עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DorM,

הבנאדם שאני הולך לקנות ממנו תמחשב אופן בטוח אמר לאבא שלי שאינטל יותר טובים בלוחות אם מאשר ג'יגהבייט לי לפחות שASUS וABIT יותר טובים מאינטל בלוחות אם. אשמח מאוד אם תגידו לי למה אינטל פחות טובה מהם בלוחות אם ולמה. דרך אגב אני אקח P35 DS3 או P35 DS3L.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by i022052,

יש לי אינטל 3.4 עם לוח סורנטו. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב, אני מקבל את המסך הכחול של אינטל. עד כאן הכל בסדר. אלא שבצד ימין תחתון של המסך לא ממש בפינה, אני מקבל במשך כמה שניות צירוף של מספר ואות כגון 5A מתחלפות ל 4C וככה עד שהמסך נעלם. אני מאמין שהמקצוענים כאן מבינים למה אני מתכוון, בכל מקרה לא הצלחתי להבהיר יותר ברור למה אני מתכוון. האם מדובר בתקלה במעבד או בלוח האם? האם יש דרך אחרת לבדוק ממה נובעת התקלה? לתשובתכם המקצועית, אודה.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  3. קניתי מעבד 2500K, לוח אם asrock pro3 -m, ספק כוח סיסוניק 520W - ואני מעוניין לבצע אוברקלוק. האם הזיכרון שקנייתי - ‏2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 יגביל בצורה כלשהי את האוברקלוק/ביצועים של המחשב? עדיף 1600? תדוה רבה.

4. Started by alergic,

אני רוצה מחשב למשחקים... אני לא יודע מה ליקנות, intel core 2 duo 2.13 e6400 או Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore תעזרו לי בבקשה ותגידו מה יותר טוב מבין שניהם??

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. שלום לכולם אני שוקל האם לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (השדרוג יהיה לוח ומעבד, כל השאר ישאר זהה) מ AMD אתלון 2500+ ל פנטיום 4 3.0 HT , כפי שצויין כרטיס המסך, הזיכרון, כרטיס הקול ישארו בעינם, הלוח יהיה של אביט מדגם IS7(אינטל 865PE) שכולל עליו IEEE 1394 מובנה אך אין עליו בקרי RAID כמו בלוח הנוכחי שלי. או אולי אתם מציעים לשדרג כבר לפרסקוט החם וה"ידוע לשמצה" שנותן יתרון של SSE3 ותנור חם לרגליים בחורף, אני אישית טוען שהנורטווד יניב ביצועים חזקים יותר. השאלה היא האם כדאי ושווה לבצע את השדרוג הזה, האם אני ארגיש קפיצה בביצועים ושיפור בדברים אחרים - משחקים וכו' - אני יודע שיהיה שדרוג רציני בקידודי הוידאו ואודיו., * שיקולים כספיים אינם משחקים תפקיד כלל - השדרוג לא עולהה לי כסף ואם אני…

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  7. שלום לכולם, סוף סוף השתחררתי אחרי 3 שנים מצה"ל ושוב חזרתי אז ככה יש לי בעיה בנוגע לזכרונות ברשותי לוח אם P5N-D של ASUS שהוא תומך ב DDR2 667/800 יש לי שני סטיקים של G.SKILL בתדר 800 היום מצאתי שני סטיקים ( כל אחד 1GB ) של סמסונג DDR2 אבל במהירות של 667 לאחר שהוספתי אותם ללוח המחשב לא נדלק לי, ניסתי כמה אופציות ולהוריד אחד מהם וכלום, המחשב לא עולה לי. לפי מה שידוע לי כן אפשר לשלב זכרונות והם פשוט כולם יעבדו בתדר הכי נמוך.. יכול להיות שבגלל שהחברות של הזכרונות לא משתלבות ביחד?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by yonir,

אח שלי הסביר לי שלקראת סוף שנה (אזרחית) כל החברות מורידות מחירים כדי לנסות לעמוד במכסות שהן נתנו בתחזיות (אם הן עדיין לא) - לקראת הדו"חות הכספיים השנתיים. האם זה אכן קורה גם בשוק המחשבים? (ואם כן האם זה משפיע על המחירים לצרכנים ועד כמה) עריכה: אולי זה לא הפורום המתאים.. נראה לי שזה יותר מתאים לפורום כללי.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by benwin21,

אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למחשב שלי מעבד: amd athlone II X3 435BOX כרטיס גרפי: ati HD5770 ספק: 600w אילו כרטיסים יתנו לי את הביצועים הכי טובים?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס על מעבד AMD השאלה שלי היא העם יהיה הבדל בביצועים בלוחות אם שתומכות בתושבת am3 בלבד לדוגמה : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3 לבין לוחות אם שתומכות גם בתושבת am3 וגם בתושבת am2.am2+ לדוגמה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3 הכוונה שלי היא צוואר בקבוק או כל הבדל אחר בביצועי המעבד ברצוני לקנות את המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX ולדעת עם יש חשיבות ללוח האם שאבחר בתודה מראש לכל המשיבים

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by FPSbanana,

הוא מעבד שעושים יש לו מכפלות גבוהות נכון? זה טוב לOC נגיד שאני עושה OC ל3GHZ לאיזה ביצועים אני יגיע בהשוואה לE6400??

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

אני ורצה להשוות בין מעבדים אז אני צריך אתר שאפשר לראות השוואות בין מעבדים בביצועים שלהם....

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. מעבדי הגיימינג החדשים של AMD עם זיכרון מטמון מורחב יגיעו בהמשך החודש במחירים תחרותיים למדי - כל הפרטים כאןלכתבה

14. שלום יש לי מעבד e8400 עכשיו בבדיקת מאמץ עם התוכנה everest הcore clock עולה מ2000MHZ רק עד ל 2833MHZ ולא ל3000 ואין לי מושג למה.. אני גם מרגיש שהמערכת קצת חלשה והייתי רוצה לדעת איך אני בודק שהיא עובדת מצויין ובלי בעיות?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by deso,

יש לי עוד שאלות.. קודם כל, מה ההבדל בין לוח אם P5LD2 לP5LD2 Deluxe? שמתי לב שהסוקט של P5LD2 תומך ב Intel Pentium 4, מה זה אומר? שהוא תומך בכל מעבד של PENTIUM 4 כולל כפולי ליבה? תודה

• 20 תגובות
    • 976 צפיות
  16. ציטוט מאתר חיצוני [מקווה שאני לא מפר כאן זכויות יוצרים או משהו מעין זה] שיפור של 7 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים Sysmark 2012[/r] שיפור של 14 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים HDXPRT 2011 שיפור של 11.5 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים Cinebench 11.5 תוצאה משופרת ב 13 אחוזים ב ProShow Gold 4.5 ביצועים משופרים ב 25 אחוזים בתוכנת Excel 2010 ביצועים משופרים ב 56 אחוזים בתוכנת ArcSoft Media Expresso שיפור של 192 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים 3DMark Vantage שיפור של 17 אחוזים בביצועי המעבד במבחן הביצועים 3DMark Vantage שיפור של 199 אחוזים בתוצאת הליבה הגרפית במבחן הביצועים 3DMark Vantage [*][/l]

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by Mishmish,

טוב התקשרתי לksp כדי לשאול איזה ליבה יש למעבד 3500 .. והם אמרו לי שהם לא יודעים ... אז הם הביאו לי ת'סטפינג שלו... ada300aep4ax cbazc0446vpmw 1145035k40124 מישהו יודע איזו ליבה זו ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ophir555,

איזה לוח אם סביב 800 שקל נותן הכי הרבה תמורה לעומת יכולות, עבור מעבד אינטל d.c 820 2.8 המחשב לשימושים רגילים וקצת פוטושופ ןעיבוד וידאו בייתי

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

אהלן. אני כרגע בעל המחשב הנ"ל D805 P5LD2 2X512 PQI Turbo 667 7600GT. אין לי הרבה כסף, אני בסה"כ רוצה לשדרג את המערכת לC2D. E5300 כבר קניתי. אני מחפש לוח זול ככל האפשר, לשימושים משרדיים, אבל שלא יגביל כמובן באיזשהי צורה את ה7600. לוח באיכות סבירה כמובן. מבקש לקבל תשובות לאורך ספקטרום ה200-400 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by shedokan,

למישהו יש מושג איפה מוחרים את המעבד הזה בארץ? האם המחיר של ה Q6700 בערך כמו ה Q6600 אולי עוד 100שקל לא מפריע..

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך לא תקין ורציתי לדעת אם יש לו און בורד כרטיס מסך שאני יוכל להפעיל מהביוס

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. צריך להיות SAMSUNG 333 אם למשהו יש אותו או יש את מספרי הצ'יפים זה יעזור למה אתם שואלים - כי שום תוכנה לא מצליחה לגלות את מהירות מלבד הציון שזה DDR זה אכן SAMSUNG כי כתוב עליו אבל אין מדבק הכותבת את מהירותו.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. כרגע יש לי 2 סטיקים של 1GB של KINGSTON 667MHZ ואני לא מתכנן OC. ברצוני לרכוש עוד 2GB של RAM בסטיק 1 על מנת שתתאפשר לי אופציה לשידרג בעתיד למקרה הצורך. כך יהיו לי 2 של 1GB ועוד אחד של 2GB והם יהיו DUAL CHANNEL. אייבורי נתנו לי הצעה של 200שח לסטיק אחד של 2GB של חברת CEON. השאלה אם כדאי לרכוש כזה זיכרות במחיר כזה נמוך או להוסיף 100שח ולרכוש חברה ידועה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  24. שלום לכווווווווווווולם ! השאלה העיקרית שנשאלת פה היא האם באמת איי אמ די מציגה ביצועים טובים יותר והמעבדים שלה עמידים יותר ובכל זאת זולים יותר מפנטיום או שזה פשוט שהעם רוצה שינוי !!! ועובד לאיי אמ די.... האם פנטיום עיבדה את כוחה ?!@ אם כן מתי זה קרה !? שלכם lir@n האיש שלא הכי מאמין באיי אמ די :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by metro,

שלום ! אני חדש פה... ונרשמתי כי יש לי בעיה. מצאתי לוח אם חדש מאריזה עם דריברים ומתאם למעבד והכל חדש ! רק מה אני לא יודע איזה מעבד מתאים לו ומאיזה חברה הוא בא. תעזרו לי לגלות את זה בבקשה, צירפתי תמונות. תמונה 1 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020635.jpg תמונה 2 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020633.jpg תודה!

• 10 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.