מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
האם הלוח אם ישפיע בצורה רצינית על הFPS במשחקים? זאת אומרת שנגיד שיש לי שתי מחשבים, הם זהים לגמריי אבל באחד הלוח אם הוא P67A-UD3-B3 ובשני P67A-UD4-B3, יהיה הבדל גדול בביצועים בגיימינג בין שתי המחשבים?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב! במחשב שלי P-D 820 2.8 GHz. אני לא בטוח שלוח האם שלי תומך בו, אך הספק שלי טוען שכן. האם יש דרך לבדוק דרך תוכנה כלשהיא, BIOS וכדומה, האם אכן המחשב משתמש ב-Dual Core ולא רק Single? תודה!
-
ניקח לדוגמא את הלוח אם GA-Z87-HD3, קראתי שהזכרון שהלוח אם הזה יכול לעבוד איתו הוא 1600 Mhz In Nominal Mode – Up To 3000 Mhz In Overclock. עכשיו אני רוצה לדעת האם רק זכרונות של1600MHZ יעבדו איתו או שאפשר להשתמש גם ב1866-2400? תודה.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהלוח אם הלך והוא סוקט 939..לא הולך לקנות אחד כזה.. עכשיו אני מחפש מעבד לוח אם וזכרונות עד 1500 שקל.. יש לי כרטיס מסך PCI-E אז ככה שלא צריך כרטיס מסך מובנה ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD סוקט 939 אבל אני לא יודע איזה לקחת יש לך המלצה? דבר שני שמעתי שיש כזה דבר מתאם DDR1 לDDR2 של ג'יגה בייט מוכרים את זה בארץ אם כן יש לכם לינק אני מתכוון לדבר הזה: http://hwzone.co.il/archive/1124824626/40499/ דבר שני אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש כמו שאתם רואים אבל מצד שני אני כל הזמן מתלבט עם לחכות לסוקט החדש של AMDסוקט AM2 שיהיה לו DDR2 ו940 פינים (בסדר שונה משל היום) כדיי לי לחכות כי זאת תיהיה לדעתי טעות לקנות את הסוקט שיש כיום ה939 (אם שאלתי את זה פעם אז אני מצטער אני פשוט לא בטוח) דבר שני שמעתי שהיום אפשר לקנות לוח אם אולטרא למשל DFI AMD NFORCE 4 ULTRA ולהפוך אותו לאולטרא SLI אמרו לי שיש כזה דבר מוד לSLI איך עושים את זה?? ועוד דבר אחד אחרון י…
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה עדיף: מה עדיף, שמעתי שאינטל הוזילו את המעבדים ב-50%. PENTIUM 4 או AMD ATHLON XP, זכרונות DDR PC-2700, שמעתי גם וזה הוכח שזה המעבד (פנטיום 4) שעבר אופטימיזציה לווינדווס XP. לכן אני מתלבט... לא מתכנן אוברקלוקינג, וחשבתי שעם ז\ציוד הקירור לAMD זה יעלה לי כבר כמו מעבד אינטל בלי קירור כלל.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האים לוח-האם שלי מידגם:GIGABYTE-GA-M61-SME-S2 יאפשר החלפת כרטיס-מסך מידגם: GIGABYTE 7300GT 256MB ל-8800 מיכל הדגמים למרות שלוח-האם תומך ב-PCI-E 8X ולא ב-16x
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ג'יגה זיכרון למערכת הבאה: P-4 3.0 GHz Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) יש לי כבר ג'יגה זיכרון-משני כרטיסי 512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM. עכשיו,על איזה כרטיס אתם ממליצים,באיזה מהירות? ובלי קשר,מהו המעבד החדש ביותר שהלוח אם הזה תומך בו? תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הלוח MSI K8N NEO2 PLATINUM והוא נשאר עם המעבד הנ''ל + 2GB DDR1 מכיוון שכבר אי אפשר למצוא לוחות 939 אפילו ביד שניה חשבנו למכור אותו. כמה לדעתכם הוא שווה (ביחד עם הסינק המקורי) ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב DUAL. האם צריך זיכרון מיוחד בשביל שזה יעבוד או שצריך רק 2 זיכרונות זהים מסוג כלשהו ? ועוד שאלה קטנה: אם אני רוצה לקנות זיכרון, על אילו חברות זכרונות כדאי לסמוך (kingston ......)
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הלוח שלי ga-g33m-s2l gigabyte וכרגע יש לי 2GB זכרון DDR2 dual channel 800MHz (שני סטיקים של1GB) ויש לי עוד 2 סלוטים פנויים זה המפרט שלו http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2692&dl=1#sp אני רוצה 4GB .. מה יותר כדאי לי לעשות - לקנות זכרונות חדשים מאותו סוג דואל צ'אנל ולהוסיף או לפרק את הישנים ולקנות 2 סטיקים של 2GB חדשים רגילים אם יש המלצה לזכרונות מתאימים אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של KINGSTON מדגם: ValueRAM CE KVR266X64C25/256 כלומר 266MHz DDR PC2100 DIMM CL2.5. בחלק מהאתרים רשום שזה DDR ובחלק רשום SDRAM DDR. המחשב שיש ברשותי הוא מחשב פנטיום 4 עם לוח-אם של Gigabyte. האם הזיכרון יתאים? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
לכולנו מוכר המעבד 10100 הרגיל שמחירו 120$ MSRP, והוא נמכר בארץ סביבות 510 שקלים. מדובר במעבד 4 ליבות עם HT מופעל, שנכון לעתה, לצרכן ההמוני נחשב כאחד ממעבדי ה- most value for money. טרם שוחררו לשוק כותרי משחק שצריכים יותר מ- 8 threads ולכן בחירה במעבד כזה אינה מסבה פשרה כלשהי מורגשת, בנתיים. אלא שאינטל משיקה בימים אלו מעבד זהה, ללא כרטיס גראפי מובנה, במחיר זול יותר סביבות 80-100$ לצרכן בלבד. הם מוותרים על הכרטיס הגראפי המובנה, שתכלס אינו נחוץ למחשבי גיימינג, היות ובמחשבים אלו ממילא הצרכן מצרף כרטיס גראפי יעודי למשחקים, כך שתפיקדו של המאיץ הגראפי המובנה מתאיין מרלוונטיות. זוהי בשורה מבורכת, האמור צפוי להוריד את המחיר לצרכן בארץ ל…
-
- 36 תגובות
- 4.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי יש לי כמה שאלות: 1) מה זה באס? 2) מה המהירות באס של מעבד 3500+ 64 ביט? האם זה לפי לוח או מעבד? 3) האם בOC מורידים את הבאס ומעלים MHZ? עריכה: התכוונתי לFSB לא לבאס, מצטער.. נא להתייחס במקום באס לFSB.. תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שתי שאלות: א. הלוח הזה הוא של אפוקס והוא תומך בPC2700-איך הוא? ב. למה אי אפשר לחבר לוחות AMD למעבדי אינטל? אני יודע שאי אפשר, מעניין אותי למה... :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוגמית מעבדה של P4 עם EMT64 חלומו של כל פאן בוי של Intel. מענין איזה OC אפשר לעשות לפרסקוט עם מכפלה פתוחה אולי סוף סוף אפשר יהיה לנצל DDR2 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80143&item=6715663978&rd=1&ssPageName=WDVW
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בקשה קטנה, אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד, לוח וזיכרון בסכום של 1500 שקל בערך (יש מצב לחרוג ב- 100-200 שקל אם זה באמת יהיה שווה את זה). אני צריך ששלושת אלו יתיאמו לי לכרטיס מסך 8800GT 512MB של ג'יגהבייט מבחינת יכולת ניצול כמה שיותר גבוהה של הכרטיס. ממה שהספקתי לראות בפורום כדי לי ללכת על: Intel E4500 (בערך 650 ש"ח) Gigabyte P35-DS3L (בערך 550 ש"ח) לגבי הזיכרון אין לי שמץ של מושג במה לבחור... לגבי המעבד, אני בונה על לקנות לו קירור טרמלייק V1 (או שיש משהו יותר טוב באותו המחיר?) ולעשות לו OC ולכן הבנתי שלא צריך מעבד יותר מידי חזק וזה גם למה בחרתי ב- E4500. לא צריך לדאוג לגבי ספק כי יש לי כרגע ספק חדש של HEC 400W. קיצר מה אתם אומרים על זה? שווה להחליף את המפרט…
-
- 6 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus A7N8x עם זכרון 512MB בתצורה של שני כרטיסים של 256. אני רוצה להגדיל את הזכרון לג'יגה ורציתי לדעת אם אני אוסיף עוד כרטיס זכרון של 512 זה יפגע בשיפור בביצועים שיש כתוצאה מה-DualDDR? ללוח האם שלי יש רק 3 מקומות לכרטיסי זכרון.
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לרכוש את הלוח Asus Striker Extreme nForce 680i SLI כי הוא הלוח אם הכי טוב שיצא עד כה למעבדי אינטל - ואני רציתי את הכי איכותי שיש - לצערי הייתי מופתע לראות תגובות רעות על הלוח אם (לא יציב, הלוח של EVGA הוא אותו הדבר ועולה פחות וכו') וראיתי באתר של Asus שהוא רק 7 פעמים זכה ב-Awards ואז חיפשתי עוד..וכמובן שבדקתי את ה-EVGA 680i אבל שמעתי שהוא עושה בעיות בזיכונות וכו' ואז בסוף מצאתי את הלוח Asus P5N32-E SLI בגירסה הזאת הרגילה, ואת גירסת הפלוס (Asus P5N32-E SLI Plus) שהם זכו באתר Asus מעל ל-30 פעם ב-Awards ובעיני נמצא כלוח מצויין בלי חסרונות או בעיות. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. בלי קשר למחיר - זאת אומרת בוא נגיד שהלוחות עולים אותו מחיר - איזה לוח עדיף, את ה-As…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
סדרת מעבדים חדשה לאינטל ואיתה גם סדרת ערכות שבבים חדשה יצאו אל אוויר העולם - בביקורת זאת אנחנו מתמקדים באופציה מתקדמת מבית MSI מדגם MPG GAMING CARBON WIFIלכתבה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן רציתי לשתף אתכם בקשיים שנתקלתי בהם בזמן שדרוג זכרון לצ'יפסט האמור. מה שמיוחד בצ'יפסט הזה הוא היכולת והייעוד שלו ושל מעבדי הi7 שהתאימו לו לעבוד עם זכרון ב-triple channel כלומר מקבלים את הביצועים הטובים ביותר כשמתקינים את הזכרון בסטים של שלוש. הלוח שלי הינו ה gigabyte x58a-ud3r הוא מגיע עם 6 סלוטים של זכרונות ומוצהר במפרט שלו כי הוא יודע לשאת עד 24 גיגה של זכרון - 6x4gb לי היו 3 סטיקים של 2 גיגה והלחטתי עקב שימוש בתוכנות כבדות לשדרג זכרון. בהתחשב בכך שהזכרונות היום די זולים חשבתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה להרחבת נפח ל18 גיגה. עקב כך שסטים של 12GB כבר מזמן לא נמכרים קניתי סט של 4x4GB - התזמונים של הסט החדש פחות הדוקים. - מתח עבודה של הזכרונות הישנים וחדשים הוא 1.5 - ת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את אחד משלושת הלוחות האלה משומשים בזול יחסית איזה לוח עדיף אני מתכוון לעבוד עם מעבד AMD 1600XP וזכרונות DDR266 של MICRON GIGA-BYTE +GA-7VTXH http://www.giga-byte.com/products/products.htm ECS k7s5a http://www.ecs.com.tw/products/k7s5a.htm ASUS A7M266 http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm תודה
-
שלום וערב טוב אבא שלי עכשיו בארה"ב היה אמור לקנות לי מניו-אגג אך המוצרים לא היו במלאי. היום דיבר איתם, ואמרו לו שמלשוח יגיע עוד 3 ימים- וזה בעיה כי מחרתיים הוא כבר טס חזרה... מחר הוא מגיע לניו-יורק, ואני צריך שתגידו לי כמה שיותר חנויות איכותיות בניו-יורק, שמחזיקות ציוד במלאי. בעיקרון אני מחפש זיכרונות כלשהם של קורסאייר אבל אם לא יהיה אני פתוח לזיכרונות אחרים- למרות שאני מאמין שכל חנות רצינית תחזיק קרוסאייר. נדב
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם Gigbyte GA P35-DS3L ו 2 *1024MB מה מבחינתי הפתרון האופטימלי להרחיב את הזכרון ל 4 ג'יגה ? לקנות עוד 2 *1024 מה קורה אם החברות שונות וכו' ? איך זה יעבוד אם דואל צ'אנל אני פשוט לא מעודכן בזמן האחרון ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-