מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא יודע אם אתם מכירים אבל PASSMARK פרסמו לא מזמן בנצ'מארק ענקי של מעבדים כאלה ואחרים.... לפי משהם אומרים הם ניסו מעל ל10,000 מערכות שונות ומעל ל300 מעבדים שונים... וזה ממשיך להתעדכן הם בדקו גם יכולות אוברקלוק (בדקו איזה מעבדים נותנים עליה של הכי ביצועים באוברקלוק) http://www.cpubenchmark.net/ לפי הבנצ'מארק שלהם יש נתונים מעניינים כמו: E7200 מביא תוצאות יותר גבוהות מ E6750 (למרות שהוא עולה הרבה פחות) Q9550 כמעת חזק כמו ה QX9650 (ממש כמעת) AMD QUAD 8-Way Opteron 8354 הוא המעבד הכי חזק שהם בדקו (יותר חזק מ 2 מעבדים של QX9770 ) מהי דעכם? האם זה אמין?!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זכרון טוב 4G אני רוכש אותו מחול מבקש אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ושלא בעלויות גבוהות מדי תודה!!
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM מה מתכוונים ל OEM ? והאם זה יותר כדאי מ Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX ? תודה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
סתם בשביל וידוי הריגה, האם יש יתרון מובהק לאחד מהלוחות האלו, או שיש בכלל לוח עדיף באותו מחיר שלהם (יש לוח דומה אבל עם 2 חיבורי IDE ישנים במקום 1 כמו שיש בכל הלוחות הללו) ? Gigabyte EP45-DS3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2843 ASUS P5Q PRO http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=1 האם אחד הלוחות אמין יותר מהשני ? מה ההבדלים המהותיים ביניהם (הבנתי למשל תפריטי ה overclock של ה ASUS הרבה יותר מסובך ?)
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כמו שרובכם כאן בפורום ממליצים על כפולי ליבה כי היום נכון הם יותר טובים למשחקים זה בסדר אבל אתם אומרים שבעתיד המרובעי ליבה כבר לא יחשבו כי יהיו דברים יותר טובים.. אז זה כמו המצב של היום שמשחקים יתמכו במרובעי ליבה ולא ב- 8 ליבות (נניח) קחו את זה לתשומת ליבכם ותגיבו אני רוצה לדעת אם אני מדבר איכשהו הגיוני. תודה פשוט זה עלה לי ככה פיתאום והייתי חייב לשתף אתכם.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לוח P5Q של ASUS יש לי 4 סטיקים OCZ PLT של גיגה לא משנה איזה אני מכניס לסלוטים 1 ו 2 עובד סבבה (אבל אין דואל צ'אנל) רק שם משהו ב 3 או 4 בלי קשר אם יש או אין ב 1 או 2 ואין תצוגה יכול להיות שזה קשור לספק כוח ?? שלא נותן חשמל לסלוטים 3 ו 4 בלוח
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
-
אוקיי, המעבד שלי עבר OC ל3.2, אבל התוכנה כותבת שהוא נמצא על 2.0. אני חושב שמדובר במשהו שקשור לצריכת חשמל, האם יש דרך לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אם אני יגידר שליבה אחת של המעבד תמיד תעבוד על כל התהליכים הרגילים שרצים ברקע באופן קבוע (כל התהליכים של ה-Windows, AV וכאלה). והליבה השנייה תעבוד רק עם מה שקורה על המסך (דפדפנים, משחקים, תוכנות וכל אלה). זה יהיה יעיל ? כי זה לא נשמע לי כ"כ יעיל, אבל סתם התענינתי |: ואני מודע לאפשרות ה"Affifinty" שקיים ב-Task Manager ב-Windows אבל היא לא מספקת יש תוכנה חיצונית כלשהי שתעשה את זה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תופעה מוזרה, או שזה לא מוזר, ופשוט ציפיתי למשהו אחר. יש לי מעבד בעל 4 ליבות Q6600 עם OC ל3 גיגהרץ שאר המפרט תוכלו לראות בצד או למטה בחתימה. בכל מקרה יש לי סוג של שתי בעיות. הראשונה. למשל, אני מחלץ 4 קבצי Rar הפתיחה שלהם יחסית איטית, (אני מודע שלפעמים יש כיווצים חזקים יותר)איטית אני מתכוון דומה אולי קצת יותר מהירה מהמחשב AMD הישן שלי 3200 הקטע הוא גם בtask Manager המעבד כמעט ולא עובר את ה 25% והשאלה שלי למה?, למה הוא לא יכול לפחות להשתמש באיזה 80% או לפחות 70% מהמהירות שלי ולחץ לי לי את הקבצים האלו מהר יותר? ובקשר למולטיסקינג לפעמים אני פותח מלא חלונות פירפוקס התקנת משחק כבד ברקע פוטשופ וכל מיני דברים כאלו. ואני כן מרגיש סוג של האטה בתגובות, אף פעם לא ממש קי…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Q6600 עם אוברקלוק ל 3 גיג'ההרץ הוא יעמוד שווה עם E8400 ? אני מתכוון במשחקים ובשימוש שוטף יומיומי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ועכשיו הוא אצלי ומשום מה Foxpc התבלבלו לי בזיכרונות,רציתי לקנות G.skill 4GB CL5 והם הביאו לי G.skill 4GB CL 4-4-4-12. בקיצור רציתי לדעת מה יותר טוב והאם הרווחתי פה או הפסדתי... כפי שידוע לי שלי עולה יותר הרבה ב-50 ש"ח ושלי נירא לי עם צלעות קירור לא? אני זוכר שהסימן של ה-4 אומר שזה צלעות קירור. אז איזה זיכרון יותר טוב והם הרווחתי או הפסדתי פה, מקסימום אני אלך אליהם. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי הלוח אם Ipe5-E , כשאני מדליק את המחשב ונפתח לי המסך של שולחן העבודה ישר נפתח לי חלון לבד עם החום של ה-Cpu ועוד 2 דברים וגם מהירות המאוררים וכל זה, התקנתי מהדיסק של הלוח אם ואז זה ניהיה לי . בקיצור איזה תוכנה יותר מדוייקת של הלוח אם או Everest ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! אני צריך זיכרון בנפח של 4GB מהחנות www.p-see.co.il. הזיכרון לא ישמש לOC אלא למשחקים ושימושים רגילים כמו גלישה. בעיקרון התקציב לא מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
מה עדיף מבין שני המעבדים למפרט HTPC? תתחשבו בחום/ביצועים ויכולות OC.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תקשיבו אני כבר יום שלם מחפש ללוח אם הזה דרייברים אני חושב שאני משתגע אפילו באתר של epox אין להם http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-9NPAplusULTRA שמעתי בכלל שהם פשטו את הרגל או משהו בקיצור כל מי שיכול לעזור לי אז בבקשה בבקשה! אולי למישהו יש את הלוח אם הזה ויש לו את הדיסק התקנה אז זה יהיה מצויין בקיצור כל עזרה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום למחשב הזקן שלי לזוז קצת יותר מהר ,המחשב בעל זכרון DDR של 256M בלבד-בקונים מוכרים ראיתי זכרונות למכירה השאלה הפשוטה האם הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=506&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=# תומך בDUAL CH תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, סליחה אם זה לא הפורום הנכון פשוט יש לי כמה דברים שקשורים לכמה נושאים אתמול חיברתי בעצמי את הקירור TR EXTREME 120 וספק כוח CORSAIR 550VX שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עלה ואז נתקע אחרי כמה דקות שהווינדוס עלה ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא מגיע לטעינה של הווידנוס נותן מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היות וממילא אני מתכוון להוסיף זיכרון וכרטיס מסך, השתעשעתי ברעיון להחליף למעבד יותר חזק/מהיר (אני עובד עם תוכנות גרפיות). השאלה שלי היא האם זה משתלם כספית ואם כן מה מומלץ?
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, ושבת שלום אז אחרי היום הארוך אתמול, סוף סוף יש זמן לתת לכם סקירה קצרה על הלוח החדש. הלוח המדובר הוא ה P45-T2RS PLUS של DFI, מסדרת ה DK (צבע PCB שחור) הדגם נועד להחליף את ה P45-T2RS המקורי, ולכן מכיל עוד כמה פיצ'רים ובאנדל טיפה משודרג. תמונה של הלוח: רשימת תכונות ופיצ'רים: -מבוסס על צ'יפסט P45 החדש כמובן, בהתאם לשמו -8 יציאות SATA, כאשר 6 מהן (כתומות) נשלטות ע"י הגשר הדרומי ICH10R שכלול, ו ה 2 הצהבהבות דרך בקר Jmicron שהוסף ללוח. -2 חריצי PCI-e 2.0, עובדים ב X16 במצב יחיד, או X8 כל אחד במצב קרוספייר. לשים עליו 4850 לא תהיה לכם בעיה גם ב 1920X1200, אבל לרזולוציות גבוהות מזה או כרטיסי 4870.... כדאי לשקול X38/X48. - צמד חריצי PCI רגילים, ועוד צ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי עוד 1 ג'יגה זיכרון ועכשיו יש לי 3 ג'יגה ראם עם איזה תוכנות או משחקים אפשר לנצל את כל ה3 ג'יגה זיכרון??? :s05: שגעו חופשי
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אל הזכרונות שברשותי כרגע X2 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2.5-3-3-8 @ 200 MHz
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איזה קירור של המעבד מביאים לי כשאני קונה את ה-E8400 Box הרי הוא מגיע עם קירור אז רציתי לדעת איך קוראים לו. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי התמיכה ב-PCI-E 1.0 ובין 2.0 .. אם למשל אני קונה לוח אם שלא תומך ב-2.0 וכרטיס מסך שתומך ב-2.0 אז יהיה לי קצב העברת נתונים תיאורטית פי 2 כששתיהם יהיו תומכים ב-PCIE 2.0 מאשר שיהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס שתומך עד 2.0 ? ויהיה לי הבדל בין 1-3% בין ה-PCI-E 1.0 לבין 2.0 אם יהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס 2.0 ? וזה נקרא יחסית משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-