מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת האם אוכל להשתמש בכל ה 4gb זיכרון כאשר מערכת ההפעלה שלי היא xp pro הבנתי שיכול להיות שימוש מקסימלי ב 3gb של זיכרון גם אם אקנה את אחד הלוחות החדשים של אסוס תודה
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש רכיבים להרחבה ל - PCIe לשוק הביניים. אני מכיר שיש בשרתים הרחבות ללוח אם אבל עוד לא ראיתי כאלו למחשבי Desktop משהו מכיר אולי? תודה יבגני
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הטמפ' הכי מומלצת למעבד שלי. במנוחה הוא בערך 43 מעלות, חשוב לי לציין שעדיין לא עשיתי שום אוברקלוק ואני רוצה לדעת עד לכמה אני יכול להעלות אותו מבלי לפחד. http://img92.imageshack.us/my.php?image=85745924nb5.jpg
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי חברים, אבקש לדעת האם מעבד כפול ליבה 6400 יוסיף ביצועים מול 4600,או שמה עדיף לקחת מרובע ליבות.שמעתי וקראתי שהמעבדים הכפולים החזקים יותר טובים בביצועים ממרובעי הליבה האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת עד כמה עניין הCACHE משמעותי בין המעבדים שהזכרתי וכמה קאש יש ב6400 לעומת ה4600 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה האם הלוח של אסוס מדגם p5k p35 תומך ב-sli תודה
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחר מספר שאלות בפורום אני מתלבט בין 2 לוחות אם : ASUS P5KC צ'יפסט P35 מול P5Q עם צ'יפסט P45. אני לא בטוח מה יתן לי הצ'יפסט החדש יותר? מהם ההבדלים שצריכים לעניין אותי בתור אחד שבונה מחשב למשחקים, לא בטוח שאעשה O.C. בכלל , והמעבד יהיה Q9450. ללוח P5KC יש אפשרות גם ל DDR2 וגם ל DDR3 בעתיד כשירדו המחירים, יש מספיק חריצי זכרון ו PCI לכרטיסים שאני רוצה, כך שעל פניו הוא לוח מוצלח עם אפשרויות שדרוג ו"משיכת זמן" עד שאאלץ לשדרגו לגמרי. יש לו חסרונות של ממש שידוע עליהם? בייחוד מול ה P5Q? *בעקרון אני לא מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך יחד, אבל נניח שכן, האם לוח שהוא תומך ב X-FIRE של ATI יגביל אותו ב SLI של כרטיסי NVIDIA? זה אמור להוות שיקול בבחירת כרטיס המסך והשילוב עם הלוח?? (כרגע אני מת…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח שמצויין הנל. אני מרכיב מפרט עכשיו למשחקים בסיסיים ואינטרנט על סכום של כ2K והלוח אם הזה מופיע במפרטים מומלצים למשחקים ב2K. השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הלוח הזה בלוח זול יותר היות ואני לא מתכנן OC ? אם כן איזה לוח יותר זול ואיכותי שיתאים למפרט שמצויין בערך כמו במפרטים המומלצים למשחקים ב2K ?
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבד Intel core2duo e7200, ויש לי בבית משחה טרמית של Arctic Silver 5 (שקניתי לפני שנה, אך עדיין לא פתחתי אותה). ויש לי גם מעבד AMD Athlon 3500+ 939 וגם עליו אניצריך למרוח... השאלה שלי עכשיו, היא איך אני עושה את זה ? נ.ב- האם יש משהו שאניצריך לדעת ללפני שאני מתחיל להרכיב מחשב חדש ? תודה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תאמת שלא הייתי בטוח איפה אפשר לפתוח את הנושא אז מצטער אם זה לא במקום הנכון .. רציתי לשאול אם יש הבדלים במאוררים המצורפים למעבדים בין ה E4500 ל E7200 פשוט כי לי יש את ה4500 ואחי אתמול קנה מחשב חדש עם המעבד המשופר יותר ועם קירור בנפרד לכן אין במאוורר כרגע שימוש וגם המאורר נראה קצת שונה ולא דומה .. יש שינוי מבחינת האיכות בעיקרון ששווה להחליף את שלי בחדש..? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ללוח כזה מסך CRT שניקנה לפני שנה,אני שואל מכיוון שהבנתי שמדפסות ישנות לא ניתן לחבר ויש צורך במתאם. תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לוח אם P5Q-E מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד? אני מעוניין בעיקר בפונקציות חיסכון בחשמל שיש לו להציע. הבנתי שהוא לא תומך ב PCIE X16 כפול 2. אלא רק אחד מהסלוטים הוא X16 ואם שמים שני כרטיסי ATI אז הם רצים על X8 כל אחד. בכלל, איזה לוח אם מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד ומעוניין בעיקר בחיסכון בחשמל ובשליטה על כמה שיותר מאווררים (מעוניין בשקט) תודה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ובכלל כאשר אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב הנייד כמצ"ב בקובץ האם עלי להתחשב בנתון הנ"ל או שרק להקפיד שהזכרון לא יחרוג מהמהירות או של 200 או של 266 ? והאם עלי לחפש DDR או שעלי להוסיף בחיפוש גם SDRAM כי אני יודע שאלו שני סוגי זכרונות שונים (SDRAM, DDR)... קצת התבלבלתי אשמח אם מישהו יבהיר לי את הדברים.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מממ רציתי לדעת איזה לוח אם תומך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X4 SLI Kit לאיזה לוח אם יש 4 סלוטים לכרטיס מסך תודה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב ארכוש מערכת חדשה E8400 Gigabyte DS3L אקנה גם שני מודולים של הזכרון הנ"ל. מעולם לא שמעתי על NCP אבל המחיר טוב ואני לא מעוניין ב-OC. האם עלי לחשוש מרכישה של הרכיבים האלה? אם כן, אני ישר הולך לSAMSUNG הבטוחה והזולה קצת פחותץץ
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ברשותי מעבד מדגם אינטל, שרשום עליו כך: Intel Pentium 2.4GHZ/612/533 Sl6h Malay Q334A177 (זה לפחות נראה לי ככה) השאלה שלי, אם אפשר להלביש אותו על כל לוח אם תומך אינטל, ואם לא אז איך אני יודע לאיזה לוחות אם אפשר להתאים את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של ASROCK מדגם ALIVENF6G זה הדגם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-VSTA כרגע המערכת עובדת עם מעבד כפול ליבה 4000+ החלטתי לשדרג את העסק למעבד פאנום ,מסתבר שזה אפשרי השאלה היא מדוע רשום הדבר הבא כתנאי להרכבת מעבד הפאנום על הלוח שלי If you use AM2+ CPU on AM2 chipset motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200 MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s), but the CPU frequency will not be influenced. מה המשמעות של זה? האם שווה לשדרג בכלל?..הביצועים ישתפרו בעשרות אחוזים? ואם כן איזה מעבד מומלץ <? השימוש הוא גם למשחקים תחת כרטיס מסך 8600GTS
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שעלה הבאה: איזה מהקיטים יותר טוב: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5.5.5.15 OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK הOCZ בא עם CL גדול יותר ויקר יותר ב-50 ₪, אבל בא עם קירור טוב יותר או יש גם את זה: Mushkin DDR2 2048MB 1024x2 1066MHz 5-5-4-12 XP או שאולי משהו מקיר זיכרונות דומים יותר טובים במחיר עד 700 ₪?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
השאלה בגדול: איך הם עובדים? ובפירוט: נניח שיש לי מעבד עם 4 ליבות. אני מפעיל תוכנות במחשב שסך הכל צורכות 20% מיכולתה של ליבה אחת. האם ליבה אחת מהארבע תעבוד ב20%, והשאר ב0%, או שכל אחת תעבוד ב5%? אם זו האופציה הראשונה, מתי הליבות האחרות יתחילו לעבוד גם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הביטו המפרט הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2267&modelmenu=1 יש לו שני חריצי PCIe X16 כאשר מחברים אותם למערך CrossFire שניהם עובדים במקביל על 8. מה קורה אם על הלוח הזה אני מחבר 2 כרטיסים של nvidia לא במערך. הכרטיס הראשון למשל 9800 והשני 7100 רק כדי שיספק לי עוד יציאות למסך. האם הראשי יעבוד ב 16 והשני על מהירות נמוכה יותר או ששינהם יעבדו בכל מקרה על 8 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעיה קטנה בלוח האם ASUS P5K-E, ברגע שמתקינים עליו כרטיס מסך "מפלצתי" אז הכרטיס מכסה 2 חיבורי SATA ומונע את הגישה ואת השימוש בהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת אילו כרטיסי מסך לא מכסים את חיבורי ה-SATA, בכדי לדעת איזה כרטיס מסך לרכוש? כי למען האמת אחת הסיבות שאני רוצה לרכוש את לוח האם היא 6 חיבורי SATA לעומת רק 4 בדגם הסטנדרטי P5K. תודה.
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
שלום ! המון זמן לא התעדכנתי בחומרה בגלל שאני בצבא ואין לי כ"כ זמן אני מחפש לוח אם, מעבד וזיכרונות שיהיו כמה שיותר חזקים לעבודה שוטפת כגון אינטרנט או ריבוי יישומים פשוטים (כמה תוכנות ברקע), משחקים וממש חשוב לי שיהיו אוברקלוקרים טובים, רצוי שיתאימו לביג טייפון כיום יש לי AMD A64 3000@2700 עם לוח אסוס A8N-E וזכרונות 2X512 KINGSTON DDR1 CL3@2.5 לגבי תקציב, אני לא יודע מה המחירים כיום אבל רצוי כמה שיותר זול לכיוון מיינסטרים חשבתי על מעבד 8200 עם לוח DS3L או משהו בסגנון אולי כדאי את ה- 7200 או לוח P45 אני לא יודע ולכן אני מחפש המלצה תודה
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את הזיכרון כרגע מ-768 לג'יגה + יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד amd 2.8 לוח אם של Gigabyte אני רוצה לשדרג לזיכרון הבא: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=110 שזה ג'יגה ולהשאיר זיכרון של 512 . האם הזיכרון יתאים למחשב שלי? תודה
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-