עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gameplan,

אשמח לשמוע מה ההבדלים בין שני הלוחות האלה,בכל המובנים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by Dano,

האם יש הבדלים רבים בין שני המעבדים? שניהם בסוקט 754 דרך אגב.. ה2800 זה BOX ה3000 רגיל ההבדלים זה 100 ש"ח BOX-זה אומר שבא עם זה תוספות ותוכנות לא?

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by Alonzo17,

היי, חבר טוב שלי מתלבט איזה לוח לקחת מבין השניים וביקש ממני לברר לו.. כאן אני מבקש את עזרתכם לגבי שני הלוחות האלו, מה ההבדלים בניהם ומה כדאי לקחת. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

הTWINMOS מגיע עם CAS2.5 אבל יכול להגיע ל 2 בקלות הCORSAIR מגיע עם CAS2 - האם הנתונים הנ"ל אומרים משהו לגבי באיכות של הזיכרונות אם זה נכון זה מוצא ביטוי במחיר. בקיצור האם כדאי לקנות CORSAIR יקר או TWINMOS זול ולקבל אותה תוצאה ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DrLEON,

[נערך] מצטער על העילגות מקודם.. התכוונתי לשאול אם זכרונות של 667 לא יגבילו אותי יחסית לזכרונות של 800 כאשר אני אעשה OC מ2.4 ל3.0GHZ ..ובלי קשר לOC, יש בכלל הבדל בביצועים? כי ראיתי בזמנו של 533 לא היתה נחיתות מול 667 מעבר ל2%-3% . תודה.

6. Started by bati6,

האם יש הבדל כלכך גדול? אם לי ולעוד מישהו יש את אותו המחשב ולא יש 16 גיגה ddr4 ולי 16 גיגה ddr3 האם אני ארגיש שוני בין המחשבים?ש

7. Started by eyalha,

לדעתכם במידה ואני אקנה היום את הE6600.. אני אצטער עוד שנה שנתיים שלא חיכיתי חודש (להורדת מחירים) וקניתי את הQ66000? עד כמה ההבדלים מהותיים? (לשימושים רגילים ומשחקים)

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by drbrain,

אבקש את עזרתכם לגבי המלצה ללוח אם תומך HASWELL, אני מעוניין בלוח אם זול, ידוע לי עם דגמים H81, B85, H87 - רציתי לדעת מה ההבדלים הנוספים ביניהם חוץ מכמות סלוטים זכרונות, כמות SATA וכמות USB - מה עוד ההבדלים ביניהם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש הבדל משמעותי בין שני המעבדים ברמת החישובים?? והאם גם לגיימינג כבד ברזולולוצית 1080P יהיה הבדל?? איזה יתרונות קריטיים יש ל-2500 על ה-2100 ואיך זה מתבטא בפועל??

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by junior_mg,

שלום לכולם רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן oc לא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו? מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Inzagi,

מלבד התמיכה בCF, איזה עוד הבדלים יש ביניהם? וליתר דיוק, אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: Asus P5QL-E, Asus P5QL- PRO, Asus P5Q בהנחה שאני לא עושה אוברקלוק ולא CF... איזה מהם הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

אם אני אקנה מעבד C2D אז ה-FPS במשחקים יעלה לי, במיוחד אם אני משחק עם בוטים? ברור לעומת Pentium 4....?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by djelectric,

אני רוצה להבהיר לעצמי משהו... האם ההבדל היחיד בין המעבדים הנ''ל הוא כמות ה CACHE ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, האם יש הבדל עקרוני (אמינות ביצועים וכו') בין מעבדים שבאים כ-BOX ובין כאלה שמגיעים ב-TRAY השאלה היא בין 4400 ב-TRAY http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=579.00;10838 ובין 4200 ב-BOX http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=580.00;9123 גונבה שמועה לאוזני כי מעבדי TRAY הנם מזוייפים - למרות שאני ממש לא מבין איך אפשר לזייף מעבד נראה לי שכאשר מריצים תוכנה לזיהוי חומרה (דוגמת HWINFO ) מייד אפשר לראות את הפרטים של המעבד - תקנו אותי אם אני טועה לגבי זיכרונות לגבי שני המעבדים האלו - אני מתעתד לקנות 2 גיגה זיכרון (GSKILL ) האם לקנות 5400 או 6400 האם יש הבדל משמעותי ביניהם? האם הפלטת מתכת על הזיכרונות 6400 באמת משפיעה על הקירור שלהם? הערה חשובה - אין ו…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by kolsad,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box ל Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Bo ההבדל במחיר הוא של 200 שקלים. (בהנחה שהשימושים הם משחקים, פוטושופ, סרטים באיכות גבוהה) תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by zabadak,

שלום חברים! האם יש למישהו קישור לכתבת הסבר על הצ'יפסטים העכשווים של אינטל? עדיפות לכתבה בעברית אבל גם באנגלית יתקבל בברכה. אלי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חיפשתי בדביק תשובות לכך ולא מצאתי. מה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? (Intel, Via, SiS) מה חשיבות בחירת הצ'יפסט על פני יצרן הלוח? עד כמה חשוב יצרן הלוח אם או שבכלל לא חשוב אם יש צ'יפסט טוב? הכוונה שבוחרים לוח צריך להתייחס לצ'יפסט ואחריי זה ליצרן או שהיצרן זניח בהשוואה לצ'יפסט? (דוגמא: עדיף לוח Gigabyte עם צ'יפסט SiS או לוח עלום שם עם צ'יפסט Intel?)

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  18. אני רוצה לקנות בנדל משולש (מעבד+לוח+זכרון) בקרוב. הלוח (כנראה) 7VAX. מעבד Athlon XP 2000. ההתלבטות היא האם ללכת על זכרון במהירות 333 או 400? ובנוסף, האם יש הבדל מהותי בין 256MB ל-512MB ? אשמח לשמוע דעתכם...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ag43,

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין הזכרונות האלו? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=396 לאלו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=398

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. אני מתלבט אם לקנות זיכרון 2048 של CROSAIR מהירות 667MHZ או 800MHZ. עכשיו ברור שה800MHZ עדיף אבל מה ההבדל ? האם הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  21. Started by Inzagi,

ראיתי שיש להם מספר דגמים, XMS, XMS PRO, XMS DHX, DOMINAITOR ועוד, מה ההבדלים ביניהים ואיזה הכי מומלץ למשחקים בלי אוברקלוק? גודל הזיכרון יהיה 2GB DDRII 800.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש לי פה שני סטיקים של 512MB של SAMSUNG k4h560838e-tccc k4h510838c-uccc הראשון בעל שבבים משני הצדדים השני רק מצד אחד איזה מהם יותר טוב ויותר מהיר ובעל פוטנציאל גבוהה יותר ל OC מה ההבדל בקיצור... תודה מראש!!! יניב

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  23. עומדים מולי 2 זכרונות, שניהם 4-4-4-12, 4GB 2X2048, של Corsair וG.Skill. יש הבדלים מהותיים בין החברות, או שאפשר להתפשר על הG.Skill ולחסוך 200~ ש"ח? ומנגד, יש חשיבות כ"כ גדולה לתזמונים, או שאפשר להתפשר על 5-5-5-15? תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by arield,

שלום רב, יש לי 3 שאלות שרציתי לשאול לגבי זיכרונות: א.הבנתי שאין הבדל בביצועים בתדר של הזכרונות כלומר אם יש לי זיכרון שרץ ב1333 או ב2133 לא ארגיש הבדל ובמיוחד לא במשחקים, האם הדבר נכון? ב.האם הCL הוא מאוד משמעותי בביצועים? כלומר זיכרון למשל DDR3 1600 שיש לו CL7 וזיכרון DDR3 1600 שיש לו CL9 האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?(ללא קשר לעלות-תועלת אלא רק בהתחשב בביצועים) ג.וזאת השאלה הכי חשובה אם נזניח לרגע את עניין תקציב לקניית זיכרון האם יש באמת הבדל בין זיכרון שנקנה מחברה יקרה יותר(ניקח לדוגמה את g.skill) או מחברה זולה יותר(למשל kingston)? האם ארגיש הבדלים בינהם בזמן העבודה והרצת משחקים כבדים?אם כן יש הבדל אז האם הוא יתבטא בOC יותר יציב וטוב?כי אני מתכנן לעשות OC למעבד ולזכרונ…

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

היי, הבנתי שבלוחות האם של NVIDIA יש כרטיס קול מובנה, עם טכנולוגיה מיוחדת אשר מאפשרת צליל הקיפי אמיתי עם אוזניות. השאלה היא: האים זה נכון? האים אני אקבל את זה עם כל לוח אם שבא עם CHIPSET של NVIDIA או שאני צריך את הNFORCE עצמו? באיזה לוחות מדובר? ואם למישהוא יש ניסיון עם זה, כמה זה שווה באמת... תודה רבה!!, יאיר.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.