשב שלי לא תומך DDR II אבל אני צריך לשדרג זיכרון ואני מראש במחשבה לעתיד האם אני יכול לקנות DDR II שיפעל? או שאני חייב DDR?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  9. גם אני רשום לסאגת הקנייה הקבוצתית של- SSD שנמתחת לטעמי כמו מסטיק..בכל אופן יש לי בעיה שאולי לעוד יש, אין לי חיבור SATA3 בלוח אם. עכשיו הדגם עליו תתבצע הקנייה (אם תהיה כזו בסוף ) יהיה עם SATA3 ולי כמו לעוד פה אני מניח, אין SATA3 בלוח אם. ממה שהבנתי ובדקתי אכן יש הבדל במהירות קריאה/כתיבה בין חיבור SATA2 ל-3. לכן חפשתי כרטיס הרחבה ומצאתי את זה אצל KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13814 הוא נותן SATA3 ו- USB3 דרך PCIE X1. של חברת Transcend שהיא אמינה. אז כמה שאלות: 1)הוא יצליח לשמש כ- SATA3 ממש כמו מובנה בלוח (וכך גם USB3)? 2)האם יש עוד אנשים שצריכים כזה בעקבות הקנייה של SSD אם תצא לפועל? 3)אולי ניתן לפנות ל- KSP שיעשו מחיר טוב לקנייה קבוצתית אם יהיו הרבה וכל אחד יי…

• 57 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. היי לכולם אני בונה מחשב חדש מעבד כנראה ATLON 2*4 635 לוח GA-870A-UD3 לפי המלצת ניק הלכתי לחפש את זכרון ה-DDR3 (סכ"ה 4 גיגה) תדר מינימים 1333 במחיר הטוב ביותר שאמצא. חשבתי בתחילה ללכת על KINGSTON DDR3 2048 1333MHZ CL 9-9-9-27 (שניים כאלה) שלפי מה שהבנתי פשוטים אבל לא אמורה להיות איתם שום בעיה ואמורים להתאים לי יופי. אולם כאשר שוחחתי עם המוכר הוא ציין שהמארז בו אני בונה את המפרט SILVERSTONE LC17B הינו מארז שוכב ולא מאוורר מידי ולכן מומלץ לי ללכת על G.SKILL DDR3 4096MB (2048MB*2) 1333 CL 7-7-7-21 ECO שבניגוד לקינגסטון שלדבריו הינם מאוד בסיסים וחסרי גוף קירור , גם עובד במתחים נמוכים במיוחד וגם בעל גוף קירור ולכן מתאם יותר למארז בעל איוורור לקוי מסוג זה. כמובן שבאתי לשאול…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ugotugot,

1.לפי מה אני יודע לבחור את הלוח אם?איך אני יודע אם יש עליו כרטיס מסך מובנה? 2.מה עדיף:לקנות נגיד זיכרון של ג'יגה במהירות 800 מגה הרץ 4 סי אל או נגיד 2 ג'יגה של 5 סי אל במהירות 667 מגה הרץ שעולה בערך אותו דבר

• 5 תגובות
    • 465 צפיות
  12. Started by avivboker,

בוקר טוב חברים מעניין אותי לדעת מה יותר טוב שני זכרונות של 8 ג'יגה כל אחד? שזה 16 בכללי או ארבע זכרונות של ארבע 4 ג'יגה כל אחד שזה 16 בכללי מה עדיף??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. איך הג'י סקיל ב-OC?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. ז"א הוא אמור להיות 800 ואני אמור לראות את זה במחשב כ400 במהירות DRAM (במחשב שאני משתמש בו כרגע רואים את זה ככה)... חשבתי והחלטתי שעדיף שפשוט תראו את הצילומסך מCPUZ. לפי קריאה ברשת ולפי המפרט שקיבלתי עם המחשב, הזכרונות אמורים לפעול ב800 (או 400 אם אתם רוצים). לפי הצילומסך, הם לא פועלים ככה. אם יש בתיקון של המצב נגיעה בביוס, תפנו אותי באותה הזדמנות לאיך עושים עדכון לביוס, כי יש לביוס סיסמא, את המחשב קניתי מחודש ולהשיג את הסיסמא לא יהיה אפשרי היום. תודה מראש, רועי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, ברשותי מחשב עם 4 ג'יגה של זיכרון פנימי המורכב משני סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. רציתי לדעת האם ניתן לנוסיף עוד סטיק של 4 ג'יגה מבלי לפגוע בצורה כלשהי במערכת? אם יש לכם המלצות לסטיקים טובים של 4 ג'יגה אני אשמח. תודה,

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  16. אוקיי אז חבר שלי משדרג את המחשב שלו- הוא מחליף לוח אם, מעבד וזכרונות והתקציב שלו זה 2000 ש"ח. בהתחלה לא תכננו לשדרג זכרונות אבל אז הוא אמר לי שיש לו 512MB וזה נראה לי הכרחי. הרכבתי לו את הקומבינציה הבאה: Intel Core 2 Duo E6400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זכרון G.SKILL DDR2 1024MB 667MHZ CL5. אנא הציעו קומבינציות יותר טובות אם יש לכם. תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. Started by SteelCat,

אלה הדברים שאני מתכנן לקנות: Motherboard: Gigabyte GA-965-PDS3 CPU: Intel C2D E6420 VGA Card: GeForce 8600GT 256MB Memory: Kingston DDR2 1GB כרגע זה יוצא לי קצת פחות מ2600 ש"ח כשכל חלק מחנות אחרת. האם יש חנויות שבהן אפשר למצוא את החלקים האלה יותר בזול ממה שזאפ מציע? לדוגמה ב IQPC המעבד יותר זול והוא לא מופיע בזאפ. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן כנראה הורים שלי טסים עוד חודש לסין ותהיתי...... אם אני קונה בסין מעבד או משהו שיש לזה יבואן בארץ אני יכול למשש את האחריות בארץ?!

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by תום מרילין,

שלום אהלן והיי, יש לי P3 בלוח VIA VT82C694X Apollo Pro133A הזמנתי את הזכרון הבא: http://www.pcstock-computers.co.il/Sam_128_133.htm רציתי לדעת האם הלוח שלי יקבל אותו בזרועות פתוחות או שצפויות בעיות

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by tz2000,

אני על ווינדויס 10 , רציתי לדעת האם זה תקין. כמו שאתם רואים רשום שיש לי 6 GB זכרון, מתחת רשום בAVAILABLE 3 GB למה זה ככה? האם הוא יכול לנצל רק 3 GB מתוך ה-6? [ATTACH=CONFIG]9436[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105125

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מתלבט בין הדגמים: Corsair 6GB 3x2GB 1600MHZ CL8 - Kingston DDR3 2x2GB 4GB HyperX 2000MHZ CL8 אני מבין שיש כאן את עניין ה TRIPPLE CHANNEL... מכאן ההתלבטות... וגם מבחינת תאימות לא ממש מצאתי התאמה 100%: Gigabyte GA-X58A-UD7. תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מחשב עם : Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Asus P4PE-X/SE (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/26/03) הטמפרטורה של לוח האם היא בסביבות ה - 31 מעלות צלסיוס והמעבד כל הזמן בסביבות ה - 50 מעלות צלסיוס. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות כבדות המחשב עושה Reboot פתאומי כשזה קורה המעבד הוא בסביבות ה - 53 מעלות. האם זה גבוה למעבד הזה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שרת א': שני מעבדי AMD Opteron 250 2.3GHz ; 1MB Cache שרת ב': מעבד בודד Intel Xeon 3065 2.3GHz ; 4MB Cache מחשב ג': מעבד בודד Intel Core2 6420 2.1GHz ; 4MB Cache אני הולך לעשות ניסוי קומפילציה כדי לדעת תכל'ס מי הכי מהיר אבל אני גם רוצה לשמוע את דעתכם\הסבר שלכם אני מתקשה למצוא בנצ'מרקינג שכזה באינטרנט... אשמח גם להסבר קצת מה ההבדל בין הCore2 לXeon שבתאוריה דומים ?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by sabi10,

אני חושב להחליף מחשב (הגיע הזמן אחרי 6 שנים בערך), מעבר לאינטרנט וכו עיקר המשחקים שאני משחק זה call of duty, האם כדאי לי לקחת מעבד I3 - 2120 או ששווה להשקיע במעבד I5, כמובן שאני רוצה מעבד שימשיך להריץ משחקים ברמה של COD במשך הכמה שנים הבאות ושלא אצטרך להחליפו בעוד שנתיים. כרגע יש לי Core 2 Due E6550 עם כרטיס מסך nvidia GT8800, והמשחק האחרון של COD - MW3 עובד עליו אחלה, אומנם לא ברמה הגרפית הכי גבוהה (אחת מתחת) ועובד מצויין. אני לא מתכוון כרגע להחליף את כרטיס המסך עקב בעיות תקציב ואמשוך איתו עד כמה שאוכל - לא רוצה שכל העסק יעלה מעל 2000 ש"ח אם אפשר. ממתין לתשובתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.