עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1) מה ההבדל בין הלוחות אם האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5907 2) מה זה CONROE READY?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  2. ocz gold 1 giga 800 mhz or pqi turbo 1 giga 800mhz שניהם 512 כפול 2....

• 7 תגובות
    • 528 צפיות
  3. שלום אני לפני קנייה של לוח למעבד I920 יש שני דגמים של גיגהבייט שמאוד דומים ולא ממש הצלחתי להבין מה ההבדלים בנייהם 1. GA-X58A-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=Intel&CPUType=socket+1366 2. GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3265

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום אני מנסה להוזיל עלויות של מחשב שאני מרכיב, ותהיתי האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים בין זכורנות DDR3 בתדר 1600 לבין תדר 1333 ? החסכון הוא לא גדול, משהו כמו 100-150 ש"ח, זה שווה את זה ? באופן כללי, רציתי לשאול האם הגישה שלי נכונה, חשבתי להשקיע יותר על מעבד, כלומר לקחת את ה - i5 הכי טוב שיש מהסדרה החדשה (i7 נראה לי בזבוז כסף ביחס עלות / תועלת), עם 8GB זיכרון, ולא ללכת על מעבד i5 נחות יותר, עם 16GB זיכרון, וזאת מתוך הנחה שזיכרון יהיה ניתן גם בעוד שנתיים לשדרג, ואילו מעבד יהיה הרבה יותר קשה לשדרג (ואני אף פעם לא שדרגתי מעבד).

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  5. אני רוצה לקחת לדוגמה זיכרונות PQI מ2 דגמים הראשון הוא PC3200 בתיזמונים של 2-3-2-6 והשני בתיזמונים של 2-2-2-5 ההבדל במחיר היום עומד על כ250 ש"ח והשאלה היא האם ללא אוברקלוקינג (!) ההבדל בביצועים שווה את ה250 ש"ח הנוספים ואם כן או לא כמה הבדל ממש יש ואם זה שווה בכלליות. תודה מראש.

6. אהלן המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לפעול קצת לאט המפרט C2D 6850 1GIG KINGSTON DDR2 8500GT עכשיו אני בדילמה בנוגע להוספת זכרון כי בתכלס אולי עדיך לחסוף איזה 100-200 שקל ולהביא רק סטיק אחד של ג'יגה ? ( יש הבדל ביצועים בין 3 ל2 ? ) אם אפשר שתמליצו לי על זכרון בערך ב200שקל כרגע אני מתלבט בין קינגסטון סטיק אחד של 2 ג'יגה שעולה 180 לבין סטיק ג'יגה שעולה 90 שקל שניהם 800MHZ DDR2 מה אתם אומרים ? יש הבדל בין 2 גיג ל3 גיג ? אני רוצה לקבל שיפור בשימוש היום יומי במחשב באופן כללי שיפעל מהר יותר ובמשחקים שלדעתי זה גם אמור לשפר

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הכותרת בעצם אומרת את הכל אני שוקל אם להשקיע בזכרנות בעלי 800 מה"ץ ומעוניין לדעת אם התוספת שווה את זה האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים. ואם קיים הבדל משמעותי אני יכול המלצה לזכרון בעלי 800 מה"ץ או מ-ZIGZAG או מ-PANDA או מ-LOGIC תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכולם ראיתי ששני המעבדים הנ"ל לא חולקים אותה ליבה ה6400 משתמש בליבתAllendale וה6600 משתמש בליבתConroe ורציתי מה ההבדל בין הליבות ואיך זה מתבטא בביצועים עמית

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by amitgv1,

מה ההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל ( גם באסוס וגם בגיגאביט ) ?

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  10. Started by roma4k,

חג שמח, מה ההבדל בין התזמונים הבאים והאם יש השפעה על ביצועי המחשב עקב השוני בתזמונים? 2.5-3-3-6 2.5-4-4-8 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  11. האם הוא משתמשעותי במשחקים....התקנות...קידודי וידאו(אני יודע שפה עדיף אינטל אבל אני מקודד רק פעם בשבועעים ככה) וכו... ואני מתכוון גם לעתיד...

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  12. שלום לכולם קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600. היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים. האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל? האם ההבדל שווה 300 שקל? והשאלה הנוספת מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8 זה נכון? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי שאלה יום לפני קניה של מחשב לאחי, השאלה היא אם ההבדל בין לוח GIGABYTE NF4 שמגיע עם PCIe לעומת NF3 שמגיע עם AGP משמעותי ? הוא מאוד לחוץ בכסף וההבדל הוא בערך 250 ש"ח בקומבינציה עם כרטיס מסך שיוצא גם כן יותר זול עבור סלוט AGP. 1. AGP יעלם בקרוב משוק הלוחות וכרטיסי המסך? הבעיה שלי היא עם הנושא הזה היא אם יתקלקל הכרטיס המסך בעתיד וכבר לא יהיו כרטיסי AGP, הוא יהיה בבעיה. 2. יש הבדלים בביצועים מעבר לסלוט של הכרטיס מסך? הלוחות המדוברים הם: Gigabyte GA-k8NF Gigabyte GA-K8NS שניהם בסלוט 939 של AMD64 צריך תשובה דחופה לגבי שתי השאלות תודה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by 00Amir,

כיום יש לי זיכרון קרוסייר במתח של 1.65V במהירות 1600mhz ובתזמונים 9-9-9-24 אני רוצה להוסיף זיכרונות של ג,סקיל אבל אני רואה שלמרות שהמהירות והתזמונים דומים המתח שלהם הוא 1.5V האם אני מבין נכון שאין מצב שהזיכרונות יעבדו ביחד?? האם שווה לי להוציא את הזיכרון קרוסייר שלי 2X2gb ולהחליף בג'.סקיל 4X4 gb אני עובד בפוטושופ.... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7108 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מצרף תמונת מסך של בדיקת טמפרטורה בשתי תוכנות (HWinfo, HWmonitor). כמו שרואים בתמונה יש הבדל של עשר מעלות בין שתי המדידות. איך אני יודע מה מהן הנכונה? זה משנה לי כי בזמן מאמץ כמה חודשים אחרי ניקיון של הגוף קירור של המעבד הוא מתחיל לצפצף כי לפי הסנסור של הלוח אם הוא מגיע ל60 מעלות ולפי ההגדרות בביוס הוא מצפצף כשהוא מגיע לחום הזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן אני יודע שב NF3 יש כרטיס קול מסוג AC97 פשוט ורגיל שגומר על המעבד... השאלה שלי היא האם ב NF4 יש כרטיס משוכלל יותר? כמובן שאני מדבר על הדגמים הרגילים... לוחות אם ב 800 שח בערך תודה יניב

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by Mantis,

אני קונה מחשב חדש, רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין ה256X2 ל512X2 (הבדל שאני אראה במשחקים למשל וששווה את המחיר), ואם אני קונה 512MB זכרון, ואני רוצה לשדרג ל-1024, זה משנה אם יש לי 512 או 256X2 דבר נוסף- מה ההבדלים במחיר (אם יש) בין סטיק אחד של 512 ל 256X2. תודה!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by DaTHE,

שלום, מבחינת הבדלי ביצועים (הכוונה לביצועי OC בנוני) , יש העדפה? או ללכת על הזול והכמות החיבורים שאני צריך? (אין כן חשיבות לחברה, או שגם זה צריך לקחת בחשבון?) בהנחה שמדובר על הלוח התקין, שניהם סביב ה- 700 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bar123,

לא מזמן רכשתי זכרונות DDR2 1 GB בסטיק אחד המעבד פנטיום CORE2 6300 לוח GIGABYTE כשהמחשב עולה הוא עולה ב SINGEL CHANNEL מה המשמעות לירידה בביצועים אם היה לי 2 סטיקים של 512 ועד כמה זה קריטי למחשב שתפקידו הוא להריץ סרטים ( HTPC) תודה

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by The TrCkeR,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש: AMD 3000+ (Venice) DFI Lanparty Ultra-D NF4 Geforce 7800 GTX Samsung 512MB DDR (TCC5) x2 Seagate 160GB 7200RPM 8MB cache NCQ. המעבד שיש לי במחשב הנוכחי: pentium 4 2.4GHZ s478 533mhz northwood. אם אני אקנה את הלוח הזה: (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3418&catcode=100) אשר תומך בסוקט 478, וגם בPCI-E, ואוסיף לו את המעבד שיש לי כרגע, ואת שאר החלקים אקנה חדשים כמתוכנן, האם תיהיה ירידה דרסטית בביצועי המחשב במשחקים ביחס למפרט המקורי שהכנתי? תודה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by k-o-b-y,

אני מתכנן לשדרג את המחשב (כנראה בפסח) לפנטיום 4 2.4 (לא סגור). המחשב ישמש הרבה למשחקים, קצת לעריכת גרפיקה. חשבתי ללכת על זיכרונות של Geilורציתי לשאול: אם ההבדל בביצועים במשחקים בין הזיכרונות הוא גדול? מה ההבדל והאם הוא שווה את הבדלי המחירים (256MB ddr400 עולה כמו 512MB ddr333). ועוד שאלה קטנה: האם יש הבדלים בין תיזמוני הזיכרונות, וכמה הם משפיעים? בקשר לOC אני עדיין לא בטוח, וגם עם כן אז קטן. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by Or94,

האם המעבד 6000X2 עדיין נחשב למעבד טוב שמריץ משחקים כבדים? האם יהיה שיפור רציני מהמעבד 3800X2? האם הלוח אם הזה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2719&products_id=18301 והאם ה6000X2 יותר טוב מהE6750 של אינטל?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  24. שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. איזו סדרה מומלצת כיום יותר למשחקים ? סדרת i7 או Quad ?

• 8 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.