מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם לכל לוח אם יש מערכת בקרת טמפרטורה של המעבד + כ.מסך? ואם זה לא מגיע בתוכנה נילוות ללוח אם האם ניתן להוסיף לכל לוח אם של כל חברה? או שזה תלוי בלוח אם עצמו? ועד כמה זה מדוייק? כנל גם למהירות של המאוורר לגביר מהירות ולהוריד.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני משחק מדי פעם במשחקים חדשים מאוד. יש לי 2GB זכרון, ואף פעם המחשב שלי לא עבר את ה 2GB בשימוש. האם חשוב לגיימר לקנות מעל 2GB זכרון (נניח ומדובר על WIN XP) ?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
והאם אפשר לחבר לו את הזיכרונות האלה: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 21:04:18 אני חייב את זה עד מחר בבוקר.(זה הגיע כבר לעמוד שני)
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות את לוח האם הזה למחשב מדיה סנטר ורציתי לדעת אם יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ברשת אלחוטית
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי, ובגלל שהלוח אם ישן ולא קיים יותר בשוק אני צריך לקנות לוח אם חדש, אשמח אם תוכל להמליץ לי על לוח אם זול שיתאים גם לכרטיס מסך למעבד ולזיכרונות שלי: המפרט של המחשב הזה הוא: מעבד - QX6700 כרטיס מסך -4870X2 -דורש PCI EXPRESS 2.0 סלוט אחד של 16 זיכרונות - 2 של גיגה, ועוד 2 של 4 - סך הכל 6 גיגה - אני צריך 4 סלוטים DDR2 ספק - 700W של OCZ וזהו... תוכל לתת לי לוח אם זול שיתאים למפרט של המחשב הזה? והאם הלוח אם של Intel G43 יש לו PCI EXPREE 2.0?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למערכת קולנוע ביתי, השאלה שלי היא לגבי לוח האם, לדוגמא הלוח האם הבא, שיש לו יציאת HDMI ניתן לחבר לטליוזיה עם יציאה כזו וזה ישמש כמסך שלה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM)
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש למשחקים. יש לי כבר זכרונות (2GB 800MHZ של OCZ) וכרטיס מסך (8800 GT 512MB). מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם ומעבד. בלוח אם נראה לי שאין הרבה שאלות - אחד מלוחות ה-P35. לגבי המעבד, אני מתלבט: האם ללכת על מרובע הליבות - Q6600 או כפול הליבות החדש E8400? ה-6750 בכל מקרה כבר לא רלוונטי שכן ה-8400 עדיף בכל קנה מידה (חום, תדר, ביצועים) אשמח לקבל תגובות.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
נאמר לי בחנות מסויימת שכל עוד המחשב לא עובר OC הכי מומלץ לקחת את הזכרונות הכי זולים (בתדירות הסטנדרטית כמובן). האם יש אמת בהמלצה הזאת או שיש הבדל באמינות, ביצועים או כל משתנה אחר בין זכרון של חברה אחת לזכרון של חברה אחרת (עם צלעות קירור או בלי וכדו') למשל אם אקח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זיכרונות עם אותם נתונים של חברה אחרת מוכרת יותר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני עומד לבנות מחשב SOCKET 939 ואני דיי מתלבט לגבי הזכרונות, האם לקנות זכרונות טובים ל-OC או רגילים נניח שאני אעשה OC נורמלי, אפילו שמרני - יש למישהו הערכה כמה שיפור בביצועים (באחוזים) אני יכול לקבל? תודה
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע אם לללוח אם : M2NPV-VMוAsus ,יש בעיית תאימות עם זכרונות של TWINMOS? 2-במידה ואני קונה לוח כזה איזה זכרון עדיף מבין השניים:קינגסטון או התוינמוס? בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
אם כן אשמח לשמוע אם עבד/עובד טוב, שוקל להתקין
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האם בקר הRAID שמובנה בלוח האם אמין? האם הוא משפיע על ביצועי המערכת ומעביר לטיפול המעבד את העבודה או שהוא באמת בקר שעושה את כל העבודה בחומרה? אלי
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא האם יש ל425 L3 נעול ביחד עם הליבה הרביעית שלו? כי אני יודע שכל המעבדים מהמשפחה הזו זהו אותו מעבד שליבותיו נסגרות בהתאם ול550 יש L3 אז האם גם ל425 יש רק שהוא נעול והוא ניתן לפתיחה כמו שפותחים את הליבה הרביעית?
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... ואם אני קונה AMD3000 S939 איזה לוח לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD כפול ליבה וחדש(ראו מיפרט) עובד עם 4 צ'יפים של זיכרונות > כל אחד 1 G חבר שלי אמר לי שישנה בעיה ידועה ? עם AMD שלא מצליח להתמודד עם 4 כרטיסי זיכרון ( ביגלל בקר הזיכרון הפנימי?) והתוצאה תהיה ירידה במהירות ה BUS ? הלוח? הרצתי בדיקת CPU-Z מצורף לינק עם קובץ HTML של הדו"ח המלא ניקרא cpuz.htm http://www.sendspace.com/file/ce7v6h ( צריך להוריד את הקובץ בתחתית הדף / או לפתוח אותו ) אני לא יודע ליקרוא את הנתונים....צריך עזרה בפיענוח : 1. מה המהירות האפקטיבית של הזיכרונות שלי ? 2. מה המהירות האפקטיבית של הלוח שלי ? הBUS ? 3. האם יש בעיה כל זהיא שאפשר ליראות בדו"ח הזה - ביחס למפרט המחשב ? תודה מראש לכל מי שעוזר תודה לכל
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם מצד המעבד בלבד, הוא צריך יותר כוח או לא יודע מה, כדי לעבוד בבאס יותר גבוה ומכפלה נמוכה, מאשר בבאס נמוך ומכפלה גבוהה, כאשר מדובר בשני המקרים באותו תדר סופי למעבד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה PCMark04 והתחלתי לשוטט בפרטים של המחשב שלי אחרי שהרצתי כמה טסטים מקיפים... ואז ראיתי שרשום שלי במידע של המעבד ככה: HyperThreadingTechnology Available - Disabled זה אומר שלמעבד שלי יש את ה- HyperThreadingTechnology ? אם זה נכון אז אני מבין למה זה על DIABLED... הלוח שלי אינו תומך ב HyperThreadingTechnology (למרות שנכנסתי אתר של החברה של הלוח ואם אני יעשה לו עדכון ביוס אז הוא כן יתמוך ב- HyperThreadingTechnology). אם אתם רוצים לדעת מידע כלשהוא על המפרט שלי אז זה נמצא ב... מפרט! אה ואת המעבד שלי קניתי לפני שנה+... אז אני חוזר על השאלה: האם למעבד שלי יש HyperThreadingTechnology ?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הייתי אצל חבר שלי והורדתי לו cpu-z...בתוכנה היה כתוב שיש לו את סט הפקודות sse3... יש לו מעבד אינטל 2.8 פרסקוט... האם זה הגיוני שיש בפרסקוט sse3? אם כן אז למה לa64 עדיין אין ויגיע רק בvenice??? מה זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
תראו אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בכדי שאני יוכל לעשות OC מדוייק יותר אז לפי זה האם אתם יכולים למצוא לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-