מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של Corsair CMX1024-3200C2 platinum. האם כדאי לי להוסיף אליהם סטיק של 512MB של אותה החברה (קורסייר) רק דגם Value select אותה המהירות רק בתזמונים שונים? לפי ההגיון, אני ארוויח יותר נפח אך המהירות תרד עקב כך שהסטיק הנוסף עובד בתיזמונים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. המפרט בחתימה. תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
והאם בULTRA2 הLAN תומך ב10/100/1000? המחשב מיועד לסבא רוצה רק אינטל המחשב צריך להחזיק מספר שנים רבות בלי שידרוגים תודה לכל העונים!
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אוקיי ככה:לחבר שלי יש את המפרט הבא: P4 1700 עם 400 באס ATI RADEON 9800PRO לוח אם של GATEWAY משהו די מסריח וזיכרון SDRAM שתי סטיקים של 128 וסטיק של 256 אז הנה השאלה..... שווה לו לשדרג את הזיכרונות? אל תתיחסו ללוח אם כי יש מישהו שיביא שיביא לו לוח טוב עם תמיכה בDDR! אז תתיחסו בבקשה רק להבדל בביצועים של הזיכרונות! הוא מתכוון לקנות שתי סטיקים של 256 של GEIL במהירות 400 (זה הסטיקים VALUE)שיעלו לו 385! תודה לעוזרים! ואני מבקש לא להתייחס לבחירת זיכרון אחר או ללוח אם!
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב, והתחלתי ללמוד את החומר. בינתיים, המעבד הנבחר הוא AMD Athlon Venice 3200, אך ראיתי שיש גרסה רגילה ויש E6. מקריאה באינטרנט הבנתי שהרגילה נקראת E3 והחדשה יותר היא ה E6. מצאתי גם טבלת השוואה באתר של AMD, אבל אני לא מצליח להבין אם ההבדלים ביניהם שווים את תוספת המחיר (כ 60 ש"ח) שמבקשים על הגרסה החדשה יותר. http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?&&opn=ADA3200DAA4BP&opn=ADA3200DAA4BW אגב, אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים ולא מתכוון להתעסק עם OC. תודה
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע עוד (הרבה) כסף ולקנות זכרונות 512MB כדוגמת OCZ 512MB DDR-RAM 4000 Performance Series Memory 500 Mhz, 3-4-4-8 או אפילו OCZ 512MB DDR-RAM 4000 EL Memory 500Mhz, Enhanced Latency, 3-4-4-8 או שבכסף הזה כבר עדיף לקנות 1024MB של PC3200 ? תודה נ.ב. מיועד ל AN7 AMD Barton 2500+
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, לגיימינג, ולא עושה OC. אני לא חשוב שאי פעם אני אתעסק עם הלוח, בטח לא לOC, וקרוב לוודאי שאני לא אשדרג. שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בP45 ? או שP35 יספיק ?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, DDR3: Dual Channel vs. Triple Channel עשיתי חיפוש גם בגוגל וגם כאן וכל התוצאות שמצאתי היו דיי ישנות בנושא ורובן התייחסו לDUAL CHANNEL בDDR2 נגד DDR3 בTRIPLE CHANNEL (לפני שיצא DUAL CHANNEL בDDR3). מצאתי ביקורת אחת ברורה שאמרה שבסה"כ הTRIPPLE CHANNEL זה עוד מדבקה על הקופסא של הלוח-אם וזה לא ממש משפר ביצועים - האם כך הדבר?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מה שאני מתכנן לעשות אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה האם אני ירגיש הבדל בין המעבד שיש לי עכשיו(athlon 3000s939 עושה 2700) לבין הכפול ליבה?
-
- 15 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לצין שהמחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים יחסית. אם התשובה חיובית אנא המליצו על לוח כאשר המעבד הוא כפול ליבה של אינטל 2.8 (אגב, בין 2*1מגה לבין 2*2מגה יש הבדל משמעותי ?) . תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
או לקחת מעבד 64 פשוט ב 900 שקל לא רוצה שפשוט עוד חצי שנה אני אגיד חבל שלא קניתי כבר.. * האם אני אוכל בכלל לנצל אותו בשנה הקרובה * האם אני ארגיש שיפור במשחקים תוכנות וינדוס * האם חובה XP 64 (האם כדיי להתקין אותה בכלל ויש דרייבירם לכל הכרטיסים... ) תודה מראש (מה הלוח המומלץ לא ממש צריך SLI חשבתי על MSI Fatal1ty )
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
היי, אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב והוא יהיה כנראה ה ASUS P5K-E אני לא סגור על זה, אבל, השאלה אם עדיף לי בכלל לחכות את החודש כדי לקנות לוח X38 רק כמה דברים חשובים יש לי זיכרנות DDR2 האם ייצאו בסוף לוחות שעובדים עם DDR2 ? והאם תיהיה בעיה של תאימות ל 6600GT שלי בגלל ה PCIE2.0 ? האם בכלל שווה לחכות ללוח כזה והוא יכנס לי במסגרת התקציב ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מנסה לבנות לעצמי מחשב משחקים חזק, כזה שגם יחזיק שנתיים לפחות. התלבטות הקשה שלי היא לגבי המעבד. האם לקנות AMD עם ליבה אחת חזקה, או ללכת על ה-Intel 920? או בכלל האם כדאי לחכות קצת ל-Intel Pentium-M , כי אחרי שהוא יצא ה- Pentium-D יהיה מיושן.... התקציב לא ממש בעייתי, אני רק רוצה להיות בטוח שאם אני משקיע 6000 ש"ח(920), קיבלתי מחשב הרבה יותר טוב בביצועים מאשר מחשב ב-4000 ש"ח (AMD 3200+ venice) . יש עצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות בשבוע/שבועיים הקרובים מחשב חדש AMD 64 3500 לוח אם ASUS SLI DELUXE ורציתי לדעת האם כדאי לחכות למעבדים אם התמיכה ב-SSE3 השימושים של המחשב הם משחקים ו AUTOCAD כמו כן רציתי לדעת האם הלוחות אם החדשים(NF4) יתמכו במעבדים כפולי הליבה של AMD שעתידים לצאת . תודה רבה לכולם
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבנתי שעומדים לצאת מעבדי ה-64bit של אינטל האם לדעתכם לקנות היום מעבד AMD זאת תהיה טעות?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אסוס סטרייקר אקסטרים (כמה אפשר לקבל עליו?) כי אני לא ממש משתמש באופציות של ה SLI וגם לא עושה בכלל אוברקלוק לשום חלק במחשב.. השאלה זה גם כמה יעלה לי לוח אם שבא עם כרטיס קול סביר וחייב שעל הלוח יהיה יציאה של אודיו קוקסיאל ולפחות 4 חיבורי SATA... * אני שואל את זה כי אני מתלבט אם זה בכלל שווה לי לעשות את כל המהלך הזה והאם בכלל אני יצא פה מרווח מבחינת כסף
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני קונה משומש, מידיד ממה שידוע לי הזכרונות עובדים בצורה טובה, מקסימום אם לא אז אני מחזיר. יש לכם את המפרט שלי...
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. (המעבד מופיע בצד ימין-במפרט) בגלל המעבדים החדשים שיוצאים לאינטל שווה להחליף אותו בקרוב? האם אחרי שהמעבדים שיוצאים השבוע מגיעים עוד מעבדים שיעשו שינוי ממש משמעותי? כי לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים זה אותו מעבדים כמו קודם רק בתהליך ייצור שונה... תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המפרט: Cpu: Celeron 2.4 @ 3.0 Mobo: Asus Combo P4S533-X Vga: ATI Radeon 9600 Mem: infineon 512mb - ddr 333 אני צריך לציין שהלוח שלי לא תומך מעבר ל 333מגהרץ של זכרונות האם שווה לי להשקיע כסף ולהוסיף עוד חצי גיגה זיכרון? האם יהיה הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה זיכרון ובין גיגה זיכרון ? רועי.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם שווה לי להשקיע תוספת מחיר עבור SLI ? זה בכלל משתלם? אני מדבר על איזור המחירים של הP-35 s3, אני יכול לקבל NFORCE 650 במחיר דומה, האם הSLI באמת שווה את ההשקעה? או שזה סתם גימיק. כי אם אני יכול להרכיב עכשיו שני כרטסי מסך במקום אחד זה נשמע לי שווה.... במיוחד שעכשיו זה לא חובה שהם יהיו אותו הדבר.... חוץ מזה האם הם מוגבלים ל800HZ בזיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 530 צפיות
-