מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ 64Bit עכשיו רציתי לבדוק את אמינותו באמצעות CPU-ID (תוכנה). התוצאות שלי נמצאות כאן: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=6427 עכשיו את התוצאות הללו, החלטתי להשוות עם בדיקות אחרות, וסתם ניסיתי מספרים אקראיים בID, והנה הגעתי לבדיקה אחרת: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=6425 עכשיו אם תשימו לב, המהירות של המעבד שלי היא 1800Mhz בעוד שלהוא יש מהירות של 2700Mhz אות שם מעבד, אם כך איך זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עשיתי את הבדיקה הזאת אבל הבעיה שהיא לוקחת יותר מידי זמן. השארתי את המחשב דולק כל הלילה עד עכשיו והיא כבר רצה 15 שעות ועדיין לא סיימה, אז בסוף ביטלתי. זה מגיע לי בערך לPASS 110 ועד איליו זה לא מוצא בעיות. מה לעשות? ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן?
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה זכרון 512 בשני סלוטים של חברת סמסונג. ורציתי לדעת עם זה טוב כאילו חברה בלי בעיות תודה,
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חוץ מP35 חשוב לי שיתמוך בDDR2 1066 וכן RAID 5. מתוכנן OC די כבד. לא צריך SLI. תודה.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב. אני עומד לקנות רכיבים למחשב בזמן הקרוב והייתי מעוניין לברר מספר פרטים לגביהם. אני אשמח לחוות דעת בנושא. 1. לוח אם Gigabyte GA-965P-DQ6: באתר של Gigabyte מצויין שללוח יש 4 יציאות eSATA. לעומת זאת, במדריך למשתמש לא נאמר דבר על אותן יציאות. כאשר כתבתי ל-Gigabyte ושאלתי אותם האם היציאות אכן קיימות, הם השיבו לי שכדי לנצל את היציאות הנ"ל נדרשים מתאמים מיוחדים וכבלים eSATA מיוחדים. הם הוסיפו ואמרו שהמתאמים הנ"ל לא תמיד מסופקים עם הלוח ושזה תלוי בספק המקומי. הייתי מעוניין לדעת האם מישהו קנה בארץ את הלוח הזה והאם הוא קיבל את המתאמים הנ"ל ביחד עם הלוח. 2. מאוורר למעבד Zalman CNPS7700-Cu: תחילה הייתי מעוניין לדעת שהמאוורר הנ"ל אכן מתאים למעבדי Intel Core 2 Duo. באתר היצרן…
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חברת Chuwi משיקה את ה-LapBook SE, שמתיימר לספק מסך IPS וכונן SSD במחיר של 300 דולר או פחות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני חושב לקנות סמפרון 3100 או 2800 בשביל אוברקלוק לפחות לאיזור ה2500, מה שאומר שאני אצתרך באסים של 270-320, הקירור כנראה יהיה סטוק של A64, והזכרונות הם שני סטיקים 512 של ADATA CL3. הבנתי שיש לוחות מאוד לא מומלצים שלא מגיעים לבאסים גבוהים ועושים בעיות. המחיר חייב להיות כמה שיותר תקציבי , אפילו חשבתי על יד שנייה - אבל זה נדיר. כרגע יש לי 6800GT AGP , לכן אני מחפש לוח NFORCE3. יכול להיות שאני אנסה למכור את ה6800GT ולהחליף לכרטיס PCI-E אם אני כבר מחליף לוח ואז אחפש לוח NFORCE4-4X, אבל זה פחות ראלי כי זה תלוי במכירת הכרטיס הקודם ומציאת כרטיס חדש והכסף שאאלץ להשקיע בעקבות ההחלפה. כדאי לציין שחשוב שללוח תהיה יציאה דיגיטלית לכרטיס הקול (אפשרי גם חיבור על הלוח) ו6 יציאות אנלוגיות…
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברה : ) יש לי כמה שאלות פשוטות למדי אליכם . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי יש לי על הלוח כרגע 2 זכרונות של כל אחד 512 מגה - DDR 2 - 667 MHZ מתוצרת G-SKILL (דגם 512NJ במדוייק) . ברשותי עוד כרטיס זכרון ג'נרי של CEON ( כבר אמרתי ג'נרי - נקנה באייבורי : / )של 512 מגה - DDR 2 - 800 MHZ . עכשיו השאלות שלי הן : 1. האם אני חייב זכרון זהה של CEON (ברור שאני צריך 512 מגה - 800 MHZ ) כדי לשים את שני הזכרונות בשני הסלוטים הפנויים ושיעבדו ב-DUAL ? או שאני יכול לקנות זכרון של כל חברה העיקר שהוא 512 מגה ו-800 MHZ והם יעבדו בדיואל ? (אני יודע שהמהירות של כל הזכרונות תרד ל-667 MHZ בגלל שני הזכרונות של GSKILL) . 2. לא חייב זכרונות זהים בנפח (כל הזכרונות בסלוטים לדוגמא) כדי שיתקיימו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (2.4) עם 512 זכרון 400 MHZ . עכשיו אני לא יודע בדיוק אם זה DDR 2 איך אני יכול לברר מהו הזכרון החזק והגדול ביותר שאני יכול לחבר? אני יודע שיש לי מקום לארבע זכרונות שניים של DDR ועוד שניים של SDRAM לדעתי.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לAMD יש 266Mhz FSB לINTEL יש 400Mhz FSB תאמינו לי שאני לא יודע מה זה FSB ואם מישהו יכול לענות לי מה זה ובנוסף על כך אם זה נותן יתרון לINTEL על AMD... לוחות אם שהם מבוססים על SOCKET-A יכולים לתמוך במעבדים עתידיים של AMD ?!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אחי הצעיר רוצה לשדרג את המעבד שלו האם שווה לו לשדרג ולאיזה מעבד . זה המפרט : מעבד נוכחי -P4 2.93MHZ לוח - ASUS P5LD2 SE זיכרון - KINGSTO 1GB 667MHZ ELIXIR 512MB 667MHZ שווה =1.5GB כרטיס מסך - 7300GT GIGABYTE. ספק כוח - HEC 300WAT . מה צריך להחליף והאם שווה לשדרג מעבד בנתנוים אלו .?
-
- 7 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית מחשב חדש ואני מעוניין בלוח אם 955 עם תמיכה בזכרונות 667. לוח אם ל OC (מתחיל בנושא)
-
- 7 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני חושב לקנות תוספת לזיכרון במחשב, ישלי עכשיו 256DDR מה יתן לי ביצועים יותר טובים עוד 2 סטיקים של 256 כלומר יהיו 3 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512? נב יש הבדל במחיר ביניהם ?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב אז ככה.... התקנתי היום לוח אם + מעבד לוח האם הנ"ל + ATHLON 2600+ XP הכל היה טוב ויפה ....שמתי ווינדוס .... אבל בשביל שאני יוכל לשחק עם הוולטים של הזכרונו\מעבד\לוח אם הייתי צריך לשדרג את הביוס הבעייה שהיא ששידרגתי לגירסא הלא נכונה .... של הלוח אם .... ועכשיו אני תקוע עם מסך שחור ואני לא יכול לעשות לכום. בבקשה עזרה!!!!!
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם E4300 ויש לי שינויים כל הזמן במתח של המעבד,זה מסוכן?? הספק שלי הוא HEC 400 . המתח משתנה בין 1.16 ל1.32 אולי הבעיה היא בלוח? יש לי Gigabyte 945P-S3??
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום המחשב קרס הרצתי בדיקת טמפרטורה וקיבלתי מסנסור שבלוח האם טמפרטורה של 76 מעלות בכונן של קינגסטון (ssd ) נבהלתי וכיביתי את המחשב. לאחר כמה שעות הפעלתי את המשב וקיבלתי 60 מעלות באותו סנסור ( תמונה מצורפת ) , הורדתי תוכנת בדיקת בריאות של היצרן קינגסטון שבדקה את ssd ומצאה 37 מעלות. אני מנסה להבין מדוע המחשב קרס? ומה פשר הטמפרטורה של 76 מעלות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רציתי לבדוק אם יש איזשהן בעיות תאימות של אחד הלוחות הנ"ל למעבד אינטל 920D (לא מתוכנן), ואיזה יותר מומלץ: ASUS P5LD2 Intel 945P Chipset Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset כמו כן, האם הלוח של ASUS תומך ב SATA2? תודה..
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
א.איזה זכרונות טובים של 2X2048 יש במחיר של עד 1500 שקל? ב.האם צפויה רדית מחירים ל-ddr2 בזמן הקרוב?
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי לוח nf7-sl v-2 שהחריץ agp שלו נידפק הציעו לי ב-ksp לוח epox 8rdaei ב-135 שח העניין הוא שהלוח הוא מה שהם קוראים לו מה -- ''מציאון '' והם נותנים לו שבוע אחד של אחריות בילבד ללא אפשרות הארכה מצד אחד המחיר מפתה אולם מצד שני האחריות המוגבלת מאוד מרתיעה יחד עם זאת אני יודע מניסיון אישי שלוח מבית טוב שעובד שבוע רצוף בלי בעיות (ואני כמובן חושב להריץ עליו prime 95 במשך השבוע הזה) אזי רוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד עוד הרבה זמן בלי בעיות. מה אתם חושבים שווה לקחת אותו או לא?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המעבד הזול החדש של אינטל. יש מחסור בביקורות עליו ואני מנסה להבין אם הוא שווה. בעיקר מעניין אותי לכמה המהרתם אותו.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתעניינים בכל היתרונות היחסיים של דור המעבדים הנייד החדש מאינטל, אבל רוצים אותם עם עוצמה גדולה יותר? זה אמור לקרות בקרוב - עם דגם מסוג Core i7-11370H שיהיה חלק מגל ההשקהלכתבה
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה לוח יותר טוב ללא OC?? וללא עידכון BIOS?? ABIT AB9 או GB 965P?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי וראיתי באחת התכנות (CPU Hardware Monitor) טמפרטורות ממש גבוהות ומסוכנות תמונה- תמונה נוספת של לשונית configure : עכשיו יש לי מספר שאלות- 1)באיזה רכיבים מדובר בטמפרטורות כה גבוהות? 2)מה ניתן לעשות במצב הזה?אם ובאמת הטמפרטורות ככה? 3)אם אין שום בעיה(בעיית חיישנים כמו שקרה לי) אז לא לגעת בכלום ולא להתייחס? תודה, ערן
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-