עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by T_A,

אני שוקל על שידרוג מעבד אבל רוצה לדעת אם זה יעבוד בכלל אם לא אז אני יוותר כי הלוח שלי יחסית חדש ועלה מספיק לפני כמה חודשים...

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by bd,

משחקים קידוד סרטים יצרית עריכה מוזיקה עבודה בפוטו שופ המחשב יתחלק לעבודה שווה בשווה בנושאים אלו הוא לא יהיה מיועד למשחקים רק וכשיזדמן לקודד ולעבוד בפוטו שופ.. לכן הבחירה של המעבד מבלבלת אותי מאוד..לעתיד אני מתכוון לעבוד על פוטו שופ הרבה וגם יצרת מוזיקה.. ומשחקים בין השאר .. אז מה לקחת בתקציב של עד 1000-1300 שקל פלוס מינוס..? AMD64 3000 או P 2.8C 3C מה ההבדלים אם אני יקודד 10 סרטים רצוף במעבד AMD64 3000 לבין P 2.8C 3C מה ההבדלים שאני יראה... חום מהירות יציבות?.. אפשר לדעת.. ?

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by abarbotel,

מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?

4. Started by tal75,

שלום, נשלחתי מפורום מפרטי מחשב אני כבר פחות או יותר יודע מה המפרט שאני הולך לקנות , רק לגבי הלוח אני לא בטוח, הוא נראה לי קצת אובר קיל. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהיר, אני לא אעשה OC ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סאונד און בורד לא של REALTEC כי אין לו תמיכה באוויד זה המפרט, תוכלו להמליץ לי על לוח אם ראוי איכותי, עמיד מהיר עם חיבורי USB3 וSATA3 ומעל 6 הרד דיסקים פנימיים וכמה שיותר חיבורי USB במחיר הוגן? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1290 לוח אם: ASUS P6TD DELUXE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1688 זיכרון: Corsair XMS3 16GB (3 x 2 GB) DDR3 1600 CL9 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪680 כרטיס מסך: PNY-QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: של…

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by mabool,

בעקבות קניה קרובה של אחד הלוחות הנל כנראה (מIQPC) אני רוצה להבין את ההבדלים בינהם והאם שווה לחרוג לDS3 הרגיל אולי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2546&ProductName=GA-P35-S3 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2599 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2544&ProductName=GA-P35-DS3 אלו הקישורים ל3 הלוחות: DS3L: *רק 4 חיבורי SATA, אבל זה יספיק לי *אין RAID- אין לי צורך *כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller בלבד *טוען לקבלים מוצקים- All solid capacitors design. אבל לא כתוב שהוא עמיד …

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  6. אמור להיות מבוסס על 3NM. יכיל ארכיטקטורה היברידית (ליבות "גדולות"קטנות"). המעבדים יקראו כנראה 8XXX. https://www.youtube.com/watch?v=Yg5aE4pfgh0

7. Started by FatherBoard,

ניסיתי לבדוק אצל חבר שלי (שהתעקש בכל תוקף שאני לא אפתח לו את המחשב), איזה מעבד יש לו. ניסיתי לעשות את זה דרך המחשב שלי => מאפיינים אבל מה שכתוב שם זה משהו כמו genuineintel family # step ## (ה-# זה בגלל שאני לא זוכר בדיוק את המספרים). האם זה נכון שהמעבד הוא מתחת לפנטיום 4 (3 ומטה), כי אמרו לי שבמעבדי פנטיום 4 כבר התחילו לרשום את סוג המעבד בצורה נורמלית ובמהירות המגהרצים. לפחות אני יודע שזה ככה עם ווינדוס XP ופנטיום 4, אבל השאלה היא אם גם בווינדוס 98 לדוגמא (כמו לחבר שלי) זה היה רושם גם כאלה נתונים מוזרים עם פנטיום 4. יכול להיות שזה קשור לווינדוס XP שמפענח את הנתונים המוזרים האלה? או שזה בכלל לא קשור לווינדוס וזה קשור למעבד, כמו שאמרו לי? אני צריך תשובות דחוף כי אני מב…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  8. המעבד שלי הוא E4300 1.8ghz ויש לי 3 ג'יגה ראם עם 2 סטיקים של 1גיגה ועוד 2 סטיקים של 512mb הוא אמר לי שהמעבדי קור טו דו מתחת ל2.50 ghz לא מנצלים יותר מ2גיגה ראם האם זה נכון ? כי רק לפני שבוע הוספתי עוד 2 גיגה.. ועוד שאלה אחת יש צבעים של הסטיקים אני יודע שהצבעים זה הדואל צנ'ל עכשיו בגלל שיש לי זיכרונות אחרים שונים כי יש לי 2 של גיגה ועוד 2 של 512 כמו שרשמתי אז גם אמרו לי שעדיף לי להוציא את ה2 של ה512 ולהשאיר כביכול רק 2 גיגה האם באמת כדאי לי לעשות את זה?(ד"א שמתי את הזיכרונות שקניתי בצבעים של הדואל צ'נל..)

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by cyberX,

אח שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו כיוון שהמשחקים הכבדים לא פועלים אצלו ________________________ מעבד - INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (925) LGA775 TRAY כרטיס מסך - GEFORCE 7300LE 256MB לוח אם - GIGABYTE GA-945GZM-S2 64BIT 800MHZ זיכרון - CL5 1024MBX2 800MHZ ______________________ השאלה שלי היא , אם אני מחליף לו את הכרטיס מסך ב-8800GT , האם המעבד והלוח אם מספיקים בשביל זה? או שחייבים גם להחליף אותם ? אני לא יודע איזה ספק כוח יש במחשב , איך אני בודק ? תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 945 צפיות
  10. מה אתם אומרים על הלוח ?965P-DS3? (לא מתכוון לעשות אברקולוק) ואיזה צ'יפס הכי טוב שתומך ב conroe??

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס על מעבד AMD השאלה שלי היא העם יהיה הבדל בביצועים בלוחות אם שתומכות בתושבת am3 בלבד לדוגמה : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3 לבין לוחות אם שתומכות גם בתושבת am3 וגם בתושבת am2.am2+ לדוגמה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3 הכוונה שלי היא צוואר בקבוק או כל הבדל אחר בביצועי המעבד ברצוני לקנות את המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX ולדעת עם יש חשיבות ללוח האם שאבחר בתודה מראש לכל המשיבים

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  12. רציתי לדעת מהם המעבדים החדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב של INTEL וAMD (לשוק הביתי) ואני בימיוחד מיתעניין במעבדי הYORKFIELD ורציתי לישאול עם אלא הם המעבדים היחידים החדשים שINTEL מתכננת לשוק הביתי בנתיים (או שיש עוד)? מתי מעבדי הYORKFIELD מתוכננים לצאת? אילו ערכות שבבים מתוכננות לצאת בזמן הקרוב של INTEL? העם הם יתמכו ב PCI-E 2 ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  13. אני רוצה להחליף את הלוח אם הנוכחי שלי ASUS P5LD2 SE בלוח אם שיתאים למשחקים וכל מה שמחשב גיימינג ממוצע צריך המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 512MB 667MHz (X2) Sapphire ATi X1900 GT 256MB עכשיו אני עומד בתקציב של 690 שקל וזה חייב להיות או זה או פחות אני מעוניין לקבל הצעות לעניין ולא סתם תכנסו לKSP או כל חנות אחרת ותביאו לי דגם במחיר שיש שם תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  14. חנויות רבות מציינות שהן מוכרות מעבד BOX ולא ממש ככה. אתה מקבל מעבד ומאוורר במארז פתוח אחד ליד השני. על המעבד יש מדבקה שאם אתה מסיר אותה אז מתבטלת האחריות השאלה שלי האם יש בעיה עם מעבדים אלה כיוון שלא מגיעים באריזה מקורית? כי לך תדע מאיפה בא המעבד והאם היה באיזה שימוש ? חושב לקנות כזה מחר אז להיות רגוע ?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  15. בתכנת Intel ID utility מופיע כך: מישהו יכול להסביר לי מה זה כל הקטע של ה-Proceesor classification? ומה זה Packaging?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by SubX,

פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים לדף התוכנה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  17. תשלחו לי קישורים איזה סטפינג הכי טוב למעבד הזה בשביל OC ובכללי

• 21 תגובות
    • 945 צפיות
  18. היי לאחרונה שידרגתי את המחשב למפרט שכתוב כאן בפורום. הזכרון הוא זכרון ג'נרי שהזמנתי לפני איזה שנה מ EBAY. בהתחלה (לאחר ההרכבה) היו בעיות יציבות. חשדתי בזכרון והורדתי את תדר העבודה שלו ל 1066. זה פתר את העניין וכך השארתי את זה עד עתה. בהמשך שמתי לב שהרכבתי את הזכרון אל DIMM4 ולא אל DIMM1. היום החזרתי ל DIMM1 והעלתי בחזרה ל 1333. עושה רושם שבעיות היציבות נפתרו או לפחות השתפרו (אריץ בדיקות יציבות בהמשך). סתם לצורך העניין, המטרה היא להמהיר את המעבד הזה בהמשך הדרך. לאור התוצאות מה 750K ולאור השיפור שיש ב Richland-ים למינהם, בהחלט יש למה לצפות. לפי הפרופיל שכתוב ב CPU-Z (או ב HWinfo64) הזכרון אמור לעבור על תזמונים של 9-9-9-24 כאשר הוא רץ ב 1333MHz. כאשר אני נכנס ל BIOS, לאיזור …

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by sxs,

הוא קיים רק בגירסת 533Mhz או גם ב 400Mhz ? והאם 478PIN אומר משהו לגבי הסוג ?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by wares2002,

:asthanos: :'( :-* :-/ :-X :-[ : 8) ;D

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  21. שלום, כבר מחר אני מזמין את המחשב השולחני הבא שלי, רציתי לשאול האם שווה להשקיע בלוחות עם טריפל צ'נאל וכו'.... עם OPI ועוד... או להתפשר על לוחות אם יותר בסיסיים מהצ'יפסטים של P55. כעיקרון השימושים הם למשחקים כבדים ותוכנות כבדות. האם תוספת הכסף שווה את התמורה?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  22. אני קונה מערכת מחשב בקרוב ואני בהתלבטות על איזה לוח אם לרכוש עם Intel CI3 540. אני לא מתכוון לשדרג זכרונות בעתיד, כך ששני סלוטים הם די והותר. השימושים במחשב יהיו מאוד מינימליסטיים, שום דבר מיוחד, רק אופיס, משחקי דפדפן פשוטים לילדים קטנים, גלישה באינטרנט ולעתים רחוקות צפייה בוידאו. אם זה חשוב, הנה הרכיבים במפרט: Intel CI3 540 WD Green 500GB 2GB DDR3-1333 מארז "ATX סטנדרטי" עם ספק 400W של DELTA צורב DVD פשוט של Samsung הציעו לי לקחת Gigabyte GA-H55M-S2, אבל ראיתי שיש עוד גרסא "משופרת" של הדגם עם מספר רב יותר של חריצים למיניהם (אני לא ממש מבין בזה), ושניהם באותו המחיר, אז זה בלבל אותי קצת. מה לדעתכם יתאים לדרישות המינימליות הנ"ל, ואם אפשר הסבר קצרצר למה כדי שאבין תו…

23. Started by sonic,

הי יש לי את הלוח הזה עכשיו מה שמוזר זה שבביוס מוגדר FASTWRITE על ENABLED אבל שאני מריץ תוכנה כמו SANDRA\AIDA32 היא רושמת שזה על DISABLE בדקתי על הלוח של אחי והוא מראה לו את זה על ENABLE איך פותרים את זה? אני עובד עם הביוס F11

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  24. איך אני יודע לבחור את הספק שלי עבור מחשב מסויים? מתי מספיק 300 ומתי צריך 400? הנה המפרט : AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe - 3Y Warranty 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty SATA - 160GB 7200RPM - WD 8mb Buffer - 5Y Warranty NEC 3520A Black - DVD±R16/DVD+DL4/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW24/DVD16/CD48 - 2Y Warranty Bulk Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, 128bit 4-Pipes - Gigabyte GV-R955128D (BULK) - 1Y Warranty Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK Compucas…

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by FireAngel15,

Twinmos 512MB DDR400 PC3200 DDR Speed Premium תראו , הזמנתי סאמסונג - הוא לא במלאי. אמרו לי שזה ייתעכב , וחבל שרק בגלל זה זה ייתעכב - הכל במלאי !! נפח - 512MB , סטיק אחד. עכשיו הבנתי גם שהספיד פרמיום יותר זול ב-10 ש"ח עם תזמונים של 2.5-3-3-8. ללכת עליו במקום הסאמסונג הרגיל ? (כנראה צ'יפ TCCC) תודה !

• 6 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים