מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אוקיי... יש לי לוח אם Asus P4S800D-X, דיי ישן בכל מקרה, אני רוצה לשדרג את הזכרון (כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB) האם יש סטיקים של 2GB שיתאימו ללוח אם? אם כן, אני אשמח להצעות.
-
- 15 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זכרונות מהירים יותר מPC8000 והם של DDR2 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי עם יש בכלל לוחות אם ש ל חברה בשם אוקטון או משהו כזה כיאיזה חנות מחשבים נתנה לי את השם הזה ואני לא מוצא את זה בשום מקום.................... הסוג שרשמו לי זה או ki8nfc או k8nfc (לא ממש הבנתי מה הוא רשם)
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מתכוון לPC (לא MACINTHOS)??? או אולי חברה אחרת נסתה לפתח מעבדים? ???
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שני לוחות http://www.asrock.com/mb/Intel/H77M/?cat=Specifications http://www.asrock.com/mb/Intel/B75M%20R2.0/?cat=Specifications 1.האם יש גם חיבור בלוחות אלו לUSB2 שבמארז ? ׁ(המארז פשוט תומך USB2) 2. אם לא מתייחסים למחיר ולכרטיס קול, איזה לוח יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר אמר לי שהוא קונה מחשב עם 512MB DDR 800MHz DUAL MEMORY, ואני אמרתי לו שיש לו טעות כי 800 זה RDR. הוא נתן לינק .. http://g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=14 ובאמת רשום שם DDR 800, השאלה שלי היא: האם באמת יש חיה כזו? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש מצב להשיג כפול ליבה בסוקט הנ"ל? אני אישית לא מאמין בגלל הDDR הרגיל ,
-
- 14 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ ללוחות MINI ITX. אני מחפש לוח אם אינטל: INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2 , INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2A או משהו דומה באותו כיוון... למטרת בניית SERVER או NAS (שיבוסס על FreeNAS) בעל צריכת חשמל נמוכה ו- SMALL FORM FACTOR ועוד שאלה: האם יש תאימות ב- Motherboard tray של MICRO ATX ל-MINI ITX? במארז ANTEC ARIA למשל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי כרטיס זכרון 512 של A-DATA ואני רוצה לרכוש כרטיס נוסף של ג'יגה. השאלה אם יש חשיבות שזה יהיה גם כרטיס A-DATA או שאפשר לרכוש גם PQI או KINGSTON או SAMSUNG ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם\ יש לי את הלוח K8NF9 ומעבד 3000 939\ זיכרונות של D43 שיכולים להגיעה מעל 500 בדוק! והטמפ' היא 33 במאמץ! ויש לי בעיה שאני אפילו לא יכול להגיעה ל2GHZ עם המעבד ובפורום של GURU3D אמרו לי שיש חשיבות לאיזה חריץ מבין ה4 שיש על הלוח חיברתי את הHDD שלי לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? חיבור לחריץ הלא נכון יכול לשגע את המחשב שלי בOC ובאמת ככה מחשב שלי אפילו ב2GHZ המחשב קורס ועושה ריסט שמפעילים משהו כבד! לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי 2 סטיקים של 2GB כל אחד בתצורה של Dual, כאשר אלו הנתונים שלהם: General Module Information Module Number: 1 Module Size: 2048 MBytes Memory Type: DDR2-SDRAM DIMM Type: Regular Unbuffered (UDIMM) Error Check/Correction: None Memory Speed: 400.0 MHz (PC2-6400) Module Manufacturer: GeIL Module Model: CL4-4-4DDR2800 5 Serial Number: 150994944 Manu…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שאלתי היא : בלוחות שיש ארבעה סלוטים אם אפשרות לשים זיכרונות DUAL ,לרוב הסלוטים הם : שניים בצבע אחד ועוד שניים בצבע שונה האם יש חשיבות היכן שמים כל זיכרון וזיכרון ,או שכל הסלוטים שווים ואין חשיבות למיקום הזיכרון ב- DUAL ?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם קיימת חשיבות או שאפשר לשים איפה שאני רוצה וזה לא ישנה דבר תודה
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום , אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם יותרמ4 ג'יגה של זכרון ישפרו לי את הביצועים במישחקים ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מבצע באמזון. האם יש טעם בשדרוג לצורך ישומים כלליים? (גלישה מרובה, PDF כבדים וכו') כיום אני עם 5 3600 ועם 1660SUPER אני מניח שלגיימינג אין הרבה משמעות בגלל צוואר הבקבוק בכרטיס המסך. אבל האם יהיה ערך ביתר השימושים?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין קניה של מעבד i5-4670K תומך-OC + לוח MSI Z87-GD65 שאמור להיות טוב ל-OC, לבין מעבד i5-4670 שאינו תומך בכך ולוח MSI Z87-G45 שמלבד נושא ה-OC חסר כמה פיצ'רים נחמדים אחרים שיש בלוח היותר יקר. עד היום לא ביצעתי OC קבוע באף אחד מהמחשבים שלי, גם באלה שתמכו בכך, ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור. יציבות תמיד הייתה לי חשובה יותר. השאלה אם יש טעם בכל זאת ללכת על השילוב הראשון ולהשאיר את האופציה ל-OC פתוחה, או שמבלי להשקיע בקירור בוודאות אין סיכוי לקבל יציבות ולכן מיותר להשקיע יותר בלוח ובמעבד. אגב, ביצועי מעבד גבוהים חשובים לי מאוד כדי אני משתמש בתוכנת עיבוד תמונה שבה המרה של כל תמונה לוקחת במצבים מסויימים כמה דקות, לכן אני בכל זאת שוקל את האופציה של OC. אולי עדיף …
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
אני לא מתכנן לשדרג שילוש בשנים הקרובות אבל עניין אותי, ראיתי הרבה חברות שמציעות זכרונות גם בתדרים של 3600Mhz ולוחות אם שמאפשרים תמיכה (בOC) במהירויות האלה, למרות שהתמיכה ה"רשמית" של הדור העדכני היא ב2133Mhz. השאלה כמה שיפור ביצועים זה נותן, והאם זה משמעותי ושווה את ההשקעה? שאלה נוספת שקשורה לזכרונות עד כמה זה משנה באמת עניין התזמונים שמדובר באותו המהירות? (לדוגמא 1600Mhz CL7 VS. 1600Mhz CL9) ושאלה אחרונה למה מהירויות התזמונים ממשיכה לרדת (לעלות ^^) ככל שהתדרים ממשיכים לעלות? למה אי אפשר לייצר זכרון שעובד בתדר של 2400Mhz או 3200Mhz או לא משנה כמה בתזמון של CL2 למשל?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם המאוורר הקיים אינו מספיק? כמו כן - האם יש טעם להשקיע בלוח אם שמאפשר שדרוג ל-DDR3? במידה שכן - יש לוחות מומלצים של GB (בסביבות ה-500 עד 600 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, אני בוחן עכשיו כל מיני מעבדים ובעודי בא לראות מה יש לAMD להציע בקטגורית המחירים של i5 3470 אני רואה את הFX8150. העניין הוא שרשום שזה בתושבת AM3+. האם יש טעם בכלל לבחון את הכדאיות שלו מול אינטל או שלבטל מלכתחילה ואם AMD אז רקam10-5800k שהוא החזק ביותר מתושבת FM2? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני עובד על AMD Athlon 1GHz 640MB SD-RAM 133MHz Asus A7V האם יש טעם לשדרג את המערכת הזו ?
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני כבר די הרבה זמן לא מעודכן אז סליחה אם השאלה טיפשית אבל יש לי כרגע E4300 באובר ל 2.8 ואני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת לעריכת סרטים. האם יש אפשרות לשדרג למעבדים החדשים (תאימות ללוח אם)? האם יש טעם לשדרג את המעבד? ז"א האם התוספת בביצועים מצדיקה את ההשקעה? תודה מראש לעוזרים. (המפרט המלא מופיע בפרופיל)
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מעבד : AMD Phenom 9550 Quad כרטיס מסך : 3870 לוח : 790x משהו כזה [לא מבין גדול במערכות AMD זה לחבר]. מתוכנן שדרוג לGTX275 ל 4GB RAM
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-