עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. אני מעוניין בהמלצה ללוח אם טוב לצרכים שלי. HD משחקים כבדים תמיכה בזכרונות DDR2 1066 שיעברו אוברקלוק ומעבד QUAD שגם יעבוד OC כנראה. על מה ממליצים?

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by cow king,

אני מעוניין לדעת מה הבדל בין ליבת הConroe לליבת Penryn אם זה מבחינת הWATT או סוג הליבה מה יותר חדש מה מתחמם פחות וכול מידע אחר

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. לפני זמן לא רב לוחות אם היו מגיעים עם כ- 5 חריצי הרחבה בתצורת pci . עכשיו הם מגיעים עם פחות מחצי מזה (כ-2 ). אני מבין את היתרון של pci-e בכרטיסי מסך , אבל כלל לא ברור לי מה הצורך בהם בכרטיסי הרחבה רגילים שלא דורשים רוחב "פס " גדול . אז לא מספיק שאנחנו נתקעים עם כרטיסי pci שעלו לנו ממון רב ועכשיו שוכבים כאבן שאין לה הופכין , אלא שגם לעיתים קרובות לא ניתן להשיג את אותם כרטיסי הרחבה בתצורת pci-e , ובמקרים הנדירים שמוצאים כרטיסי pci-e , הם מתברר ,הרבה פעמים ,לא רק שנחותים יותר מאותם כרטיסים ישנים בממשק הישן אלא אף עולים פי 2 עד 3 . לדעתי זה תרגיל מלוכלך וקונספירציה של התאגידים הגדולים במטרה לאלץ אותנו לשדרג ,גם אם אין בכך צורך אמיתי וזאת במטרה לרוקן לנו את הכיסים . אבל עזבו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gal,

ובכן תכלס יש לי מחשב נחמד אבל פשוט בא לי להשקיע קצת בו.השאלה היא בעצם לגבי הזכרונות בעיקר:יש לי כרגע 4 גיגה 667 האם יש טעם לשדרג ל-4 גיגה 800? השימושים שלי הם בעיקר גלישה ומעט משחקים.הבנתי שיש זוג זכרונות של ADATA שאפשר לבצע להם OC ,השאלה בכמה זה משפר ביצועים והאם זה מסובך לבצע OC? פשוט אין לי הרבה ידע בנושא הזה. בכללי הייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המפרט שלי,והאם יש לכם הצעות לשיפור או שדרוג של משהו שיעזור לי קצת לביצועים יותר טובים אולי.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by red_Joe,

שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי מחשב, כאשר עברתי מלוח אם מאוד ישן של ASUS (מלפני 3 שנים וגם אז הוא היה בינונו), ללוח אם של GIGABYTE P31-S3G וממעבד intel pentium 3.00 mhz למעבד core 2 due E4600. ניסתי להתקין את ה- הארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, והבנתי שבגלל שה צ'יפסט שונה צריך לעשות ריפר למערכת ההפעלה. לא כל כך הצלחתי, בגלל שכשניסית הוא ביקש ממני adminstartive password ואין לי מושג. אני מפחד לפרמט את המחשב כי המערכת הפעלה שלי היא OEM ויתכן שהוא לא יתן לי להעלות אותה שוב עם צ'יפסט שונה. אנא המליצו לי מה לעשות. מנהלים אם זהלא הפורום המתאים (לי הוא היה נראה הכי מתאים), אנא הפנו אותי למתאים יותר באתר זה, תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by zaz,

מה ההבדל בין ICH9 ל- ICH7 ומה אני צריך את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. תקציב - כמה שיותר נמוך.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by DREDON,

אין לי בעיה לבחור כרטיס מסך, מעבד, זיכרון אבל לוח אם זה פשוט סיוט כולם פשוט נראים כמעט אותו הדבר. נתוני המחשב שלי הם כאלה: מעבד: Intel Core 2 Extreme 3GHz LGA775 FSB 1333MHz 64bit זיכרון: 2x Corsair 1GB DDR2 667MHz כ. מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB מארז: Antec 1088B AMG קירור - יתבצע ברגע שאני אקנה את הלוח אם ואקבל את המעבד. מוכן לשלם עד 1500 ש"ח ללוח אם (פחות או יותר), אבל בבקשה מי שמציע לוח אם תכתבו מה היתרונות שלו על אחרים כדי שאני באמת אוכל לדעת את ההבדל... הלוח צריך כמובן להתאים ל OC שיתבצע בעתיד. (למשל הלוחות של אינטל אני יודע שגרועים בזה). תודה בני

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  10. הלוח: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=582&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= הזכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=394 נכון שכתוב על הלוח שהוא תומך,אבל יש שם הערה : Supports up to 2GB memory size without ECC Supports only x8, x16 DDR devices with 4-bank יש לזה חשיבות,או שאני יכול לקנות את הזכרונות האלה?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  11. שלום חברים בגלל סיבות מרובות הוצאתי את מחשב הP4 הישן שלי מהבויידן,אני צריך עזרה בהפעלתו לצערי אין לי את הדרברים הדרושים איך ניתן למצא מה סוג הלוח אם ע"מ למצא לו דרייבר(הלוח שייך לMSI אין לי מושג מה שמו למעט שעל הגשר הצפוני רשום 533 ) הHD חדש ישן 80G אך מפורמט-תוכנת הפעלה יש לי להתקנה. תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:41:13 חברים שוב פעם שלוםמצאתי את הדגם של הלוח אם MSI 845PE MAX VER2.0 מה עליי לעשות עכשיו תודה לכל העונים "הגאונים" גל[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:48:16 הורדתי את כל הדרייברים הדרושים מה עכשיו?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by QQQ,

אם עכשיו אני עובד עם 1024MB*2 DDR2 800MHZ 5-5-5-18 ואני רוצה להוסיף עוד 2 מודולים של 1G אבל עם תזמונים אחרים - 5-5-5-12, מה בעצם קורה? האם יש בעיה לעשות את השילוב הזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by Ashand,

שלום האם יש לוחות אם שתומכים ב-2 מעבדים כדוגמת Q6600 ? אני יודע שיש לוחות כאלו ל-XENON ...QUAD CORE האם לוחות אלו מתאימים גם ל-Q6600 ? אם יש לכם לינקים אוד ה מאוד

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  14. אני עומד לקנות מחשב מבוסס intel q9459 ורוצה להתאים לו לוח וזכרונות ל OC. הלוח ששמתי עליו עין הוא asus p5q-e (הצ'יפסט החדש P45) , רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה לגבי זכרונות Corsair 4GB kit pc2-6400 ddr2-800 CL4 האם הם נחשבים טובים ל OC, ואם יש משהו בתחום המחירים (אני רוצה קיט עבור 4 GB) של 630 שזה עולה - אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  15. יש לי לוח אם: P5LD2 SE וכרגע יש לי מעבד intel pentum D 3.4GHz ואני רוצה לשדרג אותו השאלה מה המעבד הכי טוב שאני יכול לשים בלוח אם שיש לי ? וכמובן שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום המפרט שהרכבתי עד עתה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ספק כח HEC 500TDT 500W לוח: GIGABYTE GA-P35-DS3L או GIGABYTE GA-P31-DS3L אני רוצה לדעת אם p31 מספיק כדי לסחוב את כל זה בלי לעשות צוואר בקבוק למעבד/זכרונות/כרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות sli או oc בכלל, ההבדלים במחיר הם משהו כמו 110ש"ח תודה אם משהו כאן יכול לעזור לי גם לגבי שאלת מסך וספק כח כדי שאני לא אצטרך ליצור הודעות כפולות: האם ההבדלים בין Asus 22" VK222U ו- Asus 22"…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. שלום חברים הזמנתי את הלוח ASUS P5Q DELUX ויש בו כמה תכונות שמענין אותי לדעת עליהם יותר מה ההבדל בין ASUS Drive Xpert לבין הגדרת הכוננים בRAID רגיל? אני לא רואה שום הבדל האם יש חידוש במה שאסוס הוציאו? כמו כן למישהו יש ביקורות או בדיקה שמשווה בין ASUS True 16-phase Power Design לבין 8? מה היתרונות הגדולים של 16 לעומת 8? יותר יציבות במתחים? זה בעצם קשור לספק לא? (הסטפים של המתחים לOC קשורים ללוח אז על זה אולי מדובר? ) והאם ASUS EPU-6 Engine חוסך באמת בחשמל?(על הנייר זה מאוד מרשים אבל בפועל.. מי בדק? )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DREDON,

כנראה שאני קונה אחד כזה שבוע הבא כדי שיתאים לי למעבד: QX9650 המחיר של הלוח הזה הוא 590 ש"ח וזה נראה לי זול מדי. מישהו יודע משהו על הלוח הזה שיכול לתת ביקורת עליו? תודה מראש בני

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  19. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=GIGABYTE+GA-P35-DS3L חייב תשובה מיידית עוד היום אם אפשר מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? 10X

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  20. בקשר ללוחות החדשים (P45) ראיתי שלרוב החנויות כבר הגיעו הדגמים של אסוס ורציתי לדעת מתי יגיעו אלה של Gigabyte.. עכשיו שאלה אחרת לגבי הזיכרונות, רציתי לדעת את ההבדלים ולמעשה מה מבין 2 הזכרונות האלה יותר טוב גם במצב של OC וגם ללא. http://tms.co.il/product/5259 http://tms.co.il/product/5513

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by namyob,

על איזה מהלוחות הבאים אתם ממליצים לקנות: 1.asus m2n-e 2.asus m3a78-emh hdmi 3.asus m3a 4.gigabyte ga-m57sli-s4 5.gigabyte ga-ma78gm-s2h ואם לא תיהיה לי בעיה לחבר להם כרטיס מסך 8800gts של gainward בברכה, עמיר

22. Started by avner_s21,

אני רוצה לשדרג את המחשב יש לי כרגע 512 שהם שני כרטיסים של 256 פעול על dual מה עדיף לקנות עוד שניים כדי שישמור על הdual או עדיף אחד

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. Started by yonir,

אני בטוח למדי בתשובה אבל אני אשאל ליתר בטחון: Intel Celeron 1000MHz מחובר ב: Socket 370 FC-PGA הוא פחות טוב מאשר: Intel Pentium III E 1000MHz מחובר ב: Slot 1 SECC2 נכון? (370 חדש יותר מ-slot 1 אם אני לא טועה, אבל הסלרון חלש יותר בלי קשר אני מניח) תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. פרסמתי גם בפורום אמצעי אחסון אבל נראה לי שזה קשור יותר לפה כי זה לוח אם... אז ככה: האם כאשר אני מחבר הארד דיסק IDE במקביל להארד דיסק SATA2, זה יכול להאיט את פעולת המחשב\פעולת הארדיסק הSATA2? יש לציין כי על הIDE יאוחסנו מסמכים בלבד, ועל הSATA2 כל המשחקים והיישומים הכבדים. ההארדיסקים לא יפעלו במקביל(ז"א שאם אני משחק משחק מהSATA2 אני לא אקרא מסמך מהIDE). הלוח אם שלי הוא Abit IP35P. בתודה אורי

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. 1. באופן כללי, מה היתרונות של 78 על פני ה 74 (ששוה 250 ש"ח נוספים..) ? 2. האם למחשב משרדי התוספות הנ"ל חשובות / כדאיות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים