מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם השאלה שלי היא ברמה הכללית, האם כדאי להמתין עוד 3 - 4 חודשים מעכשיו במידה ותכננתי לרכוש מעבד + לוח אם ? לפי מה שנראה לי אחרי ש AMD הורידו מחירים והכניסו לשוק כמה משולשי ליבה גם אינטל תוריד ונראה ששוה לחכות. איך התמונה כרגע בענף המעבדים, ומה הצפי לחודשים הקרובים? האם מישהו מתיימר לנבא, לחזות את תנודות השוק והמחירים? בכרטיסי המסך כרגע ממש שווה להמתין, התחרות שם רותחת והצרכנים ירוויחו ATI ן NVIDIA בקרב קשה. [ אגב לא אכפת לי להמתין כמה 3-4 חודשים.. תראו איזה מפרט פצצה יש לי בחתימה }
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום.. יש לי לוח אם EP35C-DS3R יש לי אפשרות ל-8 גיגה DDR2 ו4 גיגה DDR3 עכשיו יש לי את זה http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm ואני רוצה לקנות את זה http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPI~15~0.htm האם תהיה לי איזה שהיא בעיית תאימות ? או שאני צריך לקנות אותו זכרון ?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבד Q9650 לחנויות ???
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם ישנה בעיה של הפעלת תוכנות מסוימות או שהתוכנה לא מנצלת את יכולות החומרה כגון מעבד 4 או 2 ליבות או 4 ג'יגה זיכרון, אני מתכוון לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו וגם בכלל האם יש תוכנות שלא מסתדרות עם החומרה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלופ לכולם יש לי לוח אם של אסרוק עם מעבד 2.8 פנטיום די 4 וזכרונות 512 ראם לאחרונה קניתי גם כרטיס קול חדש וחיברתי אותו והמחשב מראה לי באחת תוכנות הבדיקה שברשותי שהCUP עובד על 50-60 אחוז לפעמים קופץ ל80 ואילו שאני מנתק את הכרטיס קול הזה שהוא 5.1 דרך אגב אז המעבד עובד על 1.5 - 4 מקסימום ככה שהחיבור והניתוק שלו ממש משפיעים לי על המחשב. השאלות שלי הן כאלה .. אם אני יקנה זכרונות DDR 2 2 ג'יגה ומעבד פנטיום די אותה סידרה כמו שלי כך שיתאים ללוח שלי פשוט הוא יהיה נגיד 3.4 הלוח יתמוך בו ולא יהיה בעיות ? ויכול להיות גם שביגלל שהכרטיס כבד מדיי הוא עושה בעיות עם סוג של זכרונות ומעבד כאלה ? אני כבר מזמן רוצה להחליף ככה שירוץ מהר יותר למרות שגם עכשיו הוא עובד מטוס חח אין לי מושג איזה ל…
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
זה הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B אני רוצה לשים לו מעבד 3.4 וזכרונות שתי ג'יגה תומך לא תומך ? לי נריאה שכן לפי מה שאני קראתי שמה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן אנשים, ברשותי כיום כפי שניתן לראות במפרט בצד - לוח אם DFI LANPARTY UT n4 Ultra-D ו-1GB של זכרונות: OCZ EL DDR 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 בשני מודולים של 512 כ"א. אני מעוניין להרחיב ל 2GB, ולהשאר באותם תזמונים ולהשאר ב DC. (אלא אם כן זה לא ממש קריטי? תגידו אתם, אין לי מושג..) השאלה שלי, היא האם במידה ואני קונה 2 מודולים נוספים זהים כאלה, האם כל ה 4 יעבדו ב DC, ובאותם תזמונים כמו המצב הנוכחי? (factory defaults) או שיש מגבלה כלשהי (באופן כללי או מגבלה של הלוח) שאני צריך להיות מודע אליה לפני שאני קונה את הסט התאום היחיד שמצאתי ב ebay? (זה) תודה,
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש סטיק זיכרון בודד של 256MB,בDDR1(כלומר 400MHZ). כבר קשה להשיג את זה כי זה ישן אבל חשבתי שמישהו כאן אולי ידע. ועוד שאלה,אם כבר יש לי שני סטיקים כאלה(ועוד אחד שלא חיברתי כי זה יבטל את הDDR), האם הDDR עדיין יפעל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב חדש עם מעבד E8400 ומעוניין לקנות לוח אם עם צ'יפסט 45. רציתי לדעת האם ישנם הבדלים משמעותיים בין לוח האם P5Q של ASUS לבין לוח האם GA-EP45-DS3 של Gigabyte אציין רק שאני לא מתכנן - לא overclock ולא Cross-fire כ. מסך יהיה HD4850. תודה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי מפרט שנבנה עם עזרת פורום המפרטים שלכם מIQPC שמיועד לגיימינג + OC והלוח במפרט היהP5QL-E. הבעיה היא שהתגלה שאין את הלוח הנ"ל ויש את הPRO באותו מחיר. לצערי אין לי ידע בלוחות אם ולקחתי את הPRO. אני דיי חושש שאני עושה טעות ואני לוקח לוח פחות טוב. ועוד מוזר שהלוחות באותו מחיר בדיוק ואותו חברה ובאותו חנות. אז אשמח לדעת את ההבדל בין הלוחות וההשפעה בשוני הזה. תודה רבה. עומר.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייח חדש, כמה שאלות: מה הלוח אם הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב 1,000 ש"ח? מה דעתכם על הזיכרון NCP 2GB DDR2 800MHZ CL5 (265 ש"ח)? האם ניתן למצוא כרטיס זיכרון יותר טוב בסביבות המחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
אז ככה סוג הזכרון הוא: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 DDR2 800 םשוט בן דוד שלי קנהDDR3 והוא מביא לי את זה בחינם הקטע אם אני צריך להשאיר את זה או לקנות חדש
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי לוח DFI Infinity NF4 SLI עם זוג זכרונות 400MHZ 512X2 של PQI בתזמונים של 2-2-2-5 ב-2.8V . אני רוצה להוסיף זוג נוסף של ג'יגה זיכרון. האם אני חייב בדיוק אותם תזמונים של זכרונות ואותה צריכת חשמת בשביל שזה יתאים? או שרק ה-CL עצמו צריך להיות תואם? או שבכלל כל CL יתאים?
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המעבד שלי עובד על איזור ה 55 עד 60 מעלות, לדעתי זה חם מידי, נכון ? איפה בדיוק נמצאים ה HEATPIPE ע"מ שאני אוכל לנקות אותם ? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד יהיה AMD Athlon 5000x2 AM2 לפי פורום המפרטים הבני שהMA74GM של ג'יגבייט הוא המומלץ. אשמח לכיוון ועזרה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם מישהו יודע במה מתבטא ההבדל בין שני המעבדים T8100 Core 2 Duo 2.1GHz ו- T5870 Core 2 Duo 2.0GHz ? והאם ההבדל מצדיק הבדל של 600 ש"ח בין שניהם? אשמח לתשובה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כשאני בא ליקנות מחשב למשחקים האם לשים את ה8400 או לנסות ו"ליגנוב" את טכנולוגית הQUAD עם ה6600 .נכון שהQUAD רק בתחילת דרכו ואין תוכנות עדיין בשבילו כיעודי ,אבל אם יש משהוא ש"למדתי" על אינטל זה שהם אוהבים להרדים אותנו ואין לי חשק לקום עוד כמה זמן ולגלות כי נכנס עידן הQUAD ואני לא ערוך . המחשב הוא רק למישחקים ואימיולים וכאלה לא לתוכנות גרפיות וכ"ו .
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא באמת הולך לקנות או לבנות שרת, אני צריך את זה לעבודה מסוימת למכללה. כאילו לבנות מפרט לשרת וצריך לכלול 2 מעבדים, אין לי מושג איפה אני מוצא לוח אם עם תמיכה של 2 מעבדים! ושלא יהיה 2 מעבדים של פנטיום 2 או משהו... צריך שיהיה שרת חזק לימים של היום. תודה לכם! מי שלא הבין - אני צריך עזרה במציאת לוח אם עם תמיכה של 2 מעבדים חזקים.
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מדובר במעבדים המופיעים במפרט של מחשב נייד dell ,מדגם vostro 1510 . ההבדל במחיר הוא של כ-600 ש"ח ואני מתלבט אם שווה להשקיע אותם במעבד T8100 Core 2 Duo 2.1GHz , או שההבדל זניח ואין טעם להוסיף כל כך הרבה כסף רק בשביל מעבד שהוא קצת יותר מתקדם? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בגירסאות הקרות של המעבד לכן לא ניראה לי שתיהיה בעית קירור ואפילו עם תיהיה מקסימום אני יקנה קירור טוב. ועוד פעם המעבד מיועד לצורך גיימינג ויהיה נהדר עם יענו אנשים שיש להם תמעבדים האלה. איך המעבדים בשעות עומס רב,מי מבין ה2 יותר אפקטיבי מבחינת עלות תועלת מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz... ד"א.. תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא? איזה יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנתיים וחצי את המפרט הבא בKSP: penitum 4 3.0Ghz 775 2MB CACHE FSB800 630 נשרף - Asus P5L2 (775+945+sata2+ddr2+gbl) x2 elixir DDR 2 533MHz 512MB western digital 160GB (8MB) 7200RPM SATA 2 GIGABYTE 660 256MB PCI-Express חוץ מזה גם הספק של 350W נשרף... השאלה שלי היא מה לעשות? יש לי עדיין אחריות על הלוח אם(3 שנים) השאלה היא אם לא עדיף להשקיע במחשב עם מעבד חדש (E8400/8500) כרטיס מסך חדש: 9600GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E/9500GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E להוסיף עוד דיסק קשיח של 160GB ב200 שקל ועוד 1GB זכרון (אפשר לחבר ללוח אם חדש עם מהירות 800MHz או יותר זכרונות ישנים של 533MHz כי אז…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
:s05:שלום יש לי לוח אם מסוג Gigabyte GA-81945P-G אני לא יודע איזה מעבד לקנות. התקציב שלי הוא 400 שקל. תודה מראש אורי.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, מעניין אותי לדעת לדעת מה ההבדל בין זיכרון מטמון ליזכרון ראם.. וגם מי מהם נמחק כאשר המחשב נכבה?אחד מהם? אף אחד מהם? ומה הקשר ביניהם? כל תשובה תתקבל בברכה בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 7.9k צפיות
-