עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yonatan.mendelson,

לגוגל יש טאבלט יוקרתי חדש משלה, שמריץ מערכת Chrome OS בהתבסס על שבבי אינטל - וידרוש מכם תשלום בנפרד עבור כיסוי-מקלדת ועבור עט מגע תואם לכתבה

2. Started by JustNo,

שלום, מותקנים לי במחשב כרגע HyperX Fury DDR4 2400 C15 2x8GB , אלה הנתונים: יש לי כרגע שני סטיקים נוספים חדשים של G.Skill שאלה הנתונים שלהם : האם הוספה של הזכרונות החדשים יגרמו לבעיות בגלל התזמונים הקצת-שונים ? מעבר לקצת בזבוז כח תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. בוקר טוב חברים פירקתי מעבד תושבת 478 ,אחד הפינים נשבר והמחשב הפסיק לעבוד האם האחריות מכסה מקרה כזה? אודה לכם על עזרתכם-אני מיאוש - תודה רבה אגב,האם המעבד לא אמור לעבוד גם אם נשבר פין אחד?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by GRiM,

AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2GHz 1MB L2 Cache Socket 939 Patriot 1GB (2 x 512MB) DDR 400 (PC 3200) Dual Channel DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI 1600 ש"ח, משומש - כדאי? התקציב שלי מאוד נמוך, עם השילוש הנ"ל אוכל לקנות כרטיס מסך 7900GS.

• 15 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by kuku gril,

שלום , לחברה שלי יש את לוח אם msi-850e (אינטל צ'יפסט) ,לוח די ישן שמיועד לעבודה עם זכרונות RDRAM . יש לה שני סלוטים של זכרון בגודל 64MB כל אחד ,ולאחר מאמץ רב נמצא מוכר של שני סלוטים נוספים של 256MB. השאלה היא אם אפשרי לחבר את כולם ביחד ,סה"כ 4 סלוטים ,מבחינה של פגיעה פיזית בזכרונות או בלוח ? (לא אכפת שהמהירות תהיה לפי הסלוט האיטי ביותר) חתימה טובה !

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by D-Bang,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1964&articID=472 לפי המאמר הזה שפורסם פה בסטיקי, אומרים שבזמן אמת בשימוש יומיומי לרוב 533 עדיפים על 667.. יכול להיות? יש אולי עוד כתבות שסותרות או מחזקות את הנאמר? רציתי לקנות זכרון של TWINMOS 667 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1736 אולי עדיף ללכת על PQI 533? (הם גם זולים יותר..) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1497

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by Tomersoni,

בעקבות ההמלצות החמות ל4600 במקום הe6300 (שעליו בניתי) החלטתי לבנות את המפרט של המחשב החדש על פניו. עולה שאלה חשובה: מעבד הamd הזה יוצא מיצור בקרוב ומעבד הe6300 משתדרג טיפה... יש לזה השפעה לטווח הרחוק? כדאי לקנות מעבד "מיושן" שבעצם יוצא מיצור במקום מעבד חדש יחסית?

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by gshhar,

http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm איך הוא? איך כרטיס הקול שלו וכו'? /עריכת המודר/ נא לא להשתמש בקישורים ישירים לחנויות מחשב (פירסום)

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  9. לא לא לא !! זה לא שלי יצא S פשוט שיש דגם כזה שהוא יותר טוב מינורית מה SL .

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by X-Style,

קצת קשה להסביר את מה שאני רוצה בכותרת אז אל תאשימו אותי... אז... מה המעבד בעצם עושה ומה הזיכרון בעצם עושה? הזיכרון לפי מה שהבנתי (וגם לפי איך שזה נשמע) זה כמה תוכנות יכולות לרוץ בו זמנית (אין לכם מה לתקן אותי אם זה לא נכון כי אני לי שמץ בזה ) אז תודה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by tom123,

לחבר שלי יש מעבד 2.4 עכשיו הלכתי לבדוק אם זה 800 MHZ (fsb( וכתוב שם 1.7 GHZ!!! יש לו זכרונות RDRAM אני כמעט בטוח שזה בגלל זה תוכלו להסביר לי?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. או.קיי כל מה שאני יודע על הלוח אם שלי שהוא של VIA מקווה בכל אופן, כי כשפתחתי ראיתי שכתוב על אחד הצ'יפים על הלוח אם VIA. אני צריך לזהות את הלוח אם על מנת לעשות פלאש לביוס (האם בכלל כדאי למרות שאני לא נתקל בבעיות כלל?) האם כדאי להתקין דרייברים חדשים של הלוח אם ה VIA4in1 ל WindowsXP זה כדאי???

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על EPOX 4SDA .. הוא מתכונן לעבוד עם P4 1.6A ועם זכרונות DDR 333 ומתוכנן עליו גם אוברקלוקיג!!! אנא התמקדו רק בלוח הזה ותנו דעות ספיציפיות רק על הלוח הזה בלבד!!! כהאם הוא טוב?? יש הבדל גדול בינו לבין מתחריו? חלק אומרים שלוחות מבוססים SiS זה חרא! אבל חלק לא! אז מה דעתכם?? אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by none,

בOC בבאס מ100 ל133 נראה לכם שאני יצטרך להעלות יותר מ+0.100 לCORE VOLTAGE ?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  15. Started by Sweet_Tooth,

אנחנו מכירים את סידרת ה B הידועה כל כך של P4, אבל יש דבר שמאוד מציק לי בקשר למחירים של הסידרה הזאת. המעבד החלש ביניהם הוא ה 2.26GHZ והוא עולה משהו כמו 1600 שח אבל מחירו של ה 2.53 GHZ הוא 4000 שח. אז למה ההפרש העצום הזה, כי אם מסתכלים על זה זה הפרש של פחות מ 300MHZ אז האם יש הבדל גם בארכיטקטורה של המעבד עצמו?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by MeMaster,

אהלן, אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה. אני מרכיב מחשב לצורך משחקים. אני רוצה שהוא יהיה חזק. שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים.. הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad. אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות. השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן. אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש. אני בדילמה רצינית פה! אשמח לשמוע תגובות יום נעים

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by TheGame,

יש לי כרגע את המעבד e6300 עכשיו אני מתכנן קניה של כרטיס מסך (עדיין לא ידוע איזה אני כרגע זה 8800GT ) ושל תוספת זיכרון עוד 1GB ( יהיה לי סה"כ 2GB ) הלוח אם שלי הוא כזה : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ הספק כוח : Enermax Noistaker 420W Dual 12V עכשיו השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה כבר כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון ... האם כדי גם לשדרג את המעבד ?? ואם כן לאיזה ?

• 18 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by Yaniv.E,

שתומך ב RAID ויש לו כרטיס מסף פשוט עליו. בסביבות 600 ש"ח יש חיה כזו?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  19. טוב שניהם 3GHZ אבל הE6850 בטכנולוגיה יותר ישנה של 65 ננומטר ומכיל רק 4 מגה לעומתו E8400 בטכנולוגית 45 ננומטר ומכיל 6 מגה! אז איך זה הגיוני?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 00:13:19 בינתיים בזמן שחיכיתי שמישהו בר דעת יענה, הלכתי להתייעץ עם טום מ tomshardware.comעשיתי כמה בנץ'-מארקינג לשני המעבדים האלה והתחרות מאוד מאוד מאוד צמודה, הם כמעט שווים בכל פרמטר.... לפעמים אחד מהיר יותר לפעמים השני. אז עם הבדל של כמעט 400 שקל בינהם, האם אני בכלל צריך לשקול מה אני קונה? האם יש משהו שאני מפספס? תודה!

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by yoc1983,

שלום לכולם אני בונה מפרט למחשב ואחרי שסקרתי אתרים בחרתי בE7500 שיעבוד עם כרטיס מסך HD5770 למטרות גיימינג בינוני, אני לא יבצע OC אין לי מושג איזה לוח אם כדאי לבחור ואשמח לשמוע המלצות אגב, כמה זכרון כדי לשים על הלוח 2G או יותר? תודה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  21. האם לוח אם מדגם P55-GD55 7.1 1GLAN מומלץ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by sargent bilko,

ממצב חברי הקהילה? אני רוצה שתעזרו לי למצוא מעבד טוב,סוס,ושיש לו מהירות של יותר מ 3Ghz או רק ושיהיה גם זול ושיהיה מתאים למשחקים כי אני מחפש כבר די הרבה זמן ואני לא מוצא... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  23. Started by dan9,

שבת שלום חברים תגידו יש לי לוח אם של AMD AM2 והמעבד שלו נשרף.. עכשיו ראיתי שיש חנוית שמוכרות עוד מעבדים מסוג AM2+ מרובעי ליבות ותלת ליבות.. לא ממש הצלחתי לזהות את הדגם של הלוח מה שכן אני יודעה שהמעבד שישב עליו היה חד ליבה ישן ועל הלוח היה רשום שיש גם תמיכה ב מעבד שתי ליבות החברה זה ASROCK! http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-GLAN&s= ב99% זה הדגם יש מצב שהלוח יכול לתמוך בAM2+ בערת איזה עידכון אולי? ואם כן אז גם במעבד שיות משתי ליבות?[br]פורסם בתאריך: 29.08.2009 בשעה 12:59:24 כרגע בדקתי וכן יש תמיכה..השאלה איך זה יעבוד? ואיך אני עושה את השידרוג ביוס כשאין לי מעבד שעובד רק בשביל העדכון..

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by danshimsh,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב מבוסס האסוול. אני רוצה מחשב שיוכל לבצע בזריזות קימפול של קרנל של לינוקס. אני בפירוש לא גיימר, כך שהוא כלל *לא* מיועד למשחקים. שאלתי היא: ראיתי שיש מחשבים מבוססי האסוול עם i5 ועם i7 האם ההבדל הוא משמעותי ? אל מה כדאי ללכת ? בנוסף אשמח לקבל טיפים בנושא של רכישת מחשב מבוסס האסוול בברכה, דן

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by Ymac,

הי, ברשותי לוח 775 עם פלטה אחורית של CoolIT ECO שמודבקת אליו (ככה כתוב בהוראות ) ובגלל שקניתי לוח חדש אז הקירור הועבר אליו ואני בונה עם השאריות מחשב, ואני שם עליו קירור אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את הפלטה האחורית! היא דבוקה כ"כ חזק ואני מפחד לנזוק את הלוח למישהו יש רעיונות והצעות לפתרון?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.