מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנוכחי עם Intel Core i5 2.6GHz (האסוול) 8GM DDR3 1600MHZ ו1TB דיסק קשיח 5400 אני יכול לשדרג ל16 ג׳יגה זיכרון (אותה מהירות) או מעבד ל3.0GHz Intel Dual-Core Core i7 או לדיסק קשיח SSD (לא בטוח החברה כרגע) עובד בתחום האודיו, כשאני היום עובד עם התוכנות שלי, מגיע לשימוש בכל הזיכרון + קצת שעובר לswap משתמש בכרטיס הגרפי של המעבד, לא צריך מעבר. איזה מהשדרוגים יתן את השיפור הכי טוב?
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
OPTERON XEON ראיתי שבלוח-אם של שניהם יש שני מקומות למעבדים אז רציתי לדעת כמה דברים.(אני יודע שזה לסרברים אבל תענו בבקשה) שני מעבדים זה יותר טוב מכפול ליבה? אם כן מה יותר טוב.... ואם רע למה ... וכשאני קונה את אחד מהם אני מקבל מעבד אחד או שניים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) מהירות הזכרונות - בתכנון חשבתי לקנות 800, אבל רציתי לשאול אם ההבדל במהירויות קריטי מבחינת הביצועים? אם אני אקח 667 או 1000 זה ישפיע בצורה ניכרת? 2) q9300 או e8400 , מה עדיף? 3) לוח gigabyte GA-P35-DS3 או לוח gigabyte GA-P35-DS3L ? מה עדיף ומה השוני ביניהם? אני לא מתכנן לעשות OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
הצ'יפסט הזה תומך במעבדי הפרסקוט נכון? החוסר תמיכה היה ב865 הישנים יותר או שהיא קיימת גם איתו?
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין 3 לוחות האם הבאים מה יש באחד שאין אולי באחר או מה פשוט יותר טוב ? ASUS M2A-VM HDMI ASUS M2N ASUS M2N-E תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברה , אחרי היעדרות של חודשיים (ניתקו לי את האינטרנט ) חזרתי וכעת אני כותב את ההודעה מחדר מחשבים בבית ספר (עוד אין לי אינטרנט) . טוב אז השאלה שלי היא כזאת : קיבלתי את הלוח אם שהזמנתי ABIT NF7-SL ועל ה PCB של הלוח רשום ABIT NF7 ועל המדבקה שמודבקת על ה SERIAL ATA CONTROLER רשום ABIT NF7-S , אני בטוח שהלוח הוא לא NF7 כי ללוח שלי יש SERIAL ATA ! אז השאלה שלי היא איזה לוח זה ואיזה ביוס צריך בישבילו ? מקווה שתוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר ?! :'(
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך הלוח אם שלי MS-6712 הוא ישן? נכון? כדיי לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
עקב ירידות המחירים החלטתי לשפר את השילוש. המעבד היה או 930 או 3800X2. הבעיה שיש לי AGP דיי חדש וזה מבטל את ה-AM2 בגלל שלא מצאתי בארץ לוחות AM2 אם AGP. רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב ל930 ול3800X2 בסוקט 939 עד בערך 500 שקל. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירת זכרונות בין : CORSAIR DUAL 1024MB 675MHZ DDRII TWINX 4-4-4-12 שבאים עם קרור עליהם ומחירם: 820 ש"ח (שכחתי לציין שהם באים בדואל -2 של 512 מ"ב. או G.Skill DDR II PC6400 1GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 זיכרונות דואל צ'אנל PC6400 - דגם F26400PHU2-2GBHZ 800MHZ בנפח 2X512MB תיזמונים 4-4-4-12 מתח עבודה 1.9~2.0 V שמחירם הוא : 950 ש"חאו G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 זוג זכרונות 1024MB סהכ 2GB תזמונים 4-4-4-12 שמחירם הוא 900 ש"ח. או CORSAIR VALUE 1024MB 667MHZ DDRII זוג זכרונות 512MB 667MHZ CL5 אחריות לכל החיים. שמחירם הוא 900 ש"ח. הזכרונות מיועדים למחשב שמיועד בעיקר למשחקים עם מעבד של קונרוי E6400 ולח אם של DFI כנראה וספק כח של ENERMAX…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ASUS מציגה בComputex לוח אם P5K3 Deluxe שמבוסס ערכת השבבים P35 ותוך ב DDR3 הלוח הזה מייחד אותו המאחרים זה שיש לו 2GB זיכרון של DDR3 במהירות 1333Mhz מובנה שמולחמים ללוח . ASUS אומרים ששיפרו את הקשר בין הזיכרון ללוח אם וכך זה יגרום ליכולות אוברקלוק טובות יותר הזיכרונות מחוברים לHEATPIPES של הלוח שאמור לקרר טוב יותר את הזיכרונות. מחיר עדיין לא ידוע מקור: http://www.hardware.info/nl-NL/news/ym%2Bcl5qawpya/Computex07_ASUS_soldeert_DDR3_op_P35_bord/ (אפשר לשים לב שאין אפשרות להוסיף עוד זיכרונות)
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מערכת פנטיום 4 2.4 B 533 וברצוני לשדרג את השילוש הקדוש. קיבלתי הצעה דיי מפתה יש לאמר להחליף את השילוש שלי ( יש במפרט ) לשילוש כזה : INTEL 2.6 C FSB 800 עם לוח אם ASUS P4P800 ושני סטיקים של זיכרונות DUAL DDR 400 . בקיצור ההתלבטות שלי האם לקחת את ה INTEL או בתוספת של 100- 200 שקלים בערך לקחת ATHLON XP 3000 ? רצוי לציין שהשימוש שלי הוא בעיקר לגרפיקה ומשחקים כבדים כמו שיש היום ועומדים להגיע אלינו לטובה (-: אם כן איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD ? אוברקלוק זו לא העדפה הראשונה שלי אלא ביצועים ויציבות. רצוי שהלוח לא יהיה יקר מ 700 שקלים ואני לא רוצה ABIT .. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי קירור מעבד שמאוד אהבתי אותו מדגם- NOKTUA NH-U9B SE2 עם תושבת 775, עקב החלפת הבאנדל לסוקט 1150 יש לי צורך להשיג מתאם שיתאים לסוקט הנ"ל (1150) מהיכן אני יוכל להשיג מתאם שכזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון שאני צריך זיכרונות שונים מSDRAM רגילים לP2? אמרו לי שאני צריך עם 8 או 16 צ'יפים, זה נכון או שסתם מנסים לרמות אותי ולקחת ממני יותר כסף? [אני לא יכול להשתמש בSDRAM רגיל של היום?]
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברה שלום. מה ההבדל אם אני קונה שני מודולים של זכרונות KINGSTONE לדוגמה, כל אחד 512MB ושם אותם במחשב כערוץ כפול, לבין מצב בו אני קונה זכרונות KINGSTONE עם אותם נתונים אבל שבאים כ - DUAL CHANEL KIT
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כפי שידוע לנו ל amd יש כמה גרסאות של מעבדים לאותה ליבה [ וונצ'טר סאן דיאגו קלוהמר ויניס וכד' ] בהנחה שכל המעבדים האלה נמצאים בשוק והפרש המחירים בינהם אינו גדול. על איזה מעבד הייתם ממליצים לאדם שרוצה מחשב חזק למשחקים כבדים ואוברקלוק . תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שיודע (או לא יודע), לוחות הX38 של אינטל הם "המהפכה הטכנולוגית בכרטיסי המסך", בכך שהם תומכים בPCI E2 ובDDR3. לאחרונה הבנו שלוחות הX38 יצוידו רק בסוקטים לDDR3, שיעלו את מחירי המחשב לשיאים חדשים, הלא כך? ובכן, מסתבר שלא, וABIT כבר הציגה בתערוכת המחשבים קומפיטקס את הלוחות המבוססים על ערכת שבבים חדשה, הX38 שלה. הלוח המתקדם בסדרה הוא הIX38-MAX, אשר מצויד ב3 סולטים לכרטיסי מסך, כאשר שנים מהם הם 16X מלאים בתקן הPCI E2, ואחד מהם הוא 4X. הלוח מגיע עם מסך קטן עליו, המאפשר עבודה טובה יותר בעת אוברקלוק, ומצוייד במקומות לDDR3, עד ל1333MHZ. הלוח השני שסקרנו הוא לוח הIX38-QUADGT (המוכר מהסדרה הקודמת), אשר לא שונה כל וכלל מגרסת הMAX (ממש 2 טיפות מים, וץ מזה שצבע גרסאת הMAX הוא …
-
- 58 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אני צריך לדעת איזה צירוף ייתן לי את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עומד לשמש לאינטרנט, office וקצת סרטים באיכות HD מבוסס intel Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX + Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET או מבוסס AMD AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX + Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יעבוד עם Windows 7 64bit ו-4G זכרון בתודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הזכרונות: OCZ Dual Channel kit 512x2 Platinum edition לבין הזכרונות הרגילים של סמסונג Samsung 3200 512x2 ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל, זה שווה את זה? אני לא מתכוון לעשות OC , רק משהו קטן-בינוני עוד שנה בערך, שווה להשקיע בזכרונות האלה?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חיפשתי בפורטל שאלה דומה, ולא מצאתי. אז הרשיתי לעצמי לשאול - יש לי זיכרון 1 ג'יגה במהירות 667Mhz קניתי זיכרון נוסף של שני ג'יגה במהירות 800Mhz ואז התחילו הבעיות..... 1. המחשב לא מזהה את הזיכרון החדש {גם אם הוא לבד בלי הישן} בשני הסלוטים. כשאני שם בסלוט הראשון המחשב נדלק אבל מפסיק להגיב מיד. הוא אפי' לא מגיע לתפריט הביוס. כשאני שם בסלוט השני הוא עושה ציפצוף של בעיית זיכרון. 2. כשאני מחבר את הזיכרון גם הישן לסלוט השני ומפעיל את המחשב זה עושה לי את הציפצוף של בעית זיכרון, הוא פועל רק מהסלוט הראשון. עושה לי רושם שהסלוט השני לא תקין.... מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה שהמחשב לא עולה עם הזיכרון החדש?? אגב, בדקתי, הלוח אם כן תומך במהירות של 800Mhz . תודה............
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברור שהבארטון יותר מהיר, השאלה אם שווה לשלם עוד 200 ש"ח בשביל הבדל במהירות שאני לא בטוח שאפשר להרגיש בלי בנצ'מארקים.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם זיכרון מטמון משפיע על ביצועי המעבד דוגמא אותו מעבד אבל זיכרון מטמון שונה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=927 מעבד X4 955 זיכרון מטמון 2M http://www.skypc.co.il/pl_product~HDZ955FBGIBOX~3~0.htm מעבד X4 955 זיכרון מטמון 6M יש הבדל גם במחירים האם זה משפיע על ביצועי המעבד ועד כמה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל בינהם חוץ מהמהירות שעון??(קירור למשל?) אם אני קונה E8200 ומעלה לו את השעון ל3GHZ עם הקירור שמגיע איתו, זה בעצם כאילו קניתי E8400?? קראתי בפורום והבנתי שהFSB של ה8200 גבוה יותר, אבל האם אני אוכל לעשות לו OC ללא הוספת קירור נוסף?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
GA-P67A-UD3R GA-P67A-UD3 GA-H67MA-UD2H
-
- 24 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
עיקרון כבר התקנתי ת'דרייבר של הכ. מסך המובנה ושל הכ.קול מובנה אבל לא הצלחתי למצוא lan driver . זה ממש חשוב כי ככל הנראה בגלל המחסור בדרייבר הזה אני מתקשה לחבר את המחשב לאינטרנט. מדובר במחשב ללא גישה לאינטרנט כך שלינק למיני תוכנה שמאתרת איזה דרייברים המחשב צריך ומורידה אותם לא תעזור. תודה רבה ! נ.ב windows xp 32 bit
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-