עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1. כרטיס רשת:מובנה מבית Killer מדגם E2205, כולל תעדוף תעבורה תוכנתי למשחקים מה זה תעדוף תעבורה למשחקים ? משחקים ספציפיים ? האם זה כולל סטרימינג של סרטים ? האם צריך לתכנת את זה ? 2. באופן מעט מפתיע, מערכת הספקת הכח למעבד בלוח האם הזה היא מהפשוטות ביותר שראיתי, ממש כזאת שעונה על דרישת המינימום. היא בנויה משלוש פאזות. כל פאזה מכילה מייצב מתח וסליל אלקטרוני (הקוביה). מה זה אומר ההספק הזה מהפשוטות שיש ? מה זה הספק כח מורכב ? מה נותן ? שעונה על דרישות הגבוהות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Jon,

אני מחפש לוח כמו GA-8SG667 של GIGABYTE אבל עם RAID הכי חשוב זה ה - RAID ו - DDR400

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  3. Started by BobCaT,

יש לי 256 זיכרון אם אני יוסיף עוד 256 אני ירגיש הבדל ביצועים ? כי זה דבר יקר ואם אני קונה אני יקנה כבר 1066

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by Shay_a,

מישהו יודע מתי מעבדי פנרין לשוק הביתי יוצאים? ומתי יגיעו לישראל? יש סיכוי שעד סוף ינואר הם יגיעו או שנאלץ להסתפק ב-Q6600? תודה רבה =]

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. לצד הדגם הראשון עם טכנולוגיית ה-V-Cache המתקדמת, מפתחת השבבים מתכננת כמה וכמה השקות נוספות עוד לפני הזינוק המיוחל אל העידן החדשלכתבה

6. Started by pizza,

הי, אני מחפש לידידה שלי מחשב וקיבלתי 3 הצעות נחמדות מאותו מקום על 3 מעבדים ו 3 לוחות אם שונים. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדל ביניהם, ועל מה הוא ממליץ. אני רוצה לציין שהמטרה היא מחשב משרדי, ולכן חשובה יותר האמינות של הרכיבים מאשר הביצועים. האחד: לוח אם - ASUS P4R 800 VM FSB 800MHZ Prescott Read Chipset 9100 מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השני: לוח אם - Intel RockLake FSB 800MHZ Intel 865PERL Chipset מעבד (אותו מעבד שבהצעה הראשונה) - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השלישי: לוח אם - ASUS P5GD1-VMFSB 800MHZ intel 915G Chipset מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology Socke…

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  7. Started by tam_az,

היי, אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  8. יש לי INTEL 6400 2.13 על לוח אם IL9 PRO שכפי שגיליתי לפני יומיים הוא ממש גרוע כי אין לו אופציה ל OVERCLOCK בכלל!!! אני צריך לוח אם שיתאים גם ל 8800 GTS שלי ואולי אפילו עם אופציה ל SLI במחיר סביר עד גבוהה.... תודה מראש. אהה ועוד שאלה ב FAQ פה בפורום כתוב ואני מצטט: "ש: האם עדיף AMD Athlon64 3000/3200/ Intel Pentium 4 3.0GHz/3.2GHz או Intel Pentium D 805 או? ת: ה Athlon64 3000+ הוא מעבד אחד שרץ בתדר 1.8 ג'יגהרץ. הפנטיום D 805 הוא זוג מעבדי פנטיום 4 שרץ בתדר 2.66 ג'יגהרץ עם באס במהירות 133 מגהרץ. אין שום ספק בכך שמעבד אחד מסוג Athlon 64 במהירות 1.8 ג'יגהרץ מהיר יותר מאשר פנטיום 4 אחד אשר רץ במהירות 2.66 ג'יגהרץ. אבל מדובר פה בשני מעבדים במקרה של ה 805, ולא רק אחד. לפיכך, כיו…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. Started by YANIV286,

הסתדרתי תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by galCool,

אני אמכור AMD 3800+ DUAL CORE אחד משומש ואחד חדש שניהם בלי אחריות... כמה לקחת עליהם??

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by justUser,

דיונים על AMD Killers לא כ"כ פופולרים בפורום הספציפי הזה. יש כאן הטייה גלויה לכיוון AMD אז זה לא כ"כ מפתיע.

12. שלום, אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר. אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gb תודה, mx

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  13. אני מתכוון לקנות 2.4B ו512mb 3200 C2 איזה לוח אם יתאים הכי טוב לביצועי אוברקלוקינג וכמו כן יתן לי להשתמש בביצועי הזיכרון בצורה מקסימלית(או גבוהה מאוד ) ללא חובה בOC מטורף אנא ציינו מבחר של סוגים.דגמים מן הטוב ביותר ומטה

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by kalda01,

חשבתי לשדרג למעבד ATHLON II X3 425 ולוח GA-MA785GMT-UD2H ולא ברור לי האם הזכרונות שיתאימו הם DDR2 או DDR3 ובאיזה מהירות? תודה למייעצים

15. מה ניראה לכם? לפי דעתי במחיר של פחות מ- 1000 שקל זה מאוד אבל מאוד שווה! צעד טוב מיצרנית המעבדים הגדולה Intel . ביקורות והשוואות: http://www.hkepc.com/hwdb/pd-805-2.htm

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zohare62,

כשאני מדליק את המחשב ההודעה הזאת מופיעה לי לפעמים באמצע שחלונות xp pro עובד מסך כחול שמודיע שיש בעית חומרה וחלונות עצר כדי למנוע נזק למחשב החלפתי את כל הכרטיסים החלפתי כבלide החלפתי זיכרון וגם הרד דיסק עדיין אותה בעיה עוד בעיה שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הואלא מזהה לי את ההרד דיסק בכלל. הבלפפתי מעבד אותה בעיה לבסוף החלפתי לוח וזה פתר לי את כל הבעיות מסתבר שהלוח דפוק .הלוח בן שנתיים ואין אחריות יותר. נו מה אתם אומרים עשיתי נכון???

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  17. אני עומד ממש לפני קניית מחשב חדש מבוסס AMD אני מתכוון יאני לקנות מחשב THE BEST אבל אני לא יודע איזה לוח אם לקחת?!!!... (ל-AMD) אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לכתוב לי את הלוח אם הכי חזק הכי מהיר, והכי טוב למעבדי AMD ואם אפשר גם לכתוב מה יש באותו לוח אם(דגם, מפרט,חברה הכל...) אני יודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כי זה חשוב לי... בתודה אורן...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. וגם כמובן שהם יתמכו בסדרה החדשה של המעבדים... האם לא קיים? או שבקרוב ייצא? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  19. CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. Started by tratz,

רצוי זול עד כמה שניתן, בתקווה לרדת מאזור ה900 שקלים. חשבתי על Gigabyte GA-8I945G Pro ועל ASUS P5LD2 עם נטיה קלה לכיוון ה ASUS. הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by FatherBoard,

אם מישהו חבר בפורום של בטכנו, אז יכול להיות שהוא ראה את הבעיה של חבר שלי (שעוד לא קיבל תשובה נורמלית): אז ככה, יש לו לוח של ECS (מסכן...). ללוח אמורים להיות 3 יציאות שניתן לחבר אליהם כרטיסי USB. (יציאות על הלוח - לא החיצוניות שמחברים אליהם מכשירים). 2 = שני יציאות ריקות לחיבורים של כרטיסי USB, 1 = שני יציאות הUSB שנמצאות מאחורה. הבעיה היא, שתוכנת סנדרה ועוד תוכנות אחרות (גם מנהל ההתקנים) אומרים שיש 4 יציאות כאלה: ה-3 שכתבתי בגרסא 1.10 ועוד אחת בגרסא 2.00. אבל - היציאה הרביעית לא קיימת פיזית. יש רק 2 יציאות על הלוח ושניהם של 1.10. בדקנו במנואל ובאתר ואין שום דבר שממש עוזר. וחוץ מזה, גם הפרטים של היציה הזאת נראים קצת מוזרים בסנדרה (6 ערוצים?!). הנה תמונה: בבקש…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by SpLAsH,

שלום לכולם ברשותי המחשב הנייד pavilion tx 1218ca עם מעבד Turion tl-58 1.9ghz וויסטה הום פרימיום. כרגע יש לו 2 סטיקים של חצי ג'יגה בזכרון ואני רוצה לשדרג. שאלותי הן: 1. בגלל שמדובר על מעבד AMD, האם הוא ידע לנצל זכרון 800 מה"צ או שהוא יודע לעבוד רק עם 667? 2. יש טעם לקנות 4 ג'יגה 800 מה"צ (670 שקל) או שלא יהיה הבדל ביצועים לעומת 2 ג'יגה 667 מה"צ (300 שקל)? תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by Rin,

יש לי כמה שאלות תאורטיות.. 1)אני זוכר שהיו פה כמה דיונים בקשר שאם שמים 4 סטיקים של 256 מגה בית של זכרונות 400 הרץ כל אחד, אז כולם עובדים על 266 משהו כזה.... בכאילו המהירות יורדת.. למה זה קורה? לא הבנתי את זה 2)יש לי מחשב חדש , תומך DUAL כמובן, יש לי סטיק אחד של 512 ואני רוצה להוסיף עוד.. אז אם אני יוסיך עוד 3 סטקים זהים ==> כלומר==> 4 סטיקים של 512 אז המהירות תרד כמו כשאמרתי ב 1? אם לא אז באיזה מהירות זה יעבוד כל ה 4 ביחד 1200 הרץ? (בכאילו DOBLE DUAL?) תודה לכל העוזרים.. פשוט מסקרן אותי

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  24. ובלוח של ASUS הוא יושב על 478? http://www.intel.com/design/chipsets/linecard.htm פה מפורט ש915P לא מקבל 478 והלוח הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=937&osCsid=21aaf6525d31edc229ebbf217f9fb7f0 הוא 915P בסוקט 478. מה הקומבינה פה? יש איזה CATCH שאני אצטער עליו? תודה

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by Cilay,

האם הזכרונות האלה : G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 (PC2 8000) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-8000PHU2-2GBHZ - Retail נתמכים ע"י הלוח הנ"ל: ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail KSP טענו שכן אבל לא יכולים להבטיח לי בוודאות

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.