עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=K7Q5iYHvgwo לידיעתכם !

2. דיווח חדש מספר כי החברה שנחשבה עד לאחרונה לגדולה ביותר בעולם ייצור השבבים תיעזר בשירותיה של TSMC עבור חלק ממוצרי ה-14 ננומטר שלה לכתבה

3. Started by yz101,

אני לא מוצא יותר מדי מידע על המעבד הנ"ל שמשווה אותו למעבדים ששקולים לו. כל מה שאני כן מוצא משווה אותו למעבדים חזקים. יש לי מערכת שצריכה לעבור שדרוג לגיימינג וכוללת מעבד שכזה. האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק מהותי לכרטיס כמו R7 260X? האם זה מעבד שיש סיכוי שניתן לפתוח בו ליבה רביעית?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by n00kie,

בהנחה ואני רוצה להעביר רכיבי מחשב ממארז אחד לשני ולהקל על חיי, האם אפשר להוציא רק את הלוח אם כשהמעבד והכ.מ עדיין עליו ופשוט להעביר אותו למארז אחר? בנוסף, אם למישהו יש סרטון הדרכה טוב להרכבת מחשב, אשמח ללינק. תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. היו לי במחשב שני סטיקים של 2GB , הלכתי ורכשתי שניים נוספים זהים מבחינת מפרט בשביל להגדיל ל8 והמערכת כרגע רושמת לי שרק 4 בשימוש. כשהמחשב עולה הוא גם רושם לי שיש רק 4. לוח האם שלי תומך ויכול להכיל עד 16GB והמערכת שלי היא 64BIT יש למישהו רעיון מדוע המערכת לא מזהה את כל ה8?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  6. אני גם קונה AMD Athlon 64 3800 Dual Core אז מה אתם אומרים ,זה ילך טוב ביחד?

• 16 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by lmlm,

http://www.behardware.com/articles/623-1/intel-core-2-duo-test.html בין הביקורות הטובות שראיתי על הקונרו . כדאי לקרוא

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by makakit,

איזה מהלוחות הבאים עדיפים לי? דבר ראשון הכי חשוב שהוא יהיה יציב שמעתי שלג'יגה בייט יש לא מעט בעיות. דבר שני שיהיה אופציה לשדרוג עתידי למרובע ליבות דבר שלישי שיתאים ל OC עתידי כשהמחשב יתחיל לפגר. המפרט יכלול E6300 כרטיס גרפי 8600 שיצא בקרוב ג'יגה או שניים זיכרון 667. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  9. פרסמתי כאן ת'רד שבו אמרתי שנתנו לי זכרונות CEON במקום MUSHKIN שביקשתי. אני אבקש את ההפרש בחזרה (כי הזכרונות האלה דווקא עובדים לו רע). אבל אין לי מושג כמה לבקש - כלומר, מה ההפרש (פחות או יותר)? מישהו?

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  10. אהלן אנשים..חג שמח.... אז ככה.. יש לי 1GB זיכרון במחשב (או ליתר דיוק 920MB) עכשיו אני רוצה שיהיה לי 2GB אז אני צריך לקנות עוד 1GB או 2GB?? תודה ושוב חג שמח

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by david86,

מי יותר חזק פחות מתחמם יותר טוב למשחקים גרפיקה (לא מדובר בכסף) הוא יותר טוב מיבחינת ביצועים

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by Kolshamen,

אני יודע שאין בשוק עדיין אבל כבר יש סיקורים ובאנצ'מרקים: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3570 אז מה אתם חושבים.... מי מנצח ביחס עלות/תועלת..... משחקים, עריכת ודיאו/אודיאו....

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  13. Started by LalA09,

אהלן , מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש . לכן , רציתי לקבל חוות דעת על שילוב של מעבד + לוח M , שאני צפוי לקנות . השילוב : מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E האם יש לכם הצעות לשינוי ? במקומות רבים , וגם אצלכם במפרטים המומלצים , הכנסתם שילוב של מעבד + לוח M של ASUS , שעולה בסביבות 290 ש"ח . הכולל תמיכה בזיכרונות DDR3 / AM3 . עכשיו , שאלה נוספת שרציתי לשאול היא מה ההבדלים בין לוחות האם ( ASUS , וה GB שהבאתי ) ? והאם ההפרש במחיר מצדיק את קניית הלוח של חברת GB ? תודה רבה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  14. אני מרכיב מחשב חדש לטובת משחק Flight Simulator וחשוב שהמעבד יהיה מהיר וחזק. אני ראיתי את שני הרכיבים הללו כאשר ההבדל בין שניהם כולל לוח אם הוא 600 ש"ח. אני רוצה ללכת על המעבד הטוב יותר לעניין הזה. לוח אם שראיתי באתר הינו GIGABYTE GA-P55-UD3R מול GIGABYTE GA-MA785GMT. את הכסף אני אוכל אולי להעביר לכרטיס מסך יותר טוב כדי להעלות ביצועים. מחכה להמלצתכם ודעתכם בעניין

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  15. אני מעוניין בשדרוג המעבד בעיקר , לכן זה גורר גם את הלוח אם והזכרונות , ויש לי צורך בעוד מחשב לכן את החלקים שיוחלפו ( E8400 + X48DQ6 + 8GBRAM ) אכניס למערכת אחרת על מנת לצמצם הוצאות. אני צריך חנות בצפון ואני מעדיף KSP כי זה 10 דקות נסיעה , גם SKYPC יהיה בסדר. יש לכלול כמובן מעבד , לוח אם וזכרונות , אני חשבתי או על I5 או על I7 , והאמת היא שאני חושב שבתקציב אפשר לסדר I7 . אם אפשר לכלול מתאם לTRUE לS1366 , וחריגה מקסימלית היא 100 ש"ח זה מפרט הI5 שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1007 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪680 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL…

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by avivi85,

קניתי 4GB ראם חדשים,(G.skill 2X2GB DDR2 1066MHz)הם עובדים כמו שצריך,, אבל אם אני מנסה לחבר את ה2 האחרים (G.skill DDR2 2048MB1066Mhz) כ6GB זה מגיע למסך של ההתחלה של הווינדוס, אני מכניס את הסיסמא למשתמש שלי בווינדוס, וזה עושה ריסטרט.. כבר עידכנתי את הביוס, ואני כבר נואש אני לא יודע מה לעשות.. מישהו יכול לעזור לי? מצאתי איזה משהו באינטרנט אבל אני מפחד לנסות..אני לא יודע כי אולי זה יגרום לבעיות..: Firstly, try to chnage your swap file, Press [WINDOWS]+[PAUSE BREAK] to Advanced Tab and Go to Performance Settings>Advanced>Virtual Memory>Settings Click on Change, and Remove the Previous SWAP File and Set it to a new partition. Restart and see if the Error Occurs or not.…

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by ^Z^,

מה בעצם ההבדל בין מעבדי שרתים למעבדים רגילים? מה עושה את מעבדי השרתים מעבדי שרתים ולהפך?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום! שמתי לב שמעבדי AMD Sempron 64 זולים הרבה יותר ממעבדי AMD Athlon 64,עכשיו אני לא מבין מה הקטע? שניהם 64 ביט ואני רוצה לקנות עם 3000 Ghz,אז למה הAMD Sempron 64 עולה הרבה פחות מהAMD Athlon 64 שהמפרט הטכני שלהם אותו הדבר? ומה ההבדל ביניהם? שימו לב! שניהם עם 3000+ ושניהם עם 64 ביט. מה ההבדל ביניהים? תודה לכל העונים! נ.ב: אם אפשר למצוא לוח זול למעבד AMD Sempron 64 שתומך בPCIE אשמח מאוד!

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  19. שלום מה הלוח הכי זול שיש לסוקט 478 שיש לו pci-e אני מצאתי ב-640 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים אלי

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  20. יש לי מחשב ממש חדש בשווי 10000 שקל אך אני לא מרוצה ממנו... אני חושב שבגלל שהוא מתחמם מאוד אז הביצועים שלו יורדים.... אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שמודדת את טמפרטורת המעבד בזמן אמת של משחק כלשהו? יש לי את riva tuner אבל זה רק לכרטיס מסך... אני רוצה לבדוק למעבד...(ואם אפשר אולי גם להארדיסק ועוד חלקים) האם יש תוכנה שיכולה להראות לי בזמן אמת כמו riva tuner? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by AloN(-)KiLLeR,

מה עדיף מבחינת ביצועים בסטוק ומבחינת ביצועים באוברקלוק. סטוק:HDTV , משחקים אוברקלוק: משחקים, HDTV כמו באוברקלוק לא לשיא מטורף. המפרט המתוכנן לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 כרטיס מסך עדין לא נבחר. תודה

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, ניסתי לעדכון את הביוס ללוח אם של המחשב שלי (אסוס P4S533-VM ) ופעלתי לפי ההסבר של החברה וגם הגעתי לתוצאה שהם מראים שצריך להגיע כמו שמופיע באתר שלהם הנה כל הסבר: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us הגעתי לתמונה החמישית מלמעלה. אך לא הבנתי מה לעשות עכשיו... אם אני עושהESC אז זה חוזר למסך שרשום בו \:A אם אני מכבה את המחשב אז הוא ישר עושה בוט דרך הדיסקט (כלומר כל התהליך של העדכון מתחיל מחדש). אם אני לא מכניס את הדיסקט אז זה רושם שצריך להכניס דיסקט.... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  23. אני צריך זכרונות 2GB DDR2 טובים שדורשים מתח של עד 1.8V בחנות FOXPC בלבד (הלוח אם שלי תומך רק ב1.8V). אז אחרי חיפוש קצר מצאתי את אלה: G.Skill DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel CL5 250 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 דגם הפריט: F2-5400PHU2-2GBNT לפי מיטב דעתי הם דורשים רק 1.8V אבל אני לא בטוח, איך אפשר לברר זאת? אם יש הצעות לזכרונות אחרים הם יתקבלו בברכה.

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  24. שלום, שאני משחק במשחק מסויים אז כמו שהבנתם המאוורר של המעבד עולה ל-4000 במקום 1600RPM.. בשאר המשחקים במחשב שלי זה לא קורא והמאוורר נשאר על 1600... רציתי לדעת למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שזה ישאר על 1600.. נ.ב. הטמפ' במאמץ של המעבד הייתה 55 (כאשר המאוורר היה על 4000) תודה על העזרה.. [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 22:25:47 אשמח לעזרה.. :'(

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by dbigalex,

היי, זה ממש LONG SHOT אבל שווה לנסות. הלך הלוח ולא בא לי לחדש את כל המחשב. האם למישהו יש את הלוח הזה ולא צריך אותו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.