עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם בלוחות אם המצב הוא כמו בכרטיסי מסך שמשנה רק הערכת השבבים ולוקחים מה שהכי זול או שיש שוני מהותי? אם יש שוני, asus דיי יקרנים. האם כדאי לשלם יותר כדי לקבל לוח של asus?

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by Lepessi,

שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון פשוט הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של GIGABYTE מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדע…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום, אני הולך בקרוב להחליף את המעבד ולוח האם שלי(עדיין לא סגור על הדגמים אבל זה כבר דיון אחר). עכשיו לפי מה שראיתי במידה ואני קונה מעבד מהדור החדש 7700 יהיה על הלוח אם להיות משודרג לגרסה העדכנית ביותר שלו כדי שהוא יתמוך במעבד זה. השאלה שלי בעצם היא: במידה ואני מקבל לוח אם עם גרסת bios לא עדכנית אני יכול לבצע עדכן ישירות עם המעבד החדש? גם כאשר הקשוחה(הישנה) של הbios לא תומכת בו עדיין? או שעלי לבצע עדכון קשוחה כאשר מותקן מעבד נתמך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אמש בכנס של AMD שנערך בקליפורניה הוצג לראשונה שרת עם 4 מעבדים שמוצגים לראשונה עם ליבת Barcelona, כלומר 4 ליבות ב 65nm. המעבדים האלה אמורים לצאת לשוק רשמית באמצע 2007, אולם AMD החליטו כנראה להדגים יכולות והציגו את השרת שכמובן פועל עם 16 ליבות והריץ מערכת הפעלה של Windows Server 2003 64bit. בינתיים לא פורסמו מבחני ביצועים או אפילו נתונים מיותרים על המעבד החדש. בתמונה Henri Richard מנהל השווק והמכירות מחזיק את Barcelona ו Kentsfield ההודעה הרשמית: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~114496,00.html סרטון וידאו מתוך התצוגה הוירטואלית: http://virtualexperience.amd.com/index.html?cid=quadcore&co=quadcore

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, לאחר חודשים שזה עבד טוב, ה OC נכשל, אני מעדיף להישאר על הגדרות סטוק של 2.93 למעבד. (שרשור קודם של הדיון על OC- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484361.0) אחרי שהמחשב אומר שה OC נכשל - הוא מחזיר את ההגדרות של המעבד לסטוק, אך עם מהירות של הזכרונות ב 1066, ולא כפי שצריך להיות לפי הזכרונות שלי - 1600) אז נכנסתי ל BIOS , הגדרתי OPTIMAL DEFAULT SETTINGS , זה הגדיר את הזכרונות על מהירות 1600 כמו שצריך להיות, לאחר שמירה בביוס וריבוט, הוא שוב אומר שנכשל ומחזיר את הזכרונות במהירות של 1066. השאלה לי איך אני משנה את המהירות למשהו כמו 1400 ~ , אני מניח שהוא מביא שגיאה של ההגדרות הדיפולטיביות בגלל מהירות הזכרונות 1600 ? או לחלופין מה אני צריך לעשות בשביל להגדיר את ה…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מעבד ב 2500 ש"ח בערך... אם אפשר לקבל המלצה בנושא - אני מעדיף INTEL, והאם ה Q6600 מספיק טוב? למרות שהוא עולה 1400, המחשב הוא במטרה למשחקים כבדים. *אם אפשר גם עזרה בMOTHERBOARD אני צריך mb שיתאים לדגמי הCPU extreme duo quad etc.. וגם שיתאים לכרטיס מסך טוב - ושיתאים לSLI. [לא חייב] אני לא כלכך מבין ב motherboards אשמח לקבל עזרה. תודה ;]

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  7. אינטל משחררת הודעות לתקשורת על השקה של "כפולי ליבות" ברבע השני של 2005. מקור: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23780 הערה: לכאורה, השג מרשים, אבל מי שמכיר ולו באופן שטחי את הפרטים מבין מייד את התרגיל, שני פרסקוטים צמודים אחד לשני, עם פליטת חום ממוצעת של 135W! בקיצור חנטריש, אינטל עושה מאמץ יחצני כדי לחפות על היתרון הטכנולוגי שנוצר לטובת AMD. כפולי ליבה אמיתיים שפועלים באותה מעטפת ביצועי חום כמו של חדי הליבה כיום יצאו לשוק רק על ידי AMD בשנת 2005 ולא על ידי אינטל. כלומר כל בעלים של מערכת מחשב עם שקע 939 או 940 (שרתים) יוכל להוצאי את המעהד חד הליבה ולשים מעבד כפול ליבה, עדכון ביוס ו זהו! אצל אינטל לא דובים ולא זבובים, אתה רוצה כפול ליבה? תקנה מחשב חדש יחד …

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  8. שלום - כשקראתי את המדריך של ה 8RGA+ שלי שמתי לב שכתוב שאם יש לי זכרון 64-bit DIMM אז הם צריכים להיות ב DIMM2 ו DIMM3 ואם יש לי זכרון 128bit DIMM אז הם צריכים להיות ב DIMM1 ו DIMM3 או DIMM1 ו DUMM2 מה לעזאזל אומר 128bit DIMM ??? יש לי 265MB 3200 סמסונג X 2 אז איך הם אמורים לשבת ??? - אני מניח שזה קשור ל Dual DDR ? תודה :jump:

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  9. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ ??? ??? ??? ??? ??? הי, באופן עקרוני אני מחפשת לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT 1. ואם לא אמצא, אני רוצה לדעת: איפה אני יכולה להשיג את הרכיבים הבאים (וזה יכול להיות ממקומות שונים): 1. כרטיס זיכרון של 256M (הכי זול שאפשר). 2. לוח אם (לפנטיום 4) 3. מעבד סלרון (שמעתי שזה הכי זול ומתאים בעיקר לעבודה על WORD וכאלה). או פשוט אם מישהו רוצה למכור רק את המחשב הישן שלו שעובד מספיק טוב בשביל תוכנות האופיס הוא מוזמן להשאיר הודעה או לפחות לכוון אותי למישהו שרוצה למכור. תשמעו, אני נואשת, אין לי כסף ואני חייבת!!! מחשב שעובד טוב על WORD ושאפשר לצרוב על דיסק את הנתונים. זהו אלו הדברים שהכי!!! חשובים לי. אשמח לכמה שיותר תג…

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  10. בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים? סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לב בכול מיקרה אשמח לקצת עזרה. בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונות

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  11. קניתי מעבד ולוח אם חדש Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H יש לי כבר זיכרונות של G SKILL ופטריוט במהירות 1333 שתיי זוגות של 2GB לכל אחת מהחברות. כלומר 8GB סה"כ. האם כדאי לי לקנות גם זיכרונות חדשים במהירות של 1600HZ ? או שזה לא משמעותי בכלל ? השימוש הוא גיימינג BF3 SC2 עם 7850 כרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  12. אני קונה מחשב...מה כדאי לי 3.0 pentium4 or amd 64 3000+

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by i022052,

מה זה Intel® Core 2 Duo T2400 1.83G מה זה ה- T2400 יש גם אחרים עם T5500. מה ההבדל? מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  14. שלםו אני צריך בבקשה עזרה בשידרוג:שידרוג לוח אם ,מעבד וזיכרונות המטרות שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט, office,לימודים (לומד אבטחת מידע) התקציב שלי הוא: 2500-3000שח. תודה רבה ולעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by doodi111,

אני מעוניין במעבד בסכום של 550- 650 ש"ח למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים והורדות באימיול. (מחשב שחייב להיות אמין וסוס עבודה. הוא הולך לעבוד 20 שעות ביממה לפחות). מצד אחד, יש את המעבד AMD 64 3600 AM2 שעולה בסקאי 704 ש"ח אבל אני מוצא גם מעבדים זולים יותר, כמו: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W שעולה 650- 670 ש"ח. איך זה שמעבד שאמור להיות יותר חזק, עולה יותר זול והאם מדובר במחיר שצריך לעורר חשד? איזה מהמעבדים מתאים יותר לצרכים שלי?

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by YoTaMi,

יש לי לוח אמ gigabyte 945 GCM ואני רוצה לשדרג למעבד ‏Pentium E5200 2.5mhz הז השאלה היא ככה הלוח אם מספיק חזק בישביל המעבד הזה או שצריך להחילף לוח אם.. ואם לא צריך להחליף אפשר את המחיר הכי זול של המעבד באיזור ראשון .. תודה רבה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  17. גם ל-OC וגם בכלליות ואני מעדיף קירור בלי רעש של F-16 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by Blade,

אני יודע שזה שייך איך שהוא לטכנולוגיה של המעבד.... ואני יודע שזה קיים רק במעבדים 3.66MHZ אבל בבקשה מה זה? ומה זה אומר ולמה אין את זה במעבדים נמוכים יותר כמו 2.66 או 2.4 תודה אחים שלי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום אחרי קריאת תגובות ישנות על החברה G SKILL החלטתי לקנות את הסט הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 אולם יש איזה מיספר שלא ברור לי מיספר הדגם הזה הוא F1-3200 ויש כמה דגמים מעליו שהם ממוספרים 4000 4400 4800. לי זה נישמע כמו דגמים של אתלון.... אשמח אם מישהו יסביר לי מה מדובר.אני אומר מראש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל נחמד אם הם יהיו אמינים וחזקים.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 לוח אם: Gigabyte M55Plus-S3G וזיכרון samsung 2x1GB DDR2 667Mhz תגידו לי בבקשה האם זה טוב הא ועוד משהו, האם הזיכרון יתאים ללוח אם: [המאפיינים של הזיכרון] 240-pin unbuffered DIMM *Capacity: 2GB (2x1GB) *Maximum 5.4GB bandwidth *JEDEC standard 1.8 + 0.1V power supply *CAS Latency: 4 *4 Bank *Off-chip driver (OCD) impedance adjustment on die termination (ODT) 240-Pin Standard Double-Data-Rate-Two Synchronous DRAMs (DDR2 SDRAM) with a single + 1.8 V (± 0.1 V) power supply Built with 1024-Mbit DDR2 SDRAMs in P-TFBGA-60 and P-TFBGA-84 chipsize packages Programmable CAS Latencies (3, 4 and 5), …

• 7 תגובות
    • 495 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למערכת קולנוע ביתי, השאלה שלי היא לגבי לוח האם, לדוגמא הלוח האם הבא, שיש לו יציאת HDMI ניתן לחבר לטליוזיה עם יציאה כזו וזה ישמש כמסך שלה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by dlivneh,

אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהחליף: מעבד לוח אם זכרון סה"כ תקציב לעניין 2100 ש"ח אני לא נוהג לשדרג לעיתים תכופות (פעם בשנתיים - שלוש ), האם לא כדאי לי לקנות 1 גיגה זיכרון ? האם כדאי לרדת במהירות הזיכרון בשביל לקנות 1 גיגה זיכרון במקום 512 מהיר יותר ? למשיב אודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by HcoolP,

OCZ DDR2 1GB KIT PC2-4200 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel 3-2-2-8 אני מחפש די בנרות עוד קיט של גיגה למחשב שלי אבל לצערי לא מצאתי עד עכשיו. האים למישהו יש רעיון? ??? נ.ב הנציגים שאני מצאתי של OCZ בארץ הם CD-LOG ו IVORY ולאף אחד מהם אין במלאי.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by Shayke007,

אני זקוק ללוח אם למחשב שלי חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול טוב ++ למשחקים ולשירים זה חשוב לי שיהיה באזור 1200-1600 מקסימום כמה שיותר טוב יותר טוב

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by Nadav889,

אני מתכנן לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים אבל אין לי תקציב כל כך גדול. הטכנאי המליץ לי לרדת מהמחשב עם ה4 ליבות שרציתי ובמקום זה להתמקד בכרטיס מסך GEFORCE 8800 GT 512. הוא טוען שהמעבד עם ה2 ליבות יעשה את העבודה... מה אתם ממליצים לי? האם המעבד כל כך חשוב? האם 2 ליבות זה לא מספיק בשביל שהמחשב יעבוד טוב?

• 7 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.