מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני הולך לשדרג את המחשב שלי ל-AMD 64ביט 3200 סוקט 939 ו-MSI K8N Neo2 Platinum אני מחפש ג'יגה זיכרון וחשבתי על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם מספיק לי 400MHZ כי אני מתאר לעצמי שאני יעשה OC אבל לא ממש גדול,אני רואה גם שהזיכרונות האלו יש להם תיזמונים נמוכים מה שיתן לי ביצועים יותר טובים (או שלא??) אז על מה היים ממליצים לי הכי (התקציב שלי לזכרונות הוא בערך 1600 ש"ח).
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיעודו הוא עיבוד תמונות גרפיקה בסיסית ואופיס. נאמר לי שהאינטל 5200 יספק אותי. השאלה היא אם כדאי לקנות לוח G31 כלשהו או G41 בהנחה שאני מוסיף כרטיס מסך בסיסי כגון ה Zotac nVIDIA GeForce או Leadtek 8400GS 512MB או Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB אשמח לשמוע את דעתכם וגם איזה לוח אם עדיף MSI או GIGABYTE? תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לא ברור לי.. מהלינק המצורף אני רואה רק סלוט אחד של PCI-E X16.אז איך כתוב שזה תומך בטכנולוגית CF? הרי צריכים שני סלוטים לא? למטה היכן שרשום SLOTS http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P35_Neo-F&class=mb
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני רוצה עזרה בבחירת מעבד לעריכת סאונד אני לא רוצה להתעסק עם OC. אני לא מעוניין במשחקים. אני רוצה מעבד שיכול להריץ את כל התוכנות הכבדות של עריכת הסאונד כמו Cubase and Reason. בעקרון חשבתי על Q6600... מה אתם ממליצים? (אולי E8400)? אני לוקח אותו עם 73PVM-S2H של Gigabyte
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוב מעבד+לוח+זכרון למחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס, youtube וסרטים אונליין). הנ"ל יכנס למארז קיים, מתחבר לדיסק קשיח ולכונן אופטי (שניהם SATA), וכן לספק איכותי של 450W. המחשב יריץ ווינדוס 7. במארז יש שני מאווררים (אחד מכניס, אחד מוציא) כך שאני מניח שהקירור הסטנדרטי יספיק. שקט אינו פקטור עיקרי, אבל כדאי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור. מעדיף חנות באזור חיפה (לצערי נשארה רק נעה-מחשבים, שם יש לי הנחה של 5%) אולם גם דברים אחרים יתכנו. בשום פנים ואופן לא מתקרב ל-KSP או אייבורי. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, עדיף קצת פחות אם אפשר. אני נוטה היסטורית ל-AMD, אולם יתכן מאוד שמעבד ה-Sandybridge החדשים (G8xx) יכולים לספק את הסחורה מבחינת עיבוד גרפי. אני לא בקיא בצ'יפסטים ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מערכת מחשב חדשה שתתבסס על מעבד Q6600 וכרטיס המסך החדש 8800GT שתומך בתקן החדש PCI-E2. -האם שווה להשקיע בלוח אם התומך ב PCI-E2 ?? -האם רק לוחות X38 היקרים (כ 1400 ש"ח) תומכים בזה? או שיש גם לוחות זולים יותר? -עד כמה השיפור בביצועים משמעותי (אם בכלל) בין לוחות P35 לצ'יפ החדש X38 עם PCI-E2?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי וRAM זה אחד השדרוגים. המידע היחיד שיש לי עליו זה השם שרשום עליו : HyperX Fury DDR4 8GB . איזה מידע אני צריך לדעת כדי לקנות כרטיס מתאים ואיך אני מוצא את המידע הזה?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד כיום G645 עתיק וראיתי מעבד יד2 I7 2700K שזה מתאים לאותה תושבת אז ככה אני חושב שהכרטיס מסך ינצל את מלוא הפונטיצאל שלו עם הI7 מה שאני רוצה לשאול עם מעבד כזה ספק של 450W יספיק ? חוץ מזה אני עם מחשב מארז של HP הלוח אם שלהם עשוי לעשות לי בעיות ? לגבי OC אני לא צריך אבל המחיר שהוא דורש שווה עדיין ? , ( 550 ש"ח ) האם אני יכול לוודא שהבחור לא עשה OC ? ( הוא טוען שלא )
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה עדיף: מעבד 2 ליבות עם 6MB מטמון (E8400) או מעבד 4 ליבות עם 4MB מטמון (Q8200)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX וזקוק לעזרה לגבי בחירת לוח אם IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E לבין Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P Rev 3.3 Motherboard מה ההבדלים ביניהם? האם לוח ib9 מומלץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור למכר לשדרג שילוש, במינימום תקציב אפשרי. השימוש הוא גלישה, ואופיס, מידי פעם פוטושופ בקטנה, עד היום הסתדר עם AMD ATHLON עתיק ו4 ג'יגה RAM המארז הקיים גדול ויכול להכיל לוח אם ATX , הספק כוח גם איכותי של 500W (ENERMAX) ויש 3 דיסקים קשיחים פעילים. מישהו יכול לעזור? מצד אחד יש את AMD A4-4000 אבל לא הצלחתי למצוא לוח אם עם התושבת שלו.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני קונה מעבד, אני אמור לקבל איתו מאוורר? או איזשהו דרך לקרר אותו? או שאני צריך לקנות את זה בנפרד.. איך זה הולך??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
256MB 266MHZ DDR יחד עם Athlon XP 1700+ Thoroughbred או יחד עם Pentium 4 1700 Willamette 1. איזה מעבד נחשב טוב יותר? 2. הפנטיום רץ ב-400FSB לעומת רק 266 של ה-AMD, במצב הזה הזכרון יוצר צוואר בקבוק בשילוב עם הפנטיום?! 3. אבל, אם אני יוסיף עוד כרטיס זכרון דומה אז המעבד AMD יהפוך לצוואר הבקבוק בצורה יותר חזקה מהפנטיום?!
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה זול אבל יחזיק מחשב אמיתי (לא איזה atom). המחשב יהווה HTPC, צריך לתמוך ב-FHD בצורה חלקה לחלוטין. ככל הנראה הוא גם יתפקד על תקן 'שרת אחסון' אז צריך 4 SATA אבל לא צריך ביצועי כתיבה/קריאה מרשימים אז SATA III זו לא דרישה. כרגע שמתי את העיניים שלי על שילוב בסגנון הזה: Intel Core i3 2100 MSI H61M-E23 מדובר על סדר גודל של 800 ש"ח (tray). ייתכן ואני אוכל להביא באותו מחיר (ואולי קצת פחות) i5 2500. האם יש חבילה זולה יותר שתיתן את אותם ביצועים (או חבילה במחיר זהה שתיתן ביצועים יותר טובים..)? תודה. * אני אשמח לקבל תשובות גם ביחס ל-i5 וגם ביחס ל-i3 כי אני עוד לא יודע אם אני אוכל באמת להשיג את ה-i5.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כי אני ממש לא מבין בלוחות אמרו לי שגיגה בייט הכי טובים בעסק הזה ??? תמליצוט לי על דברים חזקים וטובים עם הרבה אפשרויות ! ותודה מראש @!@
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הבורד של ג'יגהבייט מסוג 8s655fx ultra ????
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי היום מעבד חדש וכשהוצאתי את הישן שמתי לב ששני ריבועים למטה נראים קצת שונה מהאחרים. לא הצלחתי לקבוע בוודאות אם זה פינים עקומים. בכל מקרה, התקנתי את המעבד החדש והצלחתי להפעיל את המחשב. השאלה שלי בעצם, האם יכול להיות שהמעבד יעבוד אפילו אם לא מתקיים מגע בין כל הפינים למעבד? ואם כן, יכול להיות שזה גורם נזק למעבד? כי למעבד הישן הייתה בעיית התחממות והרגשתי ירידה דרסטית בביצועים אחרי כמה זמן. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MA-770-UD3 GIGABYTE ואני קונה זכרונות מהסוג הזה כי מצאתי בזול http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit השאלה שלי עם זה יתאים ללוח ומה זה ויסטה אפ גרייד אני בכלל מתקין ווידוס 7 אז מה זה אומר הויסטה הזה בזיכרון ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ברשותי 2 זכרונות של 256MB*2 400MHZ ורכשתי אתמול סלוט נוסף של 512 של קינגסטון, ושאלתי את המוכר אם זה יעבוד 3 סלוטים והוא אמר שכן. הגעתי לבית אני מנסה שעה להתקין את הזכרונות ולא מצליח, אז החלטתי לחפש את הספר של הלוח בבדיקה מול הספר אני מגלה שהלוח לא תומך ב 3 סלוטים של זכרונות........ איזה בעסה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות בעולם עכשיו אין לי בררה אלה לקנות עוד סלוט של 512 או להישאר עם 768MB שזה די מציק לעין תודו..... דרך אגב הלוח הוא GIGABYTE GA-K8NSC-939
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך המעבד הזה? איך הוא מתמודד מול מעבדי כפול ליבה כמו ה2.8D\3800*2? האם הוא שווה את ההשקעה של 550ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2684&Pname=AMD%20ATHLON%2064%20AM2
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחלה היה לי רק 128ram והופיע במנהל המשימות (ב commit charge) שיש 310-320m ואחרי כן שדרגתי ל 256ram והופיע 630m זאת אומרת כל הכפלת זיכרון מכפילה את המגבלה אז למה כששדרגתי ל 1GB= 4*256 לא מופיע 2200-2300m ב commit charge? *הזכרונות הם rdram ויש לי מחשב נוסף של ddr2 שיש בו 2GB RAM ויש במגבלה 3900m של ram זאת אומרת בחצי מזה שיש 1GB צריך להופיע מעל 2000m במגבלה במנהל המשימות.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בין הזיכרונות של samsung לבין הPQI. ההבדל במחיר הוא לטובת הPQI ואפילו ראיתי כמה ביקורות לא רעות על הזיכרונות האלו . הבעיה היא שאני שומע עליהם בפעם הראשונה .... לעומת זאת על הזכרונות של samsung לא ראיתי אפילו ביקורת אחת (בכלל ...) מישהו התנסה עם המוצרים של שני החברות ? תגובות יתקבלו בברכה .
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
KSP עושים לי בעיות... נגמר להם ה8KDA3J ויש שמועות שהם לא יחדשו את המלאי אז יש לי שתי אפשרויות 1. לקנות את ה8HDA5J ב560 מKSP 2. 8KDA3J ב660 מזיגזג מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הלוחות? חוץ מזה שה8KDA3J עדיף
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
יש לי 512 mb rdram וכשאני מבטל את הזכרון הוירטואלי יש משחק שלא מצליח לעלות לי... למה? 512 לא מספיק????
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-