עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אנשים טובים אז ככה.. יש לי מחשב AMD (Athlon) XP 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM ואני רוצה לקנות 1024 זכרון פנימי ( 2 של 512) עכשיו.. אני מדפדף לי באתרים השונים ואני רואה מליון סוגים של זכרונות... נניח ובחרתי לקנות KINGSTONE עדין יש לי שלושה סוגים והבדלי מחירים מטורפים !!! אני הולך לרכוש בקרוב AGP 128MB PNY - 6600GT שהמליצו עליו פה.. אנשים טובים מהפורום.. עכשיו אני צריך זכרון שיחזיק את הכרטיס טוב ויתן תמורה טובה.. מה לקנות !??! CL2/5 או CL3 או HYPER - X או מה ?! מקווה שתוכלו לזור לי ולהסביר לי קצת על ההבדל בינהם.. ומה זה OC ??? תודה ויום טוב !!!!!

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  2. הגיע הזמן לשדרג את הe6300 שלי הלוח אם שברשותי לא תומך ב8400 לכן חיפשתי את הלוח אם הכי בסיסי שיתמוך במעבד, מכיוון שאני לא מעודכן ממה ששקורה בשוק בשנה האחרונה רציתי לדעת אם שילוב זה יעבוד , או שהלוח יגביל אותי באיזשהי מידה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by Ronll,

מה זה OEM RETAIL TRAY אני חושב אני יודע מה הם אומרים פשוט לא קיבלתי פירוש ברור אתם מבינים...

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by BeBest,

אהלן, קיבלתי מחשב "מת" (לא עולה) והדבר הראשון שרציתי לעשות זה לברר מהי שגיאת ה-POST. בלוח (זה הלוח: http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=676&proname=MI5-G41SGMD2) אין ספיקר מובנה, ואין לי ספיקר לחבר לו ממחשב אחר בבית. יש דרך אחרת לדעת מהי שגיאת ה-POST? תודה

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by LinKinG,

אני והלך לקנות מחשב חדש ואני רוצה זכרונות טוהים עכשיו אני לא יודע איזה דגם לקחת כי שמעתי שCORSAIR הם מצויינים וגם GEIL עכשיו ההבדלי מחירים הם גם משחקים אני הסתכלתי על שני דגמים שונים משני החברות שמחיר הוא בערך אותו דבר לעומת הבדל של 50 שקל אז הראשוןם הוא CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory *2 או GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit או שחשבתי אפילו על ה3700 אבל זה פוחת בעייתי כי זה רק 70 שקל הפרש.... מה אתם אומרים או שאתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים.. ולא מתוכנן OC כי אני לא אוהב להתעסק עם הרכיבים עצמם פיזית.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by zagreb,

מה ההבדלים למשל בין מעבד של אינטל 2.4@3.0 ל-מעב של אינטל 3.0? כנ"ל ב-AMD.. יש בכלל הבדלים? או שרק קירור או משהו.?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by plXy,

שלום. לא יודע איך זה קרה , אבל פתאום אני רואה שיש צ'יפסטים לאינטל שתומכים בddr 333 , תמיד חשבתי שיש צ'יפסיטים שתומכים רק עד ddr266 , איזה צ'יפסטים תומכים ב333 ??? האם יש תמיכה גם ב400? ובלוחות של אי אמ די , למה בלוחות מבוססים kt400 אפשר לשים רק 2 זכרונות של 400Mhz ולא בכל הסולטים? אם אני יכניס 2 של 400 ושניים של 333 , כולם יעבדו ב333? תודה.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  8. בעקרון אני מחפש זכרונות של corair gt 2400MHz לצערי הרב לא מצליח למצוא את המוצרים של corair כמעט בכלל לאחרונה מצאתי את g.skill באותם נתינים רצחתי לדעת האם כדי ו האם יש הבדל בין דתי החברות ?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  9. היי חבר'ה! רציתי להיתיעץ איתכם על שני מעבדים, על ה-i7 3770K וה-i7 3930K. האם אתם יודעים מה פחות או יותר ההבדל בביצואים עם עבודה ב-WMware ובגיימינג וכמובן האם זה שווה את ההשקעה הכספית? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=GIGABYTE+GA-P35-DS3L חייב תשובה מיידית עוד היום אם אפשר מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? 10X

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by shirNoshe,

שאלה עקרונית: ברשותי זוג זכרונות 2X512 של OCZ.אני רוצה להוסיף עוד 2X1GB ואז יש לי כמה שאלות: 1.האם הנפח הכללי יהיה3GB? 2.האם כל זוג DIMM'S יעבוד כדואל? 3.האם המערכת תעבוד בדואל? בהנחה שנשמרים הכללים של : 1.כולם SS או DS. 2.כולם אותו התזמון. 3.הלוח תומך ב-4GB. והאם ניתן להגיד שזה יהיה בכל לוח/צ'יפ או כל לוח לגופו.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  12. שלום רב, הזמנתי אתמול מחשב הכולל 2500k וזיכרון 4x1GB 1333mhz ripjaw של gskill cl9. ראיתי שהתחילו למכור ב- ksp את ה- ripjaws x ורציתי לדעת מה עדיף לי להזמין (במקום מה שקניתי) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=6303 יש 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1600mhz עם cl9 או את ה- 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1333mhz עם cl7 ושניהם עולים 235 ש"ח. אני עומד לעשות oc למעבד אך הבנתי שזה לא ישפיע בכלל על הזיכרונות כי רק משנים מכפלה. מה עדיף מבין השניים??????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב ויש לה אפשרות להביא חלקים מהחנות NEWEGG עד 200$. אני מתכנן לקנות מערכת חדשה בקרוב ואני צריך את ההתיעצות שלכם. יש לי כבר זכרונות [GSKILL 800MHZ HZ] וכונן קשיח [bARRACUDA 320GB]. אני אקנה בארץ את המעבד Q6600 ועם קירור NINJA PLUS שכבר ברשותי אעשה לו OC. אז ככה, מה כדאי לי לקנות? - p35-DS4 RETAIL - ASUS P5KE RETAIL - P5K PREMIUM OEM - ANTEC NEO HE 500W + ASUS P5K OEM - ABIT IP35 PRO - ANTEC NEO HE 500W + P35-DS3L RETAIL - Swiftech H20-120 PREMIUM CPU Liquid Cooling Kit קירור מים - אפשרות אחרת? תודה רבה לעוזרים. ד"א יש לי כבר כבלים של SATA, IDE FLOPPY ואת כל הדברים. ודרייברים אני יכול להוריד מהאתר, לכן הצעתי OEM. הבונוס היחיד שיכול להיות נחמד …

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by yossi00,

אהלן, למחשב שמיועד בעיקר לגיימינג עם לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 2.8Ghz 860 אני מחפש זכרונות DDR3, של 8 ג'יגה. חשבתי על 4 סטיקים כ"א 2GB. יש המלצות לחברות? או לכרטיסים ספציפים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב בלוח אם שלי יש 3 סלוטים. לא מזמן הוספתי בסלוט השלישי כרטיס זיכרון שלא היה רשום עליו כמה הוא מכיל. בהתחלה הוא לא זיהה את הכרטיס בכלל, אחרי משחק קצר הוא זיהה 64 מ"ב, אחרי שבוע הוא מזהה 128 מ"ב. מבדיקה באוורסט מתברר שהכרטיס הזה מכיל 256 מ"ב, למה הוא לא מזהה את כל תכולת הכרטיס? בשני הסלוטים הראשונים מותקנים 2 כרטיסים כל אחד 128 מ"ב והוא מזהה את כולם. מדובר בפנטיום 3 450 עם כמות זיכרון משתנה, כרגע 384 מ"ב... כרטיס של סמסונג SDRAM. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  16. כרגע יש מעבדים ב65-ננומטר עוד מעט יוצאים 45 ננו ואיפשהו בעתיד גם 32ננו... שמעתי איפשהו ש32 זה המגבלה הסופית (בנתיים). אם עד אז לא יצליחו למזער עוד... מה יהייה אז? לא שזה ממש משנה לי אני סתם מתעניין..

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by tibia,

אני מתלבט מה לקנות ... אני רוצה לוח ל pcie לא יקר ורציתי לשאול אם אני ירגיש את הבדלים בין הלוחות האלה ?VNF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E ל gigbyte k8nf תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  18. רציתי לדעת אם המעבד intel duol core 2 e6300 ,1066mhz s775 2mb יתאים ללוח אם של אסוס מסוג - ASUS P5LD2 R2.0 , s775 conroe ddr2 667 - pci-e ? תודה מראש

19. שלום,אני חושב לקנות מעבד אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray או Pentium D 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray חשבתי לקנות את הקירור האיכותי Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 אבל אמרו לי שאם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק זה מיותר...אבל אני רוצה שהקירור יהיה מקסימלי למעבד ושלא יתחמם יותר מידיי עכשיו השאלה שלי היא כזאת "האם אפשר לסמוך על המאוורר של אינטל שיעשה את העבודה"?? עידו

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  20. מחפש חלקים מרמה גבוה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השילוש הוא: axp 3000+ (512kb,333fsb) epox 8rda3+ micron 512MB cl@2.5 וכ. מסך רדאון 9550 128MB 64BIT למטרת משחקים... מה אתה אומרים? מפרט זה מספיק למטרה זו? (כ. מסך אין אפשרות והצדקה לטוב יותר.) שווה להשקיע עוד סכום נוסף כדי לרכוש A64 (3000( ? תודה.. נ.ב תגובת ה"פסה" הייתה לכוון המעבד.. ולגביו השאלה. תודה. בנוסף יש לציין שרוב החנויות בקושי מחזיקות בארטונים והן עברו לסמפרון וA64

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by cousinIT,

מה אומר הC ליד ה 2.4

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by LielZ,

Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E‎ P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E gigabyte p55 ud5 מה אתם הכי ממליצים.?ואם אפשר הסבר מיועד לoc בעיקר.וגם שיהיה טוב בכללי.מה עדיף משלושתם?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by ab14,

הלוח הזה http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428398 ועוד שתי מעבדים 3.06 XEON אז רציתי לשאול עם זה יותר טוב מלוחות רגילים של אינטל ומעבדים ומה החסרונות של הלוחות והמעבדים האלה ומה טוב בהם (אני לא צריך אותו למטרות סרבר) וגם המחיר טוב? או לא משהו

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by shaharo,

שלום לכולם קניתי מפנדס לפני כשבועיים מעבד 2500+ אין להם משהו נמוך מזה Barton 1.83GHZ 512kb עשיתי צילומים של Everest Cpu-z וזה מה שקיבלתי everest cpu-z רשום שם שקיבלתי מעבד 2200+ עם ליבת טורטון וכתוב שם שיש לו אוברקלוק למהירות של 2500+ כלומר עשו לו אובר קלוק 1.83 דיברתי איתם והם אמרו לי שהתוכנה יכולה לטעות והם אמרו לי להוציא את המעבד שלי ולהגיד להם מה כתוב עליו עכשיו השאלה מה כתוב על מעבד בארטון ומה כתוב על מעבד טורטון כמו שיש לי כדי שיוכיח להם שזה באמת טורטון

• 7 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.