עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Inzagi,

שלום האם המעבד Q9300 יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך RADEON HD4870 במשחקים? מדובר על לוח ASUS P5Q. שאלה נוספת, כשכתוב בדרישות למשחק כלשהו שצריך פנטיום 3 במהירות 2.8GHZ, כמה זה בליבות החדשות? הרי אני מניח שליבה אחת של הQ9300 במהירות 2.5GHZ חזקה יותר מליבה של פנטיום 3 במהירות 2.8GHZ.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by barakush,

שאלה בנושא תאימות ברשותי לוח אם -ASUS P5WDG2 WS Professional עם מעבד Intel® Core2 Quad Processor Q6600 ברצוני להחליף את המעבד. במעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 א. האם המעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 יתאים ללוח שיש ברשותי? ב. האם יחול שיפור בביצועים {לציין שאני עוסק בעריכת ווידיאו וגרפיקה ממוחשבת} ג. מה ההבדל בינהם? ד. וכמה עלי להוסיף בערך? תודה על כל עזרה:BARAKUSH

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  3. Started by Iko89,

הורדתי מהאתר של MSI את הגירסא המועדכן לביאוס בלוח M הספציפי שלי מישהוא יכול לעזור לי ? איך אני מעדכן את הביאוס? לוח M MSI P35 NEO

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. Started by liortaib,

אני צריך מעבד למשחקים...ועכשיו אני מתלבט בין ה q9450 vs e8500 מה יותר טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. קודם כל המפרט : AMD sempron 2800+ 1600 MHZ AM2 2 ג'יגה DDR 2 - 667 MHZ nvidia 8800 GTS 320 MB לוח אם - Asus M2NPV-VM לאחר קניית כרטיס מסך חדש (8800 GTS) נוכחתי לדעת שהביצועים לא השתפרו משמעותית וחשבתי לעצמי שהמעבד הוא הבעייה . אז כעקרון אני תוהה מה לעשות מבין שני האופציות הבאות : 1. לקנות מעבד AMD בסוקט הנוכחי כגון athlon x2 4200+ או אולי אפילו 4800+ כך שהמעבד כבר לא יהווה את צוואר הבקבוק . זוהי האופציה הזולה . 2. ללכת על מערכת מבוססת INTEL ולקנות לוח אם (כגון הג'יגהבייט GAP35DS3L שכולם פה ממליצים עליו) ומעבד כגון ה-E2200 ולנסות לעשות OC וכך להשיג יותר ביצועים (אני מניח שאופציה זו יותר חזקה מהראשונה מבחינת ביצועים) . שני שאלות שרציתי לשאול : 1. האם במקרה שאני הולך על האי…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. שלום כולם, החלפתי את המעבד שלי אתמול מ amd 64 939 3000mhz בעל ליבה יחידה למעבד amd 64 939 3800 בעל ליבה כפולה . אך אין שום הבדל בבדיקה ב 3dmark06 ובשלב שזה עושה את ה CPU TEST אני מקבל 0 FPS ... אז מה קורה פה ? יכול להיות שצריך לעדכן משהו או לעלות מתחים ? תדה רבה, דור

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. שלום, כרגע יש לי במחשב 2 סטיקים של 256MB DDR 400MHZ וסטיק נוסף של 512MB עם אותם מאפיינים. קניתי עכשיו סטיק של 1GB עם אותם מאפיינים. ברגע שהמחשב מגיע לטעינת מ.הפעלה הוא עושה ריסט, וכך בלופים יכול להיות שז משנה איך לשים אותם פיזית? יש לי 4 סלוטים מפרט המחשב בצד ימין תודה רבה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. Started by Sting,

אני צריך לקבל החלטה לגבי לוח אם בקרוב מאוד והייתי רוצה להבין מהם ההבדלים בתכלס בין שתי ערכות הצ'פסטים הללו תודה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by or2077,

טעות, למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  10. Started by Iko89,

שלום, חשבתי לאחורנה להחליף מעבד ואני מתלבט איזה לקחת יש לי סוקט 775 אני מתלבט בין E7200 לבין E8400 של-E7200 אני יקח קירור .. אם אני אקח E8300 ויעשה לו OC הוא יהיה בדיוק כמו הE8400 ? כי ראיתי שהמיפרט שלהם אותו דבר .. תודה מראש, יותם .

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  11. שלום, קניתי את הזכרונות שבכותרת. 2X2G זיכרון זהו המפרט שבאתר שלהם: PC2-6400 DDR2 800MHz, CAS 4-4-4-12   Available in 1GB Dual Channel Kit (512MB X 2) Sku# GX21GB6400UDC, 2GB Dual Channel Kit (1GB X 2) Sku# GX22GB6400UDC GeIL OC Certified FBGA 64MB X 8 or 128MB x 8 DDR2 Chips Working Voltage : 1.9-2.3V 240pin, Un-buffered DDR2 DIMM Metallic Racing Orange Heat Spreader Retail Package Life Time Warranty איך הם לגיימרים? והאם הם טובים ב-OC?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by kobiatti,

אני מתכנן לקנות מחשב אשר יעודו למשחקים. בנתיים אני מתלבט בין כרטיסי מסך 4870 ל-4850. ברור לי שה-4870 נותן ביצועים טובים בהרבה. הסיבה להתלבטות שלי היא שאם אני לוקח את ה-4870 זה אומר שאצטרך לקחת גם לוח אם/מעבד (מעדיף dual 2 core) ואולי זכרון (מעדיף 4GB) יקרים יותר? (כאשר הדגש שוב,שהמחשב יעודו למשחקים). או שזה כלל לא יפגע בביצועים במשחקים ? ? במידה והתשובה היא לא,על איזה מעבד/לוח אם/זכרון מומלץ לי לקחת בתקציב בינוני? (אין לי מספר מדוייק כיוון שאני מזמין את מירב החלקים מחו"ל). תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by assafkm,

שאלה לי אליכם.. יש לי את הלוח אם הזה : MSI P6N-SLI V2 ורשום עליו שהוא SLI ready עכשיו מישהו אמר לי שאי אפשר לעשות CF עם כרטיסי מסך של ATI אם יש לי את הSLI הזה רציתי לדעת אם זה נכון ואני יכול לעשות עליו רק SLI של Nvidia או שאני באמת יכול לעשות CF? תודה למי שעוזר

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  14. Started by shalbik,

חברה קראתי פה הרבה מהתראדים שחברים פה ניסו כל מיני שילובים, במיוחד פיקה והסיפור עם הDFI שלו, אבל לא מצאתי תשובה ברורה, ואני אסביר למה. אני מתכנן לקנות עוד ממש מעט מערכת, שעד היום תוכננה להיות מבוססת לוח אם אסוס וE8400 , והלוח שהכי מתאים לי הוא ה P5Q NONPRO כי אין לי צורך בCF. הסיבה שאני מתכנן על אסוס הוא בראש ובראשונה בגלל השם, זה אסוס לא איזה חברת קבר שלך תדע מה יהיה איתה עוד שנה, והמוצרים שלה מאז ומתמיד הוציאו ביצועים טובים ובנו לחברה את השם. ההתלבטות היתה לרבות בין הNON PRO ל DELUXE, אבל אני לא מתיימר להבין יותר מידי במה שיש ללוחות האלו להציע תמורת תוספת של כ150-200 שקל. הזכרונות שאני בונה עליהם הם 2X2GB DC OCZ REAPER HPC ב1066MHZ, בדקתי ב QVL של אסוס, שטרחו לקמפל רשימ…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by gilgol,

האם המעבד הזה יוכל לעבוד עם STRIKER 2 FORMOLA של אסוס? הוא נתקע בביוס וכאשר החלפתי ל6750 המחשב עבד כרגיל עדכנתי ביוס והחזרתי את המעבד ושוב באותו מקום הוא נתקע אז אוליי הוא לא תואם?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  16. שלום! אני מעוניין בהמלצה ללוח-אם בגודל micro ATX עבור מעבד AMD בתושבת AM2 עבור מארז HTPC שלא תומך בלוח-אם יותר גדול. אני צריך שללוח-אם יהיו שלושה חריצי הרחבה PCI, מכיוון שבנוסף לכרטיס מסך PCI-e, אני רוצה להתקין עליו כרטיס קול M-AUDIO Revolution 5.1, כרטיס לכידת וידאו Hauppauge WinTV PVR-150 וכרטיס eSATA. במידה וקיים לוח-אם מתאים עם יציאות eSATA מובנות, אז לא צריך כרטיס eSATA ואפשר להסתפק בלוח-אם עם שני חריצי הרחבה PCI. כמו-כן, אם יש לוח-אם עם כרטיס קול מובנה ברמה של ה-M-AUDIO Revolution 5.1 או יותר טוב, אז זה גם עדיף. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי מחשב PENTIUM 3 1GHZ עם זיכרון של 256MB SDRAM מערכת הפעלה XP HomeEdition שמתי לב שאני גולש באינטרנט הטמפרטורה קופצת מ 38 ל 42 ושאני משחק במשחק רשת RuneScape [על Low Detail] היא מגיעה ל 47-50 אבל לא עוברת את ה50 והמשחק רץ כמעט בלי תקיעות[ באמת!] השאלה שלי האם בגלל שיש לי זיכרון RAM מועט זה יכול לגרום עומס על המעבד ובכך לגרום שהוא יתחמם יותר מהר? [ד"א ] יש מצב אני משדרג לעוד 256 SD RAM] האם אני ישים לב לשינוי? [מטרות גלישה בלבד ומשחקי רשת בעיקר RuneScape למי שמכיר]

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  18. למנהלים - אם הכותרת לא תקינה אני מצטער! אני רציתי אנשים יראו את זה מפני שלדעתי זה חשוב ושוב סליחה אם היא לא תקינה. אז, חשבתי עכשיו... אני מתכנן לקנות X48 ולקנות 4870 ואולי עוד שנה ככה אם הוא לא יתספק אותי, אני יוסיף עוד אחד או אחד יותר חדש ב-CF. עכשיו, חשבתי שאם יצאו המעבדים החדשים, הלוח היקר שאני אקנה יהיה מוכרך להיות מוחלף (במידה ואתם רוצים לקנות את מעבדי נהלם..) ואז אין טעם שקניתי לוח יקר לעתיד... בקיצור לא כדאי לקנות היום לוח עם CF אם אתם לא מתכונים לעשות בו שימוש ב-CF באותו הרגע! אם אחרים חולקים על דעתי, אני אשמח לדעת את עמדתם ואולי תשנו את דעתי. תודה רבה למגיבים!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מסוג DDR2 לפי מה שידוע לי כמה שיותר מגה הרצים יותר טוב(יותר מהיר..) יש כזה דבר זיכרונות מומהרים מבית היצרן(כמו כ.מסך ב OC מובנה)??? בבקשה תגיבו

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by NDickler,

שלום לכולם, לפני כשבוע שאלתי פה על בחירת לוח אם חדש (לשדרוג של חבר). אחרי מעט מחקר הבנתי מה הדרישות שלי, ועכשיו באתי לפה תקבל המלצות ללוח חדש. הדרישות הם: Socket LGA775 Chipset Intel X48 (בשביל CF) תמיכה בזכרונות DDR3 (ארבעה סלוטים הבנתי שיש בעיות עם זה בכל מני מצבים). יתרונות להרבה יציאות SATA USB ו FIREWIRE יציאת E-SATA ויציאת UDM או משו כזה השיטת העברה החדשה משו עם Peta (שמנו לב שבדרך כלל הדברים העיקריים שאנחנו משדרגים זה דיסקים - או שקונים מחשב חדש ולכן העדפה שהשיטות המתקדמות יהיו כבר בלוח) הלוח לשימושים שונים וצריך להיות איכות. אוברקלוק: אולי קטן לא הולך ליות אובר קלוק מטורף. תקציב ללוח לא מוגבל, אזור ה 2000 נראה הגיוני. אם תוכלו לתת כמה שיותר המלצות וגם מה היתרונו…

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by Necroblivios,

קיבלתי לוח אם חדש ואני רוצה להתקין אותו, אבל אני לא בטוח איזה דריוורים למחוק, מצעתי את ה- IDE אבל אני לא בטוח מה בדיוק למחוק מתחת ל- SYSTEM DEVICES.... תמונה: אני מודה למשיבים..

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by liortaib,

אני כבר מאוד מבולבל-חבר שלי רוצה לקנות hd 4850 cf kit עכשיו הוא לא יודע איזה לוח יתמוך לו בצורה הטובה ביותר הוא שאל אותי אם הלוח ga-ex38-ds4 יתמוך בצורה הטובה ביותר ב cf אם לו אני רוצה לקבל הצעות של לוחות שיתמכו ב cf בצורה הטובה ביותר

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  23. יש לי היום מחשב מבוסס AMD Dual Core עם כרטיס מסך 8800GT OC2 ואני רוצה לשדרג את המעבד, הלוח והזכרון. בהנחה ש: אני מתכוון ללכת על 4GB זכרון DDR2 מעבד Q9300 להשתמש בכרטיס מסך הקיים (BFG 8800GT OC2 512MB) לא מתוכנן OC, CF או SLI התקציב הוא עד 1,000 ש"ח (ללוח) איזה לוח אם יתאים לי ?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום! רציתי לדעת איך הזיכרון הזה: Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 קיבלתי הצעה עליו 530שח רציתי לדעת אם הוא זיכרון איכותי ושווה את המחיר שלו?? איך התיזמונים שלו ? ויש משהו מיוחד בציפ שלו- איך ציפ זה? ואם אנחנו פה אז עוד שאלה : איך הלוח הזה: מתכנן OC בעתיד ובעיקר לשידרוגים עתידיים? יש הצעות אחרות ללוחות P45 ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים