מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היום החלטתי להעלות גם את המולטיפלייר של המעבד שלי בנוסף לזיכרון שנמצא כבר על 117. המעבד שלי כבר פתוח כך שניתן להעלות את המכפלה בלי שום מוד. אני ניגש לביוס ומעלה אותו ל13 (המקסימום) שומר ומפעיל מחדש. לפי הביוס המעבד נמצא ב1521 Mhz. אבל לפי CPUID המעבד עדיין על 807 Mhz . למה CPUID לא מוכן להתעדכן?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד עם מעבד Intel Celeron M 530 1.73GHz ואני מעוניין להתקין מע' הפעלה של 64 ביט(WIN 7). אני לא מוצא אם המעבד הוא 64 ביט... תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ששימש אותי לא מעט זמן לצפייה בסרטים (כשהוא חובר לטלוויזיה).. המחשב הוא פנטיום 3 800MHZ עם 512 זכרון על 3 סטיקים..מותקן XP נקי בלי זבלה. אני רוצה להריץ עליו MKV של 720P(גיגה בערך לפרק של נמלטים), אני משתמש בMPC ויש לי את הקודקים המתאימים,הסרט מתנגן בערך בסלו מושן בערך.. יש איזושהי דרך אפשרית (הסרת פילטרים,תוכנות וכו') להריץ את זה בצורה סבירה על המחשב הזה? ואם לא אז מה תוקע את הסרט, חוסר זכרון או המעבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי שאלה.. מה ההבדל בין הלוחות אם האלה ומה הכי מומלץ למישהו (אני ) שמתכנן cf עם הזמן... והאם הsata3 ו הusb3 האלה ירגישו לי במשהו.. http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9021 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8848 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6323 ואם מישהו יודע אם הם תומכים בtorbu boost ואם בעתיד מתישהו מתישהו אני ארצה לעשות oc אם הם יתאימו תודה רבה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב- 2 גיגה 667 או 1 גיגה 800.... והכי חשוב!! למה? אם אתם נותנים לי תשובה תנמקו!! זה הכי חשוב לי!! ואם מישהו יכול לסדר לי את החברות לפי סדר איכות... גבוהה... בינוני ונמוך.... וגם סדר איכות ביחס למחיר גם גבוהה... בינוני ונמוך!!
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בעוד 3 שבועות אני קונה את המחשב החדש שלי שיהיה פנטיום 4 2.4 השאלה שלי היא כמה זמן אוכל להישאר עם המעבד הזה והמשחקים יעבדו חלק (בלי אוברקלוק) תודה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, יש לי זיכרון CEON 800Mhz 2Gib. אני משתמש במ"ה 64bit ונדמה לי שהכמות הזו של הזיכרון קצת מגבילה אותי. הבנתי גם שב-64bit כמות הזיכרון שהיישומים תופסים היא יותר גדולה. אז השאלה היא בעצם- האם כדי לנצל ממש את היכולת של ה-64bit, כדאי לי להגדיל את כמות הזיכרון (נגיד, להוסיף עוד 2G) ואם אני לא מוסיף, פשוט "לשנמך" ל -32? תודה!
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
{title} עריכה: עוד שאלה, למה הזכרונות של DIGMA כל כך זולים ?הם עד כדי כך גרועים ? 512MB DDR של DIGMA עולה בCOMP.IL רק 262 שקל
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
^ הסלרון עולה לי 15 ש"ח יותר.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעבד e6300 האם הוא יכול להגביל כמו צוואר בקבוק במפרט טוב? כלומר: לוח אם: P5B-DELUXE זכרונות: ocz 880 וכרטיס מסך:1900xtx
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אם לא אז: האם זה משנה לקחת CAS 2 או רגיל? ואם כן אז: הזיכרון של A-DATA שב-KSP הוא CAS 2 או לא? כי לא רשום.
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לשדרג מעבד בקרוב. יש לי את המעבד 6700K עם הלוח gigabyte ga-z170x gaming 3. ראיתי שהמעבד הנוכחי שיש לי עדיין עולה לא מעט כסף באתר של TMS. האם זה הגיוני? מדובר במעבד ישן יחסית. ולגבי שדרוג, איזה מעבד הכי טוב לשדרוג ללוח אם הזה? והאם כדאי לשדרג גם את הלוח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המעבד הנ"ל לאיזה מעבד של אינטל הוא מקביל? פנטיום 2, 3 וכו' או שהוא סתם גרוטאה ועדיף לשמור אותו כפריט אספנים?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אפשרות לרכוש זכרון מ-BestBuy דרך מישהו שמבקר בארה"ב. סיננתי את זכרונות ה-16GB שלהם והגעתי ל-2 תוצאות הכי זולות עם דירוגים טובים: Corsair - Vengeance CMZ16GX3M2A1600C10 PNY MD16384KD3-1600-X9 וזה העמוד הכללי מסודר לפי מחירים, למקרה שצריך. נראה של-PNY תזמונים נמוכים יותר, אבל לקורסייר מהירות כללית גבוהה יותר (לפי ביקורות). לא הכי מבין בתחום, אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש תוכנה שמסרבת להיות מותקנת עם ההודעה הזאת:This driver does not work with a PC which has multiple processors. איזה מעבד יש ללא מכפלה?? ???
-
- 7 תגובות
- 491 צפיות
-
-
איבורי מציעים במודעה שלהם לוח intel 965 מקורי של אינטל... לטענתם הוא אינו תומך בזכרונות 800 הרץ ולכן עכשיו הציעו לי לשדרג את הלוח ל neo 965 בחינם (די מוזר לי שהסכימו לשדרג לי בחינם כי בהתחלה רצו על השדרוג 140 שקל, ויותר מזה , גם אמרו לי שכדאי לי לשדרג את הזכרון ל 800 הרץ ב 80 שקל) האם עשיתי בשכל ששדרגתי או שיכול להיות שבעצם שדרגו לי ללוח פחות טוב? ולסיום דחפו לי 2 מאווררים שקטים וקירור למעבד של AVC ב 170 שקל ... + ספק של ezcool 350w מישהו יודע איזה ספק כוח מקורי הם מביאים של ה 300w האם זה משתלם והאם בכלל הייתי צריך את זה .... הערה: היה לי מחשב באיבורי שקניתי לפני 7 שנים , והוא עבד נון-סטופ וללא תקלה אחת , אבל דברים השתנו והיום בא לי להקיא מאיבורי , דוחפים לך דברים שאתה ל…
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש התקציב הוא 10 אלף אני רוצה להשקיע על מעבד סביבות 2000 שח לוח אמ 1600 שח וזיכרון של 1 גיגה 400 שח אני קונה 4 גיגה.. מה המומלצים במחיר הזה?? ואני צריך חוות דעת גם על זה מעבד-intel q9300 לוח אמ-gigabyte ga-ex38-ds4 זיכרון -ddr2 1g 800 mhz kingston תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי כיום 2 זכרונות של CORSAIR של 1 GB. מהירות 667MHZ ותזמונים CL5 האם כדאי להוסיף עוד זכרון אחד בדיוק אותו דבר של 2GB ב 130 ש"ח ובכך לבטל את הדואל צ'אנל או לקנות 2 זכרונות חדשים של 2 GB ב 300 ש"ח במהירות 800MHZ ותזמונים CL4? לוח האם שלי תומך ב 4GB RAM? (מצויין במפרט בצד)
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ? ואם אין אותו בארץ אז האם יש כבר בחו"ל ואם הוא עדיין לא יצא מישהו יודע מתי הוא ייצא ??
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם יש לוח אם שתומך גם במעבדי ברטון וגם במעבדים של ה 64 ביט ? מאחר ואני קונה בורד חדש ומשתמש במעבד ברטון 2500 הישן שלי , רציתי לדעת האם אפשרי לשמור 2 אפיקים פתוחים.. כאילו לשדרוג עתידי האם יש דבר כזה?
-
באתר פה פורסם שהמחירים של אינטל ואיי אמ די עומדים לצנוח בקרוב, מישהו יודע מתי הצניחה תגיע לישראל ומאיפה כדאי / אפשר לקנות במחירים החדשים? תודה! זה מה שמבדיל ביני לבין מחשב חדש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה גירסא של ווינדוס XP להתקין על מחשב עם מעבד DUAL CORE לניצול מירבי ? יש לי מחשב עם מעבד פנטיום D. רציתי לדעת איזה גירסא של מערכת להתקין עליו שהמעבד והמאפיינים שלו ינוצלו במירביות שלו מבחינת המעבד כפול ליבה.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-