מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מחפש מידע\ביקורת\ניסיון\המלצות\קטילות על לוח זה חיפשתי מידע פה בפורם ולא מצאתי משהו מעמיק תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
בגדול שני הלוחות דיי זהים ההבדל העיקרי הוא הכרטיס המובנה, עד כמה ההבדל בין הכרטיסים המובנים משמעותי והאם הוא מצדיק תוספת של 100 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה עדיף היום למשחקים? אופציה 1: intel i7 920 ו HD4890 . אופציה 2: Intel Core 2 Quad Q9550 ו שני כרטיסי מסך של HD4890. ד"א יש לי מסך Samsung 22" 5ms 1:50000 ואני רוצה לשחק ברזולוציות הכי גבוהות ושיזוז חלק....
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות כמו שפתאום באמצע שינוי הגדרות הכרטיס מסך לא בביוס או משהו כזה מתחיל להישרף הלוח אם ניתקתי אותו וחלק קטן מאוד נשרף והשאלה שלי מה גרם לזה ? ושאני פותח את המחשב מופיע לי בתצוגה בלוח אם FF ולא ממש הבנתי מה זה אומר חיפשתי בGOOGLE ולא ממש מצאתי תשובה תודה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה יותר עדיף P640 3ghz 64bit 2mb VS AMD643200 ואם כן איזה לוח עד סכום של 600 שקל לקחת לאחד מהמעבדים?.. הכסף זה לא העיקרון הלא השימוש ..אפילו ש AMD אולי זול יותר והאינטל יקר בקצת זה לא שימוש רגיל זה עבודה בגרפיקה וידאו עריכת מוזיקה יצרת מוזיקה קבצים של כמה גיגות ..
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום... חבר טוב שלי מחפש שדרוג למחשב שיכלול מעבד לוח אם זכרון וספק היית רוצה לשמוע מכם עצות לחלקים הנ"ל כי אתם הכי טובים בזה. מעבד: חובה AMD 64 ביט זכרון: 1024 MB בלבד לוח אם: SATA, תמיכה בבתדר לזכרונות כמה שיותר גבוהה ושיהייה מחברה אמינה. ספק: טוב שיחזיק את המפרט וגם איזה 8 מאוררים כ.מסך חזק וזהו נראה לי. תודה מראש מקווה שתעזרו L.A
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 2 GB בתזמון CL5 האם יש לי אפשרות להתקין בנוסף גם סטיק של 2GB ב CL4 ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הלוח אם שנבחר הוא: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H המעבד שנבחר הוא: AMD A8-5600K האם יש סיבה מיוחדת למספר כרטיסים במקביל במקום כרטיס אחד או שניים? למשל: 8GB שמורכב משני כרטיסים של 4GB או ארבע כרטיסים של 2GB? ואיזה מהירות כדאילקחת, המקסימום שהלוח תופס שזה 1866 או פחות מזה?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
באתר של GAMER המליצו לי על הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=7526 DFI LANParty UT nF3 250Gb 754-pin מה אתם אומרים שווה את הכסף? אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (AMD64 3000 S-754) ולכרטיס מסך שלי XFX GFORCE6600GT מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! שאלה למומחי הפורום! - בתקציב של כ600 שקלים, מה הלוח שאתם ממליצים בין אלה: Asus P5Q Gigabyte GAEP45UD3L Gigabyte GAEP45DS3LR אם יש לכם לוחות אחרים שאתם ממליצים - אשמח לשמוע! הערה : הלוח צריך לתמוך ב: P45, Socket 775, E8400, DDR2 זיכרון - עד 16gb התלבטתי גם לגבי ASROCK, הבעיה שאני לא מוצא כמעט כאלה בישראל... תודה לכל העונים! שבת שלום, נדב.
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 Venice Docket 939 E6 BOX LANPARTY UT nF4 Ultra-D 939 Sunbream Transfomer BLACK Big Typhoon TT CPU Cooler Sapphire X800GTO2 256MB WD 250GB 16MB SATA II KS x2 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan הזכרונות לא יעברו OC, צריך שני סטיקים 512X2 המחשב למשחקים, רק המעבד והכרטיס מסך יעברו OC הבנתי שזכרונות נורמלים זה לא ב600 ש''ח אז שיהיו במחיר קרוב ל700+- או שיש זכרונות טובים בפחות כסף תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ווינדוס אקס פי כבד לי מדי על המחשב ורציתי להתקין לי וינדוס 98 ואין לי אפשרות להתקין את הלוח אם שלי עם הכרטיס רשת והכרטיס קול שמובנים עליו כי אין לי את דיסק ההתקנה ורציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה של הלוח שלי תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב בעל יישומיים משרדיים+ (לא למשחקים). לכן חשבתי ללכת על לוח משולב עם כרטיס מסך (גם בשביל לחסוך). המחשב צריך להיות חזק כי אני עובד על מספר יישומים בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי כבר קורס... המעבד יהיה: 6300, וראיתי לוחות של אינטל המבוססים על השבב 965G שהוא בעל הכרטיס מסך המובנה ה"חזק" יותר שלהם (X3000), אבל תשמעו קטע: יציאת הכרטיס היא ב- VGA ואני שחטאתי וקניתי מסך LCD מ"שוכלל" עם יציאת DVI יכול מבחינת אינטל ללכת לכול הרוחות כי אם אחבר את המסך (עם מתאם או כבל מיוחד) אל יציאת ה-VGA שבלוח אקבל אות אנלוגי ולא דיגיטלי. אתם מבינים, אי אפשר לחבר מסך בחיבור דיגיטלי ללוח אם עם הציפסט האחרון של אינטל.... אלא אם אתם קונים כרטיס מסך נפרד, אבל אז בשביל מה לקנות לוח אם …
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מספר הדלפות מקבילות מוצאות את דרכן אלינו ומאירות את התוכניות של ענקית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה....יש לי שני סטיקים של 512 ddr2 עכשיו קניתי עד שתיים אבל אני לא מצליח להכניס אותם(פיזית...)זה נכנס עד האמצע ואז מפסיק להיכנס אפילו שאני מפעיל כח....אם אני מפעיל רק על צד אחד אז אני מצליח לנעול אותו אבל אז הצד השני קופץ החוצה!ניסיתי עם חבר ולא הצלחנו....החיבור עצמו מתאים זה בדיוק בצורה של הזיכרון....למה זה?לא נראה לי שאמורים להפעיל כ"כ הרבה כח..... (אם זה חשוב הצבע של שני הסלוטים שאני מנסה הוא כתום בשונה מהצבע של השניים האחרים שהם צהובים,אבל החיבור עצמו אותו הדבר....אולי בהם צריך לחבר את זה בכיוון ההפוך?)
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לדעת איזה מעבד ואיזה לוח אם הם הכי חזקים היום בשוק, אשר יהיו הטובים ביותר למטרות גרפיקה כבדה מאוד! (ואם אפשר לינקים לחנויות של מה שאתם מציאים לי) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שוב אני עם שאלות לגבי בחירה נכונה עכשיו לגבי לוח אם, מה עדיף לפי דעתכם ? ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P או Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P שניהם מחירם נע סביב 1100 ש"ח פלוס מינוס תודה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מי יוכל למכור או לקבל סלוקט עבור מעבד פנטיום 3 סוקט 370 .
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קראתי כמה הודעות בפורום וראיתי כל מיני הודעות שהיה כתוב בהם ש DUAL CORE נותן ביצועים פחות טובים במשחקים 1. זה נכון ? 2. מה זאת אומרת ביצועים ? אני לא מבין.. מהירות אולי ?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות את הלוח הזה GA-P35C-DS3R (תמיכה ב-DDR3 בהפרש של 15 ש"ח סה"כ מהלוח GA-P35-DS3R ו775 ש"ח ו-760 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=ga-p35 מישהו יודע מה ההבדל בין Rev 1.x לבין Rev 2.0? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום הבדל מהותי חוץ מהיציאות USB. ב-Specfication לא רשום כלום , אבל בתמונה רואים שאין LPT Port ו-COM Port. אלה ההבדלים היחידים ? תודה..
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני משתמש במעבד 3.0 GHZ חד ליבה המעבד שלי מתחמם יותר מדי ולפעמים המחשב נתקע שאני מפעיל ישומים פשוטים כמו IE7 או Office המחשב מתחיל להשמיע רעשים ופולט חום רב מהמאוורר הצדדי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? נקיתי את המארז לפני חדשיים ואני לא בטוח אם זה אבק או משהו אחר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר זיכרון בשם פרינסטון? א"כ איך הוא? והאם כדאי ללכת עליו או לחפש משהו מוכר יותר כמו קינגסטון/סמסונג יש באמת הבדל משמעותי בין הזכרונות? ואני מדבר על זיכרון DDRAM 512
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם ASUS חבורי CHA FAN, PWR FAN אני יודע שאליהם אני יוכל לחבר מאווררים. אבל לא ברור לי בדיוק מה זה חיבור CHA וחיבור PWR הסבר בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-