עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי הייתי מעוניין לשרדרג את ה2 סטיקים שיש לי (כא 250 *2 = 512) לכמות הזיכרון המקסימלית.. מהי והאם יש המלצות ספציפיות ... ( לא יותר מידי יקר .. אם אפשר :-) )

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. ברצוני לשדרג את לוח האם שלי ואני מבקש המלצה לחיית FSB, אני מתכוון לרכוש את הלוח Abit IP35 Pro XE הביקורות על הלוח הזה מעולות ואיכותו הולכת בפניו. השאלה שלי האם יש לוח שיכול להתחרות איתו בסכום 900ש"ח. ? אני מעוניין גם להחליף את הזכרונות שלי ל-OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 שמחירם 690ש"ח, האם יש לכם המלצה לזכרונות מתחרים בטווח מחיר זהה - דגש על 4ג'יגה ו-1066MHZ ? המטרה שלי היא לסחוט את ה-E8400 באוברקלוק מרבי. תודה.

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by thebestof2005,

אז ככה, יש לי על המחשב סטיק אחד של 512, ddr2 667. היום קניתי סטיק נוסף של 1GB באותה מהירות ואותו ddr. שהוספתי את הסטיק למחשב ראיתי שבאמת רק הסטיק החדש פועל, כולמר המחשב מזהה רק אותו והסטיק השני של ה 512 לא מזוהה. איך אני מאפשר לשני הסטיקים לעבוד יחדיו? אשמח למדריך אם יש (עד כמה שהבנתי זה דרך הביוס). חיפשתי בסטיקים למעלה וקצת בחיפוש בפורום ולא מצאתי.. תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. Started by Green,

שלום... אני קונה מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף. שימושים הם:סרטים FHD, משחקים, אינטרנט ואימיול שתמיד עובד. המחשב הוא לפחות ל2-3 שנים. המעבדים שאני מתלבט בינהם הם בין:Q9450 , Q9300 , E8400 , E8500. ההבדלים בכסף בין המעבדים לא ממש משנה אבל עדיף שהיחס בין הביצועים למחיר יהיה אופטימלי תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום, אני שוקל לקנות את המערכת הבאה: ‏Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 WD1600AAJS 160GB SATA II LG ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W כרטיס מסך: 8800GS 384M או 9600GT 512M. האם במידה ואני קונה אחד משני כרטיסי המסך מעלה, והמחשב מיודע בעיקר למשחקים, האם עדיין קיים יתרון בקנייה של לוח מבוסס על 780G. מובן לי הלוחות המבוססים עליו הם מצויינים, אבל קניית 9600GT תכניס אותי למצוקה תקציבית וחשבתי ללכת לכיוון לוח אם זול יותר. חשבתי לדוגמה על ה GA-MA96VM-S2 או כל דגם אחר שיהיה חסכוני יותר [ה 780G עולה 450 והדגם שהבאתי 300 שח]. אשמח להצעה האם להתפשר בנוגע לכרטיס מסך ולהישאר עם GA-MA78GM-S2H או לדוגמה…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by sa_ka,

השאלה בכותרת אשמח לתשובה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by KF,

שלום, קניתי את המפרט הבא ואני כרגע בהתלבטות אחרונה עד מחר לפני ההרכבה.. http://tms.co.il/preview/spec/h7esmc1b ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי הזכרונות הנ"ל. האפשרות היא להוסיף עוד כ-300 ש"ח ולקבל את הזכרונות הללו http://www.pro-clockers.com/review.php?id=281 מה אתם אומרים ? חשוב להזכיר שהמפרט הוא למשחקים ובעיקר ל OC.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. Started by אמתי,

מישהו יכול לאמר לי איך מאפסםי את הלוח אם ? P35 DS3L

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב זול המבוסס על לוח 780G ומעבד 4800+. הבעיה היא שאם אני מבין נכון למעבדי 4800+ יש כחמש גירסאות שונות (brisbane, windsore...) מי מהן עדיפה וכיצד אני יכול לבקש אותה אם בכל האתרים מופיע רק השם הכללי ללא פירוט. שאלה נוספת, האם כדאי לקנות מעבד מהסדרה BE במקום 4800+ ? האם מוכרים בארץ את המעבד 4850e?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. שלום בתקציב של 1800 ש"ח בערך מעבד רצוי לוח עם כרטיס מסך, נפח הזכרונות 2gb המחשב לא מתוכנון ל o'c ולא מיועד למשחקים כבדים אך מיועד לעריכת מוסיקה עם 2 מסכים. אני לא מבין גדול במחשבים אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע . תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by aviad_el,

היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות הבאים? 1. GIGABYTE M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E 2. GIGABYTE GA-M61PME-S2 והאם הכרטיס מסך onboard מספיק למשחקים כמו fifa, pes? תודה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  12. שימו לב לזה! - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=35 הסבר: ערכת השבבים היקרה של אינטל למעבדי ה NEHALEM היא ה BLOOMFIELD , אינטל רוצה לאפשר המהרה רק לצרכנים אשר ירכשו את ערכת השבבים היקרה ולכן אינטל הכניסה במעבדי ה-NEHALEM שעון PLL ובמקביל בלוח האם שעון נוסף , כך שאם השעון החיצוני והשעון הפנימי לא עובדים באותו תדר , הרי שהמעבד יעבוד במהירות הרגילה שלו , ללא שום המהרה. סיכום: אינטל הולכת להפסיד בקטנה עקב מהלך זה!,כל המשתמשים ''הביתיים'' המעוניינים ב''אוברקלוק למחצה''/המהרה ''בקטנה'' לא ילכו לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל הלוח שאינטל תשים בו את שעון ה-PLL. לפי דעתי - AMD - זה הזמן לנקום!,אחרי מהלך כזה מצד אינטל (לא שהוא …

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by tamar,

ידיד שלי בדרך לשדרג מחשב, כל החלקים לשידרוג זמינים, רק מעבד Q9450 (שהושק די מזמן, לא?) לא זמין בשום מקום ולא יגיע בקרוב... מישהו יודע למה ואם יש מעבד כלשהו אפשהו?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אני יעשה אוברקלוק ומתלבט בין לוחות הX38 מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. ראיתי כמה ביקורות על QX9770 והלוחות שהשתמשו בהם שם הם לא בהכרח תומכים בFSB של 1600 MHZ. איך אני בודק ויודע איזה לוח יתמוך במעבד הזה. כנ"ל לגבי הזיכרונות.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. להלן בדיקה AMD Phenom 9600 Vs. Intel Core 2 Quad Q6600: Fight! http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2226939,00.asp עדיין ה INTEL יותר טוב למרות שטכנולוגית "על הנייר" הוא נחות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  17. שלום לכולם, כיום אני עובד עם פנטיום 4 ו-1 ג'יגה זכרון. המחשב כבר בן 4 שנים. השאלה שלי היא האם שדרוג (ללא OC) ל- E2200 או ל- 4400+ (כולל 2 ג'יגה RAM) ייתן שיפור מהותי בביצועים? המחשב משמש לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית שכוללת גם משימות תכנות (עבודה עם כלי פיתוח תוכנה). כרגע בכל מקרה אשאר עם XP. עוד שאלה, האם הדיסק הקשיח, צורב DVD ו- DVD ROM יכולים לעבור לחומרה החדשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. היי, האם אפשר עוד להשיג לוח אם למעבד AMD athlon 64 socket 754 + כניסת AGP? תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by לוח שנה,

אני לא יודע אם השאלה נכונה, אבל אם כעת אינטל מצליחה ליצר מעבד כפול, שלכל ליבה בו יש 410 מיליון טרנזיסטורים, למה לא ליצר מעבד אחד שיש בו 820 מיליון טרנזיסטורים?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב בעל לוח של אינטל עם ציפסט 865 INTEL E210882 לאחר נסיונות רבים להשיג את הלוח בארץ למכירה התיאשנו כי כנראה לא קיים העניין הוא שעל המחשב כרגע מותקנות תוכנות מאוד מיוחדות שלאף אחד אין כח להתקין עוד פעם עם רשיונות וכו ודרייברים וכל החומר שנשמר בתוכנות השאלה היא האם יש אופציה להחליף את הלוח ללוח של אינטל בעל אותו ציפסט שיוכל ללא התקנה חוזרת לקבל את ההתקנות הקודמות ללא שינוי???

21. Started by felixb,

שלום לכולם, לגבי הסימונים החדשים של מעבדי האינטל. מה ההבדל בין: Core 2 Duo E8300 Core 2 Duo E8400 Core 2 Duo E8500 ? ולמה בד"כ הקפיצות במחיר בין 8400 ל 8500 היא גדולה מאוד (יותר מאשר בין ה 300 ל 400)? שאלה נוספת: על איזה לוח אם הייתם ממליצים ביחד עם אחד המעבדים האלו? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by CrosS,

שלום רב חבר שלי רוצה לקנות זכרון 512 השאלה היא אם יש הבדל בין ה CL שכתוב על הזכרון.. וכמה זה משפיע

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  23. שלום רב, אני נועם, שבוע טוב. אני מתכוון לקנות בשבועיים הקרובים חלקים למחשב חדש. הדילמה שלי היא לגבי הזיכרונות. האם כדאי לקנות DDR3 או DDR? אני שואל כי אם אני אחליט על DDR3 גם הבחירה שלי הלוח שלי תשתנה. ועוד משהו, לא בטוח שזה לכאן. איזה כרטיס/י מסך הוא המומלץ בתקציב שנע בין שלוש לשלושת אלפים וחצי ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. Started by SAGI75,

שלום לכולם אז ככה אני קראתי את רוב הדברים על לוחות אבל עדיין לא הבנתי איך לבחור לי לוח אם מתאים מה זאת אומרת אז ככה איזה מהירות ומה זה אומר לגביי המעבד האם אני יוכל לשדרג לי לוח אם למעבד יותר חדש שיצא . כשאני קונה מחשב מה חשוב לדעת על הלוח -אם. ואיך אני מתאים לי לוח אם למעבד ולזיכרנות. מצטער שאני קצת מבלבל אני לא מבין בזה כל כך אז אשמח לעזרה המחשב הוא למשחקים ולשאר הדברים אבל לרוב משחקים. (חשוב לי לדעת איך לבחור לוח-אם מתאים לצרכים אלה )

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה? או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ? ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800. תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים