מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מדובר במעבדים המופיעים במפרט של מחשב נייד dell ,מדגם vostro 1510 . ההבדל במחיר הוא של כ-600 ש"ח ואני מתלבט אם שווה להשקיע אותם במעבד T8100 Core 2 Duo 2.1GHz , או שההבדל זניח ואין טעם להוסיף כל כך הרבה כסף רק בשביל מעבד שהוא קצת יותר מתקדם? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע במה מתבטא ההבדל בין שני המעבדים T8100 Core 2 Duo 2.1GHz ו- T5870 Core 2 Duo 2.0GHz ? והאם ההבדל מצדיק הבדל של 600 ש"ח בין שניהם? אשמח לתשובה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! על הלוח אם שלי יש כניסה ליציאת COM ואני צריך לדעת מה הכבל שאני צריך לקנות שממחבר בין הCOM1 שעל הלוח אם החוצה?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנתיים וחצי את המפרט הבא בKSP: penitum 4 3.0Ghz 775 2MB CACHE FSB800 630 נשרף - Asus P5L2 (775+945+sata2+ddr2+gbl) x2 elixir DDR 2 533MHz 512MB western digital 160GB (8MB) 7200RPM SATA 2 GIGABYTE 660 256MB PCI-Express חוץ מזה גם הספק של 350W נשרף... השאלה שלי היא מה לעשות? יש לי עדיין אחריות על הלוח אם(3 שנים) השאלה היא אם לא עדיף להשקיע במחשב עם מעבד חדש (E8400/8500) כרטיס מסך חדש: 9600GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E/9500GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E להוסיף עוד דיסק קשיח של 160GB ב200 שקל ועוד 1GB זכרון (אפשר לחבר ללוח אם חדש עם מהירות 800MHz או יותר זכרונות ישנים של 533MHz כי אז…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא באמת הולך לקנות או לבנות שרת, אני צריך את זה לעבודה מסוימת למכללה. כאילו לבנות מפרט לשרת וצריך לכלול 2 מעבדים, אין לי מושג איפה אני מוצא לוח אם עם תמיכה של 2 מעבדים! ושלא יהיה 2 מעבדים של פנטיום 2 או משהו... צריך שיהיה שרת חזק לימים של היום. תודה לכם! מי שלא הבין - אני צריך עזרה במציאת לוח אם עם תמיכה של 2 מעבדים חזקים.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
:s05:שלום יש לי לוח אם מסוג Gigabyte GA-81945P-G אני לא יודע איזה מעבד לקנות. התקציב שלי הוא 400 שקל. תודה מראש אורי.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz... ד"א.. תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא? איזה יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג DFI BLOODIRON P35D2L ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר אליו כונן בחיבור IDE?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למעבד e8400 איזה מהם לקחת שניהם באותו מחיר רק ש ה 45 הוא L
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום. אם אני קונה DDR2 במהירות של 1066 MHZ יש סיכוי שהמחשב לא יריץ את המהירות הזאת? צריך לוח אם שתומך במהירות כזאת? אם כן, איך אפשר לבדוק עד איזה מהירות אני יכול להריץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לרכוש 4 ג'יגה של זכרון פנימי התקציב הוא : 400-450 ש''ח מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן, מעניין אותי לדעת לדעת מה ההבדל בין זיכרון מטמון ליזכרון ראם.. וגם מי מהם נמחק כאשר המחשב נכבה?אחד מהם? אף אחד מהם? ומה הקשר ביניהם? כל תשובה תתקבל בברכה בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף קניית כרטיס מסך radeon hd4850 אבל אני חושש שהמעבד שלי (e6300) יגביל אותו בצורה רצינית והשאלה היא האם באמת יהיה לי צוואר בקבוק רציני ואני לא יוכל לנצל את הכח של הכרטיס ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן אנשים, ברשותי כיום כפי שניתן לראות במפרט בצד - לוח אם DFI LANPARTY UT n4 Ultra-D ו-1GB של זכרונות: OCZ EL DDR 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 בשני מודולים של 512 כ"א. אני מעוניין להרחיב ל 2GB, ולהשאר באותם תזמונים ולהשאר ב DC. (אלא אם כן זה לא ממש קריטי? תגידו אתם, אין לי מושג..) השאלה שלי, היא האם במידה ואני קונה 2 מודולים נוספים זהים כאלה, האם כל ה 4 יעבדו ב DC, ובאותם תזמונים כמו המצב הנוכחי? (factory defaults) או שיש מגבלה כלשהי (באופן כללי או מגבלה של הלוח) שאני צריך להיות מודע אליה לפני שאני קונה את הסט התאום היחיד שמצאתי ב ebay? (זה) תודה,
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שמעו, ההורים של החליטו שהם רוצים לתת מתנה ליומולדת (איזה כיף לי !), אני יודע שהתקציב שלהם ממש מוגבל אז אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי...ורשמתי תקציב בכותרת כי חייב אבל זה שיעור, ושאני שואל אותם מה התקציב אין להם תשובה ממש, אבל אני משער שזה לא הרבה. בקיצור אני צריך את השילוש הכי זול למשחקים, ואני לא ממש יודע מה התקציב שלי. אני חשבתי על 7200 + P43DS3 + 4GB, מה אתם אומרים ? הבנתי שהלוח הזה לא מומלץ, מה כן ? וגם יש עכשיו את ה 5200, מה אתם אומרים עליו ? אני אעשה OC.
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איזה מעבד טוב אני יכול להשיג ב 1600+-?ואיזה חברה עדיף intel או AMD? אה והכרטיס מסך זה RADEON HD4870X2 2GB אז איזה מעבד יחזיק אותו טוב?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש בקרוב את המעבד הנ"ל. הלוח שלי הוא תושבת AM2 והמעבד הוא AM2+ עד כמה ביצועי המעבד ירדו כאשר אשים אותו על הלוח שלי? הלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA69G-S3H REV 1.0 F6 BIOS
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על לוח אם שתומך בSLI יש לי מעבד 4 ליבות Q9300 שיהיה בעל הרבה אפשרויות של חיבורים ושבעיקר יהיה טוב עד 800 שח.. ;D
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
קניתי היום שני סטיקים של גיגה (בנוסף ל2 גיגה שכבר יש לי, גם שני סטיקים של גיגה) ואחד מהם גורם למחשב לצפצף שיש בעיה בזכרון. זאת אומרת שהוא פגום? או שאפשר עוד להשתמש בו איכשהו והמחשב שלי הוא בעצם הדבר הפגום כאן?
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה ללוח אם + מעבד. בלוח אם צריך להיות DDR3.. וPCI-E 2.0 המעבד - לא יודע.. העיקר שיהיה טוב (שיריץ משחקים.. כמו CRYSIS 2 ) אני יכול לקנות מחנויות בחו"ל.. אם זה EBAY ואם זאת חנות אחרת.. העיקר שיהיה הזול ביותר, מחיר מקסימלי: 700 ש"ח / 210$ כולל משלוח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 512MB של RAM במחשב והחלטתי לשדרג אותו. רק שאני לא כ"כ יודע איזה סוג של זיכרון לקנות. 1.האם יש לי שתי סלוטים ואני אשים באחד 512 ובשני 1024 זה יצא 1536? או שהמחשב ישתמש רק באחד מהם? 2. איך אני אדע אם זה DDR1 או 2? ומה המהירות שאני צריך?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת כבר אומרת הכל. במחשב שמשמש לעבודה משרדית בלבד (אינטרנט, אופיס וכדומה) הלך לוח האם. ננצל כבר את ההזדמנות ונקנה גם מעבד וזיכרון כדי לשדרג את המחשב הישן הזה. יש לנו 800 ש"ח למטרה הזאת. יש למישהו רעיון ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מדובר בגירסאות הקרות של המעבד לכן לא ניראה לי שתיהיה בעית קירור ואפילו עם תיהיה מקסימום אני יקנה קירור טוב. ועוד פעם המעבד מיועד לצורך גיימינג ויהיה נהדר עם יענו אנשים שיש להם תמעבדים האלה. איך המעבדים בשעות עומס רב,מי מבין ה2 יותר אפקטיבי מבחינת עלות תועלת מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-