עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה קטע..... הכתבה לקוחה מהאתר המכובד tomshardware לפי מה שאני רואה שם, לא ברור לי למה אנחנו מחכים לכניסה והשתלבות בשוק של הזכרונות האלה תציצו ותראו שחוץ בתוכנת ה winrar אף תוכנה לא זוכה ליתרון ביצועים ששווה להצביע עליו, אם יש לה ddr2 533 או ddr 1066 איזה קטע http://www.tomshardware.com/2005/07/18/pushing_your_ddr2_ram_to_the_max/page8.html

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by ISmile4U,

שלום אני קניתי את הלוח 8PE667U2 של ג'יגהבייט יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה וזיכרון 512 מגה ddr333 העיניין הוא שאני עדיין לא רואה ממש הבדלים בן המחשב עכשיו למחשב בקודם שלי שהיה פנטיום 3 800 עם זיכרון 512 sdram ועם לוח אם של אינטל וזה מעניין אותי לדעת במה אני אמור לראות את ההבדלים? עם בכלל? הרי המעבד החדש שלי הוא מהיר בכל המובנים פי 3 מהמעבד הקודם שלי (פנטיום 3 800) וגם הזיכרון מהיר יותר ולוח מהיר יותר ומתקדם יותר ? כמו כןמח לשמוע דעות על הלוח ועם יש למשיהו כזה מה דעתו על הלוח? האם הוא מרוצה ממנו?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  3. שלום אני מאד מעוניין לקנות מחשב AMD חדש. אני מחכה לתושבת AM3 החדשה. יש למישהו מושג על לוחות כאלה? ואולי, על חוות דעת/סקירות/בדיקות שנערכו למערכת מחשב המבוססת על לוחות כאלה? אשמח אם ייתפתח דיון קונסטרוקטיבי בענין, ממנו נוכל ללמוד על העתיד של AMD והתחרות, שלה עם חב' אינטל, שאני מקווה שלא תגווע. תודה.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  4. יש לי חלקים למחשב חדש נגיד שחיברתי הכל כמו שצריך ונבדק ונבדק שוב ושוב שהכל במקום אני לוחץ על החשמל ומה אמור לעלות לי? כאילו מה סדר הדברים? (הלוח הוא של ASUS P5WD2 E-PREMIUM ומעבד אינטל D930 ספק של HEC WIN550W) ואם אני יכול להשאר על הגדרות של הביוס הרגיל? כאילו בלי להגדיר כלום? תודה וסליחה על הבורות.... (ובבקשה בלי הצעות יכולת לקנות ככה וככה וזה עדיף על זה כי כבר החלקים נמצאים ביד!)

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by Dima67,

אני לא ממש מבין בזיכרונות ורציתי לשאול מה יותר משתלם ואם מישהו יכול להסביר לי בכלל מה ההבדלים ועד כמה הם משמעותיים: 4GB DDR2 800MHZ http://tms.co.il/product/5362 423 שקל 4GB DDR2 1066MHZ http://tms.co.il/product/5498 538 שקל 2GB DDR3 1333MHZ http://tms.co.il/product/5247 752 שקל אני לא הכי מבין במהירויות וכו'. עד כמה יש הבדלים כין כל אחד ומה הכי משתלם לקנות למחשב שיהיה ל-3/4 שנים? ואם אפשר עם הסבר בבקשה כדי שאני אבין חח.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  6. יש הרבה סוגים של זכרונות, דגמים, חברות. אני מרכיב כעת מחשב - אבל בנושא הזה של זכרון אין לי כל כך מושג מה עלי לבדוק לפני שאני רוכש כרטיס שיהיה טוב. המעבד עליו אני הולך הוא AMD 64 3200 ולוח האם הוא של DFI ULTRA D מה אני צריך בזיכרון? מה עלי לחפש? השימושים יהיו-עריכת סרטים, עבודות, ואינטרנט. ואולי אולי אולי גם אוברקלוקינג

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by Ameralis Zaiir,

אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ameer_a7,

שלום יש לי 2 סטיקים של זכרונות כל אחד 256 שעובדים ב DUAL CHANNEL ואני מעוניין להוסיף עוד זכרונות .. האם זה ניתן? איך בדיוק?

• 7 תגובות
    • 490 צפיות
  9. תופעה מוזרה : כשאני מדליק את המחשב, לאחר כמה שניות הוא כבה מעצמו. ניסיתי מספר פעמים, על פני שבוע, התופעה חוזרת על עצמה - אני מדליק את המחשב, ולאחר מספר שניות הוא נכבה. הוצאתי את הזכרונות, כעת הוא לא נכבה (הוא גם לא עובד, כי אין זכרון, אבל לפחות לא נכבה...) הזכרונות תקינים (ניסיתי אותם על מחשב אחר), מה יכולה להיות הבעיה ??

10. Started by .AloN,

שמעתי איפשהו שיש למעבדי AMD דרייברים ואם לא מתקינים אותם הם עובדים הרבה יותר לאט. זה נכון ? אם כן איך מתקינים אותם ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by The_overclocker,

הלוח שלי (EPOX 8KDA3J( עשה בעיות, קראתי שאת חלקן עדכון הBIOS אמור לפתור. עדכנתי אותו, וכשאני מפעיל את המחשב מופיעה מולי הודעה עם הBootBlock V1.0. בעקרון זה נועד על מנת לתקן מצב כמו שיש לי עכשיו, ולשחזר BIOS שנדפק מעדכון. הבעיה היא שזה לא עובד. ככל הנראה בגלל שהוא נדפק ממש חזק, ולכן לא מגיב לשום דבר. מה אני יכול לעשות עכשיו ? הרי אין אחריות על זה והם לא יחליפו לי. יש אולי איזו חנות\אדם שיכול לעזור לי לעשות Hotflash ?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by Gill2,

אני קונה מחשב חדש למשחקים: Amd athlon 64 bit 3500 +Venice 2000 Mhz Sapphir ATi Radeon X800XL 256 MB Westren Digital 160 GB sata 8 mb 7200 מזאת אומרת SATA II בדיסק הקשיח והאם כדאי לי? איזה לוח אם מומלץ מהבאים:? (אני לא עומד לעשות OC) MSI-K8N NEO 4 Platinum Nf4 ultra DFI Lanparty UT NF4 ultra-d Albatron K8NF 4 ultra ד"א המפרט המלא: Nec 3540 OCZ X2 512 MB 400 MHZ DDR CL 2.5 ThermalTake soprano VB1000SWS silver window Thermaltake TT 420 WATT APD 2 fan DVD TOshiba X16 X48 Ligitech cordless desktop EX 100 Creative inspire 2500 sub 2.1 29 RMS איך זה למשחקים?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by aboren,

שלום לכם לבן שלי יש לוח אם GA-H110M-S2H Socket 1151 - Intel H110 היום יש לו מעבד I5-6400 הוא רוצה לשדרג את המעבד ל I7-7700 ראיתי שלסוקט הזה יש גם מעבד I7-8700 אך בטבלת התאימות באתר של גיגהבייט לא מופיע המעבד הזה עדיין. האם כדאי לשדרג? (הבן שלי גיימר) לאיזה מעבד כדאי להחליף בלי להסתבך עם החלפה של לוח וכל זה. המון תודה אביב.

14. Started by coral,

2 של 256mb, או אחד של 512 MB?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  15. היי אני רוצה לקנות זיכרון חדש למחשב שלי הנה המפרט שלו: Phenom II x6 Six Core 1090T Asus Crosshair IV Formula AM3 890FX ואני מחפש זכרון 1600 או יותר שתומך ב AMD של 6 או 8 גיגה ותקציב עד 600 שקל תודה!

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום, אני רוצה להתאים זכרונות זולים ומהירים מחברה איכותית ללוח אם ולמעבד. השימושים שלי במחשב הם משחקים כבדים בFHD וסרטים. אני מבין שככל והMhz יותר גבוה כך המהירות של הזיכרון גבוהה יותר תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן אני מעדיף 8GB כדי להימנע משדרוג במסגרת השנה שנתיים הקרובות. מעבד : i5-2300 לוח אם: GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp כמו כן אני מוטרד מהעניין של הרצועות קירור על הזכרונות, האם זה קריטי? יש עדיפות שיהיה? מישהו יכול למצוא לי זכרונות מTMS? http://tms.co.il/cat/57

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by rc_p,

אני קונה דיסק קשיח חדש, ורציתי לדעת אם ללוח שלי זה מומלץ. שמעתי שבלוחות עבור AMD, SATA לא עובד בBIOS עצמו אלא ע"י דרייבר, והביצועים יותר נמוכים מATA רגיל. מה ליקנות?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by ~Bulldog~,

המעבד עצמו עובד ב FSB 1333Mhz בהנחה ואני קונה לוח אם עם תמיכה בזכרונות DDR3 עד כמה זה קריטי להתאים את הFSB של הלוח לזה של המעבד ולדאוג שגם הזכרונות יהיה 13333Mhz? האם אני מאבד משהו בזה שאני לא עובד לצורך העניין עם זכרונות של 1600Mhz? או לוח אם מהיר יותר? כמו כן, אני מבקש המלצה על לוח אם מתאים שיתאים למעבד הזה ולזכרונות DDR3 (אני לא שוקל תמיכה גם בDDR2) אם אפשר. המחשב בעיקר נועד להחליף את הזקן הנוכחי ולהרצה של מישחקים על הרשת תמיכה בCF או SLI יכולה להיות נחמדה למרות שזה לא בתכנון הראשוני. תודה עומר

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by Darking99,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש.. (הגיע הזמן) עכשיו הוא קונה עם כרטיס מסך מובנה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך המובנה עם כרטיס מסך של ATI/NVIDIA.. הלוח אם בא עם הכרטיס מסך INTEL GMA 950..

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by eranir,

אני לא בטוח כי זהו הפורום הנכון, במידה ולא אשמח אם התר'ד יועבר לפורום המתאים. רציתי לדעת אם יש דרך לזהות איזה לוח אם קיים במחשב שלי ללא התקנה של תוכנה ייעודית כלשהי. דרך Device Manager או כל מידע אחר שקיים במערכת ההפעלה. תודה, ערן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני מקווה שהכותרת בסדר,אם לא אשנה. אם נניח אני רוכש לוח עם תדר FSB של 800MHZ,וקונה מעבד עם תדר FSB של 1333MHZ(נניח את ה-E6750) מה אני מפסיד במהירויות והזיכרונות? ממה שאני מבין,תדר הבאס הוא 1333/4=333MHZ שזה של המעבד. ותדר הבאס של הלוח הוא 800/4=200MHZ. במקרה הזה הצעבד יעבוד בתדר באס של 200MHZ כי הלוח לא תומך בתדר הבאס(FSB?) של המעבד. מה יקרה עם הזיכרונות?נניח פעם זיכרונות 800MHZ,ופעם זיכרונות 667MHZ? כלומר,חייבים לוח שיתמוך במהירות ה-FSB של המעבד,אבל האם ביחס בין המעבד לזיכרון אפשר כן "לנצל" את מהירות הזיכרונות למרות תדר הבאס הנמוך(200MHZ).

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום ידידי המלומדים הרכבתי לעצמי מיפרט - שאני מאוד מרוצה מימנו = והרבה הרבה ביזכות הפורום הזה מעולם לא הגדרתי שאני מעוניין בOC = אבל מעניין אותי לדעת...אם פעם בעתיד אני ירצה להגיע לזה מה הפוטנציאל ? מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O זיכרונות: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4: לוח של אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 מה שאני שואל זה - מה פוטנציאל ההמהרה שיש לחומרה הזו ( אם בכלל)? 1 למעבד ? 2. לכרטיס המסך ? 3. לזיכרונות ? THX(מי יודע = אולי בעתיד אוכל לשחק עם זה?)

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by x-dude,

שלום חברה יש לי שאלה,יש לי מארז של פנטיום 4 עם מקום ל 4 סידי-רומים אז ככה אני מאמין שזה נקרא ATX ,שמתי לב שיש לוחות אם שהם ATX ו Micro ATX,האם ה Micro יתאים למארז שלי?ATX ו Micro ATX ככל שנוגע ללוחות אם לפנטיום 4 כולם מתאימים לכל המארזים? תודה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.