מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי לוח אם GA-7VRXP VER .2 ורציתי לדעת עד איזה מעבד אני יוכל לעשות upgrade. :smoke: תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! סוף סוף, ביום רביעי אני קונה את המחשב המיועד מכיוון שבחנות שאני קונה, הזכרונות די יקרים, חשבתי לבדוק עוד הצעות ולהשיג משהו יותר זול\איכותי. אני צריך המלצה לזכרונות של 1 ג'יגה, 2 סטיקים של 512, או 1 ג'יגה עם דואל צ'אנל. אני צריך שתיהיה חברה איכותית ככל שניתן להשיג. ובקשר למהירות, אני יכול להשיג 667 בתקציב שלי? האם יש הבדל משמעותי בין 533 ל667 ? תודה רבה ניב
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז - הנה המחשב שלי (איך עושים חץ למטה? :-\) ואני עומד לקנות גיגה ראם (תודה לאל ) עכשיו, הבנתי שכדי שהם יעבדו במהירות המקורית שלהם, הבאס צריך להיות אותו דבר, 200, נכון? אם כן, אני אצטרך לעשות OC כדי להגיע למהירות הזאת, נכון? (לא שיש סיכוי) אם כן, יש דרך לעשות כמו במעבדים של AMD שנגיד מורידים את המכפלה ואז בעצם לא עושים OC למעבד? ועוד שאלה, איזו חברה עדיפה יותר A-DATA או SAMSUNG (לזיכרונות 512 מגה)? מקווה שהבנתם כי אני לא ;D
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני עם מחשב ישן מאד ועובד היטב. מעוניין לשדרג את המעבד לחזק ביותר שאני יכול לקנות כדי להמשיך לעמוד בדרישות העצומות של התוכנות של היום (בעיקר עיבוד תמונה דו ממדי). זה המעבד שיש לי כיום: AMD phenom II X4 925 [ATTACH=CONFIG]9686[/ATTACH] וזה לוח האם : [ATTACH=CONFIG]9687[/ATTACH] והנה הלינק אליו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp יש לי קירור טוב שיכול לספוג גם TDP של 125W. אשמח להמלצה על מעבד חזק שאפשר לקנות בתקציב סביר (נניח בסדר גודל של 500-600 ש"ח) - ארבע-שש או שמונה ליבות. אודה לעצתכם גם לשאלה הבאה: האם מעבדים מדור FX למשל FX6300 יכולים להיתמך על ידי הלוח (למרות מה שנאמר בקישור לאתר של הלוח, שהוא תומך רק במעבדי פנום II)? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדור הבא של מעבדי אינטל מסתבר שיהיה יותר מסוקט אחד.. אם עד היום היינו רגילים שמימי Pentium 4 המאוחרים ולכל אורך סידרת ה Core 2 של אינטל יש לשוק הביתי רק סוקט אחד, הלא הוא ה LGA775 אז בדור החדש יהיו 2: האח הגדול - LGA1366 שהוא זה שיצא השנה ויתמוך ב bloomfield (שזה אומר בעיקר PCI-E על הלוח, חיבור מהיר של QPI וכמובן תמיכה ב TRIPLE CHANNEL). ואחיו הקטן - LGA1160 שהוא יצא מתישהו בחצי השני של 2009 ויתמוך ב lynnfield / havendale (שזה אומר PCI-E במעבד עצמו, חיבור איטי יותר של DMI ותמיכה רק ב DUAL CHANNEL ואופציה ל GPU במעבד עצמו כולל פליטת חום נמוכה יותר). ולשוק הניידים יהיה את ה mPGA 989 שיחליף את ה PGA478 (מאפיינים דומים לאח הקטן).
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
Asus P5B-DELUXE = 1180 GIGABYTE GA-965P-S3 = 780 או דגם אחר שתציעו מה עדיף? אני אישית אוהב את Asus, אך מהם ההבדלים המהותיים ביניהם והאם הם מצדיקים תוספת של 400 שקל למחיר?
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לפי הנתונים כל ההבדל ביניהם הוא פחות מ400 מגה הרץ, אז איך האחד מחירו 1550 והשני 6800, בקיצור מה הפסדתי פה בהבנת התמונה?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שמתאים לעבוד עם גרפיקה? מדובר על עבודות עם הרבה עריכת וידאו, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP, תלת מימד, עם מס' תוכנות במקביל וכמות הזיכרון הנצרכת מגיע גם ל- 2G בזמן עבודה. אני מחפש לוח אם חזק, מהיר ובלי תקיעות מעצבנות בגלל גישה לרכיב כזה או אחר. תודה רבה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם דרך אמאזון למפרט למחשב גיימינג שארכיב. הדרישות העיקריות הן: תושבת 1155, יאפשר OC, חיבורי USB3 ו - SATA3, יעבוד עם מערך כרטיס גרפי יחיד! (לא CF, לא SLI), ככל הנראה GTX570. המחשב יעבוד עם SSD אז אני מעדיף שה - SATA3 יהיה פשוט ונוח ולא על חשבון רכיבים אחרים (בג'יגהבייט יש לפעמים מצב בו עם משתמשים בחיבור SATA3 זה על חשבון מהירות ה - PCI סלוט השני, אם אני לא טועה כמובן).. ראיתי שהפער תקציב בין הארץ לאמאזון הוא עצום, ולכן הייתי אומר שהתקציב הוא בסביבות 150 דולר (שווה ערך לכרטיסים בארץ שנמכרים ב - 700-800 שקל). אלא אם כן יש לוחות זולים בהרבה שהינם איכותיים ומספקים את הדרישות הללו... המון תודה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני שבוע בערך נהרס לי הלוח אם asus p8z68 v-pro לאחר שהיה במעבדה אצל ksp אמרו לי שהלוח אם נהרס וחייב להחליף אותו רציתי לדעת איך באמת אוכל לדעת אם הלוח אם נהרס וגם לקבל הצעות ללוח אם שווה ערך שאוכל לקנות הבעיה היא שהמעבד שלי הוא i7 2600k בסוקט של 1155 אשמח להצעות תודה מראש לעונים !!! לגבי המחיר שלא יעלה על 600 ש"ח אם אפשרי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שיש בעיה עם הביוס בחלק מלוחות האם שתומכים בתושבת. המחשב לא עולה עם המעבד עד שמעדכנים את הביוס אבל אי אפשר לעדכן את הביוס כשהמחשב לא עולה. זה נכון? כי אני עומד לבנות מחשב עם התושבת הזו וחשוב לי לדעת אם יש לכך פתרון.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יכול להביא זיכרונות של Kingstone ממש בזול, אבל יכול להיות שהם פחות טובים ל-OC? ואם אני לוקח של 800 במקום 1000 זה מגביל אותי ל-OC? ככה אמרו לי..
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm איך הוא? איך כרטיס הקול שלו וכו'? /עריכת המודר/ נא לא להשתמש בקישורים ישירים לחנויות מחשב (פירסום)
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולכם, לפני כמה ימים רכשתי לעצמי מחשב חדש, שהגיע אתמול בערב. היום החלטתי לעשות קצת בדיקות ולוודא שהחומרה שרכשתי היא מקורית. לצערי במהלך הפעלת התוכנה EVEREST, יצא לי לגלות את התמונה הבאה: המעבד אמור להיות 2.8Ghz אבל כפי שניתן לראות, רשום שהוא רק 2400 ומשהו, וזה אחרי 2% אוברקלוקינג. מישהו יודע כיצד זה אפשרי? האם נפלתי קורבן לזיוף מעבדים? בתודה, אייל עריכה: לאחר מספר בדיקות באינטרנט מסתבר שה Multiplier צריך להיות 14x כלומר, הבעיה היא שה Multiplier שלי הוא רק 12x . לפעמים זה מהבהב ורשום 14x אבל מידע אחרי זה זה חוזר ל12x, מה זה אומר? שהמעבד מתחמם? הוא על 26-28 מעלות סה"כ...
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם הלוח הנ"ל ASUS P5AD2P Premium 925 S775 הוא תומך ב Serial ATA וראיתי בתמונה שלו שיש לו חיבורי IDE (בתמונה למטה ) האם אני יוכל להוסיף לו 2 כוננים של WD 80 גיגה בתצורת IDE ATA -100? הכוננים הם מסוג WD800JB
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר חוץ מהצ'יפסט אין שום דבר שונה שני הלוחות תומכים ב FSB 1333 אף אחד מהלוחות לא תומך ב DDR3 ה ABIT תומך במעבדי פנרין למרות שאני לא מתכוון להשתמש באחד כזה בכלל.. הכרטיס קול של ה GIGABYTE הוא 8 ערוצים לעומת הABIT שהוא 7 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2456&ModelName=GA-965P-DS3 http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35-E&fMTYPE=LGA775 אני קונה מחשב ב 22 לחודש.. בבקשה מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/cat/79/22:1602
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש את ה - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 ב - 1680 ש"ח . יש את ה - G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ שעולים 1820. ויש את ה - DDR2 2048MB 800MHZ CL4וCorsair שהם בערך עם הביצועים של ה - HZ לפי מה שהבנתי, שעולים 1600. אני בעיקרון נוטה לכיוון הקורסייר, שבעיקרון עולה מעל 2600 ש"ח אך ישנה חנות שבה הוא עולה 1600 ש"ח אך עם 3 שנות אחריות בלבד, לעומת שאר הזירונות שציינתי שיש להם אחריות לכל החיים. השאלה שלי בעצם כמה קריטי נושא האחריות בנוגע לזירונות ...?! והאם עדיף לקחת את ה - PK על הקורסייר היוקרתי שעולה עליו בביצועים וגם יותר זול ממנו רק בגלל עניין האחריות ?? כאן אני צריך דעה של אנשיים מקצועיים ובעלי ניסיון בתחום לגביי …
-
- 7 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה המשמעות של לשים לוח MICROATX לעומת לשים לוח ATX בתוך מארז ATX? האם כשבלוח אחד רושמים שיש 8 חיבורי סאטא לעומת לוח אחר שיש 4, זה אומר משהו באשר למספר הכבלים שמסופקים יחד עם הלוח אם ? מה זה system fan header מה זה power fan header מה ההבדל בין COMA לבין COMB ומה זה בכלל שניהם ? מה המשמעות של # 1 x coaxial S/PDIF Out connector # 1 x optical S/PDIF Out connector לעומת בלוח אחר רשום # 1 x SPDIF In/out header הלוחות הם של גיגהבייט, הדגמים לא חשובים
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אין לי מושג בלוחות אם וכל העניין של המון-אותיות-ומספרים-במודל לא אומר לי כלום יש משהו מומלץ בהנחה שאין דרישות מיוחדות?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
השאלה היא הכותרת... אה ועוד משהו קטן - יש טעם לקחת ספק CORSAIR VX 550W במקום 450W אם הכ.מסך הוא RADEON4850? ועוד דבר קטן - יש הבדל בין 4850 של PALIT לשל SAPHIRE? (מבחינה פיזית - קירור או מבנה, מה עדיף) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאינטל - אפל מאשרת סוף כל סוף את מה שכיכב באין ספור שמועות והערכות בשנים האחרונות: שבבי ARM מפיתוח עצמי עומדים להתרחב גם אל העולם של MacOS ולהחליף בהדרגה את מעבדי ה-x86 המוכרים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי המלצה על לוח עם טוב במחיר לא יקר מקסימום 550 ש"ח חבר אמר לי שהלוח הזה Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET מצוין וזול רציתי חוות דעת ועם אתם לא אוהבים אותו תביאו אחד אחר יותר טוב לפי מה שאני יודע אתה צריכים מפרט אז ככה מעבד E8400 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5זיכרון כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata2 HD502LJ מארז CM690 ספק Corsair VX 550 Watt
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון טוב לOC להגיע עד לפחות 230 איתו בתזמונים טובים שמתי עין על הtwnmos -http://www.pch.co.il/docs/pd299156302.htm ועל זה -http://pchardware.co.il/docs/pd1742426153.htmתנו ותיזמונים של 2-2-2 חשוב לי התאימות עם הלוחות NF2 הזיכרון שיש לי כרגע (ראה מפרט) עושה בעיות עם הלוח שלי (8rda 2.1+) וגם עם הישן a7n8x delux 1.4 בתקציב של עד 500 שקל
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס מסך GEFORCE GT240 512MB GDDR5 וכשהתקנתי אותו במחשב.... בהתחלה זה הראה תצוגה ,אבל על חלק מהמסך (יש לי מסך FULL HD) ואחרי שהתקנתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט למחשב..... המחשב מעלה את הוינדוס עד לפני ה LogOn ואחרי זה נתקע (ועושה ריסטרט שוב). רציתי לשאול האם הלוח אם שלי אמור לתמוך כרטיסים מסוג זה??? קישור: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-