עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the crazy boy,

יש לי 4 סלוטים על הלוח. שניים עכשיו בשימוש. זיכרון DDR2 533 מגה הרץ, תזמונים: 4-4-4-12 יש לי שני זכרונות של 512 (גיגה סך הכל) החברה - לא מוכרת. עכשיו השאלה שלי היא איזה זכרונות אני צריך לקנות? אם אני אקנה זכרונות של חברה אחרת מוכרת תהיה בעייה? לא עולה לי עכשיו איזה עוד פרטים צריך לכתוב אז אם צריך עוד משהו תכתבו. תודה לעוזרים!

2. שלום, לאחותי מחשב ישן- עם הלוח הזה:MSI Part No: MS-6702E-010 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8T_Neo2-FIR בלינק הזה יש פירוט גדול של אופן הרכבת הזכרון, רק שאני לא "סומך על הידע שלי" ואני מעדיף להתייעץ עם מישהו עם הרבה יותר ניסיון - אתם! ומאחר והמחשב הישן שלי כבר לא מתפקד אני מעוניין להעביר לה את הזכרונות שהיו לי DDR SDRAM השאלה שלי, כי כבר היתה לי בעיה בעבר בהרכבת המחשב, דרש הכנסת הזכרון בסלוטים ספציפיים [מתברר שבאייבורי ה"טכנאי" לא ידע את זה, אז חבר נאלץ לפתור לי ת'בעיה] האם בשני הסלוטים הנותרים אפשר יהיה לדחוף את הזכרונות שיש לי, אחד של 256 ואחד של 512 מחברה שונה, ולא יהיו בעיות? והאם אין צורך לדאוג בעניין הDUAL DDR או משהו כזה, אם במקרה בלוחות…

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by eliran-f,

[move]שלום![/move] בלוח האם שלי 4 סלוטים לזכרון 533MHZ DDR2 CL4 , הרכבנו 4 יח' של 512MB זהים מחברת KINGSTON WINDOWS XP ראה 2GB אבל טען שאינו יכול לגשת לזכרון ונתקע, המחשב נשלח לטפול, הטכנאי ביצע עדכון BIOS והחזיר אותו באופן שהWINDOWS רואה רק 512MB, שאר כרטיסי הזכרון נבדקו ונמצאו תקינים. השאלה האם אפשר שעדכון הBIOS שגוי , או שמא אחת ההגדרות שגויות דבר שגורם לכך שהמחשב רואה רק 512MB. האם עדכון BIOS דורש החלפת רכיב פזי על הלוחאם או שהדבר אשרי ע"י החלפת גרסה באופן תוכנתי בלבד , באם קיים ברשותכם מדריך להעדכון BIOSמפרט טכני- p4 dual core 3.4 Ghz ddr2 ram 533 512 cl4 geforce innovision 7300 64 bit xp win MSI 945PL Neo-לוח האם

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  4. היי אנשים, שאלה מהירה.. נגיד יש לי מעבד 2.8 הרץ בליבה כפולה.. אז יש לי שתי ליבות שכל אחת עובדת על 2.8 הרץ? זאת אומרת בסה"כ 5.6 ? או ששתי ליבות של 1.4 ? אני יודע שבפלייסטיישן שלוש זה ככה.... אז איך זה פועל במחשב? מכירים אולי מדריך כלשהו שנותן הסבר? תודה ולילה טוב.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by arthur16,

יש לי מחשב p3 - 1000mhz עכשיו יש לי לוח אם socket 370 עכשיו חבר שלי מביא לי מעבד p4-1600 עם אותו fsb והכל השאלה שלי אם זה יתאים לי ללוח אם שלי??

• 7 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

שלום האם הלוח: DFI LanParty NF4 SLI-DR (Nforce 4 ultra) - 939 תומך במעבד Opteron 165 בתושבת 939 למרות שלא מצויין שם ? יש פה בעלי ניסיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בוקר טוב חברים! לפני כמה ימים פניתי לפורום "מפרטי מחשב" בבקשה למחשב סטודנט, בפקולטה להנדסת חשמל. וקיבלתי שתי אופציות: האחת מבוססת על AMD ATHLON 64 3000+ ושניה על AMD ATHLON XP 2500 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85738.0 אני לא יודע במה לבחור, במיוחד אחרי שקראתי את המדריך המתורגם של תום (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85738.0) אני פוחד שה-64Bit יהיה אוברקייל, ותאמינו לי, אני לא רוצה להוציא כסף סתם.... תודה מראש, וגמר חתימה טובה, בן.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by King_J,

שלום חברים , האם לשים מעבד רייזן 7 3700x עם זכרון קרוסייר ונג'ס 8*2 2666 מגה הרץ זה הבדל עצום מלשים זכרון 3600 מגה הרץ ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Falcon4g3,

שלום רב רכשתי היום זיכרון 512MB של GEIL שבא עם גוף קירור... כבר היה לי אחד כזה במחשב, ובגלל שיש לי לוח ABIT NF7 , אמרתי שנחבר אותו כ-DUAL... השאלות שלי: 1. שמתי לב שעל הזיכרון החדש יש מספרים גבוהים יותר, למרות שאמרו לי שזה אותו זיכרון בדיוק כמו שלקחתי בפעם שעברה... ולמרות שבאתר שלהם כתוב את המספרים של הזיכרון הישן שלי (!!!) (תמונה #1) א. האם זה זיכרון יותר טוב? ב. האם זה יפגע לי באופצית ה-DUAL ולא יממש אותה? 2. על הזיכרון החדש אין תופסנים כמו על הזיכרון הישן, זה פוגע בקירור? (תמונה #2) 3. שימו לב לתמונה #3, חיברתי את הזכרונות איפה שמוקף בירוק, זה אמור לעבוד ב-DUAL? 4. איך בודקים אם הזכרונות עובדים ב-DUAL באמת? תודה רבה, מצטער על השאלות ה"n00bיות"... [attachment del…

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by pavelr,

האם יש לוחות אם במחיר סביר, שתומכים ב-(1155) intel core i5 עם usb3 וכוללים יציאת אודיו קואקסלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני קונה עוד מעט מחשב חדש שמבוסס על CF 4870וזכרונות OCZ DDR 3 1600 מהוא לוח האם הכי טוב בלי קשר למחיר שמתאים למחשב מסוג זה ;D

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by thepike7,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK 945G CONROE ואני מתכנן לקנות HD6850 .. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=172 לא הצלחתי למצוא האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם..? מכיוון שהוא PCI-E.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Neus,

שלום חברים. לפני כ-5 שנים סבא שלי רכש מחשב לשימוש ביתי בסיסי. לפני כשבועיים המחשב שלו פשוט לא נדלק. לקחנו את המחשב למעבדה, ושם התברר כי ישנה בעיה בלוח האם של המחשב. במעבדה הציעו לסבא שלי החלפה של לוח האם, וכל זה בתמורה ל-740 שקלים. עכשיו, זה המקום לציין כי את המחשב הוא רכש בסך הכל ב-1300 (ללא ציוד היקפי), כך שהמחיר הנ"ל אינו סביר כלל ועיקר. הצעתי לסבא שלי הצעה פשוטה-לרכוש לוח אם חדש, ואת הישן להשליך לפח. המעבד של המחשב הנ"ל הינו intel celeron 420 775 512KB, ולוח האם הוא:GIGABYTE GA-81945GCM -S2 Intel 945. את לוח האם הנ"ל כנראה כבר לא ניתן למצוא בארץ(אפשר להזמין מEBAY, אבל אני לא אוהב את האופציה הזו), והאלטרנטיבה שעלתה היא לוח האם הנ"ל: http://www.omc.co.il/Products.php?…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by thegodx,

Geil Ultra Series Value Dual Channel Kit 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200 w/ Blue Heatspreader -Retai $103.00-$110.00 -------------------- Kingmax SuperRAM Series Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200, Model MPXD42D-2 - Retail $82.00-$95.00 -------------------- Corsair Value Select (Dual Pack) 184 Pin 512MBx2 DDR PC-3200 - OEM $86.00-96.00$ -------------------- Mushkin Dual Pack 184-Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200 - Retail $85.00-$95.00 -------------------- TwinMOS Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200, Model TMII400/1GB - OEM $103.00-$110.00 -------------------- אל תתיחסו למחרים.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by miz,

אשמח אם תוכלו לעזור לי, לגבי מעבד I5-520M כתוב שהמהירות יכולה להגיע ל2.93 בטורבו, רציתי לדעת האם זה כששני המעבדים פועלים או רק אחד. וכן אותה שאלה לגבי מעבד מרובע i7 720QM כתוב שיכול להגיע ל2.8 האם זה רק כשמעבד אחד פועל או כל הארבעה מגיעים למהירות זה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה מקור שדן בזה בצורה רצינית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bluemail,

מי שלא עושה OC איזה מהירות זיכרונות מומלץ ? בהנחה שאני קונה E8400 והזיכרונות צריכות להיות DDRII

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  18. שלום, יש לי מערכת i5 , וזוג זכרונות 4GB שעובדים בדואל צ'אנל, הזכרונות מנוצלים ב- 30% . אם אני אוסיף עוד זוג זכרונות כאלה בדיוק שיהיה 8GB , תהיה ירידה כלשהי בביצועים?! תודה

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by arik89,

מי יותר חזק? ה3800 + הוא AM2 כפול ליבה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

הרגע מישהו אמר לי שיצא פנטיום 4 3.1... רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם ילד חרבשן (או שהוא בכלל ראה אוברקלוקינג של מישהו...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by naki,

כיום אני עם 5800x בשילוב עם 3080 ברזולוציה של 2k ונהנה מאוד! (ללא rt) משחק משחקים כבדים כמו Cyberpunk 2077, ac, spiderman, וכו... גם אני שפשפתי עיניים בהשקת 4090 ותוהה אם אני כבר על צוואר בקבוק על המעבד . החזקתי עם i74770 שלושה דורות של כרטיסי מסך... בכל מקרה מעוניין להמתין לפחות עוד דור אחד לפני שמחליף gpu השאלה היא אם החלפת שילוש בדורות האחרונים תכופה יותר? כמה אפשר להחזיק בכבוד עם ה5800x שלי? תודה

22. Started by nirfun,

(המפרט שלי מופיע בפרופיל) כרגע יש לי שני סטיקים של 512MB. אם אני מוסיף עוד סטיק של 1GB אני מאבד את ה-Dual Channel נכון? האם זה שווה את זה?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by SNET,

אני מעוניין לקנות זיכרון SDR ו DDR דיפדפתי באתר ולתדהמתי גיליתי מותג עם שם ! וממש זול ! זיכרון Kingston בתדר 133 מגה הרץ - 128 MB של זיכרון במחיר של 158 ש"ח ! וגם כרטיס של DDR גם קינגסטון 400 מגה הרץ תדר - נפח זיכרון 128 במחיר של 140 ש"ח !!!! יותר זול מ KSP ! ששם זיכרון של A-DATA עולה 200 ! חוות דעת , תודה. האם לקנות ? ??? http://dmii.shopy.co.il/products/7108

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Mister-G,

חבר שלי רוצה להוסיף עוד 256MB (זה סה"כ 512) ........... כמה לדעתכם זה יעלה את השיפורים במשחקים? (P3 1000MHz,GeForce 2 MX 440 64MB) עם מערכת הפעלה:WIN 98 למה אני נותן את כל הפרטים? לא יודע אולי תבקשו תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by boim,

אני בטוח שכבר דיברתם על זה 12312312 פעם פה, אבל אני לא מוצא את זה.. 1. מה עדיף? 2 מעבדים שונים או מעבד בעל 2 ליבות (מה ההבדל??) 2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם כדאי לחכות ל dual core של אינטל? מתי הוא צריך לצאת? מחיר? נ.ב. ראיתי שה AMD צריך בסוף החודש, אבל אני מעוניין באינטל...

• 7 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.